Αυτά τα ολίγα είναι απλά άσχετα με αυτό που σου έγραψα. Σου λέω δεν είσαι αριστερός αφού χρησιμοποιείς ευτελές ακροδεξιό στυλ επιχειρημάτων.plouf έγραψε: 28 Μάιος 2019, 14:17Τις όμορφες καλησπερες μου.Εγω σταλινοκουμμουνι είμαι αλλά με βαριά καρδιάκυρ Παντελής έγραψε: 28 Μάιος 2019, 13:47Ενώ εσύ είσαι αριστερός τώρα που αναπαράγεις το ύφος της ακροδεξιάς προπαγάνδας της ΝΔ.![]()
ψήφισα Λαφαζάνη.Το κουκουε του λαού δεν θέλει να έρθει στην εξουσία.Πρεπει να πάρουμε
χαμπάρι ότι η Ευρώπη δεν αλλάζει.Το μπαγιοκο
απ' έξω έρχεται με όρους.Μια χώρα σαν την Ελλάδα δεν μπορεί να αλλάξει την Ευρώπη.
Αν θέλουμε λοιπόν να μην μας υπαγορεύουν οι Ευρωπαίοι τι θα κάνουμε ας γυρίσουμε στην δραχμή και να εξάγουμε ότι έχουμε για να φέρνουμε συνάλλαγμα απ' έξω.Σε γενικές γραμμές κολυμπάμε σε αχαρτογραφητους ωκεανούς.Κανενα κόμμα σοβαρό δεν υπάρχει που να έχει εναλλακτική λύση για επιστροφή στην δραχμή και τα άλλα φιλοευρωπαικα απλά
είναι διαχειριστές των όρων με τους οποίους
έρχεται το μπαγιοκο απ' έξω.Αυτα τα ολίγα από μένα καλά να περνάς.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
η στρατηγικη του διαρκους ψεμματος της ΝΔ
- κυρ Παντελής
Re: η στρατηγικη του διαρκους ψεμματος της ΝΔ
- κυρ Παντελής
Καλά το κάθε δεξιό αρχίδι έχει πρόβλημα επιχειρηματολογίας. δεν μου κάνει εντύπωση που μιλάς έτσι αφού είσαι κι εσύ ένα απ' αυτά.nik_killthemall έγραψε: 28 Μάιος 2019, 14:22βρε, πετάς έξω και τον καμμένο ? τον αγαπημενο σας κυβερνητικο εταιρο με τον οποιο φτιαξατε την πιο μακροχρονη κυβερνηση επι μνημονιου ?κυρ Παντελής έγραψε: 28 Μάιος 2019, 14:14Τι διαφορά έχει το βλήμερο από όλους αυτούς πλην της Ζωής βεβαίως.nik_killthemall έγραψε: 28 Μάιος 2019, 13:42
καθόλου, είμαι ρεαλιστής το περίμενα. Μας εκτόπισαν στιβαρές δυνάμεις με συγκροτημένο πολιτικό λόγο και πρόγραμμα όπως ο ψινάκης, ο καμμένος, ο καρατζαφερης, η ζωη, ο βελο κλπ.
Και για να μην είμαι οφ τοπικ ΑΑΑΑΑΑΕΕΕΕΕΕΕΕΟΥΑΑΑΑΑΕΕΕΕΕΕΜΠΑΑΑΑΑΑ
Σιγα μη κατσω νανοιξω συζητηση με χλαπατσο-ρουφιάνους σα κι εσε, που δεν εχουν προβλημα να γλειψουν εκει που έχεζαν, πριν καν το σκατο τους ξεραθει.
Γι'αυτο ενα σου λεω : ΑΑΑΑΑΑΑΑΕΕΕΡΕΕΡΜΠΕΕΕΕΑΑΑΑΑΑΑΜΠΕΕΕΕΕΡΜΠΟΟΟΟΟΑΑΑΑΕΕΕΕ
οι πολιτικοί του ΣΥΡΙΖΑ δεν τους βρίζουν (δεν είναι βλάκες) αλλά τα φερέφωνα δυστυχώς μαλακίζεστε λιγάκι όπως προφήτευσα λίγες μέρες πριν.
- nik_killthemall
Τι εννοείς μιλαω έτσι, είπα κάτι ψευδές, με ποιον κυβέρνησε ο καμμένος, με τον βλήμερο ?κυρ Παντελής έγραψε: 28 Μάιος 2019, 14:27
Καλά το κάθε δεξιό αρχίδι έχει πρόβλημα επιχειρηματολογίας. δεν μου κάνει εντύπωση που μιλάς έτσι αφού είσαι κι εσύ ένα απ' αυτά.
Μιλάω ακριβώς όπως προβλέπεται να μιλάει κανείς σε ζαίους ! Αργά την θυμηθηκατε την "επιχειρηματολογία" κορίτσια, μόνο δούλεμα στα ζαία.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- Northern Spirit
εξηγησε μας λιγο σε τι ποσαο θα πρεπει να βρισκονται οι ελ εξαγωγες (και τι ειδη θα εξαγουμε) ωστε να καλυπτουμε τα κοστη για εισαγωγες πετρελαιου, φαρμακων, τεχνολογικου εξοπλισμου, αυτοκινητων κλπ που χρειαζομαστε για να λειτυργησουμε στοιχειδως.plouf έγραψε: 28 Μάιος 2019, 14:17
Αν θέλουμε λοιπόν να μην μας υπαγορεύουν οι Ευρωπαίοι τι θα κάνουμε ας γυρίσουμε στην δραχμή και να εξάγουμε ότι έχουμε για να φέρνουμε συνάλλαγμα απ' έξω.
Μου αρεσει οτι θεωρεις οτι οι αλλοι δεν εχουνε σχεδιο και εσυ θεωρει το "σχεδιο" Λαφαζανη ως καλυ επιλογη..Του ΛΑΦΑΖΑΝΗ!!!!!
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Μη μου στεναχωρατε τον κυρ Παντελη
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
New lows πιανει ο nik-killthemall
- Dwarven Blacksmith
ΔΕ ΣΑΣ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΝΙΩΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
- nik_killthemall
ΑΑΑΑΑΑΑΕΕΕΕΡΕΕΕΕΜΠΑΑΑΑΕΕΕΕΕΕΕΡΕΕΕΕΕ
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
υπαρχει κομμουνιστης ρε βλητο που να λεει ειμαι σταλινοκουμουνι? εννοειται οτι ειναι σταλινικοι, μπαγλαμα..plouf έγραψε: 28 Μάιος 2019, 14:17Τις όμορφες καλησπερες μου.Εγω σταλινοκουμμουνι είμαι αλλά με βαριά καρδιάκυρ Παντελής έγραψε: 28 Μάιος 2019, 13:47Ενώ εσύ είσαι αριστερός τώρα που αναπαράγεις το ύφος της ακροδεξιάς προπαγάνδας της ΝΔ.![]()
ψήφισα Λαφαζάνη.Το κουκουε του λαού δεν θέλει να έρθει στην εξουσία.Πρεπει να πάρουμε
χαμπάρι ότι η Ευρώπη δεν αλλάζει.Το μπαγιοκο
απ' έξω έρχεται με όρους.Μια χώρα σαν την Ελλάδα δεν μπορεί να αλλάξει την Ευρώπη.
Αν θέλουμε λοιπόν να μην μας υπαγορεύουν οι Ευρωπαίοι τι θα κάνουμε ας γυρίσουμε στην δραχμή και να εξάγουμε ότι έχουμε για να φέρνουμε συνάλλαγμα απ' έξω.Σε γενικές γραμμές κολυμπάμε σε αχαρτογραφητους ωκεανούς.Κανενα κόμμα σοβαρό δεν υπάρχει που να έχει εναλλακτική λύση για επιστροφή στην δραχμή και τα άλλα φιλοευρωπαικα απλά
είναι διαχειριστές των όρων με τους οποίους
έρχεται το μπαγιοκο απ' έξω.Αυτα τα ολίγα από μένα καλά να περνάς.
οχι μονο δεν εισαι, δεν γνωριζεις και κανεναν..
αλλο ενα ακαου στα σκουπιδια..
- NewModelArmy
Αυτη ειναι η ΝΔουλα.Δειχνουν το αληθινο τους προσωπο.
Συντονιστής Ετεροδημοτών Νέας Δημοκρατίας

Πέφτω από τα σύννεφα!NewModelArmy έγραψε: 28 Μάιος 2019, 15:05 Αυτη ειναι η ΝΔουλα.Δειχνουν το αληθινο τους προσωπο.
![]()
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Μάλλον δεν διάβασες και τόσο καλά τι έγραψα αλλά δεν βαριέσαι.Με βαριά καρδιά τον ψήφισα και ειπα ότι πλέουμε σε αχαρτογραφητους ωκεανούς.Σιγουρα θα ζήσουμε πτώχευση ίσως και χειρότερη από αυτήν στην Πολωνία το 81.Northern Spirit έγραψε: 28 Μάιος 2019, 14:41εξηγησε μας λιγο σε τι ποσαο θα πρεπει να βρισκονται οι ελ εξαγωγες (και τι ειδη θα εξαγουμε) ωστε να καλυπτουμε τα κοστη για εισαγωγες πετρελαιου, φαρμακων, τεχνολογικου εξοπλισμου, αυτοκινητων κλπ που χρειαζομαστε για να λειτυργησουμε στοιχειδως.plouf έγραψε: 28 Μάιος 2019, 14:17
Αν θέλουμε λοιπόν να μην μας υπαγορεύουν οι Ευρωπαίοι τι θα κάνουμε ας γυρίσουμε στην δραχμή και να εξάγουμε ότι έχουμε για να φέρνουμε συνάλλαγμα απ' έξω.
Μου αρεσει οτι θεωρεις οτι οι αλλοι δεν εχουνε σχεδιο και εσυ θεωρει το "σχεδιο" Λαφαζανη ως καλυ επιλογη..Του ΛΑΦΑΖΑΝΗ!!!!!![]()
Και να σου πω και κάτι έχουμε το 1%του ΑΕΠ της Γερμανίας ίσως και λιγότερο.Ειμστε σαν μια τρίχα στο ζυμάρι όποτε θέλουν μας ξεφορτώνονται δεν είμαστε δα και κανένας πυλώνας στρατηγικής σημασίας.Ο θυμόσοφος λαός ας αποφασίσει επιτέλους τι θέλει.Εγω πάντως δεν ξέρω τι θέλουμε πραγματικά ως λαός.
κλεισε ρουτερ αλλαξε αβαταρ και επανελα. μπαστιντplouf έγραψε: 28 Μάιος 2019, 15:14Μάλλον δεν διάβασες και τόσο καλά τι έγραψα αλλά δεν βαριέσαι.Με βαριά καρδιά τον ψήφισα και ειπα ότι πλέουμε σε αχαρτογραφητους ωκεανούς.Σιγουρα θα ζήσουμε πτώχευση ίσως και χειρότερη από αυτήν στην Πολωνία το 81.Northern Spirit έγραψε: 28 Μάιος 2019, 14:41εξηγησε μας λιγο σε τι ποσαο θα πρεπει να βρισκονται οι ελ εξαγωγες (και τι ειδη θα εξαγουμε) ωστε να καλυπτουμε τα κοστη για εισαγωγες πετρελαιου, φαρμακων, τεχνολογικου εξοπλισμου, αυτοκινητων κλπ που χρειαζομαστε για να λειτυργησουμε στοιχειδως.plouf έγραψε: 28 Μάιος 2019, 14:17
Μου αρεσει οτι θεωρεις οτι οι αλλοι δεν εχουνε σχεδιο και εσυ θεωρει το "σχεδιο" Λαφαζανη ως καλυ επιλογη..Του ΛΑΦΑΖΑΝΗ!!!!!![]()
Και να σου πω και κάτι έχουμε το 1%του ΑΕΠ της Γερμανίας ίσως και λιγότερο.Ειμστε σαν μια τρίχα στο ζυμάρι όποτε θέλουν μας ξεφορτώνονται δεν είμαστε δα και κανένας πυλώνας στρατηγικής σημασίας.Ο θυμόσοφος λαός ας αποφασίσει επιτέλους τι θέλει.Εγω πάντως δεν ξέρω τι θέλουμε πραγματικά ως λαός.
-
talaipwros
Θα ήθελα να υπενθυμίσω στους μηδενεξηνταρηδες να ζητήσουν τα λεφτά μπροστά, γιατί μετα τις 30 Ιουνίου θα πάρουν 60 παπαρια
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 196 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
-
- 146 Απαντήσεις