!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Το ΚΛΥΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.

κλύσμα αφτερμαθ

1,Παλης ξεκίνημα νέοι φονιάδες: Μια νέα τρομοκρατική αίρει ξανά το παραπόδας. Οι ρουβικωνίτσες περάνε στο επόμενο λέβελ
4
20%
2.Θείο βρέφος intensifies: ρηέντερ νυχτα των μεγάλων ροζουλί μαχαιριών. αντίο 53-τσακαλωτικοί κλπ, welcome ΚινanAλ! μετωπο μητσοτακικής ανάσχεσης
6
30%
3.Δεν με ενδιαφέρει: Είμαι ακόμα μεθυσμένος από την επικράτηση, δεν έχει κάνει ακόμα ρέτζιστερ ο εγκέφαλος τον επίλογο του επινίκιου Ύμνου του κούλη
4
20%
4.je suis νΔουλικό. Ο ήλιος που σηκώνουμε ο ήλιος που ανατέλει με οδηγεί (έκανε και καλά ο αντρέας)
2
10%
5.Δεν ξέρω: Δεν έχει σήμα στο μπούνκερ. Ο πακιλιάκος απειλεί να αυτοκτονήσει και η ουρανία είναι ασυγκράτητη
4
20%

Σύνολο ψήφων: 20

Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Re: Το ΚΛΥΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

alekhine έγραψε: 28 Μάιος 2019, 19:32
Orion22 έγραψε: 28 Μάιος 2019, 19:20 phophi approves thread
Ο κ. Τσίπρας αποδοκιμάστηκε, φεύγει. Αφήνει βαριά κληρονομιά με τις δεσμεύσεις που ανέλαβε, τους εξαντλητικούς φόρους, το διχασμό, τον κυνισμό και την αλαζονεία. Δυστυχώς έγινε ο μέγας χορηγός της Νέας Δημοκρατίας του κ. Μητσοτάκη και τώρα επιστρατεύει το τελευταίο παραμύθι. Ζητά την ψήφο του Ελληνικού λαού για να ανακοπεί η δεξιά!

θελω πολυ να δω την αντιδραση της φωφωκας οταν καποιος της θυμισει οτι ψηφιζε "ναι σε ολα" στα νομοσχεδια της τελευταιας κυβερνησης με δεξιους μεσα
τοτε ποιος ηταν "ο χοργος της δεξιας"? :smt017
Ιδια με των συριζαιων θα ειναι που επισης ξεσκιστηκαν να ψηφιζουν ναι σε ολα αμεσως μετα την Φωφη.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

Εικόνα

Εικόνα[/img]

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης »

sys3x έγραψε: 29 Μάιος 2019, 09:38 Αυτά, αυτό το βιντεάκι πχ το έψαξες και το βρήκες μόνος σου ή στο πάσαρε ο άλγκο της κούκλ;
(θέλω να δω κάτι γι αυτό).
Τια.
τπτ απ'τα 2, δυστυχώς η πορεία του νέου ήταν γνωστή στους ρεμπετοκύκλους λόγω πατρός :e040:
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 28 Μάιος 2019, 18:26 επαναλαμβάνω το κάλεσμα: εάν είστε διατεθειμένοι να δουλέψετε τίμια, είστε ευπρόσδεκτοι στο πλαϊ μας :)
Λουφαδόροι είναι, μόνο για δουλειές που θα τα ξύνουν κάνουν. :D
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Ίφιδα έγραψε: 29 Μάιος 2019, 01:49 Αυτό μπηκε;
τ'ειν τούτοι ρε;! :smt005:
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Μην λησμονείτε: όταν μιλάμε για εθνολαϊκισμό, μιλάμε για αυτό εδώ το πράγμα

Εικόνα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Το ΠΗΞΙΜΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Μπίστης έγραψε: 29 Μάιος 2019, 10:01
Ζενίθεδρος έγραψε: 29 Μάιος 2019, 01:19 Είναι κολαστικα απολαυστικό το να παρακολουθεί κάποιος το ατέρμονο πήξιμο της μουνας των Ζαιων.
Αν δεν είχα χεστεί επάνω μου από την πολύ πιθανή αυτοδυναμία-ασυδοσία των ξελιγομένων δεκσιών θα απολάμβανα

Αλλά ξέρω τι έρχεται και πήζωωωωωωωωωωωω ! :a040:
ειμαι στο ιδιο mood.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Pirate7G

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pirate7G »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 28 Μάιος 2019, 22:13
Pirate7G έγραψε: 28 Μάιος 2019, 18:56
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 28 Μάιος 2019, 18:46

και μιας και είσαι καλός στους υπολογισμούς για υπολόγισέ μου πως βγάζει τα έξοδά του για φαϊ, ενοίκιο, μετακινήσεις, λογαριασμούς κτλ κτλ ένας που πληρώνεται 500 ευρώ το μήνα

Μεσα μπαίνει κι αυτός. Ακριβώς επειδή ξέρω ανθρώπους που ζουν με 500 και 450 ευρώ από την δουλειά τους, σου απάντησα όπως σου απάντησα. Οι άνθρωποι αυτοί σχεδόν φυτοζωουν. Ευτυχώς που παίρνουν και κάνα επίδομα σαν αυτά που ανέφερες και τα βγάζουν λίγο βολτα. Βεβαίως μέσα μπαίνουν κι αυτοί στο τέλος. Σκέψου τώρα και να ζεις τόσο άσχημα και να μην ψάχνεις για δουλειά. Ε όχι δεν γίνεται.
Πριν γράψεις λοιπόν τα ψέματα σου, βγες κια ρώτα κάναν άνθρωπο που προσπαθει να ζήσει με αυτά τα λεφτα, αλλά δεν μπορεί. Απλήρωτα τηλέφωνα και ρεύματα. Βερεσέ από το ψιλικατζίδικο της γειτονιάς διαφορά πράγματα κλπ.
Αθλιες συνθήκες, άθλια ζωή. Αλλά τι να λένε όλα αυτά; Για του φίλους σου είναι εξαιρετικός τρόπος διαβίωσης. Τόσο σούπερ που δεν χρειάζονται να δουλεύουν
Legit..... :lol:
δικαίωμά σου να μην θες να το πιστέψεις επειδή δε σε συμφέρει
στα παπάρια μου να σε πείσω κι όλας
εγώ πάντως σου απέδειξα το πώς γίνεται κάποιος να τσεπώνει ~400 ευρώ το μήνα επί συριζα σε μόνιμη βάση χωρίς να δουλεύει (μην υπολογίσω κάτι έκτακτα όπως μερίσματα κ τέτοια) + τα μπόνους (δωρεάν τρόφιμα, δωρεάν μετακινήσεις κτλ)
και επαναλαμβάνω γιατί να πάει να δουλέψει και να χάσει το ΚΕΑ; ΚΕΑ+μαύρα μεροκάματα > νόμιμη δουλειά
και στη τελική γιατί ζει πιο άσχημα από έναν νέο που δουλεύει 4ωρο και ζει με τους γονείς του;

Απέδειξες (και μάλιστα δεν το κατάλαβες κιόλας) πως κάνεις δεν μπορεί να ζήσει με επιδόματα. Βεβαίως εσύ μπορείς να πιστεύεις ότι το παράδειγμα ενός δήθεν υπαρκτού φίλου σου μαζόχα, που του αρέσει να φυτοζωεί και να μην έχει λεφτά να αγοράσει ένα σοβρακο, είναι λογικοφανές κι αληθοφανές.
Κι η πλάκα είναι ότι συνεχίζεις να παραλογιζεσαι ρωτώντας γιατί να πάει να δουλέψει ένας άνθρωπος που φυτοζωεί κι ίσα ίσα που επιβιώνει με τα επιδόματα, κλεισμένος σπίτι του σαν φυλακισμένος και μη μπορώντας να αγοράσει ένα πακέτο τσίχλες από το περίπτερο.
Εδώ όλοι φωνάζουν και διαμαρτύρονται ότι δεν μπορούν να ζήσουν με 400 και 500 ευρώ, αλλά ο φίλος σου περνάει τόσο τέλεια που δεν αξίζει να βρει δουλειά επειδή μαζεύει 3 με 4 κατοστάρικα μερικούς μήνες τον χρόνο.
Δεν υπάρχεις :smt005:
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

Pirate7G έγραψε: 29 Μάιος 2019, 19:57
Pirate7G έγραψε: 28 Μάιος 2019, 18:56

Μεσα μπαίνει κι αυτός. Ακριβώς επειδή ξέρω ανθρώπους που ζουν με 500 και 450 ευρώ από την δουλειά τους, σου απάντησα όπως σου απάντησα. Οι άνθρωποι αυτοί σχεδόν φυτοζωουν. Ευτυχώς που παίρνουν και κάνα επίδομα σαν αυτά που ανέφερες και τα βγάζουν λίγο βολτα. Βεβαίως μέσα μπαίνουν κι αυτοί στο τέλος. Σκέψου τώρα και να ζεις τόσο άσχημα και να μην ψάχνεις για δουλειά. Ε όχι δεν γίνεται.
Πριν γράψεις λοιπόν τα ψέματα σου, βγες κια ρώτα κάναν άνθρωπο που προσπαθει να ζήσει με αυτά τα λεφτα, αλλά δεν μπορεί. Απλήρωτα τηλέφωνα και ρεύματα. Βερεσέ από το ψιλικατζίδικο της γειτονιάς διαφορά πράγματα κλπ.
Αθλιες συνθήκες, άθλια ζωή. Αλλά τι να λένε όλα αυτά; Για του φίλους σου είναι εξαιρετικός τρόπος διαβίωσης. Τόσο σούπερ που δεν χρειάζονται να δουλεύουν
Legit..... :lol:
εγώ πάντως σου απέδειξα το πώς γίνεται κάποιος να τσεπώνει ~400 ευρώ το μήνα επί συριζα σε μόνιμη βάση χωρίς να δουλεύει (μην υπολογίσω κάτι έκτακτα όπως μερίσματα κ τέτοια) + τα μπόνους (δωρεάν τρόφιμα, δωρεάν μετακινήσεις κτλ)
και επαναλαμβάνω γιατί να πάει να δουλέψει και να χάσει το ΚΕΑ; ΚΕΑ+μαύρα μεροκάματα > νόμιμη δουλειά
και στη τελική γιατί ζει πιο άσχημα από έναν νέο που δουλεύει 4ωρο και ζει με τους γονείς του;

Απέδειξες (και μάλιστα δεν το κατάλαβες κιόλας) πως κάνεις δεν μπορεί να ζήσει με επιδόματα. Βεβαίως εσύ μπορείς να πιστεύεις ότι το παράδειγμα ενός δήθεν υπαρκτού φίλου σου μαζόχα, που του αρέσει να φυτοζωεί και να μην έχει λεφτά να αγοράσει ένα σοβρακο, είναι λογικοφανές κι αληθοφανές.
Κι η πλάκα είναι ότι συνεχίζεις να παραλογιζεσαι ρωτώντας γιατί να πάει να δουλέψει ένας άνθρωπος που φυτοζωεί κι ίσα ίσα που επιβιώνει με τα επιδόματα, κλεισμένος σπίτι του σαν φυλακισμένος και μη μπορώντας να αγοράσει ένα πακέτο τσίχλες από το περίπτερο.
Εδώ όλοι φωνάζουν και διαμαρτύρονται ότι δεν μπορούν να ζήσουν με 400 και 500 ευρώ, αλλά ο φίλος σου περνάει τόσο τέλεια που δεν αξίζει να βρει δουλειά επειδή μαζεύει 3 με 4 κατοστάρικα μερικούς μήνες τον χρόνο.
iq ραδικιού
αυτό που σου απέδειξα είναι πως κάποιος μέσα από επιδόματα μπορεί να βγάζει τα ίδια λεφτά με κάποιον που δουλεύει
σου εξήγησα πως βγάζει περίπου 4 κατοστάρικα το μήνα, περισσότερα απ'όσα βγάζει ένας που δουλεύει 4ωρο και σχεδόν όσα βγάζει ένας που δουλεύει 8ωρο
και σε ρώτησα γιατί να χάσει το ΚΕΑ και τα λοιπά εξτραδάκια των ανέργων με το να πάει να δουλέψει
εσύ προφανώς στους κύκλους σου δεν έχεις τέτοια άτομα, είναι όλοι δουλευταράδες που βγαζουν χιλιάρικο και πάνω
ε λοιπόν να σε ενημερώσω πως στον κόσμο έξω από το χρυσό κλουβί σου, υπάρχουν άτομα που επιβιώνουν με 400 και 500 ευρώ το μήνα
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης »

πήζον bot έγραψε: 29 Μάιος 2019, 01:06 προσεγγιση συριζα.
τα λαμογια που σε χρεοκοπησαν εχοντας στη διαθεση τους μια βιομηχανια ψεμματος σε επεισαν οτι ο συριζα ειναι ψευτες κλευτες και υποκριτες. Αποδειχθηκαν οι ιδιοι ψευτες κλευτες υποκριτες παιδεραστες πρεζεμπορες κλπ. αλλα επειδη σου εκαναν πλυση εγκεφαλου δεν το βλεπεις. τα παιδια εδω που σε δουλευουν ειναι της βιομηχανιας.
για πρεζες και παιδερες καναν το κορόιδο. για ολα τ αλλα κοπανιοντουσαν στα πατωματα.
τωρα το παιζουν αναλυτες.
οπότε: ουτε για τσιγαρα μην τους εμπιστευεσαι, θα παρουν τα λεφτα και θα την κανουν.
μετα θα σου πουν οτι στο δρομο που πηγαιναν τους τα πηρε απ το χερι ο συριζα.
Εικόνα
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Pirate7G

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 29 Μάιος 2019, 21:16
Pirate7G έγραψε: 29 Μάιος 2019, 19:57

iq ραδικιού
Σωστός τίτλος για το σχόλιό σου. Ίσως και το μόνο ρεαλιστικό που έχεις γράψει έως τώρα.
αυτό που σου απέδειξα είναι πως κάποιος μέσα από επιδόματα μπορεί να βγάζει τα ίδια λεφτά με κάποιον που δουλεύει
Άσε τις εσκεμμένες ασάφειες. Απέδειξες οτι παίρνει τα ίδια λεφτά με κάποιον που δουλεύει, αλλά αμοίβεται με 400 ευρώ, τα οποία δεν φτάνουν ούτε για να πληρώσει τα βασικά έξοδα του μήνα (δηλαδή νερό, δεη τηλέφωνο, σούπερ μάρκετ κλπ). Άρα απέδειξες, χωρίς να το καταλάβεις κιόλας, ότι τα επιδόματα δεν φτάνουν για να επιβιώσει κάποιος. Ακόμα και τα ραδίκια θα το καταλαβαίναν αυτό.

[σου εξήγησα πως βγάζει περίπου 4 κατοστάρικα το μήνα, περισσότερα απ'όσα βγάζει ένας που δουλεύει 4ωρο και σχεδόν όσα βγάζει ένας που δουλεύει 8ωρο
Συγχαρητήρια που απέδειξες ότι όλα τα επιδόματα μαζί είναι ίσα με ένα μισθό εργαζόμενου, ο οποίος μισθός δεν φτάνει ούτε για τα βασικά (δεη, νερό, τηλ, σούπερ μάρκετ, μετακίνηση, ένδυση κι υπόδησης κλπ)
Συγχαρητήρια που απέδειξες ότι δεν γνωρίζεις πως πληρώνεται ο κόσμος και πως τα φέρνει βόλτα.
και σε ρώτησα γιατί να χάσει το ΚΕΑ και τα λοιπά εξτραδάκια των ανέργων με το να πάει να δουλέψει
Γιατί δεν του φθάνουν για να ζήσει. Τι δεν καταλαβαίνεις; Δεν του φθάνουν ούτε για να τα βασικά. Πως ένας άνθρωπος που δεν τα φέρνει βόλτα, δεν ψάχνει για δουλειά γιατί τον βολεύει να μην τα φέρνει βόλτα; Δεν βλέπεις ότι δεν στέκει με τίποτα το ηλιθιο αυτό αφήγημα;

εσύ προφανώς στους κύκλους σου δεν έχεις τέτοια άτομα, είναι όλοι δουλευταράδες που βγαζουν χιλιάρικο και πάνω
ε λοιπόν να σε ενημερώσω πως στον κόσμο έξω από το χρυσό κλουβί σου, υπάρχουν άτομα που επιβιώνουν με 400 και 500 ευρώ το μήνα
Βρε ουστ από δω. Μαρία Αντουανέτα. Που μου παρουσιάζεις τους μισθούς των 400 και 500 ευρώ, αρκετους για να επιβιώσει κάποιος. Βγες λίγο απο την βιλαρα σου να δεις ότι άνθρωποι που τα έσοδα τους δεν ξεπερνούν τα 500 ευρώ, χρωστάνε παντού και δεν μπορούν να επιβιώσουν.
Μα δεν ντρέπεσαι καθόλου να παρουσιάζεις την εξαθλίωση ως αρεστό τρόπο ζωής; Δεν ντρέπεσαι να λες πως κάποιος που παίρνει 400 ευρώ μερικούς μήνες τον χρόνο από όλα τα επιδόματα, ζει τόσο άνετα ώστε να μην ψάχνεται για δουλειά;
Μα πας καλά; Άδειασε η χώρα επειδή οι μισθοί ξεπεσαν στα 500 και 400 ευρώ. Άνθρωποι πλέον ζουν χωρίς ρεύμα γιατί οι μισθοί έπεσαν στα 400 και 500 ευρώ.
Μα δεν ντρέπεσαι να λες πως υπάρχει άνθρωπος που του αρέσει να ζει με 400 ευρώ τον μήνα; Του αρέσει να τον ταΐζει η μάνα του, γιατί του ίδιου δεν του φτάνουν τα λεφτά από τα επιδόματα. Του αρέσει να χρωστάει σε δεη, νερό, τηλέφωνο. Του αρέσει να μην μπορεί να μετακινηθεί αν δεν υπάρχουν ΜΜΜ. Του αρέσει να είναι κλεισμένος σε ένα δωμάτιο, γιατί με τα λεφτά που παίρνει δεν μπορεί να βγει μια βόλτα. Τωρα θα μου πεις "τι βόλτα; Εδώ τον ταΐζει η μάνα του, γιατί δεν έχει να φάει". Και καλά θα πεις. Αλλά μετά γύρνα και πες το στον εαυτό σου αυτό.

Όχι ότι τρέφω καμία αυταπάτη πως θα αντιληφθείς τι λες. Το ότι δεν αντιλαμβάνεσαι τι λες το αποδεικνύεις με την απίστευτη εμμονή σου στον μαριαντουενίστικο και γελοιωδώς υπεροπτικό παραλογισμό σου.
Ντροπή σου πραγματικά, να τα λες όλα αυτά.
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

επαναλαμβάνω
γατί να πάει να δουλέψει αφού βγάζει τα ίδια μέσα από επιδόματα
δεν απαντάς, συνεχίζεις τα εριστικά σου και τους χαρακτηρισμούς
Τζίμης Πανούσης
Pirate7G

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 29 Μάιος 2019, 22:19 επαναλαμβάνω
Κι εγώ επαναλαμβάνω, κι ας αγνοείς εριστικότατα τις απαντήσεις μου. Ένας άνθρωπος που δουλεύει για 400 και 500 ευρώ, ή θα έχει και 2η δουλειά για να τα βγάλει πέρα ή θα παίρνει τα επιδόματα αυτά. Αν δεν γίνεται τίποτα από αυτά, τότε ο άνθρωπος που δουλεύει για 400 και 500 ευρώ, θα πρέπει να είναι σπίτι δουλειά, δουλειά σπίτι. Μόνο. Με απλήρωτους λογαριασμούς σε ΔΕΗ κλπ, με βερεσέδες και δεν συμμαζεύεται, γιατί απλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο. Σε ακόμα χειρότερη κατάσταση είναι ο φανταστικός σου φίλος, που πρέπει να ειναι κλεισμένος μέσα στο σπίτι γιατί δεν του φτάνουν τα λεφτά ούτε σοβρακο να αγοράσει. Δηλαδή αντί, ο φανταστικός σου φίλος, να πάει να βρει μια δουλειά και με την βοήθεια των επιδομάτων να αρχίσει να τα φέρνει λίγο βόλτα, προτιμάει να ζει κλεισμένος σε ένα σπίτι, να τον ταΐζει η μαμά του, να μην μπορείς να μετακινηθεί χωρίς ΜΜΜ, να μην μπορεί να πάει ένα σινεμά, να μην μπορεί να πληρώσει τους λογαριασμούς του, να πηδαει μόνο την παλάμη του κλπ.
Seems legit.
Άσε μας ρε μεγάλε με το ρεσιτάλ σαχλαμάρας. Και γιατί όλο αυτό; Γιατί το αντιλαϊκό πρόγραμμα της διεφθαρμένη νδ, επιβάλλει την κατάργηση των επιδομάτων και την ακόμα μεγαλύτερη εξαθλίωση του κόσμου.
Αχ και να ήξερες πόσους σαν εσένα βλέπω καθημερινά, οι οποίοι ζουν στην χρηση τους γυάλα και εξευτελίζονται σαν νέες Μαρίες Αντουανέτες, γιατί δεν μπορεί να κατατανοήσει το καλοζωησμένο τους μυαλουδακι τι σημαίνει να προσπαθείς να ζήσεις με τόσα λίγα λεφτά.
Αισχος.
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Pirate7G έγραψε: 30 Μάιος 2019, 17:06
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 29 Μάιος 2019, 22:19 επαναλαμβάνω
Κι εγώ επαναλαμβάνω, κι ας αγνοείς εριστικότατα τις απαντήσεις μου. Ένας άνθρωπος που δουλεύει για 400 και 500 ευρώ, ή θα έχει και 2η δουλειά για να τα βγάλει πέρα ή θα παίρνει τα επιδόματα αυτά. Αν δεν γίνεται τίποτα από αυτά, τότε ο άνθρωπος που δουλεύει για 400 και 500 ευρώ, θα πρέπει να είναι σπίτι δουλειά, δουλειά σπίτι. Μόνο. Με απλήρωτους λογαριασμούς σε ΔΕΗ κλπ, με βερεσέδες και δεν συμμαζεύεται, γιατί απλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο. Σε ακόμα χειρότερη κατάσταση είναι ο φανταστικός σου φίλος, που πρέπει να ειναι κλεισμένος μέσα στο σπίτι γιατί δεν του φτάνουν τα λεφτά ούτε σοβρακο να αγοράσει. Δηλαδή αντί, ο φανταστικός σου φίλος, να πάει να βρει μια δουλειά και με την βοήθεια των επιδομάτων να αρχίσει να τα φέρνει λίγο βόλτα, προτιμάει να ζει κλεισμένος σε ένα σπίτι, να τον ταΐζει η μαμά του, να μην μπορείς να μετακινηθεί χωρίς ΜΜΜ, να μην μπορεί να πάει ένα σινεμά, να μην μπορεί να πληρώσει τους λογαριασμούς του, να πηδαει μόνο την παλάμη του κλπ.
Seems legit.
Άσε μας ρε μεγάλε με το ρεσιτάλ σαχλαμάρας. Και γιατί όλο αυτό; Γιατί το αντιλαϊκό πρόγραμμα της διεφθαρμένη νδ, επιβάλλει την κατάργηση των επιδομάτων και την ακόμα μεγαλύτερη εξαθλίωση του κόσμου.
Αχ και να ήξερες πόσους σαν εσένα βλέπω καθημερινά, οι οποίοι ζουν στην χρηση τους γυάλα και εξευτελίζονται σαν νέες Μαρίες Αντουανέτες, γιατί δεν μπορεί να κατατανοήσει το καλοζωησμένο τους μυαλουδακι τι σημαίνει να προσπαθείς να ζήσεις με τόσα λίγα λεφτά.
Αισχος.
τα ίδια και τα ίδια
εντάξει είναι φαντασιακός φίλος, δεν υπάρχει
όλα αυτά τα σκέφτηκα και τα έγραψα για να αποδομήσω την αριστουργιματική πολιτική του συριζα
με έπιασες :a040:
όποτε θες όμως μπορώ να σε ξεναγήσω στη γειτονιά μου στο κέντρο να δεις τι παίζει γιατί εκεί στα Β.Π. τα βλέπεις μόνο από τη τηλεόραση και βγάζεις συμπεράσματα
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

βέβαια ο πειρατής αγνοεί επιδεικτικά τα δίκτυα συγγενικά και κοινωνικά που πλαισιώνουν τη ζωή του καθενός, αλλά δε πειράζει
ο φαντασιακός φίλος ζει κλεισμένος σε ένα σπίτι και δεν έρχεται επαφή με κανέναν, κανείς δεν τον βοηθά, κανείς δεν τον κάνει παρέα
βγαίνει μόνο για να εισπράξει το ΚΕΑ και μετά ξαναμπαίνει στη τρύπα του
ούτε γονείς έχει, φύτρωσε
Τζίμης Πανούσης
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”