Αναφέρομαι ονομαστικά σε μέλη που γνωρίζω ότι έχουν την ικανότητα ν' αντιπαρατεθούν μ' επιχειρήματα αλλά κάθε τόσο πετάγεται και κάποιος από εσάς χωρίς να σας απευθύνει κανείς τον λόγο. Γράψε ό,τι θέλεις, αλλά εγώ κάνω διάλογο μόνο μ' επιχειρήματα.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 28 Μάιος 2019, 19:34 Γαταρε, σ'αυτο το νημα εχεις ξεπερασει τον εαυτο σου.
Αν δε καταλαβαινεις γιατι ειναι μαλακια αυτο που εγραψε, χρειαζεσαι αλλου ειδους βοηθεια, οχι πχωρουμικη.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί ο Μητσοτάκης διέγραψε τον Στεφανίδη;
Re: Γιατί ο Μητσοτάκης διέγραψε τον Στεφανίδη;
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Σε αυτόν τον τόπο που ο Ηγέτης είπε στον Σάκη Καράγιωργα 'κάτσε κάτω ρε κουλοχέρη' και το πασοκικό πόπολο χασκογελούσε, τους φαίνεται υποκριτικό που ο Μητσοτάκης διέγραψε έναν άθλιο για μια ρυπαροανάρτηση.
Κάμετε μου τη χάρη σας παρακαλώ
Κάμετε μου τη χάρη σας παρακαλώ
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
αν δεν τον διεγραφε θα τον υπερασπιζαν τα ζωα. τωρα επευφημουν. ζωα
Καλα του εκανε
Θα παιζουμε την κολοκυθια τωρα ? Εκανε ειρωνικη αναρτηση οσον αφορα το εργασιακο καποιου τον οποιον κατονομαζει κιολας .Γάταρος έγραψε: 28 Μάιος 2019, 19:24 ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ εσύ που είσαι αυθεντικός νεοδημοκράτης και όχι εγώ δεν είμαι νδ αλλά, μπορείς να εξηγήσεις γιατί είναι κακό το να προσφέρεις εργασία σε μια καθαρίστρια;
Εμείς αναφέρουμε τον λόγο για τον οποίο τον διέγραψε. Τον λόγο που εμείς πιστεύουμε.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Μάιος 2019, 19:38Ρε σεις, παριστάνετε τους ανόητους ή πραγματικά είστε;Pirate7G έγραψε: 28 Μάιος 2019, 19:14ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Μάιος 2019, 19:07
Ποιος είναι ο κακός στη συγκεκριμένη περίπτωση;
Και ποιοι είναι οι υποκριτές γενικότερα;
Σωστός ο Μπουμπυς
Κακός στην συγκεκριμένη υπόθεση ειναι ο σκατοψύχος που διεγράφει.
Υποκριτές αυτοί που το διέγραψαν, αφού εγινε για να λόγους βιτρίνας. Εξάλλου για νδ μιλάμε. Δεν νομίζω να μην περίμενες κάτι μη υποκριτικό.
Αν δεν τον διέγραφε, θα τσιρίζατε πάλι ή όχι;
Το γιατί τον διέγραψε ή το γιατί υποθέτετε ότι τον διέγραψε, είναι άλλο θέμα.
Τώρα εσύ αν νομίζεις ότι συζητάμε κάτι άλλο, είναι δικό σου θέμα κι όχι δικό μας. Ίσως θα έπρεπε να δείχνεις περισσότερη σημασία στο τι γράφει ο καθένας, πριν μιλήσεις για "ανόητους" κι άλλα τέτοια. Όχι τίποτα άλλο, αλλά αυτό δείχνει που βρίσκεται πραγματικά η ανοησία.
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Αυτό πάντως γατούλη τιμά τον Μητσοτάκη ασχέτως με το τι αντιπροσωπεύει η κυρία Κούνεβα.Γάταρος έγραψε: 28 Μάιος 2019, 17:48
Αυτό το σχόλιο ήταν αρκετό για να διαγραφεί ο Στεφανίδης από τον Μητσοτάκη, όμως τι το κακό έχει αυτό το σχόλιο; Γιατί είναι προσβλητικό το να προσφέρεις δουλειά σε καθαρίστριες;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Καθαρίστρια είναι η Κούνεβα, ως καθαρίστρια τη ζήτησε. Ξαναλέω ότι το πρόβλημα έγκειται στο ότι θεωρείτε υποτιμητικό το επάγγελμα της καθαρίστριας.Νon4me έγραψε: 28 Μάιος 2019, 19:45Θα παιζουμε την κολοκυθια τωρα ? Εκανε ειρωνικη αναρτηση οσον αφορα το εργασιακο καποιου τον οποιον κατονομαζει κιολας .Γάταρος έγραψε: 28 Μάιος 2019, 19:24 ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ εσύ που είσαι αυθεντικός νεοδημοκράτης και όχι εγώ δεν είμαι νδ αλλά, μπορείς να εξηγήσεις γιατί είναι κακό το να προσφέρεις εργασία σε μια καθαρίστρια;
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Ο Στεφανίδης θεωρεί το επάγγελμα της καθαρίστριας προσβλητικό , αφού επιλέγει την κουνεβα από τις χιλιάδες καθαρίστριες της χώρας.
Σκοπός του είναι να προσβάλει, αλλά το μορφωτικό του επίπεδο δεν του επιτρέπει πολλά.
Έφαγε σωστά την διαγραφή , και όλα τα άλλα είναι γραφικότητες.
Σκοπός του είναι να προσβάλει, αλλά το μορφωτικό του επίπεδο δεν του επιτρέπει πολλά.
Έφαγε σωστά την διαγραφή , και όλα τα άλλα είναι γραφικότητες.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Μολις γκουγλαρω να μαθω ποιος ειναι ο Στεφανιδης θα σου απαντησωΓάταρος έγραψε: 28 Μάιος 2019, 19:24 ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ εσύ που είσαι αυθεντικός νεοδημοκράτης και όχι εγώ δεν είμαι νδ αλλά, μπορείς να εξηγήσεις γιατί είναι κακό το να προσφέρεις εργασία σε μια καθαρίστρια;
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
μουσιτσα, μποτακι, φουκαρακο κι εσυsys3x έγραψε: 28 Μάιος 2019, 19:53Αυτό πάντως γατούλη τιμά τον Μητσοτάκη ασχέτως με το τι αντιπροσωπεύει η κυρία Κούνεβα.Γάταρος έγραψε: 28 Μάιος 2019, 17:48
Αυτό το σχόλιο ήταν αρκετό για να διαγραφεί ο Στεφανίδης από τον Μητσοτάκη, όμως τι το κακό έχει αυτό το σχόλιο; Γιατί είναι προσβλητικό το να προσφέρεις δουλειά σε καθαρίστριες;
ο αστειατορας ο συσεξ ρε 
Όχι μόνο της καθαρίστριας γατούλη, του μπακάλη κοκ.Γάταρος έγραψε: 28 Μάιος 2019, 19:55Καθαρίστρια είναι η Κούνεβα, ως καθαρίστρια τη ζήτησε. Ξαναλέω ότι το πρόβλημα έγκειται στο ότι θεωρείτε υποτιμητικό το επάγγελμα της καθαρίστριας.Νon4me έγραψε: 28 Μάιος 2019, 19:45Θα παιζουμε την κολοκυθια τωρα ? Εκανε ειρωνικη αναρτηση οσον αφορα το εργασιακο καποιου τον οποιον κατονομαζει κιολας .Γάταρος έγραψε: 28 Μάιος 2019, 19:24 ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ εσύ που είσαι αυθεντικός νεοδημοκράτης και όχι εγώ δεν είμαι νδ αλλά, μπορείς να εξηγήσεις γιατί είναι κακό το να προσφέρεις εργασία σε μια καθαρίστρια;
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ επειδή κάτι μου λέει ότι συμφωνείς κι εσύ όπως κι εγώ με την απόφαση του κυρίου Μητσοτάκη την επόμενη φορά που θα φας μπαν επειδή θα κάνεις κάτι παρόμοιο ή/και χειρότερο δεν πιστεύω να χαλαστείς ε.
.
.
.
.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Δεν ξερω λεμε ποιος ειναι α υτος δεν εχω διαβασει καν το νημα ακομη
Αρίστος for Tsirpas
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 899 Απαντήσεις
- 22517 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
-
- 24 Απαντήσεις