!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πτώση ΚΚΕ

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
fagano3

Re: Πτώση ΚΚΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 »

talaipwros έγραψε: 27 Μάιος 2019, 13:04 Πώς εξηγείτε την πτώση του ΚΚΕ;

Κυβερνητική φθορά;
οι γέροντες που το στηρίζουν σιγά σιγά πεθαίνουν;
άλλο;
Μειωθηκαν τα κουπουνια προστασιας και δεν μπορει να χαρτζηλικωσει πολλους.

Δυστυχως η μανα καθε κακου σε αυτην την χωρα, το κομμα των εφιαλτων, ξεπερναει το 3%
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

talaipwros έγραψε: 27 Μάιος 2019, 13:04 οι γέροντες που το στηρίζουν σιγά σιγά πεθαίνουν;
απο πελετιδο νήμα
Δεν είναι τίποτα, είναι τα τελευταία συντρόφια του Βελουχιώτη που αποδημούν. Επειδή οι οπαδοί του είναι παραδοσιακοί άνθρωποι και συντηρητικοί, ψηφίζουν πάππου προς πάππου το ίδιο κόμμα, και για το άμεσο μέλλον θα πάει έτσι. Θα χάνει λίγο απο το μικρό ποσοστό παλιών κκεδων που αποδημούν αλλά τα εγγόνια τους δεν πρόκειται να ψηφίσουν άλλο κόμμα απο αυτό που ψήφιζε ο παππούς. Και έτσι μένει σταθερό
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Λόγω της συμφωνίας των Πρεσπών μάθανε και οι νέοι που δεν ήξεραν ιστορία, τι προδότες ήταν όλοι οι κομμουνιστές.
Άλλωστε τον Βελουχιώτη έδειχνε ο Τσίπρας και η άλλη η παπάρο παραδέχτηκε ότι είναι η συνέχεια του ΕΑΜ. :na!:
Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός »

Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 27 Μάιος 2019, 13:49 Εγώ που δεν θεωρώ το ΚΚΕ ίδιο με τον ΣΥΡΙΖΑ, μπορώ να έχω μια εκτίμηση από τους commies του φόρουμ για τις αιτίες της πτώσης των ποσοστών του ΚΚΕ σε σχέση με τις προηγούμενες ευρωεκλογές;
Από πότε ζητάει κάποιος άδεια για να πει την γνώμη του κι από ποιον τη ζητάς ;

Εγώ βαρέθηκα. Η επανάσταση δεν γίνεται με τρεις κι ο κούκος. Αν η πλειονότητα του λαού θέλει να είναι σκλάβος, νοικοκυραίος και ρουφιάνος, τέτοιος θα γίνω κι εγώ.
Δεν θα σταματήσω να ψηφίζω ΚΚΕ, αλλά μέχρι εδώ ήτανε οι υπόλοιπες δράσεις. Με κάποιον τρόπο πρέπει να επιβιώσω τέλος πάντων.
Άβαταρ μέλους
Σαμψών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σαμψών »

Ο λαός πήρε μια μικρή ιδέα του τι εστί κομμουνισμός γι αυτό
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Η υπογεννητικότητα χτύπησε και το σοσιαλισμό!
Εκεί που είχαν μετρημένα κουκιά, τους χτύπησε αλύπητα και για κάθε 10 που πεθαίνουν γεννιούνται 8.
Άβαταρ μέλους
argouen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen »

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 27 Μάιος 2019, 13:44 Aυτη η δουλεια του εχει ανατεθει...για αυτον και τον εχω γραμμενο αυτον και τους ομοιου του.
Live long and prosper! :lol:
Ναι οκ αλλά για τα πεσμένα ποσοστά του ΚΚΕ τί έχεις να μας πεις Μπλεμπούμπη?
Νήφε και μέμνησο απιστείν
run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run »

τα γεροντια του περισου αναγκη να συ νταξιοδοτηθουν

100 χρονια το κκε με την αριστερα δουλευαν υπερ ρωσων βουργαρων γιουγκοσλααβων και τω ρα υπερ σκοπιων και γερμανων
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος run την 27 Μάιος 2019, 14:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

stavmanr έγραψε: 27 Μάιος 2019, 13:55 Η υπογεννητικότητα χτύπησε και το σοσιαλισμό!
Εκεί που είχαν μετρημένα κουκιά, τους χτύπησε αλύπητα και για κάθε 10 που πεθαίνουν γεννιούνται 8.
είμαι σίγουρος ότι αν μπορούμε να μετρήσουμε με κάποιο τρόπο, τα ποσοστά του κκε θα ταυτίζονταν με κάποιο τρόπο με το δημογραφικό αποτύπωμα της χώρας. Κομμουνιστής ,πλέον, γεννιέσαι, δε γίνεσαι. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να αναπαραχθεί ένα κόμμα που ουσιαστικά λειτουργεί σαν cargo cult και δεν έχει καν θέσεις για επίκαιρα θέματα
Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος »

Γραφικός έγραψε: 27 Μάιος 2019, 13:54 Δεν θα σταματήσω να ψηφίζω ΚΚΕ, αλλά μέχρι εδώ ήτανε οι υπόλοιπες δράσεις. Με κάποιον τρόπο πρέπει να επιβιώσω τέλος πάντων.
Εικόνα
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run »

παν νεοταξικον

στον τενεκε της ιστοριας

και παν ισλαμολαγνο το αυτο
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός »

Γάταρος έγραψε: 27 Μάιος 2019, 14:01 Εικόνα
Ο πρώτος που με κατηγόρισε για ελλειπή κομμουνισμό ήταν ο...
Γάταρος.
:o :lol: :bravo:
Άβαταρ μέλους
shrike
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike »

argouen έγραψε: 27 Μάιος 2019, 13:56
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 27 Μάιος 2019, 13:44 Aυτη η δουλεια του εχει ανατεθει...για αυτον και τον εχω γραμμενο αυτον και τους ομοιου του.
Live long and prosper! :lol:
Ναι οκ αλλά για τα πεσμένα ποσοστά του ΚΚΕ τί έχεις να μας πεις Μπλεμπούμπη?
Εδώ δίπλα μου υπάρχει μια κόβα. Πλάκα έχει όταν τους βλέπεις να μαζεύονται, στο ΚΑΠΗ που είναι επίσης κοντά, ο Μ.Ο. ηλικίας είναι πιο μικρός.

Ακόμα μεγαλύτερη πλάκα έχει όταν βγαίνουν με ντουντούκες στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν για κάτι. Αν δεν προσέξεις πανό κλπ, νομίζεις ότι κάνουν πορεία οι χαϊλάντερς. Σε λίγο θα βγαίνουν με τα "π" στο δρόμο, και τις ντουντούκες θα τις σέρνουν μ' εκείνες τις κυλιόμενες "κρεμάστρες" για τους ορούς.

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Nero έγραψε: 27 Μάιος 2019, 14:00
stavmanr έγραψε: 27 Μάιος 2019, 13:55 Η υπογεννητικότητα χτύπησε και το σοσιαλισμό!
Κομμουνιστής ,πλέον, γεννιέσαι, δε γίνεσαι.
:g030:
Το πρόβλημα των σκληροπυρηνικών κομμάτων και ιδεολογιών είναι ότι λειτουργούν σα χωριό. Φουντώνουν γρήγορα στην αρχή και σιγά σιγά μαραζώνουν μετρώντας τις πένθιμες καμπάνες.

Τα ίδια θα πάθει και η αντίπερα όχθη, που φούντωσε σε 2 χρόνια και τώρα πια ξεφουσκώνει μαζί με τα παραφουσκωμένα από ορμόνες μπράτσα των παλικαριών της.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 27 Μάιος 2019, 14:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rocco Siffredi »

πανω κατω στα κλασικα ποσοστα του ειναι 5-6% δεν βλεπω και τρελη πτωση
εχει 300,000 που το ριχνουνε
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”