!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι τους έκανε ο Κυριάκαρος;;;;;;;
- Φραγμένος_Τελεστής
- Phorum.gr user: Τυπάρας
- hellegennes
Re: Τι τους έκανε ο Κυριάκαρος;;;;;;;
Επειδή κατάλαβε το έργο σας ο κόσμος την φάγατε.
Εννοείς την κρατική τηλεόραση που έκανε ξεκάθαρη διαφήμιση στην κυβέρνηση και έπαιζε εκπροσώπους της κυβέρνησης χωρίς αντίλογο;
Όταν σας ψήφιζαν το 2015 δεν ήταν ηλίθιοι, τώρα είναι. Ήθος ξεφτίλα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
οποιος κοιμηθει με γιαννοπουλο το πρωι γιαννοπουλιζει.hellegennes έγραψε: 27 Μάιος 2019, 20:52Επειδή κατάλαβε το έργο σας ο κόσμος την φάγατε.
Εννοείς την κρατική τηλεόραση που έκανε ξεκάθαρη διαφήμιση στην κυβέρνηση και έπαιζε εκπροσώπους της κυβέρνησης χωρίς αντίλογο;
Όταν σας ψήφιζαν το 2015 δεν ήταν ηλίθιοι, τώρα είναι. Ήθος ξεφτίλα.
δωσαμε
- hellegennes
Ανεργία και πάλι. Κατανοητό ως έναν βαθμό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
αλεργια σε καποια ειδη ζωων
- hellegennes
Πήρατε, βασικά.πήζον bot έγραψε: 27 Μάιος 2019, 20:54 οποιος κοιμηθει με γιαννοπουλο το πρωι γιαννοπουλιζει.
δωσαμε
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Κομματικός
Την πτώση του ΦΠΑ την μετακύλησες στον καταναλωτή ή την τσέπωσες;
Ρε, όταν σας λέω μερικούς οτι την παίζετε με τον Άδωνι, παρεξηγιέστε.
Αρχίσατε και με τον Κούλη τώρα?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Το σύνθημα σου παραπεμπει περισσότερο σε Χρυσαυγιτη και ενδεχομένως να έκανε αν λεγόταν το κόμμα σου Χρυσή Αυγή αλλά λέγεται ΣΥΡΙΖΑ.Οσο για την αυτοκριτική που την είδες εσύ; Ο Τσίπρας χτες που βγήκε και ανακοίνωσε μετά την σφαγή του ΣΥΡΙΖΑ(με 9,5 μονάδες διαφορά και το ροζ του ΣΥΡΙΖΑ να έχει εξαφανιστεί σχεδόν από κάθε σημείο του χάρτη και να έχει αντικασταθει από το γαλάζιο της ΝΔ) βουλευτικές εκλογές στα τέλη Ιουνίου, βγήκε με ύφος ανθρώπου εξοργισμένου με τον λαό που υπέστη τέτοια συντριβή.Μόνο τα ρέστα δε ζήτησε από τον λαό για το εκλογικό αποτέλεσμα. Αυτοκριτική μηδέν.Πάτε προς σίγουρη ήττα στις βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου σε μόλις ένα μήνα με πιθανότερο σενάριο την διψήφια διαφορά τώρα.πήζον bot έγραψε: 27 Μάιος 2019, 20:48η αυτοκριτικη εγινε, δεν καταλαβε ο κοσμος το εργο γιατι μας ισοπεδωσε το μιντιακο πραξικοπημα.Patriot έγραψε: 27 Μάιος 2019, 20:46Αρα επιμείνετε να μην κάνετε αυτοκριτική παρά την τεράστια σφαγή που υπέστη το κόμμα σας με 9,5 μονάδες (η μεγαλύτερη που έχει υπάρξει ποτέ σε ευρωεκλογές).Από την άλλη έχετε τον Βαρουφακη με το Μέρα 25 που μολονότι έλαβε μόνο 3% μπορεί να σας κάνει ακόμα πιο μεγάλη ζημιά στις βουλευτικές.Μετά μην απορειτε που φαγατε συντριβή σχεδόν 10 μονάδες στις ευρωεκλογές και να μην απορειτε που θα φάτε συντριβή με πάνω από 10 μονάδες σε ένα μήνα στις βουλευτικές. Δεν βαλαμε μυαλό με την ισοπέδωση του κόμματος σας στις ευρωεκλογές φαίνεται. Κρίμα για εσάς. Προτιμάτε να μην ακούτε τα λίγα μετρημένα και σοβαρά στελέχη σας(π.χ Φίλης) που σας καλούν να κάνετε αυτοκριτική και πάτε στη ουσία στις εθνικές εκλογές σαν πρόβατα σε σφαγή με μία τεράστια διαφορά.Βασίζετε προς σίγουρη ήττα μετά την χτεσινή σας πανωλεθρία. Δεν έχεις καθόλου επιχειρήματα τρολαρεις μόνο και εξευτελίζεις τον ΣΥΡΙΖΑ κι άλλο.πήζον bot έγραψε: 27 Μάιος 2019, 19:44
δεν κανεις καποια αναλυση και δεν αναιρεις τιποτα απ αυτα που λεω, επαναλαμβανεις την αφησηση που με επιχειρηματα αποδομησα.
μας σπαταλας το χρονο.
υπηρξαμε μαλθακοι απεναντι σε πρεζεμπορες και στρατιες εμμισθων.
βιτσα πουτσα και στενα παπουτσια το νεο συνθημα κατ εμε.
αλλα δεν,,,,
ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Patriot την 27 Μάιος 2019, 21:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Υπεράνω όλων η πατρίς
μια χαρά μιλάνε όλοι, μέχρι και ο ελόπουλος μόνο τα ζώα και οι ζαίοι βγάζουν τον σκασμό
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
ο ουρανος ειναι μπλε, εγινες κατανοητος, μη συνεχιζειςPatriot έγραψε: 27 Μάιος 2019, 21:00Το σύνθημα σου παραπεμπει περισσότερο σε Χρυσαυγιτη και ενδεχομένως να έκανε αν λεγόταν το κόμμα σου Χρυσή Αυγή αλλά λέγεται ΣΥΡΙΖΑ.Οσο για την αυτοκριτική που την είδες εσύ; Ο Τσίπρας χτες που βγήκε και ανακοίνωσε μετά την σφαγή του ΣΥΡΙΖΑ(με 9,5 μονάδες διαφορά και το ροζ του ΣΥΡΙΖΑ να έχει εξαφανιστεί σχεδόν από κάθε σημείο του χάρτη και να έχει αντικασταθει από το γαλάζιο της ΝΔ) βουλευτικές εκλογές στα τέλη Ιουνίου, βγήκε με ύφος ανθρώπου εξοργισμένου με τον λαό που υπέστη τέτοια συντριβή.Μόνο τα ρέστα δε ζήτησε από τον λαό για το εκλογικό αποτέλεσμα. Αυτοκριτική μηδέν.Πάτε προς σίγουρη ήττα στις βουλευτικές εκλογές σε μόλις ένα μήνα με πιθανότερο σενάριο την διψήφια διαφορά τώρα.πήζον bot έγραψε: 27 Μάιος 2019, 20:48η αυτοκριτικη εγινε, δεν καταλαβε ο κοσμος το εργο γιατι μας ισοπεδωσε το μιντιακο πραξικοπημα.Patriot έγραψε: 27 Μάιος 2019, 20:46
Αρα επιμείνετε να μην κάνετε αυτοκριτική παρά την τεράστια σφαγή που υπέστη το κόμμα σας με 9,5 μονάδες (η μεγαλύτερη που έχει υπάρξει ποτέ σε ευρωεκλογές).Από την άλλη έχετε τον Βαρουφακη με το Μέρα 25 που μολονότι έλαβε μόνο 3% μπορεί να σας κάνει ακόμα πιο μεγάλη ζημιά στις βουλευτικές.Μετά μην απορειτε που φαγατε συντριβή σχεδόν 10 μονάδες στις ευρωεκλογές και να μην απορειτε που θα φάτε συντριβή με πάνω από 10 μονάδες σε ένα μήνα στις βουλευτικές. Δεν βαλαμε μυαλό με την ισοπέδωση του κόμματος σας στις ευρωεκλογές φαίνεται. Κρίμα για εσάς. Προτιμάτε να μην ακούτε τα λίγα μετρημένα και σοβαρά στελέχη σας(π.χ Φίλης) που σας καλούν να κάνετε αυτοκριτική και πάτε στη ουσία στις εθνικές εκλογές σαν πρόβατα σε σφαγή με μία τεράστια διαφορά.Βασίζετε προς σίγουρη ήττα μετά την χτεσινή σας πανωλεθρία. Δεν έχεις καθόλου επιχειρήματα τρολαρεις μόνο και εξευτελίζεις τον ΣΥΡΙΖΑ κι άλλο.
αλλα δεν,,,,
ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ
Εσείς με την τακτική σας ππυ συνεχίζετε καταφερατε να κάνετε και την Ελλάδα μπλε όχι μόνο τον ουρανό.πήζον bot έγραψε: 27 Μάιος 2019, 21:02ο ουρανος ειναι μπλε, εγινες κατανοητος, μη συνεχιζειςPatriot έγραψε: 27 Μάιος 2019, 21:00Το σύνθημα σου παραπεμπει περισσότερο σε Χρυσαυγιτη και ενδεχομένως να έκανε αν λεγόταν το κόμμα σου Χρυσή Αυγή αλλά λέγεται ΣΥΡΙΖΑ.Οσο για την αυτοκριτική που την είδες εσύ; Ο Τσίπρας χτες που βγήκε και ανακοίνωσε μετά την σφαγή του ΣΥΡΙΖΑ(με 9,5 μονάδες διαφορά και το ροζ του ΣΥΡΙΖΑ να έχει εξαφανιστεί σχεδόν από κάθε σημείο του χάρτη και να έχει αντικασταθει από το γαλάζιο της ΝΔ) βουλευτικές εκλογές στα τέλη Ιουνίου, βγήκε με ύφος ανθρώπου εξοργισμένου με τον λαό που υπέστη τέτοια συντριβή.Μόνο τα ρέστα δε ζήτησε από τον λαό για το εκλογικό αποτέλεσμα. Αυτοκριτική μηδέν.Πάτε προς σίγουρη ήττα στις βουλευτικές εκλογές σε μόλις ένα μήνα με πιθανότερο σενάριο την διψήφια διαφορά τώρα.πήζον bot έγραψε: 27 Μάιος 2019, 20:48
η αυτοκριτικη εγινε, δεν καταλαβε ο κοσμος το εργο γιατι μας ισοπεδωσε το μιντιακο πραξικοπημα.
αλλα δεν,,,,
ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ
Υπεράνω όλων η πατρίς
εγιναν τετοια σκηνικα? δεν ενημερωθηκα. ατυχια, θα μιλαω συγγνωμηLord Brum έγραψε: 27 Μάιος 2019, 21:01μια χαρά μιλάνε όλοι, μέχρι και ο ελόπουλος μόνο τα ζώα και οι ζαίοι βγάζουν τον σκασμό
μπλε απ το ξυλο ολοι σας ειναι η νεα τακτικη, τη φωναζω μηνες.Patriot έγραψε: 27 Μάιος 2019, 21:04Εσείς με την τακτική σας ππυ συνεχίζετε καταφερατε να κάνετε και την Ελλάδα μπλε όχι μόνο τον ουρανό.πήζον bot έγραψε: 27 Μάιος 2019, 21:02ο ουρανος ειναι μπλε, εγινες κατανοητος, μη συνεχιζειςPatriot έγραψε: 27 Μάιος 2019, 21:00
Το σύνθημα σου παραπεμπει περισσότερο σε Χρυσαυγιτη και ενδεχομένως να έκανε αν λεγόταν το κόμμα σου Χρυσή Αυγή αλλά λέγεται ΣΥΡΙΖΑ.Οσο για την αυτοκριτική που την είδες εσύ; Ο Τσίπρας χτες που βγήκε και ανακοίνωσε μετά την σφαγή του ΣΥΡΙΖΑ(με 9,5 μονάδες διαφορά και το ροζ του ΣΥΡΙΖΑ να έχει εξαφανιστεί σχεδόν από κάθε σημείο του χάρτη και να έχει αντικασταθει από το γαλάζιο της ΝΔ) βουλευτικές εκλογές στα τέλη Ιουνίου, βγήκε με ύφος ανθρώπου εξοργισμένου με τον λαό που υπέστη τέτοια συντριβή.Μόνο τα ρέστα δε ζήτησε από τον λαό για το εκλογικό αποτέλεσμα. Αυτοκριτική μηδέν.Πάτε προς σίγουρη ήττα στις βουλευτικές εκλογές σε μόλις ένα μήνα με πιθανότερο σενάριο την διψήφια διαφορά τώρα.
επλιζω καποιοι να καταλαβαν
Δεν ευθυνομαι εγω για την ελλειψη επαφης που εχεις με την πραγματικοτητα.Εχω δει πολλα να γινονται ιδιως το πως αγνοουντε τα βιογραφικα των υποψηφιων.Nandros έγραψε: 27 Μάιος 2019, 14:50Αν έχεις ανύπαρκτο βιογραφικό, φαντάζεσαι όσα σενάρια συνωμοσίας θέλεις.zteo έγραψε: 27 Μάιος 2019, 12:02Σημερα λειτουργει ετσι ο ιδιωτικος τομεας.Τα βιογραφικα και οι αγγελειες δεν παιζουν κανεναν ρολο.Η απελευθερωση των απολυσεων στο δημοσιο τομεα απλα θα φερει μεγαλυτερη απελευθερωση απολυσεων στον ιδιωτικο τομεα.Ο Συριζα εφαρμοσε μια ακραια φιλελλευθερη πολιτικη και τα αποτελεσματα τα ειδαμε.Το να προσπαθει να πεισεις τον κοσμο οτι η συνεχιση αυτης της πολιτικης θα φερει καλλυτερα αποτελεσματα ειναι λαικισμος.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 27 Μάιος 2019, 11:56 Ίσως κάποτε να λειτουργούσε ο ιδιωτικός τομέας με τον τρόπο που περιγράφεις. Όχι πια. Δεν υπάρχουν περιθώρια. Ο Κούλης θα φέρει αλλαγές στο δημόσιο με την απελευθέρωση των απολύσεων. Κάτι που αποτελεί αίτημα των υγειών παραγωγικών δυνάμεων του τόπου εδώ και χρόνια. Όταν οι δημόσιοι θα καταλάβουν ότι το ξύσιμο δεν θα ισοδυναμεί πλέον με καταβολή μισθού ή θα συμμορφωθούν ή θα γυρίσουν να μείνουν με την μαμά τους.
.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 307 Απαντήσεις
- 5306 Προβολές