Δεν εννοώ αυτές τις ελπίδες
Την απογοήτευση εννοώ που θα φέρει η πραγματικότης σε σχέση με τον μύθο
Δεν εννοώ αυτές τις ελπίδες
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
ναι αλλά ο 50άρης είναι ο νέος της εποχής.Beria έγραψε: 10 Μάιος 2018, 13:44Να τα μας που απέκτησα και ομάδα PR![]()
Κουλούρι και Μπίστης δουλεύουν σκληρά για την οικοδόμηση του γκομενικού μου προφίλ. Σας ευχαριστώ, αλλά δημιουργούμε φρούδες ελπίδες στας νεαράς του φόρουμ
ο πατέρας μου είχε πεθάνει στα 52 του, άκουγα τους φίλους του να μιλάνε, κρίμα λέγανε, νέος άνθρωπος.

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 10 Μάιος 2018, 14:24ναι αλλά ο 50άρης είναι ο νέος της εποχής.Beria έγραψε: 10 Μάιος 2018, 13:44Να τα μας που απέκτησα και ομάδα PR![]()
Κουλούρι και Μπίστης δουλεύουν σκληρά για την οικοδόμηση του γκομενικού μου προφίλ. Σας ευχαριστώ, αλλά δημιουργούμε φρούδες ελπίδες στας νεαράς του φόρουμ
έχεις μέλλον μπροστά σου να αναπτύξεις σε βάθος τις ελπίδες σε λεπίδες!
![]()
αν και πολύ παρωχημένο καλά έκανε ο Λαμπρούκος!!Πάνας έγραψε: 13 Μάιος 2018, 00:02κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 10 Μάιος 2018, 14:24ναι αλλά ο 50άρης είναι ο νέος της εποχής.Beria έγραψε: 10 Μάιος 2018, 13:44
Να τα μας που απέκτησα και ομάδα PR![]()
έχεις μέλλον μπροστά σου να αναπτύξεις σε βάθος τις ελπίδες σε λεπίδες!
![]()
Αυτό το Λαμπρούκος μου θύμισε "Ναυαρχούκο", έμπλεξα λίγο τις ταινίες αλλά η αλήθεια πάει μπροστά που λένε.