Όχι δεν είμαι εγώ το 0,01, εγώ θα τον εψήφιζα έτσι κι αλλιώς στις εβροεκλογές, το 0,01 παίζει όμως να είναι τα 3 άτομα που (νομίζω) ότι κατάφερα να πείσω προχτέ να ψηφίσουν αυτόν αντί για σύριζα (τρου στόρυ).stavmanr έγραψε: 27 Μάιος 2019, 17:46Ψήφισες Γιάνη ρε sys;sys3x έγραψε: 27 Μάιος 2019, 17:42σταβ, ο γιάννννης μας έχει διάφορες εμμονές, μία από αυτές είναι ο γιάνης, με τον καιρό θα καταλάβεις τι εννοώ.stavmanr έγραψε: 27 Μάιος 2019, 16:43
![]()
Τον θυμάμαι να λέει προς πάσα κατεύθυνση, από θέσης Υπουργού, ότι δεν θέλει άλλα δανεικά για να μην επιβαρυνθούν περαιτέρω οι τσέπες των ευρωπαίων για ένα χρέος μας που δεν διορθώνεται...
Ελπίζω να την πάρει την έδρα όχι γιατί τον ψήφισα αλλά επειδή πιστεύω ότι έχει κάτι να προσφέρει στο πανηγυράκι που έχουν στήσει στις Βρυξέλλες.
![]()
Είσαι το 0,01% που του έδωσε τον ευρωβουλευτή.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιάνης Βαρουφάκης - Ευρωεκλογές 2019
Re: Γιάνης Βαρουφάκης - Ευρωεκλογές 2019
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ο Γιανης εχει εμμονη με τις μαγικες λυσεις εγω φταιω;
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Διορθώθηκε.
Αν είχες λίγο μυαλό και έβλεπες τα γραφόμενα μου δεν θα έλεγες Ζηνάρα.
Αχα. Βγάλαμε λαβράκι. Βρέθηκε ο υπονομευτής του Σύριζα.sys3x έγραψε: 27 Μάιος 2019, 17:50Όχι δεν είμαι εγώ το 0,01, εγώ θα τον εψήφιζα έτσι κι αλλιώς στις εβροεκλογές, το 0,01 παίζει όμως να είναι τα 3 άτομα που (νομίζω) ότι κατάφερα να πείσω προχτέ να ψηφίσουν αυτόν αντί για σύριζα (τρου στόρυ).stavmanr έγραψε: 27 Μάιος 2019, 17:46Ψήφισες Γιάνη ρε sys;sys3x έγραψε: 27 Μάιος 2019, 17:42
σταβ, ο γιάννννης μας έχει διάφορες εμμονές, μία από αυτές είναι ο γιάνης, με τον καιρό θα καταλάβεις τι εννοώ.
Ελπίζω να την πάρει την έδρα όχι γιατί τον ψήφισα αλλά επειδή πιστεύω ότι έχει κάτι να προσφέρει στο πανηγυράκι που έχουν στήσει στις Βρυξέλλες.
![]()
![]()
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω λίγο μυαλό.xCandia έγραψε: 27 Μάιος 2019, 17:51Διορθώθηκε.
Αν είχες λίγο μυαλό και έβλεπες τα γραφόμενα μου δεν θα έλεγες Ζηνάρα.
Έχω όμως μία αμυδρή ανάμνηση ότι κάποιος ανέφερε ότι η Ζηνάρα μπαίνει με κάποιο νικ σαν το δικό σου ή και το δικό σου.
Άμα ξέρεις κάτι παραπάνω πληζ ντου τελ.
Ζηνάρα λείπεις.
.
.
Καμμιά φορά δεν σώζονται. Αυτό που έγραψες πιο πάνω το επισφραγίζει, οπότε ταυτόχρονα τους δίνει πράσινο φως να τζογάρουν ανεξέλγκτα εις βάρος των πολιτών.μίστερ μαξ έγραψε: 27 Μάιος 2019, 17:33Μα και το τωρινό μοντέλο, απο πολίτες σώζονται. Δεν αλλάζει κατι επι τούτου.sharp έγραψε: 27 Μάιος 2019, 17:25Η επιθυμία των τραπεζιτών είναι να σώζονται οι τράπεζες από τους φορολογούμενους πολίτες. Αυτό δηλ. που έγραψες παραπάνω.
Και εν πάση περιπτώσει δεν μπορείς να δηλώνεις αναρχικός και να υποστηρίζεις τόσο ακραίες καπιταλιστικές πρακτικές που αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη μόνον οι τραπεζίτες και οι παρακείμενοί τους οικονομολόγοι υποστηρίζουν.
stavmanr έγραψε: 27 Μάιος 2019, 17:52Αχα. Βγάλαμε λαβράκι. Βρέθηκε ο υπονομευτής του Σύριζα.sys3x έγραψε: 27 Μάιος 2019, 17:50Όχι δεν είμαι εγώ το 0,01, εγώ θα τον εψήφιζα έτσι κι αλλιώς στις εβροεκλογές, το 0,01 παίζει όμως να είναι τα 3 άτομα που (νομίζω) ότι κατάφερα να πείσω προχτέ να ψηφίσουν αυτόν αντί για σύριζα (τρου στόρυ).stavmanr έγραψε: 27 Μάιος 2019, 17:46
Ψήφισες Γιάνη ρε sys;
![]()
![]()
Spoiler
.
.
- Dwarven Blacksmith
Ελπίζω κι εγώ να πάρει την έδρα. Δεν με νοιάζει για το Βαρουφακη, αλλά το πείραμα των πανευερωπαικων συμπαγων κομμάτων (από Diem25 και Volt) είναι πολύ ενδιαφέρον από φεντεραλιστικης άποψης.
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Ανέβηκε πάλι 3,02 άντε να δούμε που θα κάτσει η μπίλια..
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Οι ψηφοφόροι του βελό είναι εθνικιστές του τριπτύχου πατρίδα, οικογένεια θρησκεία, ενώ οι υποστηρικτές του βαρου είναι πασόκοι που πιστεύουν στα λεφτόδεντρα. Οι τελευταίοι δεν έχουν θέμα με την ονομασία της Φυρομ.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Φιλε δεν ειναι για μενα αυτη η συζητηση. Οι φολογουμενοι της περιφέρειας σωζους τις περιφεριακες τραπεζες. Καλύτερα να τις σώζουν οι φορολογουμενοι ολης της ευρώπης, δεν βλέπω που ακριβως ειναι το πρόβλημα.sharp έγραψε: 27 Μάιος 2019, 17:55Καμμιά φορά δεν σώζονται. Αυτό που έγραψες πιο πάνω το επισφραγίζει, οπότε ταυτόχρονα τους δίνει πράσινο φως να τζογάρουν ανεξέλγκτα εις βάρος των πολιτών.μίστερ μαξ έγραψε: 27 Μάιος 2019, 17:33Μα και το τωρινό μοντέλο, απο πολίτες σώζονται. Δεν αλλάζει κατι επι τούτου.sharp έγραψε: 27 Μάιος 2019, 17:25
Η επιθυμία των τραπεζιτών είναι να σώζονται οι τράπεζες από τους φορολογούμενους πολίτες. Αυτό δηλ. που έγραψες παραπάνω.
Και εν πάση περιπτώσει δεν μπορείς να δηλώνεις αναρχικός και να υποστηρίζεις τόσο ακραίες καπιταλιστικές πρακτικές που αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη μόνον οι τραπεζίτες και οι παρακείμενοί τους οικονομολόγοι υποστηρίζουν.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Μαύρα μεσάνυχτα έχετε παιδιά.Bipsco έγραψε: 27 Μάιος 2019, 18:03Οι ψηφοφόροι του βελό είναι εθνικιστές του τριπτύχου πατρίδα, οικογένεια θρησκεία, ενώ οι υποστηρικτές του βαρου είναι πασόκοι που πιστεύουν στα λεφτόδεντρα. Οι τελευταίοι δεν έχουν θέμα με την ονομασία της Φυρομ.
.
.
Αν η Ζηνάρα έχει σχέση με Κρήτη και της αρέσει η μεσαιωνική Ιστορία τι να πω... Δεν ξέρω τίποτα είμαι νέο μέλος γενικά, χωρίς πχορουμικό ιστορικό.sys3x έγραψε: 27 Μάιος 2019, 17:55
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω λίγο μυαλό.
Έχω όμως μία αμυδρή ανάμνηση ότι κάποιος ανέφερε ότι η Ζηνάρα μπαίνει με κάποιο νικ σαν το δικό σου ή και το δικό σου.
Άμα ξέρεις κάτι παραπάνω πληζ ντου τελ.
Ζηνάρα λείπεις.
Στο θέμα του Γιάνη Βαρουφάκη τώρα. Ανυπομονώ να δω για το αν θα βγάλουν ευρωβουλευτή, καθώς να μην ξεχάσουμε και τι ποσοστό μπορεί να πάρει και στις εκλογές του Ιουνίου.
Πάντως οι θέσεις του ΜέΡΑ25 πρέπει να πούμε ότι είναι ανατρεπτικές και διαφορετικές. Και είναι σταθεροί από όσο φαίνεται. Βέβαια ο χρόνος θα δείξει, καθώς επίσης και κατά πόσο οι πολιτική του που θέλει να εφαρμόσει είναι βιώσιμη.
Εμένα μου άρεσε που έθεσε ζήτημα Δημοκρατίας μέσα στην Ε.Ε., κάτι που καταλύεται με ύπουλο τρόπο.
Ordem e Progresso.
Δεν έχει σημασία πια.
Ο Sys έκανε τους απαραίτητους υπολογισμούς και τις απαραίτητες κινήσεις για να μπει στην ευρωβουλή. Όλα υπολογισμένα στην τρίχα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 757 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
-
- 129 Απαντήσεις