!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ιδέα προς συριζαίους
-
Γραφικός
Ιδέα προς συριζαίους
Βλέποντας ότι ο Βρούτσης δεσμεύτηκε να καταργήσει τη ρύθμιση των 120 δόσεων,
https://www.efsyn.gr/politiki/antipolit ... 120-doseon
συνειδητοποίησα ότι η ομάδα του Κούλη δεν έχει κρύψει ποτέ την αντιλαϊκότητά της.
Αρχίζοντας από το 2013 που ήταν ακόμη υπουργός κι ήθελε να αναθέτει σε συνεργεία τον καθαρισμό των δημοσίων επιχειρήσεων αντί για καθαρίστριες
μέχρι τον καταποντισμό των συντάξεων
viewtopic.php?f=32&t=11719&hilit=%CF%83 ... E%B9%CF%82
έχει δώσει στίγμα για το πώς θα κινηθεί.
Θα μπορούσε λοιπόν κάποιος να τα μαζέψει όλες, ή όσο μπορεί περισσότερες, τις αντιλαϊκές δεσμεύσεις και να τις βάλει στο ίδιο θέμα. Θα μου πείτε "γιατί δεν βάζεις έναν βαρύγδουπο τίτλο του στιλ "η καταστροφή με τη ΝΔ", να αρχίσεις με αυτά τα τρία κι όποιος βρίσκει κάτι να το βάζει;" Μα αν ανοίξω ένα τώρα θα γεμίσει με απαντήσεις με νεοδημοκράτες. Θα βάλω αυτά τα τρία που έχω πρόχειρα, κάποιος από κάτω θα μου πει "είσαι ηλίθιος, δεν καταλαβαίνεις την αναγκαιότητά τους" κάποιος από κάτω θα συμφωνήσει μαζί του, κάποιος τρίτος θα πει "είσαι θύμα του λαϊκισμού που μας κατέστρεψε", κάποιος από κάτω θα βάλει ένα σμάιλι, και μέχρι να μπει η επόμενη αντιλαϊκή δέσμευση της νέας δημοκρατίας θα έχουν περάσει 4-5 σελίδες, άλλες τόσες μέχρι την μεθεπόμενη κι η καταστροφικότητά τους θα χάνεται, κανείς δεν θα ψηθεί να τις διαβάσει όλες γιατί θα βαρεθεί. Για να επηρεαστεί έστω και μία αναποφάσιστη ψήφος, πρέπει να τις μαζέψει κάποιος και με το που θα ανοίξει το θέμα να κάνει όσο γίνεται πιο γρήγορα πολλές, μικρές αναρτήσεις με διαφορετική δέσμευση κάθε ανάρτησης. Όταν μαζευτούν πέντε έξι σελίδες καταστροφής, άστους μετά να αλληλοσυγχαίρονται για το πνεύμα τους.
Θα το έκανα εγώ, αλλά βαριέμαι.
Μια ιδέα έριξα, αν δεν σας αρέσει μπορείτε απλά να με αγνοήσετε.
συνειδητοποίησα ότι η ομάδα του Κούλη δεν έχει κρύψει ποτέ την αντιλαϊκότητά της.
Αρχίζοντας από το 2013 που ήταν ακόμη υπουργός κι ήθελε να αναθέτει σε συνεργεία τον καθαρισμό των δημοσίων επιχειρήσεων αντί για καθαρίστριες
Θα μπορούσε λοιπόν κάποιος να τα μαζέψει όλες, ή όσο μπορεί περισσότερες, τις αντιλαϊκές δεσμεύσεις και να τις βάλει στο ίδιο θέμα. Θα μου πείτε "γιατί δεν βάζεις έναν βαρύγδουπο τίτλο του στιλ "η καταστροφή με τη ΝΔ", να αρχίσεις με αυτά τα τρία κι όποιος βρίσκει κάτι να το βάζει;" Μα αν ανοίξω ένα τώρα θα γεμίσει με απαντήσεις με νεοδημοκράτες. Θα βάλω αυτά τα τρία που έχω πρόχειρα, κάποιος από κάτω θα μου πει "είσαι ηλίθιος, δεν καταλαβαίνεις την αναγκαιότητά τους" κάποιος από κάτω θα συμφωνήσει μαζί του, κάποιος τρίτος θα πει "είσαι θύμα του λαϊκισμού που μας κατέστρεψε", κάποιος από κάτω θα βάλει ένα σμάιλι, και μέχρι να μπει η επόμενη αντιλαϊκή δέσμευση της νέας δημοκρατίας θα έχουν περάσει 4-5 σελίδες, άλλες τόσες μέχρι την μεθεπόμενη κι η καταστροφικότητά τους θα χάνεται, κανείς δεν θα ψηθεί να τις διαβάσει όλες γιατί θα βαρεθεί. Για να επηρεαστεί έστω και μία αναποφάσιστη ψήφος, πρέπει να τις μαζέψει κάποιος και με το που θα ανοίξει το θέμα να κάνει όσο γίνεται πιο γρήγορα πολλές, μικρές αναρτήσεις με διαφορετική δέσμευση κάθε ανάρτησης. Όταν μαζευτούν πέντε έξι σελίδες καταστροφής, άστους μετά να αλληλοσυγχαίρονται για το πνεύμα τους.
-
talaipwros
Re: Ιδέα προς συριζαίους
Συγκινητική η προσπάθεια. Σύντροφος κουμουνιστής στηρίζει τους συντρόφους του κουμουνιστες, σε δύσκολες στιγμές
Ραντεβού στα γουναραδικα
Ραντεβού στα γουναραδικα
Το δικο μου ΝΔ: το κομμα των ποινικων, το εσβησαν. χωρις κανεναν απολυτως λογο.
Καταλαβες? κατάλαβες.
Οταν δεν μπορεσουν να το απαξιωσουν με τον τροπο που περιεγραψες, σβηνει. τελος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος πήζον bot την 29 Μάιος 2019, 11:42, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Ως ένα βαθμό είναι κατανοητή η ψήφος στο σύριζα από ανθρώπους βολεμένους στο δημόσιο που φοβούνται την αξιολόγηση, από εξαθλιωμένους μίζερους τύπους που περιμένουν το κουπόνι, από γύφτους που σαρώνουν τα επιδόματα (παρεμπιπτόντως έσκισε ο σύριζα στον δεντροπόταμο). Η ψήφος στο κκε είναι πραγματικά ακατανόητη. Ποιος ψηφίζει κκε που στέκει καλά ρε πούστη μου; Αυτό θέλω να ξέρω. Τι ελπίζει από το κκε;
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Μην ξεχάσετε να βάλετε και το "ασφαλιστικό Πινοσέτ" και να υμνήσετε τις κατακτήσεις του λαού της Βενεζουέλας.
viewtopic.php?f=32&t=11456#p662797
viewtopic.php?f=32&t=11456#p662797
-
the comet the course the tail
πάντως δεν ελπίζει σε καιάδες για τους κοινωνικά και οικονομικά ασθενέστερους, όπως προκύπτει από αυτά που γράφεις.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 29 Μάιος 2019, 11:31 Ως ένα βαθμό είναι κατανοητή η ψήφος στο σύριζα από ανθρώπους βολεμένους στο δημόσιο που φοβούνται την αξιολόγηση, από εξαθλιωμένους μίζερους τύπους που περιμένουν το κουπόνι, από γύφτους που σαρώνουν τα επιδόματα (παρεμπιπτόντως έσκισε ο σύριζα στον δεντροπόταμο). Η ψήφος στο κκε είναι πραγματικά ακατανόητη. Ποιος ψηφίζει κκε που στέκει καλά ρε πούστη μου; Αυτό θέλω να ξέρω. Τι ελπίζει από το κκε;
-
σύντροφος διαβάτης
είπε ο Βρούτσης ότι η ρύθμιση των 120 δόσεων υπονομεύει την οικονομία, αλλά ο ίδιος και το κόμμα του την ψήφισαν πριν λίγες μέρες. Επομένως ο Βρούτσης (και το κόμμα του) είναι υπονομευτές της οικονομίας.Γραφικός έγραψε: 29 Μάιος 2019, 11:16 Βλέποντας ότι ο Βρούτσης δεσμεύτηκε να καταργήσει τη ρύθμιση των 120 δόσεων,
η Αόρατος Αρχή είναι όχι μόνο αόρατος αλλά και ανύπαρκτος.
Γραφικός έγραψε: 29 Μάιος 2019, 11:16 Βλέποντας ότι ο Βρούτσης δεσμεύτηκε να καταργήσει τη ρύθμιση των 120 δόσεων,
Μπορεις να κάνεις ένα νήμα με τίτλο "Αντιλαικές δεσμεύσεις της ΝΔ" να τα έχεις μαζεμένα όλα εξ αρχής και να τα ανεβάσεις με τη μία ή τη μία δημοσίευση μετά την άλλη
-
Γραφικός
talaipwros έγραψε: 29 Μάιος 2019, 11:18 Συγκινητική η προσπάθεια. Σύντροφος κουμουνιστής στηρίζει τους συντρόφους του κουμουνιστες, σε δύσκολες στιγμές
Ραντεβού στα γουναραδικα
Μεγαλύτερή μου προτεραιότητα είναι να μη μειωθεί το επίδομα ανεργίας και να μην καταργηθεί η ρύθμιση των 120 δόσεων.
-
talaipwros
Παράξενο, θα περίμενα μεγαλύτερη προτεραιότητα να είναι να βρεις δουλειάΓραφικός έγραψε: 29 Μάιος 2019, 11:46talaipwros έγραψε: 29 Μάιος 2019, 11:18 Συγκινητική η προσπάθεια. Σύντροφος κουμουνιστής στηρίζει τους συντρόφους του κουμουνιστες, σε δύσκολες στιγμές
Ραντεβού στα γουναραδικαΜεγαλύτερή μου προτεραιότητα είναι να μη μειωθεί το επίδομα ανεργίας και να μην καταργηθεί η ρύθμιση των 120 δόσεων.
![]()
-
Γραφικός
Το "μπορώ" από το "θέλω" απέχουν πολύ.Ίφιδα έγραψε: 29 Μάιος 2019, 11:45 Μπορεις να κάνεις ένα νήμα με τίτλο "Αντιλαικές δεσμεύσεις της ΝΔ" να τα έχεις μαζεμένα όλα εξ αρχής και να τα ανεβάσεις με τη μία ή τη μία δημοσίευση μετά την άλλη
Τη ρύθμιση των 120 δόσεων την υπερασπίζεσαι ως κομμουνιστής;Γραφικός έγραψε: 29 Μάιος 2019, 11:46talaipwros έγραψε: 29 Μάιος 2019, 11:18 Συγκινητική η προσπάθεια. Σύντροφος κουμουνιστής στηρίζει τους συντρόφους του κουμουνιστες, σε δύσκολες στιγμές
Ραντεβού στα γουναραδικαΜεγαλύτερή μου προτεραιότητα είναι να μη μειωθεί το επίδομα ανεργίας και να μην καταργηθεί η ρύθμιση των 120 δόσεων.
![]()
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
the comet the course the tail έγραψε: 29 Μάιος 2019, 11:36πάντως δεν ελπίζει σε καιάδες για τους κοινωνικά και οικονομικά ασθενέστερους, όπως προκύπτει από αυτά που γράφεις.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 29 Μάιος 2019, 11:31 Ως ένα βαθμό είναι κατανοητή η ψήφος στο σύριζα από ανθρώπους βολεμένους στο δημόσιο που φοβούνται την αξιολόγηση, από εξαθλιωμένους μίζερους τύπους που περιμένουν το κουπόνι, από γύφτους που σαρώνουν τα επιδόματα (παρεμπιπτόντως έσκισε ο σύριζα στον δεντροπόταμο). Η ψήφος στο κκε είναι πραγματικά ακατανόητη. Ποιος ψηφίζει κκε που στέκει καλά ρε πούστη μου; Αυτό θέλω να ξέρω. Τι ελπίζει από το κκε;
Έχουμε διαφορετική αντίληψη για τον Καιάδα. Εγώ πιστεύω ότι η μακροχρόνια ομηρία ανθρώπων στην απελπισμένη συντήρηση και στη μιζέρια αποτελεί Καιάδα. Καιάδα αποτελεί ο συνεχιζόμενος παρασιτισμός κάποιων ομάδων όπως οι γύφτοι.
Πραγματική προοπτική θα ήταν η δημιουργία θέσεων εργασίας. Πράγμα που το κκε αλλά και ο σύριζα δεν υιοθετούν γιατί η εργασία είναι ενάντια στην ιδρυτική τους διακήρυξη. Μας κάνουν χάρη εμάς τους ελεύθερους επαγγελματίες που μας ξεζουμίζουν για να ταίσουν όλους τους υπόλοιπους. Στην πραγματικότητα τους ενοχλεί η παρουσία μας. Τους ενοχλεί που παλεύουμε να επιβιώσουμε ενώ παράλληλα συντηρούμε το αδηφάγο κράτος τους αλλά δεν έχουν άλλη λύση. Καιάδας είναι η έλλειψη προοπτικής που στα τόσα χρόνια διακυβέρνησης του σύριζα δεν άλλαξε.
-
Γραφικός
Μπα, λέω να εξαντλήσω πρώτα ό,τι δικαιούμαι από το επίδομα ανεργίας. Μένουν άλλοι 7 μήνες.talaipwros έγραψε: 29 Μάιος 2019, 11:47 Παράξενο, θα περίμενα μεγαλύτερη προτεραιότητα να είναι να βρεις δουλειά
-
Γραφικός
Πάτα στο βελάκι της παράθεσης που έβαλα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 44 Απαντήσεις
- 1293 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-
- 104 Απαντήσεις