!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ταξική ψήφος

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Ταξική ψήφος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος »

Γνωστός συριζαίος με τον οποίο διατηρούμε τυπικές σχέσεις με πλησίασε σε δημόσιο χώρο και μου ψιθύρισε στο αυτί να ψηφίσω Πέτρο Κόκκαλη λέγοντάς μου ακόμα πως θα έχω ό,τι θέλω (κυρίως εννοούσε προσκλήσεις σε διάφορα αθλητικά γεγονότα). Του απάντησα με δυνατή και καθαρή φωνή ώστε ν' ακούσουν και οι γύρω, ότι δεν χρειάζομαι τίποτα κι ότι ο Κόκκαλης είναι πλούσιος ενώ εγώ είμαι φτωχός. Αιφνιδιάστηκε διότι είχε πλησιάσει κι άλλους στον δημόσιο χώρο που βρισκόμασταν οι οποίοι έδειχναν δεκτικοί σε ό,τι τους ψιθύριζε.

Εικόνα

Συνέχισα λέγοντάς του ότι έχω μεγαλώσει ως εργάτης σε βιομηχανική περιοχή και ότι η ταξική μου συνείδηση δεν μου επιτρέπει να ψηφίσω κάποιον πλούσιο.

Εδώ να ενημερώσω για όσους δεν το γνωρίζουν, ότι σε όλες τις εκλογές στηρίζω τον Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή διότι αντιτίθεται στα σχέδια των μεγαλοκεφαλαιοκρατών που θέλουν ανοιχτά σύνορα για να ενισχύσουν τη θέση τους στον άξονα προσφοράς και ζήτησης εργασίας αδιαφορώντας για τις κοινωνικές αναταράξεις της σύγκρουσης πολιτισμών διότι έχουν από 50 μπράβους να φυλάνε τον κώλο τους.

Προσπάθησε να κάνει προπαγάνδα υπέρ του Κόκκαλη αλλά με τις μπούρδες που έλεγε περισσότερο ζημιά του έκανε παρά καλό. Αφού έδειχνε ότι δεν καταλαβαίνει του είπα ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤ' ΑΦΕΝΤΙΚΑ και η κουβέντα τελείωσε εκεί.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Re: Ταξική ψήφος

Εικόνα

Οι μεγαλοκεφαλαιοκράτες θέλουν πολλά και φθηνά εργατικά χέρια ώστε να ενισχύσουν τη θέση τους στον άξονα προσφοράς και ζήτησης εργασίας ενώ οι κομμουνιστές θέλουν περισσότερους εξαθλιωμένους εργάτες χωρίς ελληνική εθνική συνείδηση διότι πιστεύουν ότι έτσι θα ενισχυθούν κομματικά.

Οι κομμουνιστές είναι πολύ αδύναμοι ώστε να ανησυχήσουν τους κεφαλαιοκράτες όμως η προπαγάνδα υπέρ των ανοιχτών συνόρων εξυπηρετεί τα επιχειρηματικά τους συμφέροντα οπότε προωθούν τους κομμουνιστές σε κάθε βοθροκάναλο και σε όποιο άλλο μέσο έχουν.

Σε όλες τις εκλογές ψηφίζουμε με βάση τα δικά μας συμφέροντα, όχι με βάση τα κοινά συμφέροντα κεφαλαιοκρατών και κομμουνιστών.
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς »

Μπορώ να κλέψω την πρώτη φωτό γατ;
Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Χουργιατς έγραψε: 26 Μάιος 2019, 15:47 Μπορώ να κλέψω την πρώτη φωτό γατ;
Ναί έτσι κι αλλιώς το collage δεν είναι δικό μου, κάπου στο διαδίκτυο το αλίευσα κι εγώ.
Άβαταρ μέλους
relativer777
Phorum.gr user: relativer777

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από relativer777 »

Δηλαδή σου ζήτησε, απο γάταρος να γίνεις ψιψίνα !
Έχουν πλάκα τελικά οι Συριζαίοι, και τους είχα παρεξηγήσει.

:klino:
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
Άβαταρ μέλους
Γάταρος

relativer777 έγραψε: 26 Μάιος 2019, 15:56 Δηλαδή σου ζήτησε, απο γάταρος να γίνεις ψιψίνα !
Έχουν πλάκα τελικά οι Συριζαίοι, και τους είχα παρεξηγήσει.

:klino:
Πήρε θάρρος γιατί μου αρέσει να τρολάρω δημοσίως. Π.χ. εισχορώ σε παρέες αριστερών και πετάω φράσεις του τύπου

δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν ενώνονται η Ζωή με τον Παναγιώτη.

ο Μητσοτάκης δεν νομίζω να είναι χαζός όπως λέτε όμως παρατηρώντας τις αντιδράσεις του θεωρώ πως βρίσκεται μέσα στο φάσμα του αυτισμού.

σκόπευα να ψηφίσω Ζωή ή Παναγιώτη αλλά με ενόχλησε που βρέθηκαν δίπλα στους Φασίστες στο μακεδονικό οπότε μάλλον θα το ρίξω στον Βαρουφάκη.
Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός »

Γάταρος έγραψε: 26 Μάιος 2019, 15:36 Εδώ να ενημερώσω για όσους δεν το γνωρίζουν, ότι σε όλες τις εκλογές στηρίζω τον Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή
Δηλαδή αυτούς

Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Ναί, ψήφος ταξική. Όποιος θέλει τους πισινάτους από την Εκάλη να τους πάρει σπίτι του. Τα συμφέροντά σας και τα συμφέροντά μας.
Γραφικός

Έχεις μπερδέψει τα φωνήεντα: άλλο ταξική άλλο τοξική.
Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Και ταξική και τοξική για τα συμφέροντα μεγαλοκεφαλαιοκρατών και πισινάτων κομμουνιστών από την Εκάλη.
Γραφικός

Την ψήφο μου την ταξική
στα χέρια νοιώθω μαγική
θα υπερασπίσουν οι ληστές
εμέ και τους εφοπλιστές

Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Αυτό που δεν καταλαβαίνουν τα κομμούνια από την Εκάλη είναι ότι οι εφοπλιστές έχουν κινητές επιχειρήσεις οπότε υψηλή φορολογία σημαίνει αποχώρησή τους από τα φορολογικά δεσμά της χώρας που τους πιέζει και μετάβασή τους σε ευνοϊκότερο φορολογικό πλαίσιο. Όσο το δυνατόν πιο υψηλή φορολογία προς στους Έλληνες εφοπλιστές είναι η μόνιμη απαίτηση του ανταγωνιστικού γερμανικού εφοπλιστικού λόμπι και δεν μου προκαλεί έκπληξη που τα κομμούνια ταυτίζονται μαζί του.

Άντε τώρα να εξηγήσεις οικονομικά στα κομμούνια τα οποία είναι τόσο καλά σε αυτά που όταν τους κούνησαν μπροστά στη μούρη τους ένα κομμάτι πίτσα hut υπέστειλαν τη σημαία τους χωρίς να πέσει ούτε ένας πυροβολισμός.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
relativer777
Phorum.gr user: relativer777

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από relativer777 »

Φίλε Γάταρε η Χρυσή Αυγή έχει το σύνθημα, Χάηλ Χίτλερ. Οι Συριζαίοι το Χάηλ Μέρκελ.
Οι Ν.Δ. Χάηλ Μακρον.
Κανένας δεν έχει το Χάηλ Έλληνες.
Δηλαδή είσαστε ένα μάτσο ανθέλληνες.
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
Άβαταρ μέλους
Γάταρος

relativer777 έγραψε: 26 Μάιος 2019, 17:52 Φίλε Γάταρε η Χρυσή Αυγή έχει το σύνθημα, Χάηλ Χίτλερ. Οι Συριζαίοι το Χάηλ Μέρκελ.
Οι Ν.Δ. Χάηλ Μακρον.
Κανένας δεν έχει το Χάηλ Έλληνες.
Δηλαδή είσαστε ένα μάτσο ανθέλληνες.
Όσες αναφορές έγιναν στην Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία εντοπίζονται στο πλαίσιο των κοινών ιδεολογικών αναφορών οι οποίες αφορούν το κομμάτι του Εθνικισμού και του Κοινωνισμού. Όλα αυτά τα έχουμε συζητήσει πολλές φορές σε διάφορα νήματα. Προφανώς η ψήφος στη Χρυσή Αυγή είναι πάνω απ' όλα ψήφος εθνική, αλλά σε αυτό το νήμα λέω ότι είναι και ταξική.
Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Εικόνα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”