Χιλιάδες χρόνια κρυπτογράφησης και χρήσης κωδικών και συνθηματικών έχουν δώσει ποικίλες λύσεις που μπορεί να είναι αρκετά διακριτικές για να μην είναι παρατηρήσιμες σε σημείο ακύρωσης του ψηφοδελτίου αλλά αρκούντως αναγνωριστικές από αγορασμένο μέλος της επιτροπής.shrike έγραψε: 28 Μάιος 2019, 11:20Σε μικρά εκλογικά κέντρα, σε χωριά κλπ, που είναι μετρημένα κουκιά, μπορεί.
Σε μεγάλα δε νομίζω να γίνεται. Ή τουλάχιστον, δεν μπορώ να σκεφτώ τον τρόπο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί δεν πληρώνονται τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής;
- hellegennes
Re: Γιατί δεν πληρώνονται τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Κομματικός
hellegennes έγραψε: 28 Μάιος 2019, 19:14Χιλιάδες χρόνια κρυπτογράφησης και χρήσης κωδικών και συνθηματικών έχουν δώσει ποικίλες λύσεις που μπορεί να είναι αρκετά διακριτικές για να μην είναι παρατηρήσιμες σε σημείο ακύρωσης του ψηφοδελτίου αλλά αρκούντως αναγνωριστικές από αγορασμένο μέλος της επιτροπής.
- hellegennes
Δεν έχει πρακτική αξία να αλλάζουν συνέχεια τα πρόσωπα της βουλής γιατί το κοινοβουλευτικό έργο έχει μια συνέχεια.Ασέβαστος έγραψε: 28 Μάιος 2019, 12:57θελει λιγο fine tuning, μετα τη δευτερη μπυρα, εχω να προσθεσω:
θα μπορεις να αλλαζεις την ψηφο σου μεχρι 1 φορα το μηνα, και θα μπορεις να διατηρεις την ψηφο σου στον ιδιο για μεχρι 5 χρονια, μετα υποχρεωτικα αλλον.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Reality έγραψε: 28 Μάιος 2019, 17:05 Αυτή είναι το βύσμα των 100ε του δικηγόρου που παίρνει 1500. ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΠΗΔΗΞΟΥ ΤΗΣ ΛΕΩ ΕΓΩ, δεν έχει το δικαίωμα να κράζει αυτούς που πάνε να λουφάξουν από απλήρωτη εργασία 20 ωρών.
Να βρίσει
-πρώτα τον εαυτούλη της που είναι καραβύσμα του κερατά που τα παίρνει ενώ έχει τους χαμάληδες της εφορευτικής να δουλεύουν τζάμπα,
-μετά τη φίλη της που παίρνει 1500 που η δουλειά που κάνει δεν λογίζεται ούτε καν ως paralegal αλλά ως απλή γραμματέας αλλά πληρώνεται ως Κούγιας ή λέκτορας του Harvard,
-ΚΑΙ ΜΕΤΑ να μιλήσει για αυτούς που θέλουν να λουφάξουν από απλήρωτη εργασία 20 ωρών.
Κατά τα άλλα καλά ζώα και οι άλλοι που ένας δεν μπορούσε να κάτσει. Ας έπαιρνε η χρυσοπληρωμένη δικηγόρος όλους αυτούς με χαρτιά της πλάκας να έκανε μια κλήρωση και μετά έλεγχο με αστυνομία στα χαρτιά αυτών που επιλέχτηκαν, για τέτοια είναι εκεί όχι για να μονογράφει τους σταυρούς και να συμπληρώνει 3-4 φόρμες και να τσεπώνει 1500
ΣΑΣ ΦΤΥΝΩ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΡΕ που είναι λίγα τα 1500 "για την ταλαιπωρία και ευθύνη", οι γιατροί ρε σιχαμένοι που πήζουν στα νοσοκομεία με ψίχουλα και παίρνουν όλο το μήνα όσα παίρνετε εσείς για 2-3 μέρες χαμαλοδουλειά κάθε 4-5 χρόνια δεν έχουν ευθύνη; Δεν είναι κοινωνικοί λειτουργοί αυτοί; Σάλτα και πηδηχτείτεpaul25 έγραψε: 28 Μάιος 2019, 13:47
«αυτή τη φορά, επειδή επικράτησε η άποψη ότι τα χρήματα θα ήταν λίγα αναλογικά με την ταλαιπωρία και την ευθύνη, πολλοί κατά τόπους δικηγορικοί σύλλογοι απείχαν και πολλοί δικηγόροι ζήτησαν εξαίρεση».
http://www.kathimerini.gr/1026010/artic ... wn-eklogwn
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Έχει πολλές τεχνικές δυσκολίες πράγματι αλλά γίνεται, το θέμα μας εδώ θα έπρεπε να είναι γιατί δεν υπάρχει πολιτική βούληση για κάτι τέτοιο σε κανένα επίπεδο.stavmanr έγραψε: 27 Μάιος 2019, 19:14Δεν είναι εκεί το θέμα. Μπορείς να βάλεις ειδικά μηχανήματα στο Δημαρχείο.paul25 έγραψε: 27 Μάιος 2019, 19:04Ηλεκτρονικά γνωρίζουν τι ψήφισες αφού βλέπουν το IP σου, στο παραβάν ποιος ξέρει;
Το πρόβλημα βρίσκεται στην ασφάλεια των δεδομένων που βρίσκεται ακόμα σε βρεφικό στάδιο.
Πχ. να βάλεις κωδικούς taxisnet για την είσοδο στην ψηφοφορία; Τους χειρίζονται τόσοι και τόσοι και είναι δυνατό να υποκλαπούν από άλλους τόσους.
Η βάση δεδομένων είναι ασφαλής; Η αξιοπιστία των δεδομένων μπορεί να αποδειχθεί επαρκής στα μάτια του μέσου πολίτη πριν προκύψουν συνωμοσιολογικές θεωρίες περί αλλοίωσης των δεδομένων;
Δεν γράφω δηλαδή από αντίδραση στον Χελ. Γράφω επειδή προβληματίζομαι με την υλοποίηση ενός τέτοιου πονήματος.
Επίσης το πρόβλημα της μυστικότητας λύνεται αν αρχίσουμε να ψηφίζουμε σε βάση πολιτικών αποφάσεων (όπως σε ένα δημοψήφισμα πχ) και όχι πρόσωπα, για την επιλογή των προσώπων που θα αναλάβουν την διεκπεραίωση αυτών των αποφάσεων μπορούμε να κάνουμε κλήρωση.
Όλα τα παραπάνω είναι ιδιότητες οι οποίες ορίζουν την Δημοκρατία σαν πολίτευμα, είναι γεγονός λοιπόν ότι το πολίτευμα που έχουμε σήμερα δεν είναι Δημοκρατία αλλά μία κατά πολύ κατά την μη ταπεινή μου γνώμη αλλοιωμένη μορφή της, εξάλλου είναι φανερό αυτό από το πλήθος των επιθετικών προσδιορισμών που προηγούνται του τίτλου του υπάρχοντος πολιτικού μας συστήματος.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
100 ο κάθε γραμματέας.
Αν πάει και την επόμενη Κυριακή άλλα 100.
1+Lugozzi έγραψε: 28 Μάιος 2019, 19:31Reality έγραψε: 28 Μάιος 2019, 17:05 Αυτή είναι το βύσμα των 100ε του δικηγόρου που παίρνει 1500. ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΠΗΔΗΞΟΥ ΤΗΣ ΛΕΩ ΕΓΩ, δεν έχει το δικαίωμα να κράζει αυτούς που πάνε να λουφάξουν από απλήρωτη εργασία 20 ωρών.
Να βρίσει
-πρώτα τον εαυτούλη της που είναι καραβύσμα του κερατά που τα παίρνει ενώ έχει τους χαμάληδες της εφορευτικής να δουλεύουν τζάμπα,
-μετά τη φίλη της που παίρνει 1500 που η δουλειά που κάνει δεν λογίζεται ούτε καν ως paralegal αλλά ως απλή γραμματέας αλλά πληρώνεται ως Κούγιας ή λέκτορας του Harvard,
-ΚΑΙ ΜΕΤΑ να μιλήσει για αυτούς που θέλουν να λουφάξουν από απλήρωτη εργασία 20 ωρών.
Κατά τα άλλα καλά ζώα και οι άλλοι που ένας δεν μπορούσε να κάτσει. Ας έπαιρνε η χρυσοπληρωμένη δικηγόρος όλους αυτούς με χαρτιά της πλάκας να έκανε μια κλήρωση και μετά έλεγχο με αστυνομία στα χαρτιά αυτών που επιλέχτηκαν, για τέτοια είναι εκεί όχι για να μονογράφει τους σταυρούς και να συμπληρώνει 3-4 φόρμες και να τσεπώνει 1500
ΣΑΣ ΦΤΥΝΩ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΡΕ που είναι λίγα τα 1500 "για την ταλαιπωρία και ευθύνη", οι γιατροί ρε σιχαμένοι που πήζουν στα νοσοκομεία με ψίχουλα και παίρνουν όλο το μήνα όσα παίρνετε εσείς για 2-3 μέρες χαμαλοδουλειά κάθε 4-5 χρόνια δεν έχουν ευθύνη; Δεν είναι κοινωνικοί λειτουργοί αυτοί; Σάλτα και πηδηχτείτεpaul25 έγραψε: 28 Μάιος 2019, 13:47
«αυτή τη φορά, επειδή επικράτησε η άποψη ότι τα χρήματα θα ήταν λίγα αναλογικά με την ταλαιπωρία και την ευθύνη, πολλοί κατά τόπους δικηγορικοί σύλλογοι απείχαν και πολλοί δικηγόροι ζήτησαν εξαίρεση».
http://www.kathimerini.gr/1026010/artic ... wn-eklogwn![]()
.
.
Βρε σεις, θα πάει για πολύ αυτό; Έτσι όπως είναι η παράθεση με το όνομα μου είναι σαν να έχω φάει ήδη τρεις ροχάλες και τι φταίω ο κακομοίρης;sys3x έγραψε: 28 Μάιος 2019, 19:451+Lugozzi έγραψε: 28 Μάιος 2019, 19:31Reality έγραψε: 28 Μάιος 2019, 17:05 Αυτή είναι το βύσμα των 100ε του δικηγόρου που παίρνει 1500. ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΠΗΔΗΞΟΥ ΤΗΣ ΛΕΩ ΕΓΩ, δεν έχει το δικαίωμα να κράζει αυτούς που πάνε να λουφάξουν από απλήρωτη εργασία 20 ωρών.
Να βρίσει
ΣΑΣ ΦΤΥΝΩ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΡΕ που είναι λίγα τα 1500 "για την ταλαιπωρία και ευθύνη", οι γιατροί ρε σιχαμένοι που πήζουν στα νοσοκομεία με ψίχουλα και παίρνουν όλο το μήνα όσα παίρνετε εσείς για 2-3 μέρες χαμαλοδουλειά κάθε 4-5 χρόνια δεν έχουν ευθύνη; Δεν είναι κοινωνικοί λειτουργοί αυτοί; Σάλτα και πηδηχτείτε![]()
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Από μένα είσαι οκ πάντως.
.
.
δεν θα αλλαζουν. δε θα κανουν μαλακιες, φοβουμενοι οτι θα παρουν πουλο αυριο κιολας, και θα μενουν στη θεση τους. ε, μπορει στις τελευταιες 5-10 θεσεις να υπαρχουν αλλαγες, αλλα δε λεει κατι.hellegennes έγραψε: 28 Μάιος 2019, 19:19Δεν έχει πρακτική αξία να αλλάζουν συνέχεια τα πρόσωπα της βουλής γιατί το κοινοβουλευτικό έργο έχει μια συνέχεια.Ασέβαστος έγραψε: 28 Μάιος 2019, 12:57θελει λιγο fine tuning, μετα τη δευτερη μπυρα, εχω να προσθεσω:paul25 έγραψε: 28 Μάιος 2019, 12:08
χαχαχαχα! Θα ξυπνάς την άλλη μερα το πρωί και θα ρωτάς "Τι ώρα και τι κυβέρνηση έχουμε σήμερα ρε παιδιά";
θα μπορεις να αλλαζεις την ψηφο σου μεχρι 1 φορα το μηνα, και θα μπορεις να διατηρεις την ψηφο σου στον ιδιο για μεχρι 5 χρονια, μετα υποχρεωτικα αλλον.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Μονορούφι το 'πες ρε; Ούτε ένα κόμμα;hellegennes έγραψε: 28 Μάιος 2019, 19:14Χιλιάδες χρόνια κρυπτογράφησης και χρήσης κωδικών και συνθηματικών έχουν δώσει ποικίλες λύσεις που μπορεί να είναι αρκετά διακριτικές για να μην είναι παρατηρήσιμες σε σημείο ακύρωσης του ψηφοδελτίου αλλά αρκούντως αναγνωριστικές από αγορασμένο μέλος της επιτροπής.
Καλά, αυτά είναι θεωρίες. Όχι ότι δεν μπορούν να γίνουν, δε λέω αυτό, απλά είναι λίγο έως πολύ μπλεγμένο το πράμα, απαιτεί ο άλλος να κρατάει λίστα "αν δεις σταυρό που να κλίνει 3 μοίρες αριστερά, είναι ψήφος του Παπαδόπουλου. Του Γιάννη, όχι του Κώστα. Εκείνος θα βάλει 8 μοίρες αριστερά. Αν δεις σταυρό που να θυμίζει μαλτέζικο, είναι ο Θανάσης ο μανάβης του μπαρμπα-Κυδώνη" και όλα αυτά ενώ καίγεται να μετρήσει και παρουσία άλλων.
Δεν παίζεται εκεί το παιχνίδι, Μήτσο. Ούτε και ξέρω αν κάποιος θεωρεί σημαντικό να δει αν τον ψήφισε ο Καραμπαρμπούτσαλος ή όχι, άλλο πράμα ζητάνε συνήθως απ' τους εκλογικούς αντιπροσώπους των κομμάτων, και έχει να κάνει με ασταύρωτα (ή ελλιπώς σταυρωμένα) ψηφοδέλτια και φυσικά θέλει συνεννόηση και με τους άλλους για να γίνει. Αλλά τέλος πάντων...
.
Ποιά μέλη ρέ νηματοθέτα νά πληρώνονται ;;;
Κανένας .....
Νά θεωρείται Υποχρέωση στήν Πατρίδα όπως ο Στρατός ....
Μιά Δυό μέρες ανά τόσα χρόνια τί είναι ;;;
Σά πολύ έχετε καλομάθει μού φσίνεται.....
.
Ποιά μέλη ρέ νηματοθέτα νά πληρώνονται ;;;
Κανένας .....
Νά θεωρείται Υποχρέωση στήν Πατρίδα όπως ο Στρατός ....
Μιά Δυό μέρες ανά τόσα χρόνια τί είναι ;;;
Σά πολύ έχετε καλομάθει μού φσίνεται.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Παρότι δηλώνω υπέρμαχος της χρήσης της τεχνολογίας, διαφωνώ ότι ένα τέτοιο σύστημα μπορεί να εφαρμοστεί στην πράξη.hellegennes έγραψε: 28 Μάιος 2019, 19:14Χιλιάδες χρόνια κρυπτογράφησης και χρήσης κωδικών και συνθηματικών έχουν δώσει ποικίλες λύσεις που μπορεί να είναι αρκετά διακριτικές για να μην είναι παρατηρήσιμες σε σημείο ακύρωσης του ψηφοδελτίου αλλά αρκούντως αναγνωριστικές από αγορασμένο μέλος της επιτροπής.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα βρίσκεται στο να μπορείς να πείσεις ότι η ηλεκτρονική ψήφος είναι πραγματική κι όχι δημιούργημα ενός software.
Υπάρχει δηλαδή σοβαρό ζήτημα αξιοπιστίας του ηλεκτρονικού συστήματος προς τους πολίτες.
Σχετικά με τις τράπεζες που είπες παραπάνω, δεν ενδιαφέρει κανέναν πραγματικά τί συμβαίνει μέσα στα ΑΤΜ. Τον ενδιαφέρει ότι αν κάνει τη συναλλαγή για να αγοράσει παπούτσια, θα αγοράσει παπούτσια.
Σιγά μην κυοφορήσει και το παιδί ρε τύπε!vantono έγραψε: 28 Μάιος 2019, 17:58Τα λέει μια χαρά όσο μια χαρά θα τα έλεγε κι ενας ΕΠΟΠ πχ, σε σενα που δεν δεχεσαι ως ψάρακλας να κανεις γόπινγκ περιμετρικά σε όλο το λόχο που ηλιθιωδώς σε διατάζει, και για να καταφέρει να σε ρίξει ύπουλα στο φιλότιμο χρησιμοποιεί ως παράδειγμα/επικληση στο συναίσθημα εμένα, λέγοντας πχ "κοίτα ο Βαντονόπουλος που ενω εχει μηνίσκο και εχει παρει παραπεμπτικό για ΓΣΝΑ, πως δέχεται να σκύψει και να κανει το καθήκον του συλλέγοντας αποτσίγαρα, κι εσύ παλιορεμπεσκέ Βατραχίδη τολμάς να αγνοείς αυτο που σε διατάζω".
Σε αυτη την περίπτωση φυσικά, υπάρχει ενας μαλάκας στην όλη φάση. Και δεν εισαι ούτε εσύ, που δεν αποδέχεσαι να φερεις εις πέρας εναν παραλογισμό χωρίς σοβαρό λόγο και κέρδος, ουτε ο εποπ λοχίας που κοιτάζει απλά τη δουλεια του, να εκμεταλλευτει και τους δυο μας δηλαδή για δικό του προσωπικό συμφέρον. Ο μαλάκας είμαι εγώ.
Οπως και στην παραπάνω περίπτωση, ο μαλάκας ειναι η έγκυος κοπέλα δυστυχως, που με κάθε ομορφη και αγνή πρόθεση δέχτηκε να βοηθησει, χωρις προσωπικό όφελος, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή της. Ακόμα πιο μαλάκας ο άντρας της, που καθόταν λέει και κοιτούσε με ενα βλεμμα προσπαθώντας να πνίξει την οργη του και να μην ουρλιάξει (λολ) ενώ τουλάχιστον δεν φιλοτιμήθηκε να πάρει απευθείας αυτός τη θέση της γυναίκας του στην επιτροπή, αφού πρώτα τη γυρίσει εκεινη σπίτι ή παρει τηλ καποιον δικό τους άνθρωπο να έρθει να την πάρει, και να μείνει μαζί της οσο χρειαστεί ολη τη μέρα, με ασφάλεια.
Και αν η ιστορία που παρέθεσε ο αλμπρέχτης απο την εν λόγω τύπισσα, ειναι αληθινή (που μάλλον δεν το κόβω), απορώ πως και πήρε τέτοια ευθύνη ο δικαστικός αντιπρόσωπος, πρώτα απ' όλα. Εγώ στη θεση του δεν θα το δεχόμουν αυτο. Αν τυχον συμβεί η παραμικρή επιπλοκή στην έγκυο κοπέλα, λόγω της ορθοστασίας εκει στην ταξινόμηση ψηφοδελτίων πχ, σπάσουν τιποτα νερα κτλ, τί θα γίνει, θα την ξεγεννήσουν ο αντιπροσωπος και οι γραμματείς ή θα την τρέξει καποιος απ' αυτους στο νοσοκομείο? Κάπου χωλαίνει η όλη ιστορία, γενικώς. Δεν ειναι δυνατόν να πηραν την ευθύνη να κρατήσουν έγκυο γυναίκα στην επιτροπή, όσο πρόθυμη κι αν έδειχνε.
Τεσπα, γενικως η τύπισσα κακώς μιλάει με τέτοιο ύφος και κουνάει δάχτυλο τοσο προκλητικά. Αν δεν αμειβονταν ούτε εκεινη με τον δικαστικό οπως η επιτροπή, ή αμείβονταν όλοι, ή εστω αν εσπαγε το δικό της κατοστάρι δινοντας το ενα 50αρι σε ενα ατομο της επιτροπής, θα ειχε καθε δικαίωμα να μιλάει. Τωρα, και σε τέτοιο προκλητικό ύφος, όχι.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
hellegennes, να σου δώσω εγώ ένα πενηντάρικο ρε τύπε για να σταματήσεις να μας πρήζεις με το θέμα; Εσύ είσαι ικανός να κάνεις κόμμα που θα έχει ως μόνο στόχο να περάσει στο Σύνταγμα η αμοιβή της εφορευτικής επιτροπής.
Dein Herz, meine Gier
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 22 Απαντήσεις
- 723 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας
-
- 288 Απαντήσεις
- 5304 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ανίκητος
-
- 8 Απαντήσεις
- 289 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 72 Απαντήσεις
- 1696 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
αυτή είναι πραγματική δημοκρατία και όχι της 1 ημέρας.