!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αν εισαι φυσιολογικος ανθρωπος
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Αν εισαι φυσιολογικος ανθρωπος
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Τα πάντα συζητούμε.Και εγώ σου έγραψα ότι για να κερδίσεις ένα πόλεμο πρέπει να έχεις πολλούς συμμάχους και λίγους εχθρούς και η ΧΑ δεν κάνει τίποτε άλλο από να δημιουργει εχθρούς.Έχει και σύνθημα "εναντίον όλων".Επομένως το φάρμακο είναι χειρότερο από την αρρώστια.Γάταρος έγραψε: 29 Μάιος 2019, 17:27Δεν έχω ακούσει δήλωση του Μιχαλολιάκου που να λέει ότι ο σιωνισμός κυβερνάει τον κόσμο. Αν υπάρχει μπορείς να την παραθέσεις.πατησιωτης έγραψε: 29 Μάιος 2019, 17:17 Έχεις δει κάποιους τρελαμένους αριστερούς να γράφουν στους τοίχους "Βάρκιζα τέλος";Ξέρεις ότι αυτή η Βάρκιζα ήταν παράρτημα κάποιας Γιάλτας;
Αλλά μια στιγμή,εσύ ΧΑ δεν ψηφίζεις;Δεν λέει ο αρχηγός σου ότι ο σιωνισμός κυβερνάει τον κόσμο;
Το Βάρκιζα τέλος σημαίνει ανακωχή τέλος. Οι καραποζοεισπράκτορες της νδ δεν μπορούν ν' αντιμετωπίσουν αυτή την κατάσταση γι' αυτό το 2008 κάηκε η χώρα και γι' αυτό ζούμε όλα αυτά που περιέγραψες σε προηγούμενες αναρτήσεις σου.
Δολοφόνησαν Βουλευτή σας και δεν τολμάτε να τους κατονομάσετε. Χρειάζεται να συζητήσουμε τίποτα περισσότερο;
-
Γιάννης
Πλύνε τ'αφτιά σου και προσπάθησε ξανά.μίστερ μαξ έγραψε: 29 Μάιος 2019, 17:33το βαλα αλλα δεν ακουγεται καλά. Κατι για αφεντικά λένε. Εσυ που το ακουσες, πες μου σε παρακαλω.this_man έγραψε: 29 Μάιος 2019, 17:29Μεγάλο παιδί είσαι. Ματάκια έχεις. Αυτάκια έχεις. Άνοιξε το βίντεο.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Αντικειμενική ενημέρωση!ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 29 Μάιος 2019, 17:33 https://www.thepresident.gr/2019/05/29/ ... -gia-krasi![]()
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
-
πατησιωτης
Που είναι ίδιες με τις δικές σου αφού εσύ πρώτος ή μάλλον η ΑΟC είπε ότι δεν την χαλάει να πεθάνουν κάποιοι σε κατάσταση ΜΗ εμφυλίου μόνο και μόνο για πολιτικούς λόγους και εγώ απλώς συμφώνησα διαφοροποιούμενος μόνο στο ποιοι προτιμώ να πεθάνουν.μίστερ μαξ έγραψε: 29 Μάιος 2019, 17:32Μονο που δεν υπάρχει εμφυλιος. Απλως προσπαθεις να νομιμοποιήσεις τον σαδισμο σου και τις καταπιεσμενες σεξουαλικες σου φαντασιώσεις.πατησιωτης έγραψε: 29 Μάιος 2019, 17:30Εγώ εξήγησα λεπτομερώς ότι σε περίπτωση εμφυλίου πολέμου ούτε πολιτισμός υπάρχει ούτε νομιμότητα.Και είναι προφανές και από τις πράξεις και από τα λόγια ότι οι αναρχικοί έχουν κηρύξει αυτόν τον πόλεμο.Απλώς η άλλη πλευρά δεν το έχει αποδεχθεί.μίστερ μαξ έγραψε: 29 Μάιος 2019, 17:28
Οκ, αλλά μην το παιζετε υπερ της νομιμοτητας, πολιτισμένοι high moral ground κτλ. Βοθρολήμματα ειστε, το ξερουμε και το ξέρετε.![]()
![]()
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Παλι δεν τα κατάφερα. Καταλαβα. Λες παπαριες, δεν προσβαλανε κανενα οι φιλοι αναρχικοι. Διατηρουμε το high moral ground απεναντι στον μπακογιαννη, τον νεποτισμο και τους περιξ κολαούζους.this_man έγραψε: 29 Μάιος 2019, 17:34Πλύνε τ'αφτιά σου και προσπάθησε ξανά.μίστερ μαξ έγραψε: 29 Μάιος 2019, 17:33το βαλα αλλα δεν ακουγεται καλά. Κατι για αφεντικά λένε. Εσυ που το ακουσες, πες μου σε παρακαλω.this_man έγραψε: 29 Μάιος 2019, 17:29
Μεγάλο παιδί είσαι. Ματάκια έχεις. Αυτάκια έχεις. Άνοιξε το βίντεο.
Δεν ειπα οτι θελω να τους σκοτώσω. Εσυ λες οτι θες να ενεργήσει το κράτος για να σκοτωθουν. Επίσης, εσυ λες το κρατος να παραβει τους νομους του για να σου ικανοποιήσει τα αρρωστιμένα σου ενστικτα, δολοφόνε (wannabe).πατησιωτης έγραψε: 29 Μάιος 2019, 17:36Που είναι ίδιες με τις δικές σου αφού εσύ πρώτος ή μάλλον η ΑΟC είπε ότι δεν την χαλάει να πεθάνουν κάποιοι σε κατάσταση ΜΗ εμφυλίου μόνο και μόνο για πολιτικούς λόγους και εγώ απλώς συμφώνησα διαφοροποιούμενος μόνο στο ποιοι προτιμώ να πεθάνουν.μίστερ μαξ έγραψε: 29 Μάιος 2019, 17:32Μονο που δεν υπάρχει εμφυλιος. Απλως προσπαθεις να νομιμοποιήσεις τον σαδισμο σου και τις καταπιεσμενες σεξουαλικες σου φαντασιώσεις.πατησιωτης έγραψε: 29 Μάιος 2019, 17:30 Εγώ εξήγησα λεπτομερώς ότι σε περίπτωση εμφυλίου πολέμου ούτε πολιτισμός υπάρχει ούτε νομιμότητα.Και είναι προφανές και από τις πράξεις και από τα λόγια ότι οι αναρχικοί έχουν κηρύξει αυτόν τον πόλεμο.Απλώς η άλλη πλευρά δεν το έχει αποδεχθεί.![]()
Χλεπα στα μούτρα. Άλλο να βρίσκεις η να κατακρίνεις κάποιον για δικές του πράξεις άλλο να λες κάτι ουσίαν καλά έκαναν και σου σκότωσαν τον πατέρα. Να υποθέσω είναι δημοκρατικό μου δικαίωμα να λέω ότι καλά έκαναν και εκτέλεσαν τον Μπελογιάννη (που καλά έκαναν νόμιμη εκτέλεση ήταν) η για τι ωραίες που είναι οι ναπάλμ όταν λαμπαδιαζουν τα κουμουνια. Το.πιστευω ότι καλά.τους έκαναν αν δεν θες όμως να παίξεις.μπουνιες με τους απογόνους των εαμοβουλαγρν δεν λες χοντραδεςunder έγραψε: 29 Μάιος 2019, 12:40Δημοκρατικο δικαιωμα να βριζεις δεν εχεις.Ουτε να ενοχλεις.blackpaint έγραψε: 29 Μάιος 2019, 12:38 ποιες καταστασεις; Το δημοκρατικο δικαιωμα να βριζουμε τους πολιτικους μας; Αμα παει κανας συριζαιος καπου βορεια και τον βρισουν, εκει πανηγυριζεις. Αμα δεν τους αντεχουν οι πολιτικοι ας τους κανουν μηνυση.
Την Κυριακη μετα την ψηφο μου,πετυχα τον Θεοδωρακη στον πεζοδρομο στο Περιστερι.Ηρθαμε τετ α τετ.Δεν του μιλησα καν αν και νομιζε οτι παω να τον χαιρετησω.
Τον θεωρω προδοτη και τον σιχαινομαι.Κατα τη γνωμη σου τι επρεπε να του κανω ;
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Όταν λέμε εναντίον όλων εννοούμε στο εσωτερικό, όχι ότι η χώρα δεν θα είχε διεθνείς συμμαχίες σε περίπτωση εκλογής του κόμματος.πατησιωτης έγραψε: 29 Μάιος 2019, 17:34 Τα πάντα συζητούμε.Και εγώ σου έγραψα ότι για να κερδίσεις ένα πόλεμο πρέπει να έχεις πολλούς συμμάχους και λίγους εχθρούς και η ΧΑ δεν κάνει τίποτε άλλο από να δημιουργει εχθρούς.Έχει και σύνθημα "εναντίον όλων".Επομένως το φάρμακο είναι χειρότερο από την αρρώστια.
Σε κάθε περίπτωση επαναλαμβάνω ότι η Χρυσή Αυγή ποτέ δεν θα γινόταν κυβέρνηση οπότε αυτή η κουβέντα δεν έχει νόημα. Σου εξήγησα γιατί ψηφίζω Χρυσή Αυγή, διότι θεωρώ ότι το νούμερο ένα πρόβλημα του ελληνικού λαού είναι η λαθροεισβολή.
Σε ό,τι αφορά την κατάσταση που συζητάμε, η νδ είναι ανίκανη να την αντιμετωπίσει. Δείξε μου δήλωση νεοδημοκράτη που ν' αναφέρεται στη δολοφονία Μπακογιάννη και που καταδικάζει τον κομμουνισμό. Για γκομενικές διαφορές τον σκότωσε;
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
-
πατησιωτης
Είπες δεν σε νοιάζει εάν πεθάνει η οικογένεια Μητσοτάκη.Και σου απάντησα ούτε και μένα με νοιάζει εάν πεθάνουν οι 17νοεμβρίτες.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Έλα, δε σας χάλασε η χλεμπόνα στα μούτρα από τον λεβέντη μπακογιάννημίστερ μαξ έγραψε: 29 Μάιος 2019, 17:35Αντικειμενική ενημέρωση!ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 29 Μάιος 2019, 17:33 https://www.thepresident.gr/2019/05/29/ ... -gia-krasi![]()
![]()
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Οχι, ειπα οτι δεν με νοιάζει, ισως χαρω ως θεατής κιολας. Εσυ θες να ενεργήσει το κρατος για να πεθάνει κόσμος. Αρα προβάλεις τις παρανομες και δολοφονικες επιθυμίες σου μέσω του κράτους.πατησιωτης έγραψε: 29 Μάιος 2019, 17:40Είπες δεν σε νοιάζει εάν πεθάνει η οικογένεια Μητσοτάκη.Και σου απάντησα ούτε και μένα με νοιάζει εάν πεθάνουν οι 17νοεμβρίτες.
Οταν μιλά μονος του σε πληρωμενους δημοσιογράφους/διαφημιστες, καλά τα πάει.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 29 Μάιος 2019, 17:42Έλα, δε σας χάλασε η χλεμπόνα στα μούτρα από τον λεβέντη μπακογιάννημίστερ μαξ έγραψε: 29 Μάιος 2019, 17:35Αντικειμενική ενημέρωση!ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 29 Μάιος 2019, 17:33 https://www.thepresident.gr/2019/05/29/ ... -gia-krasi![]()
![]()
![]()
-
πατησιωτης
Μόνο που δεν διαφώνησα σε αυτό.Εξήγησα γιατί με εσάς θα ήταν χειρότερα.Οι συμμαχίες σας είναι λάθος και σε κάθε περίπτωση για μένα δεν έχει νόημα να ψηφίζεις κόμματα που δεν θα κυβερνήσουν.Γάταρος έγραψε: 29 Μάιος 2019, 17:39 Σε ό,τι αφορά την κατάσταση που συζητάμε, η νδ είναι ανίκανη να την αντιμετωπίσει. Δείξε μου δήλωση νεοδημοκράτη που ν' αναφέρεται στη δολοφονία Μπακογιάννη και που καταδικάζει τον κομμουνισμό. Για γκομενικές διαφορές τον σκότωσε;
Κανενας κομμουνισμος και κανενας γνησιος κομμουνιστης δεν ειχε,δεν εχει και δεν θα εχει την ιδεοληψια οτι δολοφωνοντας εναν βουλευτη θα επικρατησει.Ο κουμμουνισμος επικρατει σε μια χωρα οταν ο λαος και κυριως η εργατικη ταξη το επιθυμει.Και αυτη δεν διαφωτιζεται και δεν αποκτα ταξικη συνειδηση επειδη ενας ((πεφωτισμενος)) εκτελεστης σκοτωσε εναν βουλευτη.Τον Μπακογιαννη τον καθαρισε ο Κουφοντινας λογω σκανδαλου Κοσκωτα για να κλεισει το στομα του.Γάταρος έγραψε: 29 Μάιος 2019, 16:33Γι' αυτό ψηφίζω Χρυσή Αυγή. Η νδ φοβάται ακόμα και να τους κατονομάσει. Κομμουνιστές είναι. Ο Κουφοντίνας δεν δολοφόνησε τον Μπακογιάννη επειδή είχαν γκομενικές διαφορές, τον δολοφόνησε παρακινούμενος από την εγκληματική του ιδεολογία.πατησιωτης έγραψε: 29 Μάιος 2019, 13:50 Έχω ξαναγράψει ότι για τον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο βρισκόμαστε σε διαρκή εμφύλιο πόλεμο.Έτσι αυτοί αντιμετωπίζουν την υπόλοιπη κοινωνία.Έτσι εξηγείται και η προσβολή ενός δολοφονημένου σαν τον Παύλο Μπακογιάννη,ο οποίος δεν είχε προλάβει να κυβερνήσει ώστε να έχουν να του προσάψουν κάποιο αντιλαικό μέτρο.Ο Κουφοντίνας είχε εξηγήσει γιατί τον δολοφόνησε - επειδή προσπάθησε να φέρει κοντά την δεξιά με την αριστερά.Αυτό έκανε χαλάστρα στα σχέδια της 17Ν για επανάληψη του εμφυλίου πολέμου και τον σκότωσε για το λόγο αυτό.Οι υβριστές του μετά από 30 χρόνια τον βρίζουν απλώς επειδή ήταν όχι απλά πολιτικός αντίπαλος αλλά εχθρός στα πλαίσια του εμφυλίου πολέμου που διεξάγουν στο μυαλό τους.
Τα κόμματα και η κοινωνία κάνουν ότι δεν το βλέπουν αυτό και παριστάνουν ότι είναι απλά ποινικές πράξεις βασιζόμενα στο γεγονός ότι μερικές χιλιάδες άνθρωποι δεν μπορούν μόνοι τους και να θέλουν να κάνουν πόλεμο.Μπορούν όμως να κάνουν πολλές ζημιές - και κάνουν - και τον βίο αβίωτο σε συγκεκριμένες περιοχές.Όσο το κράτος και οι πολιτικοί παριστάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν ότι οι αναρχικοί διεξάγουν με όποιες δυνάμεις έχουν εμφύλιο πόλεμο,δεν πρόκειται να αντιμετωπισθούν αποτελεσματικά.Στον πόλεμο δεν περιμένεις να επιτεθεί ο εχθρός για να του κάνεις μήνυση.Τον κυνηγάς στα δικά του κρησφύγετα για να τον εξοντώσεις.
Τα περί δημοκρατίας που λένε οι οπαδοί τους είναι προπέτασμα καπνού,οι ίδιοι επανειλημμένα σε αφίσες και συνθήματα έχουν δηλώσει ότι δεν πιστεύουν σε καμμιά δημοκρατία.Χρησιμοποιούν απλώς διάφορους νόμους της για να μη στραφεί εναντίον τους το κράτος με τρόπους που επιβάλλεται απέναντι σε ένα εχθρό εν καιρώ πολέμου.Το πρόβλημα θα το αντιμετωπίσει μόνο ο πολιτικός που θα αποδεχθεί την κήρυξη πολέμου των αναρχικών και θα τους αντιμετωπίσει ανάλογα.
Κάθε χρόνο που γίνονται δηλώσεις για τη δολοφονία Μπακογιάννη όχι μόνο δεν έχω ακούσει ποτέ ούτε έναν νεοδημοκράτη να καταδικάζει τον κομμουνισμό, αλλά φοβούνται να κάνουν ακόμα και την οποιαδήποτε αναφορά σε αυτόν.
Αν τον σκότωνε ένας που αυτοπροσδιορίζεται ως φασίστας ή ως ναζιστής όταν θ' αναφερόσασταν στο θέμα δεν θα στρεφόσασταν ενάντια στον φασισμό ή στον ναζισμό; Είστε δουλοπρεπείς. Φοβάστε ν' αναγνωρίσετε εχθρούς και γι' αυτό δεν μπορείτε ν' αντιμετωπίσετε το ζήτημα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ας μείνουμε σε αυτά που συμφωνούμε. Η νδ είναι ανίκανη ν' αντιμετωπίσει την κατάσταση για την οποία συζητάμε.πατησιωτης έγραψε: 29 Μάιος 2019, 17:43Μόνο που δεν διαφώνησα σε αυτό.Εξήγησα γιατί με εσάς θα ήταν χειρότερα.Οι συμμαχίες σας είναι λάθος και σε κάθε περίπτωση για μένα δεν έχει νόημα να ψηφίζεις κόμματα που δεν θα κυβερνήσουν.Γάταρος έγραψε: 29 Μάιος 2019, 17:39 Σε ό,τι αφορά την κατάσταση που συζητάμε, η νδ είναι ανίκανη να την αντιμετωπίσει. Δείξε μου δήλωση νεοδημοκράτη που ν' αναφέρεται στη δολοφονία Μπακογιάννη και που καταδικάζει τον κομμουνισμό. Για γκομενικές διαφορές τον σκότωσε;
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Αυτός ο κρατούμενος δολοφόνησε κόσμο και κατέστρεψε οικογένειες και ήταν μέλος τρομοκρατικής οργάνωσης.Οι αναρχοαπλυτοι έχουν δίκιο να ανησυχούν καθώς μόλις βγούμε κυβέρνηση θα γίνουμε ο χειρότερος εφιάλτης τους και δεν θα μπορούν πια να ρημαζουν και να καταστρέφουν ξένες και δημόσιες περιουσίες.μίστερ μαξ έγραψε: 29 Μάιος 2019, 12:51 Εχουμε καθε δικαιωμα να διαδηλώνουμε την αλληλεγγυη μας σε κάποιον πολιτικο κρατουμενο του οποίου τα δικαιωματα καταπατουνται κατα παρανομο τροπο απο τον κράτος.
Τάδε έφη Αρίστος:
ΧΑ και ΚΚΕ θα παρουν μαζι 20%.
Συριζα και ΝΔ θα παρουν μαζι 65%.
Θα μεινουν εκτος Βουλης κομματα που πηραν ψηφους 15%.
ΧΑ και ΚΚΕ θα παρουν μαζι 20%.
Συριζα και ΝΔ θα παρουν μαζι 65%.
Θα μεινουν εκτος Βουλης κομματα που πηραν ψηφους 15%.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 31 Απαντήσεις
- 974 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από EKPLIKTIKOS
-
- 0 Απαντήσεις