Ο σκοπος αγιαζει τα μεσαKauldron έγραψε: 28 Μάιος 2019, 23:23To να πουλάει κάποιος "επιστολές του Ιησού Χριστού", κατά τη γνώμη σου δεν είναι βλάσφημο?Βεβαια συνεχίζω να προσκειμαι γενικά θετικά και στο Βελόπουλο
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κυριάκος Βελόπουλος
Re: Κυριάκος Βελόπουλος
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
- Highlander
Μιλάμε για σουρεαλιστικές καταστάσεις
Βελόπουλος: Τι δουλειά κάνετε; Τι πτυχίο έχετε;
Δημοσιογράφος: Ναυπηγός
Βελόπουλος: Εγώ είμαι ιστορικός αρχαιολόγος. Άρα δεν ξέρετε την επιστήμη της βυζαντινολογίας. Σας καλώ να πάμε μαζί στη Μονή Διονυσίου. Να πάμε στα χειρόγραφα ή κώδικες να κάτσουμε να δούμε αν υπάρχουν αυτά που λέω εγώ
νηστικο αρκουδ δε πολιτευεται
ωχ ηταν και ο χαικαλης
ωχ ηταν και ο χαικαλης
oldjedi έγραψε: 28 Μάιος 2019, 22:15γερασες και μυαλο δεν εβαλες ολντ...Απο Καρατζαφερη σε Καμμενο και απο Καμμενο σε Βελοπουλο..Ολο το αφαν κατε της πολιτικης μπουρδολογιας..Northern Spirit έγραψε: 28 Μάιος 2019, 01:21oldjedi έγραψε: 28 Μάιος 2019, 00:56![]()
Τελικα συνεχιζονται οι σαχλαμαρες για τον Βελοπουλο ...Θα βρεθει καποιος να σχολιασει τις πολιτικες του θεσεις και προτασεις ;;
![]()
Γερασα και ΕΒΑΛΑ μυαλο ... ΕΡΕ ψηφιζα και ΝΔουλα ...Και ειδα τα χαλια μας ...
Καρατζαφερη ψηφισα ΜΙΑ φορα , το 2009 ... Το 2012 ΣΑΜΑΡΑ ψηφισα και το 2015 ψηφισα τον Καμμενο ...
Πιστευεις πως ειμαι τοσο κοροϊδο ωστε να ψηφισω αυτους που μου πετσοκοψαν την συνταξη ;;
Βελοπουλο , λοιπον και ΑΝ κανω και παλι λαθος , εχω τον Κρανιδιωτη ... Μικρα ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ κομματα ...
Καταλαβες , νεαρε με το πολυ μυαλο ;;
[/quote]
Μου αρέσει το σκεπτικό σου!
"Άχρι καιρού..."
Μου αρέσει το σκεπτικό σου!Natasha έγραψε: 28 Μάιος 2019, 23:28oldjedi έγραψε: 28 Μάιος 2019, 22:15γερασες και μυαλο δεν εβαλες ολντ...Απο Καρατζαφερη σε Καμμενο και απο Καμμενο σε Βελοπουλο..Ολο το αφαν κατε της πολιτικης μπουρδολογιας..![]()
Καρατζαφερη ψηφισα ΜΙΑ φορα , το 2009 ... Το 2012 ΣΑΜΑΡΑ ψηφισα και το 2015 ψηφισα τον Καμμενο ...
Πιστευεις πως ειμαι τοσο κοροϊδο ωστε να ψηφισω αυτους που μου πετσοκοψαν την συνταξη ;;
Βελοπουλο , λοιπον και ΑΝ κανω και παλι λαθος , εχω τον Κρανιδιωτη ... Μικρα ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ κομματα ...
![]()
[/quote]
Δες και την απάντηση:
Πειράματα και παιχνίδια με την πατρίδα ΔΕΝ γίνονται. Έχω τον Βελόπουλο, αν κάνω λάθος και τα τακιμιάσει με ΝΔ θα πάω Φαήλο, εν τω μεταξύ βέβαια κάτι θα έχει χάσει η Ελλάδα, κλπ.Το πρόβλημα είναι οτι το λάθος που κάνεις θα το πληρώσουμε εμείς, όχι εσύ, ούτε τα παιδιά σου.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
enterprise-psi έγραψε: 28 Μάιος 2019, 22:47Να τα εκατοστήσεις!!!
Νασαι καλα ... ευχομαι και για σας τα καλυτερα ...
Εξεστι , αριστεροις , ασχημονειν
- Highlander
Πολύχρονος!oldjedi έγραψε: 28 Μάιος 2019, 23:33![]()
Νασαι καλα ... ευχομαι και για σας τα καλυτερα ...
![]()
Δες και την απάντηση:Kauldron έγραψε: 28 Μάιος 2019, 23:32Μου αρέσει το σκεπτικό σου!Natasha έγραψε: 28 Μάιος 2019, 23:28oldjedi έγραψε: 28 Μάιος 2019, 22:15
γερασες και μυαλο δεν εβαλες ολντ...Απο Καρατζαφερη σε Καμμενο και απο Καμμενο σε Βελοπουλο..Ολο το αφαν κατε της πολιτικης μπουρδολογιας..![]()
![]()
![]()
Πειράματα και παιχνίδια με την πατρίδα ΔΕΝ γίνονται. Έχω τον Βελόπουλο, αν κάνω λάθος και τα τακιμιάσει με ΝΔ θα πάω Φαήλο, εν τω μεταξύ βέβαια κάτι θα έχει χάσει η Ελλάδα, κλπ.Το πρόβλημα είναι οτι το λάθος που κάνεις θα το πληρώσουμε εμείς, όχι εσύ, ούτε τα παιδιά σου.
[/quote]
Γιατί ρε Kauldron, εσύ είχες το αλαθητο απο τότε που γεννήθηκες;;; Ό,τι ψηφισες ήταν τέλειο;;;; Είχες μήπως την επιφοίτηση του αγίου Πνεύματος;;; Ποιός σου είπε ότι δεν κάνει να τους δοκιμάζουμε;;;; Και όπως ξαναέγραψα όποιον δουμε να είναι λαμογιάρης τον πετάμε!
"Άχρι καιρού..."
Συγγνώμη, δηλαδή τί παραπάνω απ' το να πουλάει επιστολές του Ιησού Χριστού πρέπει να κάνει για να καταλάβεις οτι είναι λαμογιάρης? Για πες μου δηλαδή. Μήπως να σου τάζει 600 δις?Γιατί ρε Kauldron, εσύ είχες το αλαθητο απο τότε που γεννήθηκες;;; Ό,τι ψηφισες ήταν τέλειο;;;; Είχες μήπως την επιφοίτηση του αγίου Πνεύματος;;; Ποιός σου είπε ότι δεν κάνει να τους δοκιμάζουμε;;;; Και όπως ξαναέγραψα όποιον δουμε να είναι λαμογιάρης τον πετάμε!
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Δες και την απάντηση:Kauldron έγραψε: 28 Μάιος 2019, 23:32Μου αρέσει το σκεπτικό σου!Natasha έγραψε: 28 Μάιος 2019, 23:28oldjedi έγραψε: 28 Μάιος 2019, 22:15
γερασες και μυαλο δεν εβαλες ολντ...Απο Καρατζαφερη σε Καμμενο και απο Καμμενο σε Βελοπουλο..Ολο το αφαν κατε της πολιτικης μπουρδολογιας..
Καταλαβες , νεαρε με το πολυ μυαλο ;;![]()
[/quote]
Οχι αγαπητε ... κανεις λαθος ...
ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ειναι φακιρης για να ξερει το τι ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να συμβει ΑΝ ψηφισει αυτο το κομμα , η το αλλο ...
Μπορει να κανεις υποθεσεις , αλλα το ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ...
ΑΡΑ ΝΑΙ κανεις πειραματα , δοκιμες ...
Οι πολιτικες συνθηκες αλλαζουν ανα πασα στιγμη και ειναι πολυπαραμετρικες ...
Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι το να ακολουθεις διαφορες βασικες αρχες , οι οποιες ειναι διαφορετικες για καθε ανθρωπο και απολυτα εξατομικευμενες ... Δεν μπορεις δηλαδη να πεις οτι η δικη σου θεωρια ειναι καλυτερη απο την δικη μου ...Δεν μπορεις να κανεις συγκριση μεταξυ 2 ανομοιων πραγματων ...
Απλα κανει επιθετικες πωλησεις, ειναι και τιβι τι να κανουμε τωρα οτι γραφει δε ξεγραφειKauldron έγραψε: 28 Μάιος 2019, 23:40Συγγνώμη, δηλαδή τί παραπάνω απ' το να πουλάει επιστολές του Ιησού Χριστού πρέπει να κάνει για να καταλάβεις οτι είναι λαμογιάρης? Για πες μου δηλαδή. Μήπως να σου τάζει 600 δις?Γιατί ρε Kauldron, εσύ είχες το αλαθητο απο τότε που γεννήθηκες;;; Ό,τι ψηφισες ήταν τέλειο;;;; Είχες μήπως την επιφοίτηση του αγίου Πνεύματος;;; Ποιός σου είπε ότι δεν κάνει να τους δοκιμάζουμε;;;; Και όπως ξαναέγραψα όποιον δουμε να είναι λαμογιάρης τον πετάμε!![]()
Kauldron έγραψε: 28 Μάιος 2019, 23:40Συγγνώμη, δηλαδή τί παραπάνω απ' το να πουλάει επιστολές του Ιησού Χριστού πρέπει να κάνει για να καταλάβεις οτι είναι λαμογιάρης? Για πες μου δηλαδή. Μήπως να σου τάζει 600 δις?Γιατί ρε Kauldron, εσύ είχες το αλαθητο απο τότε που γεννήθηκες;;; Ό,τι ψηφισες ήταν τέλειο;;;; Είχες μήπως την επιφοίτηση του αγίου Πνεύματος;;; Ποιός σου είπε ότι δεν κάνει να τους δοκιμάζουμε;;;; Και όπως ξαναέγραψα όποιον δουμε να είναι λαμογιάρης τον πετάμε!![]()
Κλεβει απο κανενα ;; Δεν πληρωνει τους φορους που του αναλογουν ;; Τι προβλημα εχεις εσυ με την επιχειρηση του ;; Σου φορτωθηκε να αγορασεις απο αυτον κατι ...
ΠΟΛΙΤΙΚΑ μιλαμε .... καταλαβε το επιτελους ...
Το τελευταίο όνομα στο ψηφοδέλτιο Βελόπουλου
ΦΡΑΓΚΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ) του Ιωάννη
και ΟΧΙ δεν είναι ο γνωστός Στρατηγός. Πόσοι όμως την πάτησαν; Νομίζω ότι είναι 2ος σε ψήφους μετά τον Βελόπουλο. Η συνέχεια θα είναι: Βελόπουλος παραιτείται από Ευρωβουλευτής, το απόκομμά του μπαίνει στην Ελληνική Βουλή προσδοκώντας ο τυπάκος καμμιά σύμπραξη με ΝΔ.
ΦΡΑΓΚΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ) του Ιωάννη
και ΟΧΙ δεν είναι ο γνωστός Στρατηγός. Πόσοι όμως την πάτησαν; Νομίζω ότι είναι 2ος σε ψήφους μετά τον Βελόπουλο. Η συνέχεια θα είναι: Βελόπουλος παραιτείται από Ευρωβουλευτής, το απόκομμά του μπαίνει στην Ελληνική Βουλή προσδοκώντας ο τυπάκος καμμιά σύμπραξη με ΝΔ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 484 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νon4me
-
- 3 Απαντήσεις