!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Νημα καταποντισμου ΧΑ

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Re: Νημα καταποντισμου ΧΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

Θα ήταν καλό να αντικατασταθεί με μη φασιστικό κόμμα. Όχι βέβαια σαν τον ελλαδεμπορα Βελόπουλο.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

waldorf έγραψε: 26 Μάιος 2019, 20:57 Kauldron Golden Age τι λέει;Όλα καλά;
Μια χαρά.
Για 'σας που αναρωτιέστε και ανησυχείτε για τη ΧΑ (αχ καλέ τα γλjυκούλjια μου!) ο Βελόπουλος μπαλόνι είναι, και θα ξεφουσκώσει.
Πραγματικά δεν περίμενα να πάρει ο Βελό τόσο πολύ όσο πήρε, αλλά όταν ξεφουσκώσει (που θα ξεφουσκώσει), οι ψήφοι θα επιστρέψουν λογικά στη ΧΑ, και μάλιστα συμπαρασύροντας και ψήφους που δεν προήλθαν από 'κει.
Φαίνεται πως το μάθημα με τον Καρατζαφέρη (και τον Καμμένο) δεν έγινε αντιληπτό από ορισμένους.
Θα ήταν καλό να αντικατασταθεί με μη φασιστικό κόμμα. Όχι βέβαια σαν τον ελλαδεμπορα Βελόπουλο.
Μας τα 'παν κι άλλοι και την είχαν πιο μεγάλη. Καρατζαφέρηδες και Καμμένους χορτάσαμε. Δε θέλουμε δεκανίκια του δικομματισμού, με βουλευτές που θ' αλλοιθωρίζουν προς ΝΔ.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
southern

Ο κόσμος πολύ απλά δεν θέλει να ταυτιστεί με τη ΧΑ. Είναι η απόλυτη δυσφήμιση του πατριωτισμού
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος »

Leporello έγραψε: 27 Μάιος 2019, 09:01
Γάταρος έγραψε: 27 Μάιος 2019, 02:27Νοθεία. Όποιος κυκλοφορεί ανάμεσα σε κόσμο γνωρίζει ότι το πραγματικό ποσοστό της Χρυσής Αυγής είναι πολύ υψηλότερο.
:smt005: :smt005: :smt005:
Оποιος κυκλοφορεί ανάμεσα σε ναζί, ναζεύεται
Κάτι θα ξέρεις εσύ που κυκλοφορείς ανάμεσα σε viewtopic.php?f=29&t=10608
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

southern έγραψε: 27 Μάιος 2019, 12:51 Ο κόσμος πολύ απλά δεν θέλει να ταυτιστεί με τη ΧΑ. Είναι η απόλυτη δυσφήμιση του πατριωτισμού
Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τη ΧΑ, και προέρχομαι από ΝΔ. Κι εγώ μέρος του κόσμου είμαι.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ »

shrike έγραψε: 27 Μάιος 2019, 12:37
μίστερ μαξ έγραψε: 27 Μάιος 2019, 12:35 Παιδες, μην κλαίτε, μπορεί να έπεσε λιγάκι η ΧΑ, αλλά εμβολίασε το δέντρο της ΝΔ με ΑδωνιδοΒορίδηδες και Σαμαράδες! :smt023
Πώς ακριβώς έγινε αυτό; Ο Βελόπουλος από πού βρήκε 4%, απ' το Μ-Λ ΚΚΕ;
Απο τους ανελ. Ομως αυτο που εχει σημασια ειναι οτι αναγκασε την ΝΔ να στραφει ακροδεξια.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Άβαταρ μέλους
shrike
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike »

μίστερ μαξ έγραψε: 27 Μάιος 2019, 12:54
shrike έγραψε: 27 Μάιος 2019, 12:37
μίστερ μαξ έγραψε: 27 Μάιος 2019, 12:35 Παιδες, μην κλαίτε, μπορεί να έπεσε λιγάκι η ΧΑ, αλλά εμβολίασε το δέντρο της ΝΔ με ΑδωνιδοΒορίδηδες και Σαμαράδες! :smt023
Πώς ακριβώς έγινε αυτό; Ο Βελόπουλος από πού βρήκε 4%, απ' το Μ-Λ ΚΚΕ;
Απο τους ανελ. Ομως αυτο που εχει σημασια ειναι οτι αναγκασε την ΝΔ να στραφει ακροδεξια.
Δηλαδή, θεωρείς πιθανότερο οι ψηφοφόροι των ΑΝΕΛ να πήγαν στον Βελόπουλο και της ΧΑ στη ΝΔ, από το αντίστροφο;

Άβαταρ μέλους
southern

Kauldron έγραψε: 27 Μάιος 2019, 12:53
southern έγραψε: 27 Μάιος 2019, 12:51 Ο κόσμος πολύ απλά δεν θέλει να ταυτιστεί με τη ΧΑ. Είναι η απόλυτη δυσφήμιση του πατριωτισμού
Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τη ΧΑ, και προέρχομαι από ΝΔ. Κι εγώ μέρος του κόσμου είμαι.
άλλοι όμως σκέφτονται διαφορετικά. Και ο Βελόπουλος και η ΧΑ είναι απλά καρικατούρες σε σχέση με τις χαρισματικές προσωπικότητες των ευρωπαϊκών δεξιών κομμάτων. Η δε ΧΑ είναι απλά τραγική, το πιο μετριοπαθες που μπορεί να εξελιχθεί είναι ένα νεοφασιστικο κόμμα με εθνικοσοσιαλιστική ηγεσία.
Άβαταρ μέλους
Saliveros
Phorum.gr user: Saliveros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saliveros »

shrike έγραψε: 27 Μάιος 2019, 12:37Πώς ακριβώς έγινε αυτό; Ο Βελόπουλος από πού βρήκε 4%, απ' το Μ-Λ ΚΚΕ;
:smt018
Από το ΚΚΕ -ΜΛ.

Οι ΜΛ-ΚΚΕ είναι γνωστοί πράχτορες της ΣΙΑ.
    Σας κάναμε ανθρώπους.
    Πάνος Σκουρλέτης
    Άβαταρ μέλους
    Kauldron

southern έγραψε: 27 Μάιος 2019, 13:00
    Kauldron έγραψε: 27 Μάιος 2019, 12:53
    άλλοι όμως σκέφτονται διαφορετικά. Και ο Βελόπουλος και η ΧΑ είναι απλά καρικατούρες σε σχέση με τις χαρισματικές προσωπικότητες των ευρωπαϊκών δεξιών κομμάτων. Η δε ΧΑ είναι απλά τραγική, το πιο μετριοπαθες που μπορεί να εξελιχθεί είναι ένα νεοφασιστικο κόμμα με εθνικοσοσιαλιστική ηγεσία.
    η ΧΑ είναι απλά καρικατούρες σε σχέση με τις χαρισματικές προσωπικότητες των ευρωπαϊκών δεξιών κομμάτων.
    Για πες καμιά τέτοια προσωπικότητα.
    Ναι, άλλοι σκέφτονται διαφορετικά, αλλά μια μερίδα πολιτών προερχόμενων και από ΝΔ σκέφτεται σαν κι εμένα.
    Όσο για προσωπικότητες, μου είναι συμπαθής ο ΝΓΜ, όπως και ο Κασιδιάρης (έχουμε αρκετά κοινά), ο Λαγός, και ο Γερμενής.
    Ο Βελόπουλος από πού βρήκε 4%
    Από την πιο ηλικιωμένη μερίδα των ψηφοφόρων της ΧΑ, που τον είδε στην τηλεόραση, ενώ δεν είδε κανέναν εκπρόσωπο της ΧΑ.
    Υπαρχει αναφλεξη
    Γιαννόπουλος για Τέμπη.
    Άβαταρ μέλους
    metaxoskolikas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από metaxoskolikas »

Kauldron έγραψε: 27 Μάιος 2019, 13:09
    Ο Βελόπουλος από πού βρήκε 4%
    Από την πιο ηλικιωμένη μερίδα των ψηφοφόρων της ΧΑ, που τον είδε στην τηλεόραση, ενώ δεν είδε κανέναν εκπρόσωπο της ΧΑ.
    απόλυτα ακριβής :smt023
    Άβαταρ μέλους
    shrike
    Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike »

Saliveros έγραψε: 27 Μάιος 2019, 13:08
    shrike έγραψε: 27 Μάιος 2019, 12:37Πώς ακριβώς έγινε αυτό; Ο Βελόπουλος από πού βρήκε 4%, απ' το Μ-Λ ΚΚΕ;
    Από το ΚΚΕ -ΜΛ.

Όλο τους μπερδεύω, γαμώτο. Οι Σαλαμέμποροι ποιανού τσιράκι είναι είπαμε;

Άβαταρ μέλους
    Saliveros
    Phorum.gr user: Saliveros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saliveros »

shrike έγραψε: 27 Μάιος 2019, 13:15
    Saliveros έγραψε: 27 Μάιος 2019, 13:08
    Από το ΚΚΕ -ΜΛ.
    Όλο τους μπερδεύω, γαμώτο. Οι Σαλαμέμποροι ποιανού τσιράκι είναι είπαμε;
    Του Αλέφαντου.
      Σας κάναμε ανθρώπους.
      Πάνος Σκουρλέτης
      Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut »

Τι λέτε, στις εθνικές η ΧΑ θα καταφέρει να κρατήσει κι αυτά τα ποσοστά που πήρε τώρα ή πάει πιο κάτω; Το πιο σύνηθες είναι τέτοια κόμματα να παίρνουν πιο πάνω στις Ευρωεκλογές που η ψήφος είναι πιο χαλαρή. Το 14 πήρε 9,5 στις Ευρωεκλογές και μετά στις εθνικές ήταν στο 6,5.

Πόσο λέτε να πιάσει στις επερχόμενες;
      Άβαταρ μέλους
      Ζενίθεδρος
      Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
      Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Αυτό το εθνικιστικολαϊκό έχει ρεύμα στην Ευρώπη και θα έρθει και εδώ. Η ΧΑ έχασε το τάιμινγκ για το ρεκτιφιέ, ώστε απαλλαγμένη απο το φλαιρ του νεοναζιστικού γκρουπούσκουλου, να το εκφράσει και πιάσει διψήφιο. Οπότε, το κενό καλύπτεται προσωρινά απο τον Βελό. Με λίγους κατάλληλους χειρισμούς, θα πιάσει ένα τάληρο στις εκλογές και η ΧΑ θα πάρει πάλι τον δρόμο για να κάνει γκράφιτι το παλιό της έμβλημα, το Βόλφσανγκελ, στα σοκάκια.
      Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
      ☦𓀢
      Απάντηση
      • Παραπλήσια Θέματα
        Απαντήσεις
        Προβολές
        Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”