Θα τον θυμόμαστε καθημερινά για πολύ ακόμα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Exit Polls
Re: Exit Polls
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Σατανικε έχουμε σκρν σοτ τη μουτσουνα της Ακριβοπουλου, να δω κατι;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Η ''κακιά δεξιά'' και αρχίδια μάντολες.Γραφικός έγραψε: 26 Μάιος 2019, 23:02 Θέλω να δηλώσω κάτι: Δεν αναγνωρίζω σε κανέναν το δικαίωμα να απογοητεύεται που τα σκατά παραμένουν σκατά. Τέλειωσε πια η υπομονή μου με τους μεσήλικους παλιμπαιδίζοντες. Ξέρουμε τι θα γίνει από εδώ και μπρος. Το ξέρω εγώ, το ξέρετε εσείς, το ξέρει ο κόσμος όλος. Άμα ακούσω κανένα να παραπονιέται για την μη λαϊκή πολιτική της δεξιάς κι επειδή τα παραμύθια δεν είναι αλήθεια θα πέφτει χοντρό μπινελίκι, ακόμα και δια ζώσης. Να έχουμε διαφορετικές απόψεις, προτεραιότητες και στόχους θεμιτό, αλλά οι μόνιμα απογοητευμένες αμοιβάδες δεν δικαιούνται δια να ομιλούν.
Αρκετά μας ζάλισαν τ' αρχίδια.
Την χώρα την έφτασε ως εδώ η πασοκαρία.
Οι συριζαίοι πρέπει να τρώνε ξύλο κάθε μέρα.Δεν έχει σημασία να ξέρεις τον λόγο.Τον ξέρουν αυτοί.
Winston Churchill
Winston Churchill
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Δεν την έχω δει να βγαίνει ακόμηΕρμής έγραψε: 26 Μάιος 2019, 23:16 Σατανικε έχουμε σκρν σοτ τη μουτσουνα της Ακριβοπουλου, να δω κατι;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
Γραφικός
Μία άλλη πρόβλεψη:stergiosbik έγραψε: 26 Μάιος 2019, 23:08 Mια προβλεψη.
Ο Τσιπρας αποψε καταλαβε οτι το παιχνιδι ειναι εντελως χαμενο.
ΔΕΝ θα κανει προωρες εκλογες.
Θα κοιταξει να τα κανει πουτανα ολα και κυριως στην οικονομια ετσι ωστε οταν αναλαβει ο Μητσοτακης ν αναγκαστει να λαβει ακομη πιο δυσκολα μετρα για να βγαινει μετα ο Συριζα και να τον κατηγορει για επαναφορα μνημονιακων μετρων,διαλυση οικονομιας κλπ κλπ και τι καλα που ηταν ολα οταν κυβερνουσαμε εμεις.
Θα δουλεψει δηλαδη ο Τσιπρας για να κανει οσο το δυνατον μεγαλυτερο κακο στην ΝΔ μολις αναλαβει αδιαφορωντας για την χωρα.
Επειδή με τέτοια διαφορά δεν γίνεται να μην κάνει πρόωρες εκλογές, θα τις κάνει. Ο Κούλης θα τα πάει ακριβώς όπως θα τα πήγαινε ο Τσίπρας γιατί μας κυβερνούν η ΕΕ κι οι αγορές και ο εκλεγμένος πρωθυπουργός κάθε χώρας είναι απλό ανδρείκελο και τα ζώα που ακολουθούν τον μεν Κούλη θα χάφτουνε το παραμύθι και θα λένε "ο σύριζας φταίει", οι δε θα λένε "καλά να πάθετε που δεν μας θέλατε" κι όλοι μαζί θα πούνε να δώσουν και μία ευκαιρία στο... ΠΑΣΟΚ (όποιο όνομα και να έχει). Μετά το ΠΑΣΟΚ θα έρθει πάλι σύριζα ή Νουδού και μετά όποιον από τους δύο δεν είχαν ψηφίσει στις προηγούμενες.
Μια ζωή τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου.
Δυστυχως
-
talaipwros
Εντάξει, τους είδαμε και τους Κουμουνιστες πως κυβέρνησαν τόσα χρόνια.Γραφικός έγραψε: 26 Μάιος 2019, 23:17Μία άλλη πρόβλεψη:stergiosbik έγραψε: 26 Μάιος 2019, 23:08 Mια προβλεψη.
Ο Τσιπρας αποψε καταλαβε οτι το παιχνιδι ειναι εντελως χαμενο.
ΔΕΝ θα κανει προωρες εκλογες.
Θα κοιταξει να τα κανει πουτανα ολα και κυριως στην οικονομια ετσι ωστε οταν αναλαβει ο Μητσοτακης ν αναγκαστει να λαβει ακομη πιο δυσκολα μετρα για να βγαινει μετα ο Συριζα και να τον κατηγορει για επαναφορα μνημονιακων μετρων,διαλυση οικονομιας κλπ κλπ και τι καλα που ηταν ολα οταν κυβερνουσαμε εμεις.
Θα δουλεψει δηλαδη ο Τσιπρας για να κανει οσο το δυνατον μεγαλυτερο κακο στην ΝΔ μολις αναλαβει αδιαφορωντας για την χωρα.
Επειδή με τέτοια διαφορά δεν γίνεται να μην κάνει πρόωρες εκλογές, θα τις κάνει. Ο Κούλης θα τα πάει ακριβώς όπως θα τα πήγαινε ο Τσίπρας γιατί μας κυβερνούν η ΕΕ κι οι αγορές και ο εκλεγμένος πρωθυπουργός κάθε χώρας είναι απλό ανδρείκελο και τα ζώα που ακολουθούν τον μεν Κούλη θα χάφτουνε το παραμύθι και θα λένε "ο σύριζας φταίει", οι δε θα λένε "καλά να πάθετε που δεν μας θέλατε" κι όλοι μαζί θα πούνε να δώσουν και μία ευκαιρία στο... ΠΑΣΟΚ (όποιο όνομα και να έχει). Μετά το ΠΑΣΟΚ σύριζα ή Νουδού πάλι και μετά όποιον από τους δύο δεν είχαν ψηφίσει στις προηγούμενες.
Μια ζωή τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου.
Ας δώσουμε και στην Δεξιά μιαν ευκαιρία, πόσο χειρότερα να τα κανουν;
Στο Σκάι τώρα ο Τζουμάκας λέει ότι δεν συμβαίνει τίποτα, τις Ευρωεκλογές έχασε όχι τις εκλογές. 
viewtopic.php?f=29&t=11657&start=60ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Μάιος 2019, 14:58 Τελικώς, τα τελευταία σ/κ είναι μέσα στο σασπένς, δεν έχουμε παράπονο.
Στο ένα ποιος θα κάτσει στο θρόνο του γκοτ, στο άλλο το γιουρογκότ, μ' αυτά και μ' αυτά θα μπει ο Ιούνιος και θα ξενερώσουμε τελείως.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Γραφικός
Ευτυχώς που έχουμε και τον Ταλαίπωρο και γελάμε και λίγο.talaipwros έγραψε: 26 Μάιος 2019, 23:19 Εντάξει, τους είδαμε και τους Κουμουνιστες πως κυβέρνησαν τόσα χρόνια.
Ποτάμι και Ανελ πάντως πήραν αυτό που τους άξιζε
- Philip Mortimer
Η διαφορά έχει φτάσει τις 9,4 μονάδες
-
talaipwros
Καλά, αφού ήταν δεκσια ο συριζα, γιατί τόση κατάθλιψη για το 10% στο κεφάλι; δεν είσαι χαρούμενος που πέφτει η δεκσια;Γραφικός έγραψε: 26 Μάιος 2019, 23:20Ευτυχώς που έχουμε και τον Ταλαίπωρο και γελάμε και λίγο.talaipwros έγραψε: 26 Μάιος 2019, 23:19 Εντάξει, τους είδαμε και τους Κουμουνιστες πως κυβέρνησαν τόσα χρόνια.
- Otto Weininger
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 26 Μάιος 2019, 23:17Δεν την έχω δει να βγαίνει ακόμηΕρμής έγραψε: 26 Μάιος 2019, 23:16 Σατανικε έχουμε σκρν σοτ τη μουτσουνα της Ακριβοπουλου, να δω κατι;

Let them make the first mistake. We make the last move.
- Philip Mortimer
Άμα καταλήξει σε διψήφιο ποσοστό η διαφορα ο ΣΥΡΙΖΑ δε σώζεται με τιποτα. Δε θα μπορέσει να τη διαχειριστεί με κανένα τρόπο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Philip Mortimer την 26 Μάιος 2019, 23:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 32 Απαντήσεις
- 578 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ik_90
-
- 119 Απαντήσεις