ΚΑΙ αυτοί είναι βύσματα ΚΑΙ εσείς οι γραμματείς. HDMI αυτοί, DisplayPort εσείςvatraxos έγραψε: 29 Μάιος 2019, 00:13 Αν θέλετε να μη γαμάτε τις έννοιες, βύσματα είναι οι δικηγόροι που κάνουν εκλογές στο εξωτερικό. Βύσματα είναι οι δικηγόροι που διορίζονται "τυχαία" στην πόλη τους αναπληρωματικοί και δεν καλούνται ποτέ να αναπληρώσουν δικαστικό αντιπρόσωπο παίρνοντας 200€ λιγότερα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί δεν πληρώνονται τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής;
Re: Γιατί δεν πληρώνονται τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής;
wooded glade έγραψε: 22 Μάιος 2019, 17:39Επιτρεπόταν.Kauldron έγραψε:Μιλάς γι' απατεώνες ενώ πήγες να πάρεις τα λεφτά που προορίζονταν για τους πυρόπληκτους το 2007 και το έλεγες μέσα στο φόρουμ έτσι?
7 φορές συνολικά. Συν το SRT.taliban έγραψε: 29 Μάιος 2019, 00:12 Σε μας ο δικηγόρος συμπλήρωνε τα βιβλία των ψήφων στους σταυρούς.
Εμείς του λέγαμε πχ 167 ΝΔ
Και μετά πάλι για τους σταυρούς πχ 10 βάτραχος
Στο τέλος έκανε την σουμα στον καθένα και μετά τους πέρναγε σε ένα ακόμη βιβλίο.
Μαζί με την δικαστικό.
Γραφειοκρατεία και Άγιος ο Θεός.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Αλλά φταίει ο δικηγόρος ή ο γραμματέας.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 29 Μάιος 2019, 00:14το πρόβλημα είναι η μαλακία του κράτους απέναντι στα μέλη της εφορευτικής
Εγώ το είπα, όποιος δέχεται να εργαστεί για τις αντίστοιχες ώρες και τα αντίστοιχα χρήματα, τον προσλαμβάνω άμεσα.Lugozzi έγραψε: 29 Μάιος 2019, 00:14Αγωνιζόμαστε εκ των έσω να ρίξουμε το σύστημα
Μέχρι τότε χρησιμοποιούμε τα όπλα του υπέρ μας
Γραμματείς όλων των εφορευτικών ενωθείτε!
Καλά ας μπει κλήρωση για γραμματείς με 100€ και να δεις αν θα εμφανιστούν ή όχι 50 άτομα για κάθε εκλογικό κέντροΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 29 Μάιος 2019, 00:14 ρε παιδιά, προφανώς και ο δικηγόρος πρέπει να έχει το δικαίωμα να μπορεί να διορίσει κάποιον της επιλογής του ως βοηθό
υπάρχουν περιπτώσεις όπου δεν εμφανίζεται κανένα μέλος και τα βγάζει πέρα με τον γραμματέα μόνο
για σκεφτείτε να μην είχε το δικό του άτομο, πως θα μπορούσε να γίνει η διαδικασία;
wooded glade έγραψε: 22 Μάιος 2019, 17:39Επιτρεπόταν.Kauldron έγραψε:Μιλάς γι' απατεώνες ενώ πήγες να πάρεις τα λεφτά που προορίζονταν για τους πυρόπληκτους το 2007 και το έλεγες μέσα στο φόρουμ έτσι?
Εγώ προσλαμβανω τα αλλά μέλη που βγάζουν την ίδια δουλειά και δεν παίρνουν φράγκο. Δέχονται δεν δέχονταιvatraxos έγραψε: 29 Μάιος 2019, 00:17Εγώ το είπα, όποιος δέχεται να εργαστεί για τις αντίστοιχες ώρες και τα αντίστοιχα χρήματα, τον προσλαμβάνω άμεσα.Lugozzi έγραψε: 29 Μάιος 2019, 00:14Αγωνιζόμαστε εκ των έσω να ρίξουμε το σύστημα
Γραμματείς όλων των εφορευτικών ενωθείτε!
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Αυτό ακούγεται αρκετά σοβιετικόLugozzi έγραψε: 29 Μάιος 2019, 00:18Εγώ προσλαμβανω τα αλλά μέλη που βγάζουν την ίδια δουλειά και δεν παίρνουν φράγκο. Δέχονται δεν δέχονταιvatraxos έγραψε: 29 Μάιος 2019, 00:17Εγώ το είπα, όποιος δέχεται να εργαστεί για τις αντίστοιχες ώρες και τα αντίστοιχα χρήματα, τον προσλαμβάνω άμεσα.Lugozzi έγραψε: 29 Μάιος 2019, 00:14
Αγωνιζόμαστε εκ των έσω να ρίξουμε το σύστημα
Γραμματείς όλων των εφορευτικών ενωθείτε!![]()
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Κανονικα και υπογραφή δίπλα από κάθε σταυρό.vatraxos έγραψε: 29 Μάιος 2019, 00:157 φορές συνολικά. Συν το SRT.taliban έγραψε: 29 Μάιος 2019, 00:12 Σε μας ο δικηγόρος συμπλήρωνε τα βιβλία των ψήφων στους σταυρούς.
Εμείς του λέγαμε πχ 167 ΝΔ
Και μετά πάλι για τους σταυρούς πχ 10 βάτραχος
Στο τέλος έκανε την σουμα στον καθένα και μετά τους πέρναγε σε ένα ακόμη βιβλίο.
Μαζί με την δικαστικό.
Γραφειοκρατεία και Άγιος ο Θεός.
Γιατί, ισχυρίστηκες εσύ ότι τα μέλη της εφορευτικής είναι βύσματα/τσιράκια; Οι γραμματείς είπες ότι είναι. Συνεπώς θεωρείς προνομιακό να παίρνεις 100€/40ωρο. Κόπιασε, θα σου πληρώνω και τους καφέρες για να κρατιέσαι ξύπνιος.Lugozzi έγραψε: 29 Μάιος 2019, 00:18Εγώ προσλαμβανω τα αλλά μέλη που βγάζουν την ίδια δουλειά και δεν παίρνουν φράγκο. Δέχονται δεν δέχονταιvatraxos έγραψε: 29 Μάιος 2019, 00:17Εγώ το είπα, όποιος δέχεται να εργαστεί για τις αντίστοιχες ώρες και τα αντίστοιχα χρήματα, τον προσλαμβάνω άμεσα.Lugozzi έγραψε: 29 Μάιος 2019, 00:14
Αγωνιζόμαστε εκ των έσω να ρίξουμε το σύστημα
Γραμματείς όλων των εφορευτικών ενωθείτε!![]()
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
εγώ δεν το έγραψα πουθενά αυτόvatraxos έγραψε: 29 Μάιος 2019, 00:16Αλλά φταίει ο δικηγόρος ή ο γραμματέας.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 29 Μάιος 2019, 00:14το πρόβλημα είναι η μαλακία του κράτους απέναντι στα μέλη της εφορευτικής
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Το ξέρω, γενικώς το λέω γιατί γενικώς αναφέρεται.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 29 Μάιος 2019, 00:23εγώ δεν το έγραψα πουθενά αυτόvatraxos έγραψε: 29 Μάιος 2019, 00:16Αλλά φταίει ο δικηγόρος ή ο γραμματέας.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 29 Μάιος 2019, 00:14το πρόβλημα είναι η μαλακία του κράτους απέναντι στα μέλη της εφορευτικής
Θεωρώ ότι για την ίδια δουλειά θα έπρεπε να αποζημιώνονται όλοι.vatraxos έγραψε: 29 Μάιος 2019, 00:20Γιατί, ισχυρίστηκες εσύ ότι τα μέλη της εφορευτικής είναι βύσματα/τσιράκια; Οι γραμματείς είπες ότι είναι. Συνεπώς θεωρείς προνομιακό να παίρνεις 100€/40ωρο. Κόπιασε, θα σου πληρώνω και τους καφέρες για να κρατιέσαι ξύπνιος.
Για 100€ πολλοί θα πήγαιναν.
Για 0€ δεν θα πήγαινε κανένας
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Γιατί, είπα εγώ ότι δεν πρέπει να πληρώνεται η εφορευτική; Εσύ είσαι που βρίζεις δικηγόρους και γραμματείς επειδή η κυβέρνηση δεν πληρώνει τα μέλη της. Ο ορισμός του κόμπλεξ.Lugozzi έγραψε: 29 Μάιος 2019, 00:25Θεωρώ ότι για την ίδια δουλειά θα έπρεπε να αποζημιώνονται όλοι.vatraxos έγραψε: 29 Μάιος 2019, 00:20Γιατί, ισχυρίστηκες εσύ ότι τα μέλη της εφορευτικής είναι βύσματα/τσιράκια; Οι γραμματείς είπες ότι είναι. Συνεπώς θεωρείς προνομιακό να παίρνεις 100€/40ωρο. Κόπιασε, θα σου πληρώνω και τους καφέρες για να κρατιέσαι ξύπνιος.Lugozzi έγραψε: 29 Μάιος 2019, 00:18
Εγώ προσλαμβανω τα αλλά μέλη που βγάζουν την ίδια δουλειά και δεν παίρνουν φράγκο. Δέχονται δεν δέχονται![]()
Για 100€ πολλοί θα πήγαιναν.
Για 0€ δεν θα πήγαινε κανένας
Τα ποσά των 1000 και 1500 που γράφτηκαν από χρήστες στις προηγούμενες σελίδες υφίστανται ή είναι της φαντασίας τους; Αν ναι για ποιους;
-
talaipwros
γιατι, ειπα εγω οτι δεν πρεπει να πληρωνονται καλυτερα οι εργαζομενοι; Εσυ εισαι που βριζεις εφοπλιστες και βιομηχανους επειδη η κυβερνηση δεν ανεβαζει τους μισθους και τις συνταξεις. Ο ορισμος του κομπλεξ
σορρυ, ηταν πασα παρε βαλε, δεν αντεξα
σορρυ, ηταν πασα παρε βαλε, δεν αντεξα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 22 Απαντήσεις
- 723 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας