MiGiSukhoI έγραψε: 16 Μάιος 2018, 13:59
Έχω βοηθήσει αρκετό κόσμο ποικιλοτρόπως. Δεν μπορείς να το γνωρίζεις.
Το 2000 σε πληροφορώ Καλαμπακιώτη κατέβαινα Αθήνα Σαββατοκύριακα μόνος μου αν και δεν είχα τελειώσει το Λύκειο ακόμα. Είχα ήδη 4 χρόνια που πήγαινα οπαδικές εκδρομές και είχα "αλητεύσει" αρκετά για την ηλικία μου.
Αυτά τα κομμουνιστικά "διαπιστευτήρια" είναι κάτι το απίθανο.
Όσο πιο σιχαμένη και αντικοινωνική συμπεριφορά έχει κάποιος, τόσο "καλύτερος" είναι.
Μαζί με άλλους ανυπότακτους συντοπίτες του πήρε τον δρόμο του βουνού και έγινε «κλαρίτης», έχοντας μάλλον κατά νου τους κλέφτες και τους αρματολούς του 1821. Τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του 1930, είχε κάνει τη δική του ληστοσυμμορία, επιδεικνύοντας τις αρχηγικές και διοικητικές ικανότητές του.
Σα να λέμε "ο κανακάρης μου, απ' τα 25 του έχει δική του επιχείρηση".
Πραγματικά, κοινοί εγκληματίες και τίποτα άλλο.
Ξέρεις πολύ καλά Beria ότι δεν ήταν έτσι οι Παλαιστινίοι, ούτε Ισλαμιστές και σε ένα μεγάλο ποσοστό ήταν χριστιανοί. Οι Άραβες ήταν κυριευμένοι από τους Ευρωπαίους Ιμπεριαλιστές και Αποικιοκράτες. Δεν νομίζω να στήριξαν ανοιχτά τον Χίτλερ. Άλλωστε τους θεωρούσαν κατώτερους σαν ανθρώπους. Σαν προπαγάνδα τους χρησιμοποιούσαν οι ναζί κατά των αποικιοκρατών Ευρωπαίων.
Τα Αραβικά σε διάφορες χώρες, απελευθερωτικά κινήματα γνωρίζεις πολύ καλά ότι δεν ήταν φασιστικά. Στην Παλαιστίνη ειδικά. Επομένως μη μου λες ότι θέλεις.
Και οι Εβραίοι Καπιταλιστές συνεργάστηκαν με τον Χίτλερ για να εποικίσουν μαζικά το Ισραήλ. Όλα τυχαία έγιναν; Εγώ θεωρώ ότι ήταν ο μοναδικός τρόπος να επιστρέψουν μαζικά από εκεί που είχαν φύγει για χιλιάδες χρόνια.
Μιλάτε και εσείς Kauldron με τις δολοφονίες, τις εξορίες, ακόμα και ανηλίκων (παππούς μου) και τις μαζικές φυλακίσεις λόγω κομμουνιστικών φρονημάτων από το 1923;
Οι Άραβες είδαν με συμπάθεια τον Χίτλερ καθώς αυτός πολέμησε τους αποικιοκράτες Άγγλους και Γάλλους.
Μετά τον πόλεμο, κανένας Ευρωπαϊκός λαός δεν ήταν διατεθειμένος, κι ας είχε πολεμήσει ενάντια στη Γερμανία, να δεχτεί τους Εβραίους πίσω,
γι αυτό και επινοήθηκε το κράτος του ισραήλ.
MiGiSukhoI έγραψε: 16 Μάιος 2018, 14:27
Ξέρεις πολύ καλά Beria ότι δεν ήταν έτσι οι Παλαιστινίοι, ούτε Ισλαμιστές και σε ένα μεγάλο ποσοστό ήταν χριστιανοί. Οι Άραβες ήταν κυριευμένοι από τους Ευρωπαίους Ιμπεριαλιστές και Αποικιοκράτες. Δεν νομίζω να στήριξαν ανοιχτά τον Χίτλερ. Άλλωστε τους θεωρούσαν κατώτερους σαν ανθρώπους. Σαν προπαγάνδα τους χρησιμοποιούσαν οι ναζί κατά των αποικιοκρατών Ευρωπαίων.
Τα Αραβικά σε διάφορες χώρες, απελευθερωτικά κινήματα γνωρίζεις πολύ καλά ότι δεν ήταν φασιστικά. Στην Παλαιστίνη ειδικά. Επομένως μη μου λες ότι θέλεις.
Και οι Εβραίοι Καπιταλιστές συνεργάστηκαν με τον Χίτλερ για να εποικίσουν μαζικά το Ισραήλ. Όλα τυχαία έγιναν; Εγώ θεωρώ ότι ήταν ο μοναδικός τρόπος να επιστρέψουν μαζικά από εκεί που είχαν φύγει για χιλιάδες χρόνια.
Μιλάτε και εσείς Kauldron με τις δολοφονίες, τις εξορίες, ακόμα και ανηλίκων (παππούς μου) και τις μαζικές φυλακίσεις λόγω κομμουνιστικών φρονημάτων από το 1923;
Μόνο μια Ταξιαρχία έδωσαν στον Χίτλερ. Δεν το λες και ανοιχτή στήριξη
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
MiGiSukhoI έγραψε: 16 Μάιος 2018, 14:41
Τι μου τα δείχνεις Beria; Τα γνωρίζω. Είπαμε για λόγους προπαγάνδας! Δεν είδα κάνα τάγμα Αράβων να πολεμάει με τους ναζί.
Μόνο η Handzar SS Division στην Βοσνία, όντας Μουσουλμάνοι.
Ρε συ Μιγκι, τρολάρεις;
Η Αραβική Λεγεώνα καθάριζε κομμουνιστές στην Πελοπόννησο
Πλάκα μου κάνεις;
Είσαι τόσο ανιστόρητος ή ναζοτρολάκι;
Τι μου τα δείχνεις Beria; Τα γνωρίζω. Είπαμε για λόγους προπαγάνδας! Δεν είδα κάνα τάγμα Αράβων να πολεμάει με τους ναζί.
Ρε συ Μιγκι, τρολάρεις;
Πλάκα μου κάνεις;
μου θύμισες ένα νήμα στο παλιό φόρουμ (μιλάμε για εποχές Ταυγετη που το χε πρωτοαναφέρει αυτό και του την είχαν πέσει τότε όλοι ότι λέει μαλακίες )
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
MiGiSukhoI έγραψε: 16 Μάιος 2018, 14:53
Ήξερα για την ύπαρξη της. Αλλά όχι ότι πήρε μέρος σε μάχες στην Ευρώπη. Νόμιζα μόνο στις Αφρικανικές χώρες.
Ε, και; 20.000 ήταν. Οι Ευρωπαίοι που πολέμησαν στο πλευρό των ναζί ήταν πολλοί περισσότεροι.
Εντάξει τότε
Αφού υπήρχαν εθελοντές Βέλγοι, τότε καλά έκαναν οι Άραβες που έσφαζαν ΕΛΑΣιτες στη Ελλάδα
Ναζοτρόλ είσαι. Τέλος από μένα
συγνώμη αλλά κουμμουνιστής είναι ο άνθρωπος.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Ρε συ Μιγκι, τρολάρεις;
Πλάκα μου κάνεις;
μου θύμισες ένα νήμα στο παλιό φόρουμ (μιλάμε για εποχές Ταυγετη που το χε πρωτοαναφέρει αυτό και του την είχαν πέσει τότε όλοι ότι λέει μαλακίες )
Δεν είχε πει γενικά ότι έδρασαν στην Πελοπόννησο. Είχε γράψει ότι η Αραβική Λεγεώνα έκανε τη σφαγή στα Καλάβρυτα και ότι οι SS δεν ήξεραν τίποτα
MiGiSukhoI έγραψε: 16 Μάιος 2018, 13:59Το 2000 σε πληροφορώ Καλαμπακιώτη κατέβαινα Αθήνα Σαββατοκύριακα μόνος μου αν και δεν είχα τελειώσει το Λύκειο ακόμα.
Μπράβο, ρε μάγκα!
Πορπατημένος Το έχει λιώσει το καλντερίμι ο τυπάς ναούμ!
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!