ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (stoxos.gr 8-9-2015)
Τσακαλώτε το παν άλλοι πρώτοι.
Άσε που δεν είσαι μαραθωνοδρόμος, μοναχός σου χόρευε κι όσο θέλεις πήδα, υπάρχουν κάποιοι μλκες λαός που τυχαίνει αυτοί να αποφασίζουν
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
7 Ιουλιου οι εκλογες
Re: 7 Ιουλιου οι εκλογες
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Να αφήσουν ήσυχο τον Πάμπλο Γκαρσία και να πάνε να τσιταρουν καμιά Ναόμι Καμπελ και Σκάρλετ Γιοχανσον. Γι' αυτούς, η φράση πρεπει να είναι "Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να τσακιστεις".
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
ένα γεροντάκι είσαι που προσλήφθηκες να παριστάνεις τον πιτσιρικά.μίστερ μαξ έγραψε: 28 Μάιος 2019, 21:50Ειμαι αναρχικος, για αυτο δεν συμμετέχω στο εκλογικο πανυγήρι, ουτε εδω ουτε στην Κύπρο (παροτι εχω διπλή υπηκοότητα)Athos έγραψε: 28 Μάιος 2019, 21:43ρε δεν είσαι αναρχικός ; παραμύθια μας πούλαγες ;μίστερ μαξ έγραψε: 28 Μάιος 2019, 20:42 Η καρδια μου είναι με το ΜέΡΑ25. Ο Σύριζα τον ηπιε, δεν υπαρχει περιθώριο ανάκαμψης.
Ωστόσο είμαι πραγματιστής αναρχικος. Αυτό σημαίνει οτι βοηθώ όσους συντρόφους κάνουν (καλή-τη-πίστη) αντιφασιστικό αγώνα κατά του εθνολαϊκισμου οπως εκφράζεται απο την ΧΑ και την ΝΔ.
Δεν θα περιμένω να τα αλώσουν όλα οι φασιστες για να πω μετα: "είδατε, σας τα έλεγα μλκες συριζαίοι, χαχαχα, τον ηπιατε".
Φυσικά γνωρίζω τις εγγενεις αδυναμίες και τις παθογένιες που γεννά ο Συριζαιϊσμος και πως ειναι καταδικασμένο να αποτύχει οποιοδήποτε συστημα κτιζεται πανω στην αστική νομιμότητα.
Αρα είμαι αναρχικός, συμμετέχω ενεργά σε συλλογικότητες και κινήματα "στον δρόμο" (εννοώ στην πράξη), και στηρίζω τους ζαίους ή οποιονδήποτε άλλο αγωνίζεται κατά του φασισμού. Για αυτό καλώ όλο τον προοδευτικό κόσμο, από το ΚΚΕ, ως τους Λαφαζαιους, Ζωο-Ζαίους, Τσιπρο-Ζαίους, τους πρασινο-ζαίους εως τους Καραμανλίκους ζαίους, να βάλουν πλάτη να σωθεί η κοινωνία απο τις ακριδες που θα πέσουν. Καλώ για ενα all-inclusive προοδευτικό μέτωπο.
Τώρα είσαι στη φάση των βιογραφικών, θα τη βρείς την άκρη.
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
ΕΒΔΟΜΗ ΙΟΥΛΙΟΥ = ΙΩΑΝΝΗΣ = 1119 = ΛΟΓΟΣ + ΛΟΓΟΣ + ΛΟΓΟΣ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ = Π.Μ. Ε.Μ.Π. ΑΛΕΞΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ = 1512
ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ = Π.Μ. Ε.Μ.Π. ΑΛΕΞΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ = 1512
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Εγω εξήγησα + το ζήτημα δεν ειναι προσωπικό. Το οτι εισαι ΓΙΔΙ δεν σημαίνει οτι δεν έπρεπε να απαντησω, ακομη και αν ηταν σιγουρο πως δεν θα καταλάβαινες.Athos έγραψε: 28 Μάιος 2019, 21:59 ένα γεροντάκι είσαι που προσλήφθηκες να παριστάνεις τον πιτσιρικά.
Τώρα είσαι στη φάση των βιογραφικών, θα τη βρείς την άκρη.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
- Οργισμένος
Πως ενοιωθες κατα τη διαρκεια της εκλογικης...κωλονοσκοπησης;μίστερ μαξ έγραψε: 28 Μάιος 2019, 21:42Ήσουν μια ζωή φελλός φιλε, τωρα όμως εγινες και του λιμανιου. Αντε γεια.Οργισμένος έγραψε: 28 Μάιος 2019, 21:35Ο σφιγκτηρας επαθε ολικη ρηξη ε;μίστερ μαξ έγραψε: 28 Μάιος 2019, 20:42 Η καρδια μου είναι με το ΜέΡΑ25. Ο Σύριζα τον ηπιε, δεν υπαρχει περιθώριο ανάκαμψης.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
τελικά εξηγείτε γιατί επέλεξαν τις 7 Ιουλίου. Θέλουν να διορίσουν αυτοί την καινούρια ηγεσία του δικαστικού σώματος. ΜΙλάμε μέχρι τέλος κουτοπόνηροι και καριόλα.
Και η μετάθεση γίνεται για κάτι λιγότερο από 1000 υποψηφίους πανελληνίων .
Και η μετάθεση γίνεται για κάτι λιγότερο από 1000 υποψηφίους πανελληνίων .
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 764 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
-
- 4 Απαντήσεις