Εσύ ρε Μπέρια γιατί τον ψήφισες;;Beria έγραψε: 27 Μάιος 2019, 15:18 Το ποσοστό Βαρουφάκη είναι η μεγαλύτερη έκπληξη αυτών των εκλογών
Η πιο βουβή· ούτε αποτυπωνόταν στις δημοσκοπήσεις, ούτε στην διάθεση του κόσμου. Τουλάχιστον του κόσμου που συναναστρέφομαι
(οκ, με εξαίρεση ότι το επιτελείο του Βαρουφ είναι όλοι Πανιώνιοι -μη ρωτάτε γιατί- κανείς άλλος δεν μου είχε μιλήσει ότι σκέφτεται να τον ψηφίσει)
Σήμερα στη δουλειά που ρώταγα τα πιτσιρίκια, πώς διάλο συνέβη αυτό, 3 στους 6 μου είπαν ότι εγώ τον ψήφισα
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιάνης Βαρουφάκης - Ευρωεκλογές 2019
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Γιάνης Βαρουφάκης - Ευρωεκλογές 2019
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Δεν ξέρω τι με έπιασε, και τον ψήφισα. Ως το πρωί με τον καφέ πήγαινα για D.K.P., και με πιλατέψανε, μια η γυναίκα μου, μια ο διευθυντής μου και η γυναίκα του (Γερμανοί, πρώην C.D.U.), κι έριξα Βαρουφάκη. Τις τοπικές τις μοίρασα έναν σταυρό στους Σοσιαλδημοκράτες σε έναν άξιο άνθρωπο, και τους υπόλοιπους στην Αριστερά. Μουτζώστε με.
Ordem e Progresso.
Τον Γιάνη;Gherschaagk έγραψε: 27 Μάιος 2019, 15:22Εσύ ρε Μπέρια γιατί τον ψήφισες;;Beria έγραψε: 27 Μάιος 2019, 15:18 Το ποσοστό Βαρουφάκη είναι η μεγαλύτερη έκπληξη αυτών των εκλογών
Η πιο βουβή· ούτε αποτυπωνόταν στις δημοσκοπήσεις, ούτε στην διάθεση του κόσμου. Τουλάχιστον του κόσμου που συναναστρέφομαι
(οκ, με εξαίρεση ότι το επιτελείο του Βαρουφ είναι όλοι Πανιώνιοι -μη ρωτάτε γιατί- κανείς άλλος δεν μου είχε μιλήσει ότι σκέφτεται να τον ψηφίσει)
Σήμερα στη δουλειά που ρώταγα τα πιτσιρίκια, πώς διάλο συνέβη αυτό, 3 στους 6 μου είπαν ότι εγώ τον ψήφισα
![]()
Δεν τον ψήφισα. Πώς σου ήρθε;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Beria έγραψε: 27 Μάιος 2019, 15:34Τον Γιάνη;Gherschaagk έγραψε: 27 Μάιος 2019, 15:22Εσύ ρε Μπέρια γιατί τον ψήφισες;;Beria έγραψε: 27 Μάιος 2019, 15:18 Το ποσοστό Βαρουφάκη είναι η μεγαλύτερη έκπληξη αυτών των εκλογών
![]()
Δεν τον ψήφισα. Πώς σου ήρθε;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Δεν τον ψήφισα γιατί κόστιζε η μετακίνηση, παρόλα αυτά διαβάζοντας το βιβλίο του, και παρά τον προφανή ναρκισισμό του, πιστεύω πως αποτελεί την μοναδική ρεαλιστική αντιμνημονιακή λύση μιας και έχει συνεργαστεί και με μεγάλες προσωπικότητες σαν τους Chomsky,Assange, Zizek κτλ. Το ΚΚΕ έχει τα ίδια ποσοστά μια ζωή, οι ναζί δεν αξίζουν καμία προσοχή, οπότε το κοινό του "ΟΧΙ" του δημοψηφίσματος υπάρχει ακόμη εκεί έξω. Είναι ο μόνος που μπορεί να φέρει την ευρωζώνη σε κατάσταση πανικού, αν συγκεντρώσει στο πρόσωπο του, τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ.
Το φόρουμ έχει κρυφό μήνυμα.Cavaliere έγραψε: 27 Μάιος 2019, 15:31 Δεν ξέρω τι με έπιασε, και τον ψήφισα. Ως το πρωί με τον καφέ πήγαινα για D.K.P., και με πιλατέψανε, μια η γυναίκα μου, μια ο διευθυντής μου και η γυναίκα του (Γερμανοί, πρώην C.D.U.), κι έριξα Βαρουφάκη. Τις τοπικές τις μοίρασα έναν σταυρό στους Σοσιαλδημοκράτες σε έναν άξιο άνθρωπο, και τους υπόλοιπους στην Αριστερά. Μουτζώστε με.
Αν διαβάσεις ανάποδα τους κανονισμούς βγαίνει "ψήφισε Βαρουφάκη".
καλωσήρθες αγαπητε AOC. Ελειπε μια τεκμηριωμένη, ψύχραιμη και λογική φωνή από το πχώρουμ. Παρεπιπτόντως συμφωνώ 100% οτι ειναι η μονη ρεαλιστικη αντιμνη λυση και οτι εχει συνεργαστει με τσομσκυ, ζιζεκ και ασσανζ.AOC έγραψε: 27 Μάιος 2019, 15:43 πιστεύω πως αποτελεί την μοναδική ρεαλιστική αντιμνημονιακή λύση μιας και έχει συνεργαστεί και με μεγάλες προσωπικότητες σαν τους Chomsky,Assange, Zizek κτλ.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Λες;stavmanr έγραψε: 27 Μάιος 2019, 15:47Το φόρουμ έχει κρυφό μήνυμα.
Αν διαβάσεις ανάποδα τους κανονισμούς βγαίνει "ψήφισε Βαρουφάκη".
Ordem e Progresso.
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για την έδρα. Έχει κάτω από 3% στους περισσότερους νομούς της επαρχίας και η ενσωμάτωση σε πολλούς από αυτούς είναι χαμηλή. Επίσης υπάρχει πτωτική τάση πολλές ώρες τώρα με πολύ αργό ρυθμό βέβαια. Δεν ξέρω κατά πόσο Κρήτη και Θεσσαλονίκη μπορούν να σώσουν την έδρα.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Γεια σου AOC.Yochanan έγραψε: 27 Μάιος 2019, 15:56καλωσήρθες αγαπητε AOC. Ελειπε μια τεκμηριωμένη, ψύχραιμη και λογική φωνή από το πχώρουμ. Παρεπιπτόντως συμφωνώ 100% οτι ειναι η μονη ρεαλιστικη αντιμνη λυση και οτι εχει συνεργαστει με τσομσκυ, ζιζεκ και ασσανζ.AOC έγραψε: 27 Μάιος 2019, 15:43 πιστεύω πως αποτελεί την μοναδική ρεαλιστική αντιμνημονιακή λύση μιας και έχει συνεργαστεί και με μεγάλες προσωπικότητες σαν τους Chomsky,Assange, Zizek κτλ.
Ειναι φανερο πως ο Βαρουφ χαιρει εκτίμηση απο την φιλελευθερη αστική δεξιά. Ξέρεις, την Δεξια του Αδωνι, των fake news, του παπαραδιου, χωροφυλάκων, Βορίδη, Πλευρη-πυροβολουμε-μετανάστες-στα-συνορα, Κουλη-πυροβολουμε-συντάξεις-στα-ΑΤΜ κτλ. Αυτη ειναι η δεξια στην Ελλάντα.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
διακρινω λιγο πονο ή μου φαίνεται;μίστερ μαξ έγραψε: 27 Μάιος 2019, 16:02Γεια σου AOC.Yochanan έγραψε: 27 Μάιος 2019, 15:56καλωσήρθες αγαπητε AOC. Ελειπε μια τεκμηριωμένη, ψύχραιμη και λογική φωνή από το πχώρουμ. Παρεπιπτόντως συμφωνώ 100% οτι ειναι η μονη ρεαλιστικη αντιμνη λυση και οτι εχει συνεργαστει με τσομσκυ, ζιζεκ και ασσανζ.AOC έγραψε: 27 Μάιος 2019, 15:43 πιστεύω πως αποτελεί την μοναδική ρεαλιστική αντιμνημονιακή λύση μιας και έχει συνεργαστεί και με μεγάλες προσωπικότητες σαν τους Chomsky,Assange, Zizek κτλ.
Ειναι φανερο πως ο Βαρουφ χαιρει εκτίμηση απο την φιλελευθερη αστική δεξιά. Ξέρεις, την Δεξια του Αδωνι, των fake news, του παπαραδιου, χωροφυλάκων, Βορίδη, Πλευρη-πυροβολουμε-μετανάστες-στα-συνορα, Κουλη-πυροβολουμε-συντάξεις-στα-ΑΤΜ κτλ. Αυτη ειναι η δεξια στην Ελλάντα.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Το ξέρω πως δεν είμαι στο καταλληλο μέρος και περισσότερο δεν είναι η κατάλληλη μέρα, αλλά
πιστεύετε ότι ο Βαρουφ είναι αντιμνημονιακός;
πιστεύετε ότι ο Βαρουφ είναι αντιμνημονιακός;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Πραγματικό θρίλερ για το ΜέΡΑ25. Αν δεν κρατηθεί το 3,02% μέχρι περίπου το 92-93% της ενσωμάτωσης προβλέπω οριακή μη ανάδειξη ευρωβουλευτή από την παράταξη του Βαρουφάκη. Όπως και να χει θα κριθεί στο νήμα.
Και ο καβαλιέρε με το οχιτζίδικο φανελάκι;Cavaliere έγραψε: 27 Μάιος 2019, 15:31 Δεν ξέρω τι με έπιασε, και τον ψήφισα. Ως το πρωί με τον καφέ πήγαινα για D.K.P., και με πιλατέψανε, μια η γυναίκα μου, μια ο διευθυντής μου και η γυναίκα του (Γερμανοί, πρώην C.D.U.), κι έριξα Βαρουφάκη. Τις τοπικές τις μοίρασα έναν σταυρό στους Σοσιαλδημοκράτες σε έναν άξιο άνθρωπο, και τους υπόλοιπους στην Αριστερά. Μουτζώστε με.
Αυτό είναι για πρώτο βραβείο σουρεάλ σενάριου σε παραγωγή του ελληνικού κέντρου κινηματογράφου, όχι για μούτζα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Όπως λέει και ο Μπουνιουέλ, στον σουρεαλισμό δεν έχεις να εξηγήσεις και να ερευνήσεις τίποτα, ούτε να αποσυμβολίσεις, αλλά να τα πάρεις τα πράγματα όπως γίνονται. Κάπως έτσι ζω, με αντιθέσεις, και η ζωή μου έχει πιο πολλή πλάκα από άλλες.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Μάιος 2019, 16:11Και ο καβαλιέρε με το οχιτζίδικο φανελάκι;
Αυτό είναι για πρώτο βραβείο σουρεάλ σενάριου σε παραγωγή του ελληνικού κέντρου κινηματογράφου, όχι για μούτζα.
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 757 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
-