!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το ΚΛΥΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ
Re: Το ΚΛΥΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ίφιδα την 29 Μάιος 2019, 01:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Re: Το ΠΗΞΙΜΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ
Είναι κολαστικα απολαυστικό το να παρακολουθεί κάποιος το ατέρμονο πήξιμο της μουνας των Ζαιων.
Ίφιδα, στραβώθηκα να διαβάσω τι παρέθεσες. Καύλα το νέο σου αβατάρι. Από το reign είναι;
Ίφιδα, στραβώθηκα να διαβάσω τι παρέθεσες. Καύλα το νέο σου αβατάρι. Από το reign είναι;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Είναι απολαυστικό πως έπεσαν τα προσωπεία και όλοι αυτοί οι ζαίοι που δήθεν νοιάζονταν για τον λαό τώρα τον βρίζουν στα μούτρα του.
Όπως λέει το γνωμικό, ο χαρακτήρας ενός ανθρώπου φαίνεται στην ήττα.
ΥΓ, βάλτε πιο μεγάλες αναλύσεις, μας βγήκαν τα μάτια και το πήξιμο ζαιων αξίζει να το απολαμβάνουμε σε HD
Όπως λέει το γνωμικό, ο χαρακτήρας ενός ανθρώπου φαίνεται στην ήττα.
ΥΓ, βάλτε πιο μεγάλες αναλύσεις, μας βγήκαν τα μάτια και το πήξιμο ζαιων αξίζει να το απολαμβάνουμε σε HD
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Τό φτιαξαΖενίθεδρος έγραψε: 29 Μάιος 2019, 01:19
Όχι, μιας σχεδιάστριας ειναι κι εμενα με......άρεσε
talaipwros έγραψε: 29 Μάιος 2019, 00:47 ελπιζω αυτα τα προφιλ να ειναι πραγματικα και να νοιωθουν οντως τον πονο που περνάνε στις αναρτησεις του, και να μην ειναι μποτ
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Μλκ θα σε κάμω μία πολύ σοβαρή ερώτηση και θα ήθελα να με απαντήσεις εξίσου σοβαρά αν θέλεις.
Αυτά, αυτό το βιντεάκι πχ το έψαξες και το βρήκες μόνος σου ή στο πάσαρε ο άλγκο της κούκλ;
(θέλω να δω κάτι γι αυτό).
Τια.
1+ στον νήμα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Έχει μπει.Εσύ έσβησες τον τίτλο της συντάκτριας;το έχω δει αλλού και αυτοαποκαλείται αήττητη νταμπλούχα μπουγάτσα.
Καταπληκτικές οι 5 επιλογές.
Εννοείται 5 γιά μένα ...
Εννοείται 5 γιά μένα ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Πολύ φρέσκο το τραγούδι, δεν ξέρω ποιό από τα πενηντατόσα είναι το φύλο του τραγουδιστή αλλά ξεφτίλισε όλη την μπουζουκικλισέ ποπ αμηχανία των υποχρεωτικώς μουσάτων ανδρών και των πλαστικών γυναικών. Από την μουσική περιμένεις έκπληξη ή αυθεντικότητα και το συγκεκριμένο άτομο την είχε.sys3x έγραψε: 29 Μάιος 2019, 09:38Μλκ θα σε κάμω μία πολύ σοβαρή ερώτηση και θα ήθελα να με απαντήσεις εξίσου σοβαρά αν θέλεις.
Αυτά, αυτό το βιντεάκι πχ το έψαξες και το βρήκες μόνος σου ή στο πάσαρε ο άλγκο της κούκλ;
(θέλω να δω κάτι γι αυτό).
Μπορεί και να είναι η διάθεση της στιγμής ή η υπερκόπωση από την Ελ οθωμανομέηνστρημ αλλά το συμπάθησα το τραγουδάκι ..
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Αν δεν είχα χεστεί επάνω μου από την πολύ πιθανή αυτοδυναμία-ασυδοσία των ξελιγομένων δεκσιών θα απολάμβαναΖενίθεδρος έγραψε: 29 Μάιος 2019, 01:19 Είναι κολαστικα απολαυστικό το να παρακολουθεί κάποιος το ατέρμονο πήξιμο της μουνας των Ζαιων.
Αλλά ξέρω τι έρχεται και πήζωωωωωωωωωωωω !
Το χρειάζομαι μπρο
(το εννοείς και καλλιτεχνικώς ή μόνο πολιτικώς ; )
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 261 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
-
- 1 Απαντήσεις