!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πρόεδρος Κομισιόν
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Πρόεδρος Κομισιόν
Χωρίς γουόρκ έθικ δεν οικοδομείται ομοσπονδία γτχμ 
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- hellegennes
Ναι, αυτό το είπες, αλλά δεν παύει να είναι γελοιότητα. Είναι σαν να χρεώνεις ό,τι υπογράφει ο ΠτΔ στον ίδιο τον ΠτΔ, λες και το έργο του δεν είναι όλο κι όλο η τζίφρα. Το ένα και μοναδικό πράγμα που υποτίθεται ότι ήταν το έργο του, το έκανα κομματάκια σε 10 σειρές και δεν μπόρεσες να απαντήσεις τίποτα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Μάιος 2019, 14:44Ψευδές είναι αυτό. Είπα ότι στο ΖΚΓ χρεώνεται όλο το έργο της Κομισιον καθώς και κάθε συμβιβασμός που βοήθησε να επιτευχθεί κατά την πιο δύσκολη θητεία που υπήρξε εβερ. Φυσικά την αναλυτική λίστα δεν πρόκειται να την παραθέσω, είναι πολλές εργατοώρες για μένα που δεν είμαι άνθρωπος του μόχθου.hellegennes έγραψε: 30 Μάιος 2019, 14:06Από πότε;
Ξεφτίλας.dna replication έγραψε: 30 Μάιος 2019, 00:08
ο 64χρονος Γιουνκερ σήμερα υποστήριξε εκ νέου οτι δεν έχει πρόβλημα με το αλκοόλ και οτι είναι κατασκευάσματα των δημοσιογράφων
βαριά αλκοολικός σε άρνηση
Το αστείο είναι που ο Νάνος τον θεωρεί και απώλεια ενώ δεν έχει αφήσει έργο ούτε για δείγμα. Όταν του ζήτησα να μου πει ποιο είναι το έργο του, δεν ήξερε τι να παραθέσει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Δε θυμάμαι τι ήταν αυτό το ένα. Πάντως ο ΖΚΓ βοήθησε τα μέγιστα στην ενσωμάτωση του ΣΥΡΙΖΑ στο ευρωπαϊκό πλαίσιο και την απορρόφηση των σχετικών αναταραξεων. Άλλο μεγάλο επίτευγμα ήταν το ταξίδι του στην Ουάσιγκτον όπου έσωσε την ΕΕ από τον πλήρη εμπορικό πόλεμο με τις ΗΠΑ.
- hellegennes
Αυτό αποδεικνύει ότι δεν ξέρεις καν τι έχει κάνει σαν πρόεδρος κι απλά το κοίταξες εκείνην την στιγμή. Αλλά τον θεωρείς παρά ταύτα και γαμώ τους προέδρους. 
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Δηλαδή, συγκεκριμένα, τι έκανε; Γιατί αυτό θα μπορούσα να το πω αοριστολογία, αλλά θα ήταν προσβολή για την λέξη.Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Μάιος 2019, 17:07 Πάντως ο ΖΚΓ βοήθησε τα μέγιστα στην ενσωμάτωση του ΣΥΡΙΖΑ στο ευρωπαϊκό πλαίσιο και την απορρόφηση των σχετικών αναταραξεων.
Έξι μήνες ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε μαλακίες. Τι ακριβώς έκανε ο Γιούνγκερ εκεί; Τι διαφορετικό θα είχε συμβεί αν δεν υπήρχε καν;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Μπορεί να είχε νικήσει το στρατόπεδο αποβολής της Ελλάδας.hellegennes έγραψε: 30 Μάιος 2019, 17:14Δηλαδή, συγκεκριμένα, τι έκανε; Γιατί αυτό θα μπορούσα να το πω αοριστολογία, αλλά θα ήταν προσβολή για την λέξη.Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Μάιος 2019, 17:07 Πάντως ο ΖΚΓ βοήθησε τα μέγιστα στην ενσωμάτωση του ΣΥΡΙΖΑ στο ευρωπαϊκό πλαίσιο και την απορρόφηση των σχετικών αναταραξεων.
Έξι μήνες ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε μαλακίες. Τι ακριβώς έκανε ο Γιούνγκερ εκεί; Τι διαφορετικό θα είχε συμβεί αν δεν υπήρχε καν;
- hellegennes
Δεν υπήρξε τέτοιο πράγμα*, δεν υπήρξε λόγος για τέτοιο πράγμα και δεν υπάρχουν διαδικασίες που να επιτρέπουν τέτοιο πράγμα.
* μόνο σε συνεντεύξεις για εσωτερική κατανάλωση.
* μόνο σε συνεντεύξεις για εσωτερική κατανάλωση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
+1 από μένα επειδή μοιάζει εμφανισιακά με τη Χίλαρι.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Η Μερκελ ειναι τσιπρική, στηρίζω.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Αμερική: Kamala Harris με αντιπροεδρο AOC
Ευρώπη: Ska Keller ή Μερκελιστρια.
Γερό χαστουκι στην πατριαρχεια και τον συντηρητισμό.

For: After the Green surge in the May elections, her group is now the fourth biggest in the European Parliament and environmental issues are at the heart of the EU's agenda for the next five years. In her home country, Germany, the Greens now top the opinion polls.
Ska Keller stood as Green "Spitzenkandidat" in 2014, and is as focused on the rights of migrants as on the environment.
She became an MEP in 2009 at the age of 27 and has said that, while she aims to represent everybody, young people in particular need a louder voice in Europe. She has a masters in Islamic Studies, Turkology and Jewish Studies.
Against: Up against the other candidates, Ms Keller is likely to struggle to find the support of enough member states. Poland, the Czech Republic and Hungary - heavily reliant on coal - are resisting the green ambitions of many EU partners.
What she says: Ska Keller wants to tackle climate change but not through banning air travel. "If trains become cheaper and better, we'll make short-haul flights redundant."
Ευρώπη: Ska Keller ή Μερκελιστρια.
Γερό χαστουκι στην πατριαρχεια και τον συντηρητισμό.

For: After the Green surge in the May elections, her group is now the fourth biggest in the European Parliament and environmental issues are at the heart of the EU's agenda for the next five years. In her home country, Germany, the Greens now top the opinion polls.
Ska Keller stood as Green "Spitzenkandidat" in 2014, and is as focused on the rights of migrants as on the environment.
She became an MEP in 2009 at the age of 27 and has said that, while she aims to represent everybody, young people in particular need a louder voice in Europe. She has a masters in Islamic Studies, Turkology and Jewish Studies.
Against: Up against the other candidates, Ms Keller is likely to struggle to find the support of enough member states. Poland, the Czech Republic and Hungary - heavily reliant on coal - are resisting the green ambitions of many EU partners.
What she says: Ska Keller wants to tackle climate change but not through banning air travel. "If trains become cheaper and better, we'll make short-haul flights redundant."
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
- Eθνικοκοινωνιστης
αντιλαμβανομαστε την σημειολογια
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Dwarven Blacksmith
Οι χώρες έκαναν τις επιλογές τους. Τώρα όμως πρέπει να συμφωνήσει και το μισό ευρωκοινοβούλιο.
Το οποίο ως θεσμός δε χαίρεται για την προσπέραση των Αρχιϋποψηφίων.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Oι εξής δύο Γερμανία και Γαλλία.Η Γερμανία πήρε την προεδρία της Κομισιόν και η Γαλλία με τη Λαγκάρντ την προεδρία της ΕΚΤ.Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 21:37 Οι χώρες έκαναν τις επιλογές τους. Τώρα όμως πρέπει να συμφωνήσει και το μισό ευρωκοινοβούλιο.
Τώρα γιατί πανηγυρίζουν αναρχικοί για δύο ΔΕΞΙΕΣ πολιτικούς στην κορυφή της Ευρώπης,άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.
Πάντως ο Ποκοπίκος δεν αναμίχθηκε.Ανέθεσε την αντιπροσώπευση της Ελλάδος στον Ισπανό Σάντσεζ και επέστρεψε άρον άρον.
Ζητω που καηκαμε..ειτε με την καγκαρντ ειτε μην τριμακτικη ουρσουλα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 386 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
-
- 73 Απαντήσεις