Ναι, έχουμε μάθει αγγλικά. Επίσης, δεν έχουμε πρεσβυωπία. Ακόμα.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 29 Μάιος 2019, 23:22 Οτι δλδ εσείς τώρα μπορείτε και διαβάζετε τί γράφει στα κουτάκια, έτσι;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εγγλεζικα ξεφτυλικια
- hellegennes
Re: Εγγλεζικα ξεφτυλικια
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Feindflug έγραψε: 29 Μάιος 2019, 23:20Και καθώς γυρνούσε σπίτι πήρε μια κοπέλα που έκανε οτοστόπ, στο αυτοκίνητο και όταν κατέβηκε της έδωσε το μπουφάν του να φοράει μέχρι να φθάσει σπίτι, γιατί είχε ψύχρα. Αυτή του είπε να περάσει από το σπίτι της την επομένη για να το πάρει. Όταν πήγε ο τύπος την επόμενη μέρα να πάρει το μπουφάν, του άνοιξε μια γριά και την ρώτησε για την κοπέλα που έμενε εκεί Η γριά του είπε ότι δεν έμενε καμμία κοπέλα εκεί και όταν της περιέγραψε την κοπέλα, η γριά του είπε ότι αυτή είναι η κόρη της που πέθανε. Ο τύπος πήγε στο νεκροταφείο που ήταν θαμμένη η κοπελιά και βρήκε το μπουφάν του πάνω στον τάφο της!blackpaint έγραψε: 29 Μάιος 2019, 23:12πολυ καλο!
Μου θυμησε μια ιστορια που ακουσα, για αυγο που πηγε στο στρατο, δηλωσε για ειδικες δυναμεις, και τους ειπε πως ηθελε να μπουκαρει στην Τουρκια και να κοψει λαιμους και τετοια, καλος τουρκος μονο νεκρος κλπ.
Του δωσανε γιωτα πεντε αμεσως.
zoltan έγραψε: 29 Μάιος 2019, 23:39Feindflug έγραψε: 29 Μάιος 2019, 23:20Και καθώς γυρνούσε σπίτι πήρε μια κοπέλα που έκανε οτοστόπ, στο αυτοκίνητο και όταν κατέβηκε της έδωσε το μπουφάν του να φοράει μέχρι να φθάσει σπίτι, γιατί είχε ψύχρα. Αυτή του είπε να περάσει από το σπίτι της την επομένη για να το πάρει. Όταν πήγε ο τύπος την επόμενη μέρα να πάρει το μπουφάν, του άνοιξε μια γριά και την ρώτησε για την κοπέλα που έμενε εκεί Η γριά του είπε ότι δεν έμενε καμμία κοπέλα εκεί και όταν της περιέγραψε την κοπέλα, η γριά του είπε ότι αυτή είναι η κόρη της που πέθανε. Ο τύπος πήγε στο νεκροταφείο που ήταν θαμμένη η κοπελιά και βρήκε το μπουφάν του πάνω στον τάφο της!blackpaint έγραψε: 29 Μάιος 2019, 23:12
πολυ καλο!
Μου θυμησε μια ιστορια που ακουσα, για αυγο που πηγε στο στρατο, δηλωσε για ειδικες δυναμεις, και τους ειπε πως ηθελε να μπουκαρει στην Τουρκια και να κοψει λαιμους και τετοια, καλος τουρκος μονο νεκρος κλπ.
Του δωσανε γιωτα πεντε αμεσως.![]()
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- blackpaint
Οχι, νομιζω πως ειναι εκεινη με τη ανηλικη ρωσσιδα κοπελα που πηγε σ ενα σπιτι αραβων στο βερολινο και την ναρκωσαν και μετα την βιασαν ομαδικα.Feindflug έγραψε: 29 Μάιος 2019, 23:37Α ναι, θυμήθηκα την ιστορία. Είναι αυτή που μετά ο μελαχρινός μπήκε στο λεωφορείο και όταν μπήκε ο ελεγκτής, πήρε το εισιτήριο της γιαγιάς που καθόταν δίπλα του και το μάσησε.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Πέτα το iPhone επιτέλους
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Εντάξει με πιντς ζουμ φαίνεται ρε χαχόλοι. Χθες ήμουνα στο λαπτοπ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό