!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Όχι στη συνεργασία με τη ΧΑ από το Φαήλο
Όχι στη συνεργασία με τη ΧΑ από το Φαήλο
https://twitter.com/failosK/status/1134034181124755456
μπράβο του, γιατί επέλεξα το δύσκολο δρόμο όχι το σίγουρο βουλευτιλίκι. κανείς από τα μικρά πατριωτικά κομμάτα δεν θέλει τη ΧΑ. Όλοι θέλουν να ξεκολλήσουν το κόσμο από τον σκληρό εθνικοσοσιαλιστικό πυρήνα της ΧΑ. Ο πυρήνας της Νέας Δεξιάς είναι μικρομεσαία σαμαρικά στελέχη που έφυγαν από τη ΝΔ. Δεν είναι φασίστες.
μπράβο του, γιατί επέλεξα το δύσκολο δρόμο όχι το σίγουρο βουλευτιλίκι. κανείς από τα μικρά πατριωτικά κομμάτα δεν θέλει τη ΧΑ. Όλοι θέλουν να ξεκολλήσουν το κόσμο από τον σκληρό εθνικοσοσιαλιστικό πυρήνα της ΧΑ. Ο πυρήνας της Νέας Δεξιάς είναι μικρομεσαία σαμαρικά στελέχη που έφυγαν από τη ΝΔ. Δεν είναι φασίστες.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
-
anax81
Re: Όχι στη συνεργασία με τη ΧΑ από το Φαήλο
Δεν είναι δυνατόν η χρυσή αυγή να έκανε σε σαμαρικούς πρόταση συνεργασίας, πραγματικά μένω άφωνος! Πήγαν να ζητήσουν βοήθεια απο τους διώκτες τους? Αυτή η κλίκα και το αντινιουζ ήταν πρωτοπόροι στη σκευωρία. Πρόκειται για φάρσα
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Σωστό αλλα ιδεολογικά ειναι πολύ κοντα οι Σαμαρικοι με την ΧΑ.anax81 έγραψε: 30 Μάιος 2019, 19:27 Δεν είναι δυνατόν η χρυσή αυγή να έκανε σε σαμαρικούς πρόταση συνεργασίας, πραγματικά μένω άφωνος! Πήγαν να ζητήσουν βοήθεια απο τους διώκτες τους? Αυτή η κλίκα και το αντινιουζ ήταν πρωτοπόροι στη σκευωρία. Πρόκειται για φάρσα
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
φιξντμίστερ μαξ έγραψε: 30 Μάιος 2019, 19:29Σωστό αλλα ιδεολογικά ειναι πολύ κοντα οι Σαμαρικοιπασόκοι με την ΧΑ.anax81 έγραψε: 30 Μάιος 2019, 19:27 Δεν είναι δυνατόν η χρυσή αυγή να έκανε σε σαμαρικούς πρόταση συνεργασίας, πραγματικά μένω άφωνος! Πήγαν να ζητήσουν βοήθεια απο τους διώκτες τους? Αυτή η κλίκα και το αντινιουζ ήταν πρωτοπόροι στη σκευωρία. Πρόκειται για φάρσα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Παραμύθια
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Για αυτο σου λεω ριξ το συριζα.Beria έγραψε: 30 Μάιος 2019, 19:34φιξντμίστερ μαξ έγραψε: 30 Μάιος 2019, 19:29Σωστό αλλα ιδεολογικά ειναι πολύ κοντα οι Σαμαρικοιπασόκοι με την ΧΑ.anax81 έγραψε: 30 Μάιος 2019, 19:27 Δεν είναι δυνατόν η χρυσή αυγή να έκανε σε σαμαρικούς πρόταση συνεργασίας, πραγματικά μένω άφωνος! Πήγαν να ζητήσουν βοήθεια απο τους διώκτες τους? Αυτή η κλίκα και το αντινιουζ ήταν πρωτοπόροι στη σκευωρία. Πρόκειται για φάρσα
Αν ξανακατεβει με τους σταλινικούς της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ο Σάββας, δεν έχω άλλη επιλογήμίστερ μαξ έγραψε: 30 Μάιος 2019, 19:38Για αυτο σου λεω ριξ το συριζα.Beria έγραψε: 30 Μάιος 2019, 19:34φιξντμίστερ μαξ έγραψε: 30 Μάιος 2019, 19:29
Σωστό αλλα ιδεολογικά ειναι πολύ κοντα οι Σαμαρικοιπασόκοι με την ΧΑ.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Είσαι ΕΕΚ;;;;Beria έγραψε: 30 Μάιος 2019, 19:40Αν ξανακατεβει με τους σταλινικούς της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ο Σάββας, δεν έχω άλλη επιλογή
![]()
Είσαι φρέσκος παιδάκι μου στο φόρουμ;μίστερ μαξ έγραψε: 30 Μάιος 2019, 19:42Είσαι ΕΕΚ;;;;Beria έγραψε: 30 Μάιος 2019, 19:40Αν ξανακατεβει με τους σταλινικούς της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ο Σάββας, δεν έχω άλλη επιλογή
![]()
![]()
![]()
Έχω αφιερώσει Χαϊκού στον Σάββα Σαμπετάϊ
Έχω αποπλανήσει κορίτσια απαγγέλοντας εδάφια από το Μορφές του Μεσσιανικού
Εχω δηλώσει με δάκρυα ότι αποκηρύσσω τα αντιτροτσκιστικά συνθήματα που φώναζα ως νεαρός αναρχικός ('Ο Τρότσκι ήταν ο πρώτος Γιαρουζέλσκι') ήταν
Πού ζεις;
-
anax81
Δεν το πιστεύωμίστερ μαξ έγραψε: 30 Μάιος 2019, 19:29Σωστό αλλα ιδεολογικά ειναι πολύ κοντα οι Σαμαρικοι με την ΧΑ.anax81 έγραψε: 30 Μάιος 2019, 19:27 Δεν είναι δυνατόν η χρυσή αυγή να έκανε σε σαμαρικούς πρόταση συνεργασίας, πραγματικά μένω άφωνος! Πήγαν να ζητήσουν βοήθεια απο τους διώκτες τους? Αυτή η κλίκα και το αντινιουζ ήταν πρωτοπόροι στη σκευωρία. Πρόκειται για φάρσα
η Ελληνική ακροδεξιά ΑΝΕΛ, Βελόπουλος, Σαμαράς είναι ατλαντιστές και προσφέρουν γη και ύδωρ στους Ισραηλίτες. Άλλωστε η δίωξη της χρυσής αυγής παραγγέλθηκε απο Εβραίους της διασποράς κάτι που μόνο κάποιοι αριστεροί το αναγνώρισαν και κανένας ακροδεξιός.
Έπειτα και στην οικονομική πολιτική υπάρχουν τεράστιες διαφορές. όλοι αυτοί είναι καπιταλιστές, ενώ η χρυσή αυγή όσο είχε χρηματοδότηση ασκούσε φιλολαϊκή πολιτική. όχι μόνο με τα συσσίτια που απαγορεύτηκαν ως ρατσιστικά. Υπήρχε κίνημα με αίτημα να δίνεται προτεραιότητα σε Έλληνες ανέργους και τα μέλη της πήγαιναν πόρτα πόρτα στις επιχειρήσεις και έβρισκαν αποδοχή
Με τον αντιρατσιστικό του Σαμαρά η χρυσή αυγή αφοπλίστηκε, με την αναστολή της χρηματοδότησης σταμάτησε το κοινωνικό της έργο. Η δύναμη των ΜΜΕ ανέσχεσε τη δημοφιλία της
και ως απόσταγμα έμειναν κάποιοι γραφικοί να μιλάνε για Χίτλερ, εθνικοσοσιαλισμό, παγανισμό και παραμύθια για αγρίους
η χρυσή αυγή έχει ιδεολογία που εκδηλώνεται βιωματικά, δεν είναι απλές θεωρίες και κάποιες αράδες σε χαρτί.
Αυτή την έκφραση και την ευρεία αποδοχή φοβήθηκε το σύστημα με τα γνωστά αποτελέσματα.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Ξερω γω, ισως ειμαι απορροφημενος στον αντιΧΑ αντιΝΔ (το ιδιο ειναι) αγώνα.Beria έγραψε: 30 Μάιος 2019, 19:47Είσαι φρέσκος παιδάκι μου στο φόρουμ;μίστερ μαξ έγραψε: 30 Μάιος 2019, 19:42Είσαι ΕΕΚ;;;;Beria έγραψε: 30 Μάιος 2019, 19:40
Αν ξανακατεβει με τους σταλινικούς της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ο Σάββας, δεν έχω άλλη επιλογή
![]()
![]()
![]()
Έχω αφιερώσει Χαϊκού στον Σάββα Σαμπετάϊ
Έχω αποπλανήσει κορίτσια απαγγέλοντας εδάφια από το Μορφές του Μεσσιανικού
Εχω δηλώσει με δάκρυα ότι αποκηρύσσω τα αντιτροτσκιστικά συνθήματα που φώναζα ως νεαρός αναρχικός ('Ο Τρότσκι ήταν ο πρώτος Γιαρουζέλσκι') ήταν
Πού ζεις;
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Ο Βελοπουλος ειναι πιο Πουτινολάγνος απο τον Πούτιν.anax81 έγραψε: 30 Μάιος 2019, 19:48 Δεν το πιστεύω
η Ελληνική ακροδεξιά ΑΝΕΛ, Βελόπουλος, Σαμαράς είναι ατλαντιστές...
-
Εμπεδοκλής
Δεν υπάρχει περίπτωση οι χρυσαυγίτες να ζήτησαν από τον βαρεμένο συνεργασία. Ειδικά τώρα που μειώνονται οι εκλόγιμες θέσεις.
Απλά ο τύπος που δεν καταφέρνει να εκλεγεί ούτε στο Β' Τοπικό χτίζει γέφυρες μπας και τον βολέψει το πρώην κόμμα του σε καμιά γενική γραμματεία...
Απλά ο τύπος που δεν καταφέρνει να εκλεγεί ούτε στο Β' Τοπικό χτίζει γέφυρες μπας και τον βολέψει το πρώην κόμμα του σε καμιά γενική γραμματεία...
-
anax81
Ναι είναι αλλά υποστηρίζει τη γεωπολιτική στροφή προς το Ισραήλ, όπως όλοι του συναφιού του και αυτό είναι επιταγή των Αμερικάνωνμίστερ μαξ έγραψε: 30 Μάιος 2019, 19:50Ο Βελοπουλος ειναι πιο Πουτινολάγνος απο τον Πούτιν.anax81 έγραψε: 30 Μάιος 2019, 19:48 Δεν το πιστεύω
η Ελληνική ακροδεξιά ΑΝΕΛ, Βελόπουλος, Σαμαράς είναι ατλαντιστές...
Όμως αυτή η πολιτική εφαρμόστηκε και απο την κυβέρνηση συριζα. Επι ΣΥΡΙΖΑ δώσαμε το ελεύθερο να εκπαιδεύονται οι ισραιλινοί στον εναέριο μας χώρο ώστε να σκοτώνουν πιο εύκολα Παλαιστίνιους και Σύριους. Επι σύριζα οι ισραιλινοί τοποθέτησαν ραντάρ στη Κρήτη με το οποίο ελέγχουν όλη την περιοχή της ανατολικής μεσογείου. Ήταν αποφάσεις του Καμμένου τις οποίες επικρότησε το κόμμα που κάποτε έστελνε καραβάκια στη Γάζα. όλο το συνταγματικό τόξο είναι διεφθαρμένο και ύποπτο δωροδοκίας
To όλο θέμα είναι τρολιά της εφημερίδας ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, που τόσους μήνες έχει λυσσάξει με τη συνένωση των πατριωτών, βάζοντας μέσα στους πατριώτες το Δημήτρη Καμμένο. Γελάει ο κόσμος με την εμμονή.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 305 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
-
- 16 Απαντήσεις