Pirate7G έγραψε: 29 Μάιος 2019, 19:34
Για να απαντήσω σε στυλ "Ζαβου της οικογένειας".
" Τι ενδιαφέρει έναν άνθρωπο 17 χρόνων η δολοφονία Μπακογιάννη";
Ας λένε ότι θέλουν κάποιοι. Δεν ζούμε στο 89.
Οκ, τότε ας πάψουν και οι αναφορές στα χρόνια πριν το 89.
Βάλτε όποια χρονιά θέλετε στην τελική.
Μην τα λες σε εμένα. Στον Μητσοτάκη να το πεις, που είναι ο δημιουργός αυτής της λογικής(;) .
Σ' εσένα γράφω και στο δικό σου σχόλιο απάντησα.
Πες (πείτε) όποια χρονιά γουστάρετε και προσπαθήστε να υποστηρίξετε τη δική σας λογική.
Το σίγουρο είναι ότι δεν έχω δει επαναλαμβανόμενους ετήσιους επιτάφιους ή μνημόσυνα για τη δολοφονία του Μπακογιάννη.
ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Μάιος 2019, 20:16Ποιος είναι αυτός;
Ο τραγουδοποιός που είχε τις Εσπερίδες στην Πλάκα, αν και το παράδειγμα ήταν ατυχές, επειδή είχε πελάτες από φρικιά μέχρι εφοπλιστές. Μέχρι και το 1994 πήγαινα. Μορφή της αθηναϊκής πλακιώτικης νύχτας.
Ισα που θα μου λες για τι εχω δικαιωμα να μιλω. Αν ανηκει στους κτιστες, να βαλουν facecontrol στις εισοδους των μοναστηριων.
Δεν υπερασπιζομαι εγκληματιες.
Κι όμως υπερασπίζεσαι την δολοφονική 17 Νοέμβρη και υποστηρίζεις την εξύβριση του μακαρίτη του Παύλου Μπακογιάννη.Εκτός κι αν θεωρείς ότι η 17 Νοέμβρη δεν ήταν τρομοκρατική οργάνωση.Σε ξαναρωτώ...Η 17 Νοέμβρη ήταν τρομοκρατική οργάνωση κατ εσέ;
ενα ενα, ποτε υποστηριξα εξυβριση του Μπακογιάννη;
Υποστήριξες τα κωλόπαιδα που τον βρίσανε ουκ ολίγες φορές και τον βρίζουν και το έκαναν αυτό μπροστά και στον γιό τον(τον Κώστα Μπακογιάννη).
Τάδε έφη Αρίστος:
ΧΑ και ΚΚΕ θα παρουν μαζι 20%.
Συριζα και ΝΔ θα παρουν μαζι 65%.
Θα μεινουν εκτος Βουλης κομματα που πηραν ψηφους 15%.
Οκ, τότε ας πάψουν και οι αναφορές στα χρόνια πριν το 89.
Βάλτε όποια χρονιά θέλετε στην τελική.
Μην τα λες σε εμένα. Στον Μητσοτάκη να το πεις, που είναι ο δημιουργός αυτής της λογικής(;) .
Κι εγώ σε παραπέμπω. Δεν υπάρχει λόγος να κωλύεσαι.
Πες (πείτε) όποια χρονιά γουστάρετε και προσπαθήστε να υποστηρίξετε τη δική σας λογική.
Δεν υπάρχει λόγος να φερομαστε διαφορετικά σε άτομα που έχουν δύο μετρα και δύο σταθμά για τον ίδιο τους τον εαυτό και την ομήγυρη τους. Μετά θα μας λες (λέτε) ότι δεν τους σεβόμαστε κι ότι δεν είμαστε πολίτικαλ κορεκτ.
Το σίγουρο είναι ότι δεν έχω δει επαναλαμβανόμενους ετήσιους επιτάφιους ή μνημόσυνα για τη δολοφονία του Μπακογιάννη.
Για άλλους βλέπω.
Κάθε χρόνο,
το "πρώτο θέμα" ειναι των δημοσιοκάφρων.
Γιατί αυτοί που βρίζουν έναν νεκρό που υπήρξε σπουδαίος άνθρωπος και υπερασπίζονται αυτούς που τον δολοφόνησαν είναι παρόντες εδώ και η χώρα πρέπει να τους δώσει να καταλάβουν ότι η ανομία τους δεν έχει θέση στην Ελλάδα.
Άρα και βγάζεις τον πρόεδρο του κόμματος σου τουλάχιστον λάθος στην δήλωση του για τον Λαμπράκη και λες πως το ίδιο πρέπει να συμβεί και για τον Λαμπράκη, στην περίπτωση υβριστών. Σωστά;
Προσέβαλε ο Μητσοτάκης ποτέ τον Λαμπράκη;Τον έβρισε μήπως;ΠΟΤΕ δεν το έκανε.Είναι δικαίωμα του καθενός να θεωρεί σπουδαίο ή μη σπουδαίο κάποιον αλλά δεν είναι δικαίωμα κανενός να τον προσβάλει και να τον βρίζει.
Δεν είναι ο μόνος δεξιός ο Μητσοτάκης. Εκτός κι αν νομίζεις πως δικαίωμα στην γενίκευση έχετε μόνο εσείς, επειδή έτσι σας συμφέρει.
Κι όμως υπερασπίζεσαι την δολοφονική 17 Νοέμβρη και υποστηρίζεις την εξύβριση του μακαρίτη του Παύλου Μπακογιάννη.Εκτός κι αν θεωρείς ότι η 17 Νοέμβρη δεν ήταν τρομοκρατική οργάνωση.Σε ξαναρωτώ...Η 17 Νοέμβρη ήταν τρομοκρατική οργάνωση κατ εσέ;
ενα ενα, ποτε υποστηριξα εξυβριση του Μπακογιάννη;
Υποστήριξες τα κωλόπαιδα που τον βρίσανε ουκ ολίγες φορές και τον βρίζουν και το έκαναν αυτό μπροστά και στον γιό τον(τον Κώστα Μπακογιάννη).
Δεν τον βρίσανε.
Παντως, μιας και μιλάμε για βρισίδια, ηταν η ΠΑΣΠιτες που πρώτοι φωναξαν υβριστικο συνθημα κατα του Μπακογιάννη. ("Σκατα στον ταφο του Μπακογιάννη")
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Κι εγώ σε παραπέμπω. Δεν υπάρχει λόγος να κωλύεσαι.
Δεν υπάρχει λόγος να φερομαστε διαφορετικά σε άτομα που έχουν δύο μετρα και δύο σταθμά για τον ίδιο τους τον εαυτό και την ομήγυρη τους. Μετά θα μας λες (λέτε) ότι δεν τους σεβόμαστε κι ότι δεν είμαστε πολίτικαλ κορεκτ.
Για άλλους βλέπω.
Κάθε χρόνο,
το "πρώτο θέμα" ειναι των δημοσιοκάφρων.
Δε φτάνει που οι κουφοντιναίοι κάνανε ήρωα τον δεξιό Κοσκωτά το '89 δολοφονώντας τον, τώρα τα ζονιαπρέ τον βρίζουν και νεκρό για να ηρωοποιηθεί ακόμα πιο πολύ.
Jolly Roger έγραψε: 29 Μάιος 2019, 20:40
Δε φτάνει που οι κουφοντιναίοι κάνανε ήρωα τον δεξιό Κοσκωτά το '89 δολοφονώντας τον, τώρα τα ζονιαπρέ τον βρίζουν και νεκρό για να ηρωοποιηθεί ακόμα πιο πολύ.
Οι πρώτοι που βρισανε τον Μπακογιαννη είναι οι ΠΑΣΠιτες, δλδ ΚΙΝΑΛ, οι κυβερνητικοι εταίροι της ΝΔ.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Jolly Roger έγραψε: 29 Μάιος 2019, 20:40
Οι πρώτοι που βρισανε τον Μπακογιαννη είναι οι ΠΑΣΠιτες, δλδ ΚΙΝΑΛ, οι κυβερνητικοι εταίροι της ΝΔ.
ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Μάιος 2019, 20:16Ποιος είναι αυτός;
Ο τραγουδοποιός που είχε τις Εσπερίδες στην Πλάκα, αν και το παράδειγμα ήταν ατυχές, επειδή είχε πελάτες από φρικιά μέχρι εφοπλιστές. Μέχρι και το 1994 πήγαινα. Μορφή της αθηναϊκής πλακιώτικης νύχτας.
Μεταξύ μας Καβαλιέρε, αυτό το είδος της μουσικής το βαριόμουν. Ακόμη και το νέο κύμα που θέριζε στις μπουάτ δεν ήταν το καλύτερο μου. Πάνω από μισάωρο Λάκη Παππά δεν άντεχα με τίποτα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Μάιος 2019, 20:54Μεταξύ μας Καβαλιέρε, αυτό το είδος της μουσικής το βαριόμουν. Ακόμη και το νέο κύμα που θέριζε στις μπουάτ δεν ήταν το καλύτερο μου. Πάνω από μισάωρο Λάκη Παππά δεν άντεχα με τίποτα.
Μα δεν έπαιζε μόνο Νέο Κύμα εκεί. Το χειρότερο είναι πως κάποτε στα 90΄ς κι εγώ τραγουδούσα σε μουσική σκηνή για να βγάζω κανά ψίχουλο.