Reality έγραψε: 28 Μάιος 2019, 23:52
Ρε βάτραχε πλάκα μας κάνεις; Έγραψες 1 σελίδα έκθεση για να μας πεις τι; Ότι 700ε για 2-3 μέρες για δουλειά ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ είναι νορμάλ;
Και μετά λες πόσο κοστολογούμε εμείς την ευθιξία; Οι δικηγόροι κοστολογούν χρυσά την ευθιξία τους και έχουν και το θράσος να μας λένε ότι ήταν λίγα
Και ΝΑΙ ΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΒΥΣΜΑΤΑ, με τι κριτήρια επιλέγεστε δηλαδή, με τι ικανότητες έχετε; Και μας λες "πάω με χαρά να βοηθήσω τη γυναίκα μου", καλά ρε πλάκα μας κάνεις; Τι ικανότητες έχεις δηλαδή εσύ και επιλέχτηκες ως γραμματέας και τσεπώνεις τα 100 αντί για έναν τυχαία επιλεγμένο ως γραμματέα όπως είναι η εφορευτική;
Η διαδικασία είναι εξαιρετική και εξασφαλίζει σε άριστο βαθμό το αδιάβλητο όμως θέλει βελτιώσεις για να μην υπάρχουν αδικίες, όχι βύσμα οι γραμματείς αλλά τυχαία επιλογή όπως η εφορευτική και κόψιμο στο μισό την αμοιβή των δικηγόρων για δουλειά που δεν απαιτεί νομικές γνώσεις και από αυτό το κόψιμο αμοιβή σε γραμματείς + εφορευτική. 0 κόστος, δίκαια κατανομή αμοιβής.
Παιδιά μη στριμώχνεστε, εγώ συμφωνώ να κάνουν τις εκλογές όλοι, γιατροί, μηχανικοί, ταξιτζήδες (κυρίως). Δεν απαιτείται καμία νομική γνώση, είναι σαφές από τις δεκάδες νομικές ερμηνευτικές εγκυκλίους που εκδίδονται σε κάθε εκλογική διαδικασία. Ελληνικά όλοι λίγο πολύ ξέρουμε, τις διαβάζουμε και προχωράμε. Να μη σε τρομάξω αλλά ένα τεράστιο ποσοστό δικηγόρων δε μπορεί να τις καταλάβει, φτάνουν στο σημείο να ρωτάνε στα γκρουπ στο fb αν πρέπει να αριθμούν τους φακέλους πριν τους δώσουν στους ψηφορόρους.
Να δοθεί λοιπόν η δυνατότητα σε όποιον γουστάρει να πηγαίνει δικαστικός αντιπρόσωπος.
Όσο για τα βύσματα, σου προτείνω να εργαστείς στην επιχείρησή μου με 100€ για κάθε 30 ώρες εργασίας εκ των οποίων οι 24 συνεχόμενες. Δέχεσαι;