!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πτώση ΚΚΕ
- Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard
Re: Πτώση ΚΚΕ
Λοιπόν: αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια με το ΚΚΕ είναι ότι τα μηνύματα του αντιμετωπίζονται με απόλυτη αδιαφορία από την τεράστια πλειοψηφία του κόσμου.
Δε γεννά κανένα πάθος να ψάξεις να δεις τι λέει και για εμάς που είμαστε ιδεολογικοί αντίπαλοι να τα καταπολεμήσουμε με πάθος. Λέει κάτι το ΚΚΕ και όλοι το αγνοούν (αγνοούν = δεν ενδιαφέρονται όχι ότι δε το ξέρουν).
Πρέπει να ανανεώσει λόγο, τακτικές και να παρουσιάσει ένα σχέδιο που να φαντάζει ως ρεαλιστικός εναλλακτικός δρόμος.
Δε ξέρω ίσως είμαι μόνο εγώ και γράφω κάτι που δεν είναι σωστό. Δηλαδή και άλλοι που είστε ιδεολογικά απένταντι στο ΚΚΕ νιώθετε κάτι παραπάνω από πλήρη αδιαφορία για όσα λέει αυτό το κόμμα; Προσωπικά παλαιότερα, διάβαζα τι έλεγαν, παθιαζόμουν εναντίον τους, θα το συζητούσα και με κανένα ΚΚΕ. Τώρα απλώς δεν υπάρχουν.
Δε γεννά κανένα πάθος να ψάξεις να δεις τι λέει και για εμάς που είμαστε ιδεολογικοί αντίπαλοι να τα καταπολεμήσουμε με πάθος. Λέει κάτι το ΚΚΕ και όλοι το αγνοούν (αγνοούν = δεν ενδιαφέρονται όχι ότι δε το ξέρουν).
Πρέπει να ανανεώσει λόγο, τακτικές και να παρουσιάσει ένα σχέδιο που να φαντάζει ως ρεαλιστικός εναλλακτικός δρόμος.
Δε ξέρω ίσως είμαι μόνο εγώ και γράφω κάτι που δεν είναι σωστό. Δηλαδή και άλλοι που είστε ιδεολογικά απένταντι στο ΚΚΕ νιώθετε κάτι παραπάνω από πλήρη αδιαφορία για όσα λέει αυτό το κόμμα; Προσωπικά παλαιότερα, διάβαζα τι έλεγαν, παθιαζόμουν εναντίον τους, θα το συζητούσα και με κανένα ΚΚΕ. Τώρα απλώς δεν υπάρχουν.
Ισχύει αλλά όχι για όλο το ποσοστό. Υπολογίζω το σκληροπυρηνικό κομμάτι ψηφοφόρων (μέσα κι εγώ) στο 3%. Το υπόλοιπο ανεβοκατεβαίνει συγκυριακά. Σε συνθήκες πόλωσης στις εθνικές εκλογές δε νομίζω να μπορέσουμε να συγκρατήσουμε το ποσοστό μας. Μακάρι αλλά το βλέπω δύσκολο με τέτοια απουσία παρέμβασης στο πολιτικό σκηνικό.Nero έγραψε: 28 Μάιος 2019, 00:07Αποκλείεται. Το γεγονός ότι το κκε είναι σχεδόν κληρονομικό χαρακτηριστικό δουλεύει με 2 τρόπους. Δεν υπάρχει περίπτωση να αυξήσετε ποσοστό αλλά δεν υπάρχει και περίπτωση να έρθει ξαφνικά σε σημαντικό αριθμό ανθρώπων επιφοίτηση και να αποφασίσει ότι το κκε δεν κάνει και πρέπει να ψάξουν για κάτι άλλο. Αυτό είτε το κάνεις νωρίς νωρίς ή ποτέ. Δε χρειάζεται να πάμε μακριά, εσύ που σήμερα έκανες κριτική και έβγαλες τόσηο πίκρα, αν πεις ότι απηύδησες και θα το ρίξεις αλλού δεν θα σε πιστέψει κανένας. Αφού το κκε είναι το Κόμμα με κεφαλαίο "Κ", δεν υπάρχει άλλο
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
-
influencer
πως σχολιάζεις την κανελη που είπε ότι οι κομμουνιστες είναι πάντα έτοιμοι με τα όπλα παρά πόδα;vatraxos έγραψε: 28 Μάιος 2019, 00:10 e]
Ισχύει αλλά όχι για όλο το ποσοστό. Υπολογίζω το σκληροπυρηνικό κομμάτι ψηφοφόρων (μέσα κι εγώ) στο 3%. Το υπόλοιπο ανεβοκατεβαίνει συγκυριακά. Σε συνθήκες πόλωσης στις εθνικές εκλογές δε νομίζω να μπορέσουμε να συγκρατήσουμε το ποσοστό μας. Μακάρι αλλά το βλέπω δύσκολο με τέτοια απουσία παρέμβασης στο πολιτικό σκηνικό.
Δε την έχω ακούσει, μπορείς να δώσεις λινκ;influencer έγραψε: 28 Μάιος 2019, 00:15πως σχολιάζεις την κανελη που είπε ότι οι κομμουνιστες είναι πάντα έτοιμοι με τα όπλα παρά πόδα;vatraxos έγραψε: 28 Μάιος 2019, 00:10 e]
Ισχύει αλλά όχι για όλο το ποσοστό. Υπολογίζω το σκληροπυρηνικό κομμάτι ψηφοφόρων (μέσα κι εγώ) στο 3%. Το υπόλοιπο ανεβοκατεβαίνει συγκυριακά. Σε συνθήκες πόλωσης στις εθνικές εκλογές δε νομίζω να μπορέσουμε να συγκρατήσουμε το ποσοστό μας. Μακάρι αλλά το βλέπω δύσκολο με τέτοια απουσία παρέμβασης στο πολιτικό σκηνικό.
-
influencer
vatraxos έγραψε: 28 Μάιος 2019, 00:18Δε την έχω ακούσει, μπορείς να δώσεις λινκ;influencer έγραψε: 28 Μάιος 2019, 00:15πως σχολιάζεις την κανελη που είπε ότι οι κομμουνιστες είναι πάντα έτοιμοι με τα όπλα παρά πόδα;vatraxos έγραψε: 28 Μάιος 2019, 00:10 e]
31:45
-
Nero
ρε συ, μιλάμε για ένα κόμμα που πέρσι, στις εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια είχαν στις εκδηλώσει παιδικά events όπως φωτογραφίες του γκαγκάριν και άλλων σοβιετικών ηρώων με τρυπούλα στο κεφάλι για να βάζουν τα παιδιά το κεφάλι τους. Δεν είναι πολιτικό κόμμα αυτό το πράγμα, είναι κλαμπ 5 γραφικών που νοσταλγούν τα 50'ς και απλά συμμετέχουν στις εκλογές για να συνεχίσουν να χρηματοδοτούν το χομπι τους, ή να μπορούν να κάνουν το χομπυ τους εργασία αλλά κυρίως γιατί παίρνουν το RP τους πολύ σοβαρά. Δεν υπάρχει κανένα πολιτικό περιεχόμενοJack Shephard έγραψε: 28 Μάιος 2019, 00:10 Λοιπόν: αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια με το ΚΚΕ είναι ότι τα μηνύματα του αντιμετωπίζονται με απόλυτη αδιαφορία από την τεράστια πλειοψηφία του κόσμου.
Είναι 55 λεπτά ρε σύ!
Τεσπα, υποθέτω ότι εννοεί πως είμαστε πάντα σε εγρήγορση, αυτό που λέμε "κόμμα παντός καιρού".
Τεσπα, υποθέτω ότι εννοεί πως είμαστε πάντα σε εγρήγορση, αυτό που λέμε "κόμμα παντός καιρού".
-
influencer
μου φαίνεται σαν νύξη στο διάσημο
Και ενώ η ήττα των δυνάμεων του ΔΣΕ ήταν γεγονός, την 16η/10/1949 αναγγελλόταν από τον Νίκο Ζαχαριάδη μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού του ΔΣΕ στο Βελιγράδι «βάζουμε το όπλο παρά πόδα». Την 17η/10/1949, την επομένη της ρήσης αυτής, με διάγγελμα η εξόριστη «Προσωρινή Δημοκρατική Κυβέρνηση» έδινε τέλος στις εχθροπραξίες. Στο διάγγελμα αναφερόταν μεταξύ άλλων:
«…Ο ΔΣΕ δεν κατέθεσε τα όπλα, μονάχα τα έθεσε παρά πόδα. Υποχώρησε μπροστά στην τεράστια υλική υπεροχή που συγκέντρωσαν οι ξένοι κατακτητές ενισχυμένοι απ’ την τιτοϊκή αποστασία και προδοσία που τον χτύπησε πισώπλατα. Μα ο ΔΣΕ δεν λύγισε και δεν συντρίφτηκε. Παραμένει ισχυρός με ακέραιες τις δυνάμεις του.
https://www.npress.gr/apopseis/16-oktov ... para-poda/
Και ενώ η ήττα των δυνάμεων του ΔΣΕ ήταν γεγονός, την 16η/10/1949 αναγγελλόταν από τον Νίκο Ζαχαριάδη μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού του ΔΣΕ στο Βελιγράδι «βάζουμε το όπλο παρά πόδα». Την 17η/10/1949, την επομένη της ρήσης αυτής, με διάγγελμα η εξόριστη «Προσωρινή Δημοκρατική Κυβέρνηση» έδινε τέλος στις εχθροπραξίες. Στο διάγγελμα αναφερόταν μεταξύ άλλων:
«…Ο ΔΣΕ δεν κατέθεσε τα όπλα, μονάχα τα έθεσε παρά πόδα. Υποχώρησε μπροστά στην τεράστια υλική υπεροχή που συγκέντρωσαν οι ξένοι κατακτητές ενισχυμένοι απ’ την τιτοϊκή αποστασία και προδοσία που τον χτύπησε πισώπλατα. Μα ο ΔΣΕ δεν λύγισε και δεν συντρίφτηκε. Παραμένει ισχυρός με ακέραιες τις δυνάμεις του.
-
Εμπεδοκλής
Το ΚΚΕ είχε τεράστιες απώλειες προς το Μ-Λ ΚΚΕ, το οποίο είχε τρομακτική άυξηση της τάξης του 15% ...
Προφανώς, αλλά δε λέει κάτι, όταν π.χ. κάνουμε πορεία από Ομόνοια προς Σύνταγμα και στην πρώτη κλούβα των ΜΑΤ που μας απαγορεύει να συνεχίσουμε κάνουμε μεταβολή και γυρνάμε πίσω στην Ομόνοια. Δεν υπάρχει κλίμα σύγκρουσης don't worry.influencer έγραψε: 28 Μάιος 2019, 00:31 μου φαίνεται σαν νύξη στο διάσημο
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Τελικά είχε δίκιο σε όλα όσα είχε πει για το ΣΥΡΙΖΑ, και προς τιμήν του αρνήθηκε τη συνεργασία μαζί του. Είναι πλέον ένα απο τα λίγα κόμματα σε όλον τον κόσμο που υποστηρίζει το αυτονόητο, πως μόνο με λαϊκοποίηση των μέσων παραγωγής πλούτου καταργείται η αστική ολιγαρχία. Εδώ ακόμα και ο Μαοϊσμός οδήγησε την Κίνα στο να γίνει καπιταλιστικότερη και απο τις ΗΠΑ των 20s. Και αφού διαπιστώσατε όλοι οι ονειροπαρμένοι πως το αναθεωρητικό μοντέλο του αλλάζουμεΑποΜεσαΤηνΕυρωπη του Τσίπρα οδήγησε μόνο στο να καταλήξει ο Μικρός Λένιν, μη χέσω, να κάνει τρελά τσιμπούκια εντός, εκτός και επι τα αυτά, τώρα σας φταίει το ΚΚΕ;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
οταν εσυ στη δουλεια σου κανεις αυτο που απαιτεις απ τον τσιπρα να κανει στη δικια του, στειλε ενα μηνυμα ρε. θα εχεις κερδισει λουκουμι συριανο.Ζενίθεδρος έγραψε: 28 Μάιος 2019, 00:39 Τελικά είχε δίκιο σε όλα όσα είχε πει για το ΣΥΡΙΖΑ, και προς τιμήν του αρνήθηκε τη συνεργασία μαζί του. Είναι πλέον ένα απο τα λίγα κόμματα σε όλον τον κόσμο που υποστηρίζει το αυτονόητο, πως μόνο με λαϊκοποίηση των μέσων παραγωγής πλούτου καταργείται η αστική ολιγαρχία. Εδώ ακόμα και ο Μαοϊσμός οδήγησε την Κίνα στο να γίνει καπιταλιστικότερη και απο τις ΗΠΑ των 20s. Και αφού διαπιστώσατε όλοι οι ονειροπαρμένοι πως το αναθεωρητικό μοντέλο του αλλάζουμεΑποΜεσαΤηνΕυρωπη του Τσίπρα οδήγησε μόνο στο να καταλήξει ο Μικρός Λένιν, μη χέσω, να κάνει τρελά τσιμπούκια εντός, εκτός και επι τα αυτά, τώρα σας φταίει το ΚΚΕ;
- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ο Τσίπρας χρησιμοποίησε και εξάντλησε μπορω να πω, όλη του την πανουργία στο πως να εξαπατήσει το λαό, ώστε να εξυπηρετήσει μέχρι κεραίας τα συμφέροντα της οικονομικής ευρωπαίκής ελίτ, που μετατρέπουν την Ελλάδα σε μέρος της ειδικής οικονομικής ζώνης της ΕΕ. Όχι μόνο έγινε δλδ γερμανοτσολιάς στη θέση των γερμανοτσολιάδων (δικά του συνθήματα), αλλά εκτός απο ανάχωμα για την όποια πραγματική ανατροπή του σπιράλ θανάτου, έκαψε και κάποιους (αρκετούς) συνοδοιπόρους του, στο υπερφιλόδοξο του σχέδιο για αλλαγή της Ευρώπης (βλ. Ποντέμος). Ναι, όντως πρόκειται για κατόρθωμα αξεπέραστο. Αυτό είναι το αίτιο της χθεσινής γαϊδουρόπουτσας, ούτε οι Πρέσπες, ούτε τίποτα άλλο. Όταν πρόπερσι είχαν σκάσει μύτη κάτι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη λαϊκή και οι έμποροι τους φώναζαν "Κοπρόσκυλα Συριζαίοι!" οι Πρέσπες έφταιγαν;πήζον bot έγραψε: 28 Μάιος 2019, 00:42οταν εσυ στη δουλεια σου κανεις αυτο που απαιτεις απ τον τσιπρα να κανει στη δικια του, στειλε ενα μηνυμα ρε. θα εχεις κερδισει λουκουμι συριανο.Ζενίθεδρος έγραψε: 28 Μάιος 2019, 00:39 Τελικά είχε δίκιο σε όλα όσα είχε πει για το ΣΥΡΙΖΑ, και προς τιμήν του αρνήθηκε τη συνεργασία μαζί του. Είναι πλέον ένα απο τα λίγα κόμματα σε όλον τον κόσμο που υποστηρίζει το αυτονόητο, πως μόνο με λαϊκοποίηση των μέσων παραγωγής πλούτου καταργείται η αστική ολιγαρχία. Εδώ ακόμα και ο Μαοϊσμός οδήγησε την Κίνα στο να γίνει καπιταλιστικότερη και απο τις ΗΠΑ των 20s. Και αφού διαπιστώσατε όλοι οι ονειροπαρμένοι πως το αναθεωρητικό μοντέλο του αλλάζουμεΑποΜεσαΤηνΕυρωπη του Τσίπρα οδήγησε μόνο στο να καταλήξει ο Μικρός Λένιν, μη χέσω, να κάνει τρελά τσιμπούκια εντός, εκτός και επι τα αυτά, τώρα σας φταίει το ΚΚΕ;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
καλη η περικοκλαδα αλλα εχω φαει χιλιαδες, δεν την ακουω πια, στο θεμα μας:
οταν εσυ στη δουλεια σου κανεις αυτο που απαιτεις απ τον τσιπρα να κανει στη δικια του, στειλε ενα μηνυμα ρε. θα εχεις κερδισει λουκουμι συριανο.
εσυ που δε ριχνεις χριστοπαναγιες στο αφεντικο και δεν ξεσηκωνρις τους υπολοιπους εργαζομενους σε απεργιες εισαι προδοτης?
λουκουμι ιζ γουέιτινγκ
οταν εσυ στη δουλεια σου κανεις αυτο που απαιτεις απ τον τσιπρα να κανει στη δικια του, στειλε ενα μηνυμα ρε. θα εχεις κερδισει λουκουμι συριανο.
εσυ που δε ριχνεις χριστοπαναγιες στο αφεντικο και δεν ξεσηκωνρις τους υπολοιπους εργαζομενους σε απεργιες εισαι προδοτης?
λουκουμι ιζ γουέιτινγκ
- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Εάν ήμουν συνδικαλιστής, που θα είχα εκλεγεί για αυτό ακριβώς το λόγο, γιατί θα είχα πείσει τους συναδέλφους μου πως δεν θα κώλωνα να τους ξεσηκώνω κάθε τόσο σε απεργίες, μέχρι να κερδίσουν τα (δίκαια που θα γίνουν πράξη λολ) αιτήματά τους. Και ωστόσο μετά την εκλογή μου, γινόμουν το χαχανίζον κουτάβι του αφεντικού, με τη γλώσσα μου συνεχώς κρεμασμένη έξω, ΝΑΙ, θα ήμουν προδότης, όπως ακριβώς είναι ο Τσίπρας. Το άμα κάποιος είναι πουλημένο τομάρι ή όχι, είναι κάτι το σαφέστατα διευκρινισμένο και απόλυτο, δεν είναι κάτι συγκρίσιμο.πήζον bot έγραψε: 28 Μάιος 2019, 01:05 καλη η περικοκλαδα αλλα εχω φαει χιλιαδες, δεν την ακουω πια, στο θεμα μας:
λουκουμι ιζ γουέιτινγκ
☦𓀢
☦𓀢
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 347 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis