Εμείς είμαστε πρωτοευρωπαίοι έχεις δίκαιο εδώ.Γιωργης έγραψε: 30 Μάιος 2019, 19:16Η εθνικοτητα ειναι μια πουστιτσα που επινόησαν λαοι οποως οι ελληνες για να οικειοποιηθούν ταυτοτητα.πήζον bot έγραψε: 30 Μάιος 2019, 19:08εσυ οταν βρεις τα @@ να πεις τη δικια σου εθνικοτητα θα μπορεσεις ισως και να ακουστεις.Γιωργης έγραψε: 30 Μάιος 2019, 19:06 Τετοια νήματα, εμψυχωνουν τον βαλκανελληνα, διοτι εμμεσα συγκρίνεται με τον Γερμανό.
Βλεπεις. Η γη του Γερμανου, ειναι πραφματικη ξερα. Δεν βγαζει τιποτα. Ουτε πετρέλαιο, ουτε μέταλλο, ουτε αέριο ουτε τθποτα. Παρ'όλα αυτα ο Γερμανος, ειναι τριτη εξαγωγικη δυναμη στον κοσμο.
Ο βαλκανελληνας παλι, ειχε την τυχη να κληρονομησει την ιστορια τηε αρχαιας ελλαδας, να του χαριστεί πλουσια γη κ να καταντήσει ζητιανος και σερβιτορος των λευκων.
Αυτο τσουζει. Οπως και να το κανουμε.
ως τοτε εμμισθος ελληνοφωνος ανθλληνας. κατευθειαν στα @@ μας.
για λυπηση. σε φανταζομαι![]()
Δεν την ασπαζομαι και δεν θα την ασπαστω ποτε.
Ο ελληνας δεν ειναι ευρωπαιος. Η ευρωπη ειναι φυλη με συγκεκριμενα χαρακτηριστικά. ΕΣΕΊΣ, δεν ειστε κομματι της.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ελληνικο=καλυτερο στον κοσμο.Η γνωστη μουφα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ελληνικο=καλυτερο στον κοσμο.Η γνωστη μουφα
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
σωστος.
επισης το τι ειναι καλυτερο εχει 20 προσεγγισεις. μια ειναι η γευση.
για μενα ειναι αυτο χωρις χημικα λιπασματα και φυτοφαρμακα. δε με νοιαζει η γευση.
με πανω απο 250μιλιγκραμ πολυφαινολων θεωρειται φαρμακο. ενα στα εκατο βρβευμενα εινα πανω απο 250
επισης τα βραβευμενα 99% ειναι συμβατικα αρα ειναι τιγκα στο φυτοφαρμακο. για γιαννοπουλους συσεξ νρδερν στανικους και αλλα παιδακια με πληκτρολογιο ειναι μια χαρα..
φουκαραδες με πληκτρολογιο
τηγανόλαδο μλκ μου κανονικά.

.
.
Λέω πάντα "ευχαριστώ" στον οποιονδήποτε με εξυπηρετεί, ακόμη και μηχανικά.Γιωργης έγραψε: 30 Μάιος 2019, 19:02Εννοείται κουκλα μου. Πες ενα Ευχαριστώ. Τα υπόλοιπα θα τα αναλάβουμε εμεις.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Μάιος 2019, 08:56 Και που ακριβώς θέλεις να καταλήξεις Γιαννόπουλε;
Ότι επειδή δεν έχουμε τους καλύτερους πιλότους στον κόσμο, είναι τιμή μας που υπάρχουν στη χώρα μας τα λιντλ;
Αν και το λιντλ είναι στο πιο χαμηλό επίπεδο υπηρεσιών που έχω δει, αν ξαναπάω, σαφώς θα πω κι εκεί "ευχαριστώ", μην ανησυχείς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γιωργης σε ευχαριστούμε πούλιμ.

.
.
νταξει ρε παιδι μου, την εθνικοτητα σου γιατι ντρεπεσαι να την πεις?Γιωργης έγραψε: 30 Μάιος 2019, 19:16Η εθνικοτητα ειναι μια πουστιτσα που επινόησαν λαοι οποως οι ελληνες για να οικειοποιηθούν ταυτοτητα.πήζον bot έγραψε: 30 Μάιος 2019, 19:08εσυ οταν βρεις τα @@ να πεις τη δικια σου εθνικοτητα θα μπορεσεις ισως και να ακουστεις.Γιωργης έγραψε: 30 Μάιος 2019, 19:06 Τετοια νήματα, εμψυχωνουν τον βαλκανελληνα, διοτι εμμεσα συγκρίνεται με τον Γερμανό.
Βλεπεις. Η γη του Γερμανου, ειναι πραφματικη ξερα. Δεν βγαζει τιποτα. Ουτε πετρέλαιο, ουτε μέταλλο, ουτε αέριο ουτε τθποτα. Παρ'όλα αυτα ο Γερμανος, ειναι τριτη εξαγωγικη δυναμη στον κοσμο.
Ο βαλκανελληνας παλι, ειχε την τυχη να κληρονομησει την ιστορια τηε αρχαιας ελλαδας, να του χαριστεί πλουσια γη κ να καταντήσει ζητιανος και σερβιτορος των λευκων.
Αυτο τσουζει. Οπως και να το κανουμε.
ως τοτε εμμισθος ελληνοφωνος ανθλληνας. κατευθειαν στα @@ μας.
για λυπηση. σε φανταζομαι![]()
Δεν την ασπαζομαι και δεν θα την ασπαστω ποτε.
Ο ελληνας δεν ειναι ευρωπαιος. Η ευρωπη ειναι φυλη με συγκεκριμενα χαρακτηριστικά. ΕΣΕΊΣ, δεν ειστε κομματι της.
δε με νοιαζου τα ευρωπαικα και τα της φυλης ρε. ειμαι γαματος χωρις προσεταιρισμους, απο μονος μου.
εσυ λοιπον που δινεις τετοια βαρυτητα γιατι δε μας λες τη δικια σου? μην κανις την κοτουλα παλι ρε πες. θα γελασει ο κοσμος αν κανεις παλι την κοτουλα.
στο πακυ το παιδακι ρε , μην ειστε χαζοι, ελεος
-
Γιωργης
Να ειστε καλα. Η ευημερια του τριτου κοσμου ειναι στη ατζεντα μας.
Γκέοργκ πες του πουλάκι μου, θα σκάσει.Γιωργης έγραψε: 30 Μάιος 2019, 19:28 Να ειστε καλα. Η ευημερια του τριτου κοσμου ειναι στη ατζεντα μας.
.
.
100-150 ευρω το λιτρο κανουν αυτα που περιγραφω.
στο πακυ το παιδακι ρε παιδια. ουτε την δουλεια του δεν ξερει και ηρθε να μιλησει και για λαδια
βυσματα ρε πστ μου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος πήζον bot την 30 Μάιος 2019, 19:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Παρταλι
πηζον μποτ =
LFE <3
(συνεχα να τους γαμας)
LFE <3
(συνεχα να τους γαμας)
ετσι, στο υπεδαφος κι ο γιωργης.Γιωργης έγραψε: 30 Μάιος 2019, 19:28 Να ειστε καλα. Η ευημερια του τριτου κοσμου ειναι στη ατζεντα μας.
-
Γιωργης
Εθνικοτητα για ελληνες.
Φυλη για Ευρωπαίους.
Αυτη ειναι η απαντηση μου
Φυλη για Ευρωπαίους.
Αυτη ειναι η απαντηση μου
δε μπορει ρε γελακια και ξυλο. στο πακυ ολοταχως
-
- Παραπλήσια Θέματα