!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ελεύθερο κάμπινγκ υπέρ ή κατά
-
User_601
Re: Ελεύθερο κάμπινγκ υπέρ ή κατά
Ναι ρε χαμουρη δεν σε βλεπω,αλλα χεστηκα και να σε δω.Ασέβαστος έγραψε: 27 Μάιος 2019, 09:56δε με βλεπεις, μωρη χλαπατσα (το θυληκο του χλεμπουρας πρεπει ναναι αυτοΕσθήρ έγραψε: 25 Μάιος 2019, 17:06
Και βεβαια παω σε ερημικες παραλιες,ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΩ ΕΚΕΙ.ΠΑΩ,ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑ ΦΕΥΓΩ.Δεν το κανω σπιτι μου.
Και ακριβως εκει βλεπω κατι χλεμπουρες σαν του λόγου σου.
) κανεις δε με βλεπει, ειμαι μονος μου, δεν εχεις προσβαση εκει που παω, δεν ξερεις που ειναι, ελαχιστοι ξερουν η/και μπορουν να πανε, και οταν πετυχω καποιον, παω παραπερα, οταν με πετυχει καποιος, παει αυτος παραπερα.
![]()
τις καλημερες μου, και καλη εβδομαδα, ευχομαι.![]()
Δεν με αφορα τι κανεις εσυ,ακομα δνε το καταλαβες;Η πλειοψηφια με αφορα.;Η οποια και ειναι γιουφτοι. Να τα λεμε αυτα ναι ;; Καλα τωρα με μητσο,θα φατε καλα.
Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν, ότι για ένα σκ δεν χρειάζεσαι σκηνή.Μηχανικός έγραψε: 27 Μάιος 2019, 12:37Για ανεξάρτητο κιόσκι όταν δεν υπάρχουν δέντρα ή τα δέντρα είναι αρκετά μακρυά από την παραλία.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Μάιος 2019, 12:30 Ναι ρε συ, αλλά δεν έχω καταλάβει αν η τέντα θα στηθεί για να καλύπτει τη σκηνή ή ως ανεξάρτητο κιόσκι.![]()
Για όσους κινούνται μόνο με σακίδιο και θέλουν να μεταφέρουν μικρό βάρος, φτάνει μόνο η τέντα και ο υπνόσακος.
Αν ο καιρός δεν είναι καλός κατεβάζεις την τέντα ώστε τα άκρα της να ακουμπήσουν στο έδαφος.
![]()
Σε κάθε περίπτωση μηχανικέ, όταν είμαι σε παραλία και θέλω να είμαι σε σκιά δεν νοιώθω και τόσο άνετα σε τόσο κλειστό χώρο. Δεν είμαι απ' αυτούς που στήνονται με τις ώρες στον ήλιο για ηλιοθεραπεία και όταν βγαίνω από τη θάλασσα και αράζω θέλω να είμαι κάπου δροσερά και όχι εγκλωβισμένη σε 2 μέτρα. Γι' αυτό προτιμώ τη φυσική σκιά από δέντρα ή βράχο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γενικώς, προτιμώ χίλιες φορές αυτό παρά μια ξερή παραλία.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ορέστης 35 έγραψε: 27 Μάιος 2019, 13:14 [img]https://i.postimg.cc/2SySQqhx/2019 ... .jpg[/img]
Εδω θα μου αρεσε.
Με δύο λύκε;
Πέσιμο ή χεσιμο; 
η πλειοψηφια ειναι γιουφτοι, ασχετα με το αν μενουν σε δωματια, σε σκηνες η οπου. ολα τα μερη που εχουν επισκεψιμοτητα, καταντουν χωματερες εκτος αν υπαρχει καποιος που τα μαζευει. τα μονα μερη που ειναι αληθινα καθαρα, ειναι αυτα που δεν επισκεπτεται κανεις, η σχεδον κανεις.Εσθήρ έγραψε: 27 Μάιος 2019, 13:33Ναι ρε χαμουρη δεν σε βλεπω,αλλα χεστηκα και να σε δω.Ασέβαστος έγραψε: 27 Μάιος 2019, 09:56δε με βλεπεις, μωρη χλαπατσα (το θυληκο του χλεμπουρας πρεπει ναναι αυτοΕσθήρ έγραψε: 25 Μάιος 2019, 17:06
Και βεβαια παω σε ερημικες παραλιες,ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΩ ΕΚΕΙ.ΠΑΩ,ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑ ΦΕΥΓΩ.Δεν το κανω σπιτι μου.
Και ακριβως εκει βλεπω κατι χλεμπουρες σαν του λόγου σου.
) κανεις δε με βλεπει, ειμαι μονος μου, δεν εχεις προσβαση εκει που παω, δεν ξερεις που ειναι, ελαχιστοι ξερουν η/και μπορουν να πανε, και οταν πετυχω καποιον, παω παραπερα, οταν με πετυχει καποιος, παει αυτος παραπερα.
![]()
τις καλημερες μου, και καλη εβδομαδα, ευχομαι.![]()
![]()
Δεν με αφορα τι κανεις εσυ,ακομα δνε το καταλαβες;Η πλειοψηφια με αφορα.;Η οποια και ειναι γιουφτοι. Να τα λεμε αυτα ναι ;; Καλα τωρα με μητσο,θα φατε καλα.![]()
μωρη χαμουρα, τολμω να προσθεσω.
καλο σας μεσημερι, υγεια και μακροημερευση, ευχομαι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Καλά είναι και τα σκουπίδια που φέρνει η θάλασσα.Ασέβαστος έγραψε: 27 Μάιος 2019, 13:47 τα μονα μερη που ειναι αληθινα καθαρα, ειναι αυτα που δεν επισκεπτεται κανεις, η σχεδον κανεις.
Και λίγος κόσμος ξέρει αυτό το θέμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μηχανικός την 27 Μάιος 2019, 13:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η φώτο σου αρέσει, αλλά εσύ δεν θα έμπαινες στο νερό γιατί είναι πολύ-πολύ κρύο.
- shrike
Κάθε μορφής σκουπίδια. Στη Φολέγανδρο, πριν καμιά τριανταριά (και βάλε) χρόνια, σε μια παραλία όλο πέτρες (τι παράξενο!) κοντά στο κάμπινγκ που έμενα, δεν πατούσε ψυχή. Αν έκανες το λάθος όμως να μπεις μέσα (πχ για χταπόδια), τα πόδια σου βγαίναν μαύρα απ' τα πετρέλαια. Ήταν πάνω στις ρότες των πλοίων, οπότε...
Το ίδιο μπορεί να σου συμβεί στο Ταίναρο ή στο ακρωτήριο Ακρίτας, + τα σκουπίδια που έχει βγάλει η θάλασσα και δεν τα έχει κανείς μαζέψει από την παραλία, αφού δεν είναι προσβάσιμες.shrike έγραψε: 27 Μάιος 2019, 13:59 Κάθε μορφής σκουπίδια. Στη Φολέγανδρο, πριν καμιά τριανταριά (και βάλε) χρόνια, σε μια παραλία όλο πέτρες (τι παράξενο!) κοντά στο κάμπινγκ που έμενα, δεν πατούσε ψυχή. Αν έκανες το λάθος όμως να μπεις μέσα (πχ για χταπόδια), τα πόδια σου βγαίναν μαύρα απ' τα πετρέλαια. Ήταν πάνω στις ρότες των πλοίων, οπότε...
- shrike
Σαφώς. Αυτό λέω, άλλωστε. Γι' αυτό και ανέφερα τη Φολέγανδρο πριν τριανταφεύγα χρόνια (δεν ξέρω τι παίζει σήμερα από τουρισμό) και ερημική παραλία της.Μηχανικός έγραψε: 27 Μάιος 2019, 14:02Το ίδιο μπορεί να σου συμβεί στο Ταίναρο ή στο ακρωτήριο Ακρίτας, + τα σκουπίδια που έχει βγάλει η θάλασσα και δεν τα έχει κανείς μαζέψει από την παραλία, αφού δεν είναι προσβάσιμες.shrike έγραψε: 27 Μάιος 2019, 13:59 Κάθε μορφής σκουπίδια. Στη Φολέγανδρο, πριν καμιά τριανταριά (και βάλε) χρόνια, σε μια παραλία όλο πέτρες (τι παράξενο!) κοντά στο κάμπινγκ που έμενα, δεν πατούσε ψυχή. Αν έκανες το λάθος όμως να μπεις μέσα (πχ για χταπόδια), τα πόδια σου βγαίναν μαύρα απ' τα πετρέλαια. Ήταν πάνω στις ρότες των πλοίων, οπότε...
οι περισσοτεροι πρεπει να νομιζουν οτι αυτα που πετανε στη θαλασσα εξαφανιζονται,και δεν καταληγουν σε καποια παραλια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 1370 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Airman68
-
- 52 Απαντήσεις