Αυτό ήταν χτύπημα κάτω από την μέση νάνε.Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Μάιος 2019, 12:11RIP, πέθανε για τις αμαρτίες του Σαμαρά το 90.Υδράργυρος έγραψε: 27 Μάιος 2019, 11:59 Εδω που τα λεμε η πρεσπες κανανε τη μεγαλυτερη ζημια στον συριζα. Αν δεν υπηρχε αυτο θα ηταν διαχειρισιμη η διαφορα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι τους έκανε ο Κυριάκαρος;;;;;;;
Re: Τι τους έκανε ο Κυριάκαρος;;;;;;;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Η λέξη κλειδί είναι το θα εδώ πέρα.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 27 Μάιος 2019, 12:18Ποια απελευθέρωση στις απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα θα φέρουν οι απολύσεις του δημοσίου; Δεν κατάλαβα. Το ότι θα μπορεί ο προιστάμενος σε μια δημόσια υπηρεσία να απολύει κάποιον που τα ξύνει θα φέρει αλλαγές στον ιδιωτικό τομέα; Με ποια λογική;zteo έγραψε: 27 Μάιος 2019, 12:02Σημερα λειτουργει ετσι ο ιδιωτικος τομεας.Τα βιογραφικα και οι αγγελειες δεν παιζουν κανεναν ρολο.Η απελευθερωση των απολυσεων στο δημοσιο τομεα απλα θα φερει μεγαλυτερη απελευθερωση απολυσεων στον ιδιωτικο τομεα.Ο Συριζα εφαρμοσε μια ακραια φιλελλευθερη πολιτικη και τα αποτελεσματα τα ειδαμε.Το να προσπαθει να πεισεις τον κοσμο οτι η συνεχιση αυτης της πολιτικης θα φερει καλλυτερα αποτελεσματα ειναι λαικισμος.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 27 Μάιος 2019, 11:56
Ίσως κάποτε να λειτουργούσε ο ιδιωτικός τομέας με τον τρόπο που περιγράφεις. Όχι πια. Δεν υπάρχουν περιθώρια. Ο Κούλης θα φέρει αλλαγές στο δημόσιο με την απελευθέρωση των απολύσεων. Κάτι που αποτελεί αίτημα των υγειών παραγωγικών δυνάμεων του τόπου εδώ και χρόνια. Όταν οι δημόσιοι θα καταλάβουν ότι το ξύσιμο δεν θα ισοδυναμεί πλέον με καταβολή μισθού ή θα συμμορφωθούν ή θα γυρίσουν να μείνουν με την μαμά τους.
Η φιλελεύθερη πολιτική που θα ασκήσει η νδ δεν προσανατολίζεται στο ξεπούλημα κερδοφόρων δημόσιων εταιριών αλλά επενδύσεις. Αυτό θα το κάνει περιορίζοντας επιτέλους την γραφειοκρατία και δίνοντας κίνητρα.
Η νδ ενδιαφέρεται να φέρει πραγματική εργασία στον κόσμο κι όχι να τα παίρνει από τον έναν για να στηρίζει τον άλλο με επιδόματα και κουπόνια.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Το μποτ που πηζει που εχει χαθει;
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Δεν έχουν πάρει χαμπάρι ποιοι είναι οι λόγοι που τους οδήγησαν στη συντριβή και δε μου κάνει καμία εντύπωση αυτό
Σύμφωνα με τον κ. Φίλη ο πρώτος λόγος είναι οτι ο ΣΥΡΙΖΑ εφήρμοσε Μνημόνια. Ίσως ήταν λιγότερο επώδυνα από των προηγούμενων και ο ΣΥΡΙΖΑ να προσπάθησε να βρει χαραμάδες για τους πιο αδύναμους συμπολίτες, αλλά τελικά εφήρμοσε Μνημόνια με νεοφιλελεύθερη κατεύθυνση. Ο επώδυνος συμβιβασμός έφερε και άλλους συμβιβασμούς». Συμπλήρωσε, δε, «δεν υπήρξε κόμμα που να γλίτωσε από τα Μνημόνια. Η ΝΔ έχασε και ανασυγκροτήθηκε και το ΠΑΣΟΚ εξαερώθηκε».
Ο δεύτερος λόγος κατά τον κ. Φίλη ήταν ότι «σε θέματα που δεν μας πίεσε το ασφυκτικό πλαίσιο από το Μνημόνιο προχωρήσαμε με ατολμία και αυτό το καταγράφει ο κόσμος».
Ο τρίτος λόγος κατά τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «είναι το ζήτημα του ύφους της εξουσίας. Ορισμένες συμπεριφορές δημιούργησαν μια απόσταση των πολιτών από τη διακυβέρνηση»
Νήφε και μέμνησο απιστείν
- Υδράργυρος
Σωστα αυτα που λεει ο φιληςargouen έγραψε: 27 Μάιος 2019, 12:29 Δεν έχουν πάρει χαμπάρι ποιοι είναι οι λόγοι που τους οδήγησαν στη συντριβή και δε μου κάνει καμία εντύπωση αυτό![]()
Σύμφωνα με τον κ. Φίλη ο πρώτος λόγος είναι οτι ο ΣΥΡΙΖΑ εφήρμοσε Μνημόνια. Ίσως ήταν λιγότερο επώδυνα από των προηγούμενων και ο ΣΥΡΙΖΑ να προσπάθησε να βρει χαραμάδες για τους πιο αδύναμους συμπολίτες, αλλά τελικά εφήρμοσε Μνημόνια με νεοφιλελεύθερη κατεύθυνση. Ο επώδυνος συμβιβασμός έφερε και άλλους συμβιβασμούς». Συμπλήρωσε, δε, «δεν υπήρξε κόμμα που να γλίτωσε από τα Μνημόνια. Η ΝΔ έχασε και ανασυγκροτήθηκε και το ΠΑΣΟΚ εξαερώθηκε».
Ο δεύτερος λόγος κατά τον κ. Φίλη ήταν ότι «σε θέματα που δεν μας πίεσε το ασφυκτικό πλαίσιο από το Μνημόνιο προχωρήσαμε με ατολμία και αυτό το καταγράφει ο κόσμος».
Ο τρίτος λόγος κατά τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «είναι το ζήτημα του ύφους της εξουσίας. Ορισμένες συμπεριφορές δημιούργησαν μια απόσταση των πολιτών από τη διακυβέρνηση»
καλά εντάξει τώρα με τον ασόβαρο.argouen έγραψε: 27 Μάιος 2019, 12:29 Δεν έχουν πάρει χαμπάρι ποιοι είναι οι λόγοι που τους οδήγησαν στη συντριβή και δε μου κάνει καμία εντύπωση αυτό![]()
Πέτυχα εχθές σκηνικό που έλεγε ότι η ΝΔ δεν πρέπει και δεν έχει δικαίωμα να ζητήσει εκλογές. Και όταν τον ρώτησαν το προφανές ότι το 2014 ήταν λάθος που το έκανε ο Τσίπρας είπε ότι άλλο το ένα άλλο το άλλο. Έτσι απλά . Φαιδροί τύποι που κυβερνάνε σχεδόν 5 χρόνια
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Εδώ γύρω είναι. Έχει κόψει τις ειρωνίες και τα προ-επινίκια χάχανα και ανεβάζει κατεβατά του τύπου "148 λόγοι που δείχνουν γιατί ο κόσμος είναι ηλίθιος".
- hellegennes
Συμφωνία έπρεπε να γίνει. Υπογραφή συνθηκολόγησης άνευ όρων δεν έπρεπε να γίνει.Υδράργυρος έγραψε: 27 Μάιος 2019, 12:12 Το θυμικο του λαου σε ζητηματα σωβινισμου δημιουργει δυνατα συναισθηματα ταπεινωσης και ηττας που πληρωνονται στην καλπη. Για αυτο η πασοκονδ δεν το ελυνε αυτο το θεμα. Φοβοταν το πολιτικο κοστος.
Τεσπα επρεπε να γινει αυτη η συμφωνια, χσλαλι το πολιτικο κοστος
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Πάνω-κάτω στις ίδιες μονάδες IQ είναι με τον Αλέξαρο. Περίπου 20 μονάδες κάτω του μέσου όρου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θυμα πρεζεμπορα και μιντιακου πραξικοπηματοςΠρετεντέρης έγραψε: 27 Μάιος 2019, 08:25Οταν τον γλεντάει ο Κούλης το ζαβό, ο Τσίπρας τι είναι;Τοξοβόλος_UK έγραψε: 27 Μάιος 2019, 03:26 καλά δεν αλλάζει οτι είναι ζαβό και καραγκάου ο κούλης
Απλά ο κόσμος ψήφισε τιμωρητικά τον ΣΥΡΙΖΑ.![]()
![]()
shrike έγραψε: 27 Μάιος 2019, 12:32 ανεβάζει κατεβατά του τύπου "148 λόγοι που δείχνουν γιατί ο κόσμος είναι ηλίθιος".
Νήφε και μέμνησο απιστείν
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Η πλάκα είναι, που δεν καταλαβαίνουν ότι όσο πιο πολύ λένε ζαβό και ανίκανο τον Μητσοτάκη, τόσο μεγαλώνουν το επίπεδο ξεφτίλας της ήτας τους.hellegennes έγραψε: 27 Μάιος 2019, 12:35Πάνω-κάτω στις ίδιες μονάδες IQ είναι με τον Αλέξαρο. Περίπου 20 μονάδες κάτω του μέσου όρου.
Ποναει πολυ μαλλον το παιντι....
Μα εντελως εκτος τοπου και χρονου, εκτος κοινωνιας, ολος ο κοσμος τους εβριζε και αυτοι πιστευαν οτι θα ειναι νικητες; Μα τι μυαλα ειναι αυτα ρε πουστη μου.
Ζαιε πονας; Ερχεται και αλλη....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Νομίζω ο Μητσοτάκης έχει IQ πάνω από το ΜΟ και δεν είμαι γρούπι, το αντίθετο. Ο Τσίπρας μάλλον στο ΜΟ αλλά με κάποια μαθησιακά προβλήματα.hellegennes έγραψε: 27 Μάιος 2019, 12:35Πάνω-κάτω στις ίδιες μονάδες IQ είναι με τον Αλέξαρο. Περίπου 20 μονάδες κάτω του μέσου όρου.
- hellegennes
Τι λέει, ρε συ μποτ; Τελικά εκείνες οι φωτογραφίες από Θεσσαλονίκη τι έδειχναν; Εντάξει, η αλήθεια είναι δεν ήταν πάνω από 18 μονάδες η διαφορά. Μόνο στις Σέρρες έφτασε στις 20. Που να είχε και σοβαρό αρχηγό η ΝΔ.πήζον bot έγραψε: 27 Μάιος 2019, 12:37θυμα πρεζεμπορα και μιντιακου πραξικοπηματοςΠρετεντέρης έγραψε: 27 Μάιος 2019, 08:25Οταν τον γλεντάει ο Κούλης το ζαβό, ο Τσίπρας τι είναι;Τοξοβόλος_UK έγραψε: 27 Μάιος 2019, 03:26 καλά δεν αλλάζει οτι είναι ζαβό και καραγκάου ο κούλης
Απλά ο κόσμος ψήφισε τιμωρητικά τον ΣΥΡΙΖΑ.![]()
![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 307 Απαντήσεις
- 5306 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
-
- 49 Απαντήσεις