!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παραμονή στην εργασία μετά το πέρας του ωραρίου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Re: Παραμονή στην εργασία μετά το πέρας του ωραρίου
Χειρότερο σενάριο: αν ανοίξει η πόρτα και μπει καμιά επιθεώρηση, πόσο θα τις πληρώσει αυτές τις υπερωρίες ο αφεντικός;gassim έγραψε: 30 Μάιος 2019, 18:21 Παρόλο που πάντα δούλευα στον ιδιωτικό τομέα δεν έχω βρεθεί ποτέ σε τέτοια θέση και έχω την εξής απορία: Αν ανοίξει κάποιος την πόρτα και φύγει, τι θα γίνει δηλαδή;
του είπα να το δοκιμάσει απόψεgassim έγραψε: 30 Μάιος 2019, 18:21 Παρόλο που πάντα δούλευα στον ιδιωτικό τομέα δεν έχω βρεθεί ποτέ σε τέτοια θέση και έχω την εξής απορία: Αν ανοίξει κάποιος την πόρτα και φύγει, τι θα γίνει δηλαδή;
απ' ότι έχει μάθει (πριν λίγο καιρό έπιασε δουλειά εκεί)
παλιά καθόταν μόνο ένας να μετρήσει τα λεφτά
και άλλαζε εκ περιτροπής
κάποια στιγμή συμφώνησαν (δεν ξέρω ποιος) να κάθονται όλοι
το θέμα είναι ότι προφανώς δεν του το είπαν αυτό πριν πιάσει δουλειά
τα έχω πάρει με αυτή τη μαλακία τους
έτσι μου έρχεται να τους κάνω εγώ καταγγελία
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Θα έρθεις σε ρήξη με τους συναδέλφους. Συγκεκριμένα η μαλάκια είναι του προϊσταμένου, ταμεία ή τι σκατα είναι αυτός που τους κρατάει εκεί. Δεν μπορώ να καταλάβω για πιο λόγο τους κρατάει.gassim έγραψε: 30 Μάιος 2019, 18:21 Παρόλο που πάντα δούλευα στον ιδιωτικό τομέα δεν έχω βρεθεί ποτέ σε τέτοια θέση και έχω την εξής απορία: Αν ανοίξει κάποιος την πόρτα και φύγει, τι θα γίνει δηλαδή;
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
οχι εγω το βλέπω απο την πλευρα του εργαζομένου, σε κάποιες δουλειές υπάρχουν deadlines και τα λοιπά και δεν μπορείς ή δεν σου πάει η καρδιά να αφήσεις την δουλειά στην μέση. Εδω όμως οι άνθρωποι κάθονται και κοιτιούνται, αν σηκωθούν και φύγουν τι θα τους κάνουν; Υποψιάζομαι οτι είναι και λίγο θέμα ψαρώματος.shrike έγραψε: 30 Μάιος 2019, 18:23Χειρότερο σενάριο: αν ανοίξει η πόρτα και μπει καμιά επιθεώρηση, πόσο θα τις πληρώσει αυτές τις υπερωρίες ο αφεντικός;gassim έγραψε: 30 Μάιος 2019, 18:21 Παρόλο που πάντα δούλευα στον ιδιωτικό τομέα δεν έχω βρεθεί ποτέ σε τέτοια θέση και έχω την εξής απορία: Αν ανοίξει κάποιος την πόρτα και φύγει, τι θα γίνει δηλαδή;
ειναι πολύ πιθανό να χρειάζεται να κάνει κάποιος την αρχή για να ακολουθήσουν και οι συνάδελφοι.τεν τεν έγραψε: 30 Μάιος 2019, 18:24Θα έρθεις σε ρήξη με τους συναδέλφους. Συγκεκριμένα η μαλάκια είναι του προϊσταμένου, ταμεία ή τι σκατα είναι αυτός που τους κρατάει εκεί. Δεν μπορώ να καταλάβω για πιο λόγο τους κρατάει.gassim έγραψε: 30 Μάιος 2019, 18:21 Παρόλο που πάντα δούλευα στον ιδιωτικό τομέα δεν έχω βρεθεί ποτέ σε τέτοια θέση και έχω την εξής απορία: Αν ανοίξει κάποιος την πόρτα και φύγει, τι θα γίνει δηλαδή;
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Κοίτα, προφανώς και είναι τρόμπας το αφεντικό που τους το κάνει αυτό. Μάλλον αυτό που λες είναι, θέμα ψαρώματος κλπ.gassim έγραψε: 30 Μάιος 2019, 18:26οχι εγω το βλέπω απο την πλευρα του εργαζομένου, σε κάποιες δουλειές υπάρχουν deadlines και τα λοιπά και δεν μπορείς ή δεν σου πάει η καρδιά να αφήσεις την δουλειά στην μέση. Εδω όμως οι άνθρωποι κάθονται και κοιτιούνται, αν σηκωθούν και φύγουν τι θα τους κάνουν; Υποψιάζομαι οτι είναι και λίγο θέμα ψαρώματος.shrike έγραψε: 30 Μάιος 2019, 18:23Χειρότερο σενάριο: αν ανοίξει η πόρτα και μπει καμιά επιθεώρηση, πόσο θα τις πληρώσει αυτές τις υπερωρίες ο αφεντικός;gassim έγραψε: 30 Μάιος 2019, 18:21 Παρόλο που πάντα δούλευα στον ιδιωτικό τομέα δεν έχω βρεθεί ποτέ σε τέτοια θέση και έχω την εξής απορία: Αν ανοίξει κάποιος την πόρτα και φύγει, τι θα γίνει δηλαδή;
Αλλά σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις όντως γουστάρω να μπαίνει η επιθεώρηση και να τους κόβει τον κώλο. Και δεν μιλάω σαν υπάλληλος, το αντίστροφο μάλιστα...
μαλλον προκειται για μαλακία κάποιου προισταμένου, ίσως χαθήκαν κάποτε λεφτά και βρήκε αυτό σαν λύση. Μια εποχή που δούλευα σε κατάστημα οι ταμίες απλά ξεκινούσαν να κάνουν ταμείο μισή ωρα πριν το κλείσιμο.Lugozzi έγραψε: 30 Μάιος 2019, 18:24του είπα να το δοκιμάσει απόψεgassim έγραψε: 30 Μάιος 2019, 18:21 Παρόλο που πάντα δούλευα στον ιδιωτικό τομέα δεν έχω βρεθεί ποτέ σε τέτοια θέση και έχω την εξής απορία: Αν ανοίξει κάποιος την πόρτα και φύγει, τι θα γίνει δηλαδή;
απ' ότι έχει μάθει (πριν λίγο καιρό έπιασε δουλειά εκεί)
παλιά καθόταν μόνο ένας να μετρήσει τα λεφτά
και άλλαζε εκ περιτροπής
κάποια στιγμή συμφώνησαν (δεν ξέρω ποιος) να κάθονται όλοι
το θέμα είναι ότι προφανώς δεν του το είπαν αυτό πριν πιάσει δουλειά
τα έχω πάρει με αυτή τη μαλακία τους
έτσι μου έρχεται να τους κάνω εγώ καταγγελία
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Υπάρχει λύση!
Και για να προβοκάρω ολίγον, κάνοντάς το δικηγόρο του διαβόλου Μπούμπυ...

Από ότι κατάλαβα μόνοι τους κάνουν τη μαλάκια. Ας συνεννοηθούν μα το αλλάξουν. Αν θέλει να κάτσει κάποιος για παρέα είναι λογικό και εύλογο. Να κάθονται όλοι με το έτσι θέλω είναι ηλιθιότητα.gassim έγραψε: 30 Μάιος 2019, 18:27ειναι πολύ πιθανό να χρειάζεται να κάνει κάποιος την αρχή για να ακολουθήσουν και οι συνάδελφοι.τεν τεν έγραψε: 30 Μάιος 2019, 18:24Θα έρθεις σε ρήξη με τους συναδέλφους. Συγκεκριμένα η μαλάκια είναι του προϊσταμένου, ταμεία ή τι σκατα είναι αυτός που τους κρατάει εκεί. Δεν μπορώ να καταλάβω για πιο λόγο τους κρατάει.gassim έγραψε: 30 Μάιος 2019, 18:21 Παρόλο που πάντα δούλευα στον ιδιωτικό τομέα δεν έχω βρεθεί ποτέ σε τέτοια θέση και έχω την εξής απορία: Αν ανοίξει κάποιος την πόρτα και φύγει, τι θα γίνει δηλαδή;
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Δεν κατάλαβα. Να μαζευτούν να περιφρουρήσουν την Βουλή;vantono έγραψε: 30 Μάιος 2019, 18:31 Υπάρχει λύση!
![]()
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Κι εγώ είμαι από του τυχερούς που δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα στον ιδιωτικό τομέα, οπου και εργάζομαι όλα μου τα χρόνια. Επειδή ομως εμείς είμαστε από τους τυχερούς, δεν πρέπει να εκλαμβανουνε έτσι ελαφρά τις περιπτωσεις των υπολοίπων. Ζούμε σε καιρούς χαλεπούς. Δεν είναι εύκολο να ανοίξει κανείς την πόρτα και να φύγει, από μια δουλειά. Ακόμα κι αν δεν πλήρωνεται τις υπερωρίες ή αν δεν πληρώνεται κανονικά το μηνιάτικο του (όπως συμβαίνει στις περισσότερες δουλειές στα μνημόνια και χρόνια).gassim έγραψε: 30 Μάιος 2019, 18:21 Παρόλο που πάντα δούλευα στον ιδιωτικό τομέα δεν έχω βρεθεί ποτέ σε τέτοια θέση και έχω την εξής απορία: Αν ανοίξει κάποιος την πόρτα και φύγει, τι θα γίνει δηλαδή;
Δεν είναι μαζοχιστική τάση το να υπομένει κάποιος να την μη καταβολή των δεδουλευμένων του. Είναι η ανασφάλεια των καιρών, που προκαλεί αυτήν την ανοχή.
Και το ότι δεν γίνονται καταγγελίες, λόγω ανασφάλειας είναι.
Βεβαίως αυτές τις παράνομες πρακτικές κάποιων γελοίων αφεντικών, έρχεται να νομιμοποιείσει τώρα το τσίρκο που λέγεται νδ. Αυτά λέει ο μητσοτακης ότι θέλει να κάνει.
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
ελαστικοποίηση του ωραρίου δεν σημαίνει αυτόματα περισσότερες ώρες εργασίας. Οι εποχές έχουν αλλάξει και πρέπει να δημιουργηθεί ένα νομικό πλαίσιο που να καλύπτει τις νέες απαιτήσεις. Όταν καθιερώθηκε η εργασία 9-5 δεν υπήρχε ούτε η δυνατότητα απομακρυσμένης εργασίας, ούτε απ ευθείας συνεργασία με άτομα που δουλεύουν σε χωρες με διαφορά ώρας. Εγω αυτή την στιγμή κάθομαι σε cafe και εργάζομαι, που θα με βρει η επιθεώρηση εργασίας; πότε πρέπει να σχολάσω και ποιός θα το ελέγξει για να με πληρώσει ανάλογα;Pirate7G έγραψε: 30 Μάιος 2019, 18:35Κι εγώ είμαι από του τυχερούς που δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα στον ιδιωτικό τομέα, οπου και εργάζομαι όλα μου τα χρόνια. Επειδή ομως εμείς είμαστε από τους τυχερούς, δεν πρέπει να εκλαμβανουνε έτσι ελαφρά τις περιπτωσεις των υπολοίπων. Ζούμε σε καιρούς χαλεπούς. Δεν είναι εύκολο να ανοίξει κανείς την πόρτα και να φύγει, από μια δουλειά. Ακόμα κι αν δεν πλήρωνεται τις υπερωρίες ή αν δεν πληρώνεται κανονικά το μηνιάτικο του (όπως συμβαίνει στις περισσότερες δουλειές στα μνημόνια και χρόνια).gassim έγραψε: 30 Μάιος 2019, 18:21 Παρόλο που πάντα δούλευα στον ιδιωτικό τομέα δεν έχω βρεθεί ποτέ σε τέτοια θέση και έχω την εξής απορία: Αν ανοίξει κάποιος την πόρτα και φύγει, τι θα γίνει δηλαδή;
Δεν είναι μαζοχιστική τάση το να υπομένει κάποιος να την μη καταβολή των δεδουλευμένων του. Είναι η ανασφάλεια των καιρών, που προκαλεί αυτήν την ανοχή.
Βεβαίως αυτές τις παράνομες πρακτικές κάποιων γελοίων αφεντικών, έρχεται να νομιμοποιείσει τώρα το τσίρκο που λέγεται νδ. Αυτά λέει ο μητσοτακης ότι θέλει να κάνει.
Αυτά είναι θέματα που πρέπει να διευθετηθούν.Στο άμεσο μέλλον τα πράγματα θα γίνουν πολύ πιο περίπλοκα καθώς συντελείται ήδη η 4η βιομηχανική επανάσταση και πολύ σύντομα θα μπει πιο δυναμικά η τεχνητη νοημοσύνη στο παιχνίδι.
Εγώ πάντως θα ήμουν πολύ πιο παραγωγικός αν ήξερα οτι μόλις τελειώσω την δουλειά μου μπορώ να πάω σπίτι μου χωρίς να χρειάζεται να κάνω οτι δουλεύω μέχρι να πάει 5.
Όλα αυτά καμία σχέση δεν έχουν με τον κάθε καραμπαμπα που κρατάει τους ανθρώπους με το ζόρι μεχρι να κάνει ο άλλος ταμείο μην τυχόν και του πει κανείς οτι χάθηκαν λεφτά.
Η ελαστικοποίηση του ωραρίου εργασίας όντως δεν σημαίνει αυτόματα περισσότερες ώρες εργασίας. Σημαίνει όμως και αυτό. Και στην περίπτωση αφεντικών, όπως αυτός που σχολιάζεται σε αυτό το νήμα, σημαίνει μόνο περισσότερες ώρες εργασίας.gassim έγραψε: 30 Μάιος 2019, 18:46ελαστικοποίηση του ωραρίου δεν σημαίνει αυτόματα περισσότερες ώρες εργασίας. Οι εποχές έχουν αλλάξει και πρέπει να δημιουργηθεί ένα νομικό πλαίσιο που να καλύπτει τις νέες απαιτήσεις. Όταν καθιερώθηκε η εργασία 9-5 δεν υπήρχε ούτε η δυνατότητα απομακρυσμένης εργασίας, ούτε απ ευθείας συνεργασία με άτομα που δουλεύουν σε χωρες με διαφορά ώρας. Εγω αυτή την στιγμή κάθομαι σε cafe και εργάζομαι, που θα με βρει η επιθεώρηση εργασίας; πότε πρέπει να σχολάσω και ποιός θα το ελέγξει για να με πληρώσει ανάλογα;Pirate7G έγραψε: 30 Μάιος 2019, 18:35Κι εγώ είμαι από του τυχερούς που δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα στον ιδιωτικό τομέα, οπου και εργάζομαι όλα μου τα χρόνια. Επειδή ομως εμείς είμαστε από τους τυχερούς, δεν πρέπει να εκλαμβανουνε έτσι ελαφρά τις περιπτωσεις των υπολοίπων. Ζούμε σε καιρούς χαλεπούς. Δεν είναι εύκολο να ανοίξει κανείς την πόρτα και να φύγει, από μια δουλειά. Ακόμα κι αν δεν πλήρωνεται τις υπερωρίες ή αν δεν πληρώνεται κανονικά το μηνιάτικο του (όπως συμβαίνει στις περισσότερες δουλειές στα μνημόνια και χρόνια).gassim έγραψε: 30 Μάιος 2019, 18:21 Παρόλο που πάντα δούλευα στον ιδιωτικό τομέα δεν έχω βρεθεί ποτέ σε τέτοια θέση και έχω την εξής απορία: Αν ανοίξει κάποιος την πόρτα και φύγει, τι θα γίνει δηλαδή;
Αυτά είναι θέματα που πρέπει να διευθετηθούν.Στο άμεσο μέλλον τα πράγματα θα γίνουν πολύ πιο περίπλοκα καθώς συντελείται ήδη η 4η βιομηχανική επανάσταση και πολύ σύντομα θα μπει πιο δυναμικά η τεχνητη νοημοσύνη στο παιχνίδι.
Όλα αυτά καμία σχέση δεν έχουν με τον κάθε καραμπαμπα που κρατάει τους ανθρώπους με το ζόρι μεχρι να κάνει ο άλλος ταμείο μην τυχόν και του πει κανείς οτι χάθηκαν λεφτά.
Γανικως στις περιπτώσεις αφεντικών που βάζουν τους εργαζόμενους να δουλεύουν περισσότερο χωρίς άνευ πληρωμής, η ελαστικοποίηση του ωραρίου τους δίνει την δυνατότητα να νομιμοποιήσουν αυτήν την παράνομη (μέχρι στιγμής) πρακτικη.
Αν εσύ έχεις την τύχη να κάνεις μια δουλειά όπου ασκείται μέχρι κι από καφετέρια, δεν σημαίνει πως πρέπει να αλλάξει ολόκληρο το κεκτημένο εργασιακών δικαιωμάτων. Η δυνατότητα που έχεις εσύ είναι η εξαίρεση στον κανόνα. Η συντριπτική πλειοψηφία των εργασιών δεν μπορουν να ασκηθούν μακριά από τον χώρο εργασίας. Άρα είναι παράλογο να αλλαξη ολόκληρο το εργασιακό πλαίσιο δικαιωμάτων, γιατί όχι μόνο είναι εκτός πραγματικότητας, αλλά δίνει και την ευκαιρία σε καθίκια αφεντικά (σαν αυτόν του νήματος) να εκμεταλλεύονται τους εργαζόμενους. Κι ειδικά στις εποχές φτώχειας που ζούμε, επιβάλλεται να ακολουθηθεί ο αντίθετος δρόμος από αυτόν τον μεσαιωνικό και δυσλειτουργικό που θέλει η νδ.
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
κάνεις λάθος υπάρχουν πάρα πολλά επαγγέλματα που γίνονται απομακρυσμένα και θα γίνονται ολο και περισσότερα. Όταν αλλάξει το νομοθετικό πλαίσιο μπορεί κάλλιστα να υπάρξει διαχωρισμός, δεν είναι ανάγκη να ισχύει για τον εργάτη του εργοστασίου ότι ίσχύει για τον web developer ή τον διαφημιστή.Pirate7G έγραψε: 30 Μάιος 2019, 19:00Η ελαστικοποίηση του ωραρίου εργασίας όντως δεν σημαίνει αυτόματα περισσότερες ώρες εργασίας. Σημαίνει όμως και αυτό. Και στην περίπτωση αφεντικών, όπως αυτός που σχολιάζεται σε αυτό το νήμα, σημαίνει μόνο περισσότερες ώρες εργασίας.gassim έγραψε: 30 Μάιος 2019, 18:46ελαστικοποίηση του ωραρίου δεν σημαίνει αυτόματα περισσότερες ώρες εργασίας. Οι εποχές έχουν αλλάξει και πρέπει να δημιουργηθεί ένα νομικό πλαίσιο που να καλύπτει τις νέες απαιτήσεις. Όταν καθιερώθηκε η εργασία 9-5 δεν υπήρχε ούτε η δυνατότητα απομακρυσμένης εργασίας, ούτε απ ευθείας συνεργασία με άτομα που δουλεύουν σε χωρες με διαφορά ώρας. Εγω αυτή την στιγμή κάθομαι σε cafe και εργάζομαι, που θα με βρει η επιθεώρηση εργασίας; πότε πρέπει να σχολάσω και ποιός θα το ελέγξει για να με πληρώσει ανάλογα;Pirate7G έγραψε: 30 Μάιος 2019, 18:35
Κι εγώ είμαι από του τυχερούς που δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα στον ιδιωτικό τομέα, οπου και εργάζομαι όλα μου τα χρόνια. Επειδή ομως εμείς είμαστε από τους τυχερούς, δεν πρέπει να εκλαμβανουνε έτσι ελαφρά τις περιπτωσεις των υπολοίπων. Ζούμε σε καιρούς χαλεπούς. Δεν είναι εύκολο να ανοίξει κανείς την πόρτα και να φύγει, από μια δουλειά. Ακόμα κι αν δεν πλήρωνεται τις υπερωρίες ή αν δεν πληρώνεται κανονικά το μηνιάτικο του (όπως συμβαίνει στις περισσότερες δουλειές στα μνημόνια και χρόνια).
Γανικως στις περιπτώσεις αφεντικών που βάζουν τους εργαζόμενους να δουλεύουν περισσότερο χωρίς άνευ πληρωμής, η ελαστικοποίηση του ωραρίου τους δίνει την δυνατότητα να νομιμοποιήσουν αυτήν την παράνομη (μέχρι στιγμής) πρακτικη.
Αν εσύ έχεις την τύχη να κάνεις μια δουλειά όπου ασκείται μέχρι κι από καφετέρια, δεν σημαίνει πως πρέπει να αλλάξει ολόκληρο το κεκτημένο εργασιακών δικαιωμάτων. Η δυνατότητα που έχεις εσύ είναι η εξαίρεση στον κανόνα. Η συντριπτική πλειοψηφία των εργασιών δεν μπορουν να ασκηθούν μακριά από τον χώρο εργασίας. Άρα είναι παράλογο να αλλαξη ολόκληρο το εργασιακό πλαίσιο δικαιωμάτων, γιατί όχι μόνο είναι εκτός πραγματικότητας, αλλά δίνει και την ευκαιρία σε καθίκια αφεντικά (σαν αυτόν του νήματος) να εκμεταλλεύονται τους εργαζόμενους. Κι ειδικά στις εποχές φτώχειας που ζούμε, επιβάλλεται να ακολουθηθεί ο αντίθετος δρόμος από αυτόν τον μεσαιωνικό και δυσλειτουργικό που θέλει η νδ.
Εν πάση περιπτώση όπως τα βλέπω εγω τα πράγματα ο ΣΥΡΙΖΑ λόγο προσκόλλησης σε ιδεολογίες προηγούμενων αιώνων έχει μια δυσκολία στην επαφή με τον σύγχρονο κόσμο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 217 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
-
- 57 Απαντήσεις