η Κόμισσα ντεperseus έγραψε: 29 Μάιος 2019, 13:33 Για αυτό περιμενω δικηγορο να μου το επιβεβαιωσει
Ποιο ειναι το "νησι"
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ιδιωτικο συμφωνητικο κατοικιας
-
Nero
Re: Ιδιωτικο συμφωνητικο κατοικιας
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Κερκυρα? Ε οχι και τόσα γιαυτο το ερειπιο
-
stergiosbik
Στα Γιαννενα νομιζω ειναι.Nero έγραψε: 29 Μάιος 2019, 13:33Αν μιλάει για το Νησί, 280 για γαρσονιέρα είναι τεφαρίκιstergiosbik έγραψε: 29 Μάιος 2019, 13:29 Με βαση το υψος του ενοικιου υποθετω οτι νοικιαζε καμμια γκαρσονιερα.
Δυσκολο μου φαινεται να νοικιαζε κατι μεγαλυτερο οπως 2αρι.
Να του πεις να βαλει την γκαρσονιερα στον κωλο του που μου θελει και 280 ευρω το λαμογιο.στο κέντρο το στανταρ πλέον είναι 3,5 κατοστάρικα για ένα δωματιάκι
- Otto Weininger
Ε ωραία ας μην ανανεώσει και ας πληρώνει 5 ευρώ τη μέρα.perseus έγραψε: 29 Μάιος 2019, 13:12 Το ιδιωτικο συμφωνητικο ? Δεν θυμαμαι να γραφει κατι για αυξηση αναφερει 2 ετη και μετα 5 ευρω την ημερα για καθε ημερα εκτος συμβολαίου.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
Γιάννης
Α, αν είναι έτσι τότε μπορεί να καταγγείλει τη μίσθωση με βάση ένα μάτσο άρθρα του αστικού κώδικα (π.χ. 585 και 588) που αφορούν ακώλυτη χρήση του μισθίου και κίνδυνο της υγείας του μισθωτή. Πρέπει όμως να γίνει επίσημα η καταγγελία, όχι απλά να φύγει η φίλη σου και να σταματήσει να πληρώνει, αλλιώς θα υπάρξουν άλλα προβλήματα.perseus έγραψε: 29 Μάιος 2019, 13:30 Δεν ειναι καν γκαρσονιερα 28 τμ ειναι αλλα λογω αναγκης τοτε το υπεγραψε ,θερμοσιφωνο ,πιστοποιητικο ρευματος τα πληρωσε λογω αναγκης.
Της εκοψε το ρεύμα διοτι τα λεφτα τα εβαζε στην τεαπεζα και οχι στο χερι .εμεινε 15 ημέρες χωρις ρευμα λογω του μαλακα
Αν την εκβίασε κιόλας να πληρώσει τα αυτά που λές (είναι ευθύνη του ιδιοκτήτη να τα πληρώσει), τότε πρόκειται για καθήκι και θέλει ξύλο, αλλά αυτό είναι άλλο ζήτημα.
- perseus
88 χρόνων ειναι ο μαλακας το θεμα ειναι να μεινει μεχρι να τελειωσει την δουλεια στο ξενοδοχείο τελη Οκτωβρίου .
-
Γιάννης
Α, καλά. Στην περίπτωση αυτή μπορεί να τον αγνοήσει και να πληρώνει τα συμφωνηθέντα 140 μέχρι τον Οκτώβριο. Αν θέλει ας βάλει δικηγόρο ο ιδιοκτήτης, πιο πολύ θα του κοστίσει και μέχρι να γίνει η έξωση (αν υπάρχει νομικό έρεισμα, που δεν το βλέπω) θα έχει έρθει ο Οκτώβριος και θα τελειώσει η υπόθεση από μόνη της.perseus έγραψε: 29 Μάιος 2019, 13:43 88 χρόνων ειναι ο μαλακας το θεμα ειναι να μεινει μεχρι να τελειωσει την δουλεια στο ξενοδοχείο τολελη Οκτωβρίου ο.
Αυτη ειναι η ποινικη ρητρα (η οποια δεν ξερω κι ολας αν επιτρεπεται να συνφωνηθει λιγοτερο απο το 1/15 του μηνιαιου μιαιωματος για καθε ημερα καθυστερησης αποδοσης του μισθιου).Otto Weininger έγραψε: 29 Μάιος 2019, 13:39Ε ωραία ας μην ανανεώσει και ας πληρώνει 5 ευρώ τη μέρα.perseus έγραψε: 29 Μάιος 2019, 13:12 Το ιδιωτικο συμφωνητικο ? Δεν θυμαμαι να γραφει κατι για αυξηση αναφερει 2 ετη και μετα 5 ευρω την ημερα για καθε ημερα εκτος συμβολαίου.
Ακομα κι αν υποθεσουμε οτι ειναι 5ευρω επιπλεον την ημερα, τοτε αυτο σημαινει 1.825 για 1 χρονο παραπανω που θα μεινει, δηλαδη 150 ευρω το μηνα παραπανω.
Αρα 140+150 = 290 ενοικιο τον μηνα
(+ δικαστικα εξοδα)
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
perseus έγραψε: 29 Μάιος 2019, 13:12 Το ιδιωτικο συμφωνητικο ? Δεν θυμαμαι να γραφει κατι για αυξηση αναφερει 2 ετη και μετα 5 ευρω την ημερα για καθε ημερα εκτος συμβολαίου.
-
talaipwros
Το penalty στα συμβόλαια τηρείται ή είναι κατά την κρίση του δικαστηρίου;
Άλλο λέει DajeDaje έγραψε: 29 Μάιος 2019, 14:09Αυτη ειναι η ποινικη ρητρα (η οποια δεν ξερω κι ολας αν επιτρεπεται να συνφωνηθει λιγοτερο απο το 1/15 του μηνιαιου μιαιωματος για καθε ημερα καθυστερησης αποδοσης του μισθιου).Otto Weininger έγραψε: 29 Μάιος 2019, 13:39Ε ωραία ας μην ανανεώσει και ας πληρώνει 5 ευρώ τη μέρα.perseus έγραψε: 29 Μάιος 2019, 13:12 Το ιδιωτικο συμφωνητικο ? Δεν θυμαμαι να γραφει κατι για αυξηση αναφερει 2 ετη και μετα 5 ευρω την ημερα για καθε ημερα εκτος συμβολαίου.
Ακομα κι αν υποθεσουμε οτι ειναι 5ευρω επιπλεον την ημερα, τοτε αυτο σημαινει 1.825 για 1 χρονο παραπανω που θα μεινει, δηλαδη 150 ευρω το μηνα παραπανω.
(+ δικαστικα εξοδα)
" 5 ευρω την ημερα για καθε ημερα εκτος συμβολαίου"
Ίσως το πιο παλαβό πράγμα που έχω διαβάσει.
Απ’οτι ξερω τηρειται.talaipwros έγραψε: 29 Μάιος 2019, 15:18 Το penalty στα συμβόλαια τηρείται ή είναι κατά την κρίση του δικαστηρίου;
Απλα οι ενοικιαστες κανουν την εξης πουστια: Οσο τρεχει η υποθεση στα δικαστηρια για εξωση λογω μη εγκαιρης αποδοσης της χρησης του μισθιου, εφευρισκουν ελαττωματα του μισθιου (πχ υγρασιες, ζημιες κλπ) και τελικα ο δικαστης για να μην σπαει τα balls του, κανει εναν μερικο συμψηφισμο και ολα οκ.
Αρα χαμενος βγαινει σχεδον παντα ο ιδιοκτητης στην Ελλαδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Daje την 29 Μάιος 2019, 15:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αποκλειεται. Απλα δεν το μεταφερει σωστα αυτο που διαβασε.stavmanr έγραψε: 29 Μάιος 2019, 15:23Άλλο λέει DajeDaje έγραψε: 29 Μάιος 2019, 14:09Αυτη ειναι η ποινικη ρητρα (η οποια δεν ξερω κι ολας αν επιτρεπεται να συνφωνηθει λιγοτερο απο το 1/15 του μηνιαιου μιαιωματος για καθε ημερα καθυστερησης αποδοσης του μισθιου).Otto Weininger έγραψε: 29 Μάιος 2019, 13:39
Ε ωραία ας μην ανανεώσει και ας πληρώνει 5 ευρώ τη μέρα.
(+ δικαστικα εξοδα)
" 5 ευρω την ημερα για καθε ημερα εκτος συμβολαίου"
Ίσως το πιο παλαβό πράγμα που έχω διαβάσει.
Θα ειναι το αρθρο με την ποινικη ρητρα.
- perseus
4 σελιδες αναφορας χειρογραφες είχε γραψει ο μαλακας ...
Aν θέλει να το πουλήσει; Εμένα στον τρίτο χρόνο με έβαλε στην διαδικασία να ψάχνω σπίτι επειδή ήθελε να το πουλήσει. Είχα συμβόλαιο για δύο χρόνια δεν ήμουν όμως έτοιμη να μετακομίσω. Έφερνε υποψήφιους αγοραστές μέσα (το επέτρεψα και εγώ βέβαια) και γενικά με έβαλε σε μια αγχωτική κατάσταση που δεν μου επέτρεψε να κάνω τα πράγματα που προγραμμάτιζα δηλαδή ιατρικές εξετάσεις. Να το ξέρω για το μέλλον (αν έχω).Daje έγραψε: 29 Μάιος 2019, 13:32 Ισχυει 100% η 3ετια, ακομη κι αν εχει συμφωνηθει μικροτερη διαρκεια.
Αυτο ως προς τη διαρκεια μισθωσης.
Δεν μπορει να σε πεταξει εξω δηλαδη νωριτερα, εκτος και αν δεν σεβαστεις καποιον απο τους αλλους ορους της μισθωσεως.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 24 Απαντήσεις
- 558 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
-
- 2 Απαντήσεις