!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το ΚΛΥΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ
Re: Το ΚΛΥΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ
εν τω μρταξυ δεν αποκλειεται και να ειναι νδουλικο το ακαου στο τουιτερ.
εχουμε δει ολων των ειδων τις αλητειες α[πο δαυτους.
πουτανακια πρεζεμπορα, κολητοι παιδεραστων, τα περιμενουμε ολα.
δεν πιστευουμε τιποτα απ[ο αυτους τους αρχιαπατεωνες
εχουμε δει ολων των ειδων τις αλητειες α[πο δαυτους.
πουτανακια πρεζεμπορα, κολητοι παιδεραστων, τα περιμενουμε ολα.
δεν πιστευουμε τιποτα απ[ο αυτους τους αρχιαπατεωνες
Α ξέρεις και αρκετούς.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 28 Μάιος 2019, 17:31Ναι, αρκετούςPirate7G έγραψε: 28 Μάιος 2019, 17:29Ξέρεις πολλούς που να ζουν από επιδόματα;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 28 Μάιος 2019, 17:20
εμείς που δεν ζούμε από επιδόματα και κερδίζουμε το ψωμί μας με τον δικό μας ιδρώτα και όχι των άλλων, να πάμε στον διάολο ή καλά κάναμε που ψηφίσαμε ΝΔ;
εγώ από την άλλη, τα μόνα χρήματα που έχω εισπράξει από αυτό το κράτος είναι ο μισθός που έπαιρνα ως φαντάρος
Κραυγαλέο ψέμα. Και προς εππίρωση αυτού, ήρθαν και τα έσοδα από τον στρατό.
Τέλος πάντων, για να επανέλθουμε στην πραγματικότητα δεν υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος στην Ελλάδα, τουλάχιστον, που να ζει από επίδομα.
Είναι αισχρό και μόνο να λέγονται τέτοια ψέματα. Έλεος κάπου.
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Κραυγαλέο ψέμα λέειPirate7G έγραψε: 28 Μάιος 2019, 17:38Α ξέρεις και αρκετούς.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 28 Μάιος 2019, 17:31Ναι, αρκετούς
εγώ από την άλλη, τα μόνα χρήματα που έχω εισπράξει από αυτό το κράτος είναι ο μισθός που έπαιρνα ως φαντάρος
Τέλος πάντων, για να επανέλθουμε στην πραγματικότητα δεν υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος στην Ελλάδα, τουλάχιστον, που να ζει από επίδομα.
εσύ ζεις τίποτα Β.Π. φαίνεται
συγκεκριμένα, φίλος νοικιάζει υπόγεια γκαρσονιέρα 70 ευρώ, και εισπράττει ΚΕΑ, ενοίκιο, θέρμανση
γιατί να πάει να δουλέψει; μια χαρά τη βγάζει
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Pirate7G έγραψε: 28 Μάιος 2019, 17:38
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Otto Weininger
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ναι εδώ ζω και δεν καταλαβαίνω γιατί το λες έτσι. Δεν είμαστε πριγκιπάττο. Έχω φίλους από όλη την Αθήνα και συναναστρέφεμαι με άπειρο κόσμο. Δεν υπάρχει ούτε ένας που να ζει με επιδόματα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 28 Μάιος 2019, 17:40Κραυγαλέο ψέμα λέειPirate7G έγραψε: 28 Μάιος 2019, 17:38Α ξέρεις και αρκετούς.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 28 Μάιος 2019, 17:31
Ναι, αρκετούς
συγκεκριμένα, φίλος νοικιάζει υπόγεια γκαρσονιέρα 50 ευρώ, και εισπράττει ΚΕΑ, ενοίκιο, θέρμανση
Ακομα και αυτό που έγραψες είναι ολοφάνερο ότι είναι ψέμα. Τις καλύτερες των περιπτώσεων να πάρεις, τα έσοδα του δεν ξεπερνάνε τα 500 ευρώ τον μήνα. Αν βάλεις σούπερ μάρκετ, ΔΕΗ, νερό, τηλ, μετακινήσεις όχι μόνο δεν του φτάνουν, αλλά πρέπει να μπαίνει μέσα και κάθε μήνα και να είναι γεμάτος άγχος πως θα τα βγλαιε πέρα. Οπότε ναι. Γιατι να πάει να δουλέψει.
Fucking logic.
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
viewtopic.php?f=29&t=367&sid=58ce7050c6 ... 50#p653009 από ακάου που μοστράριζε σέφλις στη ΝΥ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Δεν αποδεικνύεται από πουθενά ότι ζουν με επιδόματα και δεν δουλεύουν. Μα καλά δεν βλέπεις ότι αυτό που μου απάντησες είναι εντελώς άσχετο;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 28 Μάιος 2019, 17:56viewtopic.php?f=29&t=367&sid=58ce7050c6 ... 50#p653009 από ακάου που μοστράριζε σέφλις στη ΝΥ
Αυτοτρολαρεσαι;
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
πληρωνονται να γραφουν ψεμματα οσο ηλιθια και να ειναι .Pirate7G έγραψε: 28 Μάιος 2019, 18:13Δεν αποδεικνύεται από πουθενά ότι ζουν με επιδόματα και δεν δουλεύουν. Μα καλά δεν βλέπεις ότι αυτό που μου απάντησες είναι εντελώς άσχετο;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 28 Μάιος 2019, 17:56viewtopic.php?f=29&t=367&sid=58ce7050c6 ... 50#p653009 από ακάου που μοστράριζε σέφλις στη ΝΥ
Αυτοτρολαρεσαι;
τους βγηκε μεχρι τωρα.
ΗΛΙΘΙΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Το διαβάζω συνέχεια αλλά δεν μου στέκει καλά και διαφωνώ. Αυτό ακριβώς είναι το ΠΑΣΟΚ.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 28 Μάιος 2019, 17:27ο τύπος είναι διαφήμιση για τον αντισυριζαϊκό αγώνα
με λίγα λόγια είπε
μαλάκες ζητιάνοι, ζήτουλες εμείς σας πετούσαμε δυο ψίχουλα, τώρα που δε μας ψηφίσατε ελπίζω να ψοφίσετε από τη πείνα
αυτό ακριβώς είναι η αριστερά
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
αν πιστεύεις πως λέω ψέματα δεν ξέρω τι μπορώ να κάνω για να σε πείσω, θες να συναντηθούμε να στον γνωρίσω; να κάτσεις μια μέρα μαζί του;Pirate7G έγραψε: 28 Μάιος 2019, 17:50Ναι εδώ ζω και δεν καταλαβαίνω γιατί το λες έτσι. Δεν είμαστε πριγκιπάττο. Έχω φίλους από όλη την Αθήνα και συναναστρέφεμαι με άπειρο κόσμο. Δεν υπάρχει ούτε ένας που να ζει με επιδόματα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 28 Μάιος 2019, 17:40Κραυγαλέο ψέμα λέειPirate7G έγραψε: 28 Μάιος 2019, 17:38
Α ξέρεις και αρκετούς.
συγκεκριμένα, φίλος νοικιάζει υπόγεια γκαρσονιέρα 50 ευρώ, και εισπράττει ΚΕΑ, ενοίκιο, θέρμανση
Ακομα και αυτό που έγραψες είναι ολοφάνερο ότι είναι ψέμα. Τις καλύτερες των περιπτώσεων να πάρεις, τα έσοδα του δεν ξεπερνάνε τα 500 ευρώ τον μήνα. Αν βάλεις σούπερ μάρκετ, ΔΕΗ, νερό, τηλ, μετακινήσεις όχι μόνο δεν του φτάνουν, αλλά πρέπει να μπαίνει μέσα και κάθε μήνα και να είναι γεμάτος άγχος πως θα τα βγλαιε πέρα. Οπότε ναι. Γιατι να πάει να δουλέψει.
Fucking logic.
α ναι είπα ένα ψέμα, δεν είναι μόνο τα επιδόματα, βαράει κι ένα μεροκάματο μαύρο τη βδομάδα, βγάζει ένα 60ρι έξτρα το μήνα
πέραν τουτου, ναι, ζει με περίπου 400 ευρώ το μήνα
όσον αφορά τρόφιμα, παίρνει απ'όσο ξέρω από ένα δημοτικό κοινωνικό παντοπωλείο, αν και τις περισσότερες μέρες τις βγάζει στη μάνα του, μετακινήσεις δεν κάνει και αν κάνει τις κάνει δωρεάν ως άνεργος. ΔΕΗ, νερό είναι μικρά ποσά.
πες μου λοιπόν γιατί να πάει να δουλέψει για 500 ευρώ 8 και 9 ώρες
και είναι κι άλλοι που γνωρίζω που ζουν με τέτοιο τρόπο, απλά αυτός είναι κοντινός μου φίλος και τα ξέρω από πρώτο χέρι
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
πήζον bot έγραψε: 28 Μάιος 2019, 18:15πληρωνονται να γραφουν ψεμματα οσο ηλιθια και να ειναι .Pirate7G έγραψε: 28 Μάιος 2019, 18:13Δεν αποδεικνύεται από πουθενά ότι ζουν με επιδόματα και δεν δουλεύουν. Μα καλά δεν βλέπεις ότι αυτό που μου απάντησες είναι εντελώς άσχετο;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 28 Μάιος 2019, 17:56
viewtopic.php?f=29&t=367&sid=58ce7050c6 ... 50#p653009 από ακάου που μοστράριζε σέφλις στη ΝΥ
Αυτοτρολαρεσαι;
τους βγηκε μεχρι τωρα.
ΗΛΙΘΙΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ
Χαλάρωσε μωρέ. Είναι γνωστό τι απατεώνες είναι οι νδαιοι. Θα φερουν πάλι στην μόδα τα greek statistics, θα ρίξουν τους μισθούς, θα ανεβάσουν την φορολογία στα κατώτερα στρώματα μειώνοντας αυτήν στα ανώτερα, θα ξεπουλησουν ΔΕΗ και νερό με αποτέλεσμα οι λογαριασμοί να ανέβουν στα υψη, θα ξαναρχίσουν να αγοράζουμε πράγματα για το δημόσιο 50 φορς πάνω για να περνούν οι νδαιοι τις μίζες τους κλπ, κατηγορώντας τον συριζα ότι τους ανάγκασε.
Είναι τυχαιο νομιζεις που όσες φορές κυβερνησαν κ κόσμος μέχρι και στο ξύλο τους πλάκωσε;
Σε 2,5 με 3 χρόνια θα έχουν λήξει. Κλασσικά πράγματα
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
H διαφορά όμως τώρα συριζάκια είναι ότι μετά τις πομπές πόκο έχει πλήρως αποδομηθεί η αντισυστημικότητα εν γένει και η αριστερά ειδικότερα. Οπότε μην ονειρεύεστε σταμουλοκολλάδες. Έχετε μπροστά σας τουλάχιστον μια δεκαετία εκσυγχρονισμού και σύγκλισης με την ευρωπαϊκή ένωση. Και επαναλαμβάνω το κάλεσμα: εάν είστε διατεθειμένοι να δουλέψετε τίμια, είστε ευπρόσδεκτοι στο πλαϊ μας 
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 261 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
-