!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Exit Polls
Re: Exit Polls
Προβλήματα με τις εφορευτικές επιτροπές,φόβοι για καθυστέρηση ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων https://www.protothema.gr/politics/arti ... tametrisi/
"Το έθνος πρέπει να θεωρεί εθνικό αυτό που είναι αληθές"
Διονύσιος Σολομος
Διονύσιος Σολομος
παντως εχουν μια μεγιστη πλακα
τα αριστερα που μιλανε για εθνικα συμφεροντα
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
Lugozzi έγραψε: 26 Μάιος 2019, 15:05Βρες αυτές της τελευταίας εβδομάδαςalekhine έγραψε: 26 Μάιος 2019, 15:01εχω μια του περασμενου μηνα που εδινε 17 μοναδες διαφοραLugozzi έγραψε: 26 Μάιος 2019, 14:54
Μα με την τελευταία δημοσκόπηση της κάθε εταιρίας θα συγκρίνεις
Με αυτές θα συγκρίνουμε αν έπεσαν μέσα
αρα μονο αυτης της τελευταιας εβδομαδας εχουν σημασια και ολες οι υπολοιπες ειναι ναχαμε να λεγαμε
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Διαφόρων ειδών, αλλά τα μεγαλύτερα νούμερα ψηφίζουν σύριζα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Και δυστυχώς αυτές οι εκλογές περιλαμβάνουν και θύματα.Ηλικιωμένος πέθανε ενώ ψήφιζε https://www.news247.gr/ekloges/ekloges- ... 09696.html
Διονύσιος Σολομος
Διονύσιος Σολομος
Δεν είναι νούμερα οι Ζαιοι προδότες είναι η εσχατογεροι που δωροδοκήθηκαν από τον εργοδότη του καρανικαΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 26 Μάιος 2019, 15:21Διαφόρων ειδών, αλλά τα μεγαλύτερα νούμερα ψηφίζουν σύριζα
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Εννοούν των πολλών ...run έγραψε: 26 Μάιος 2019, 15:20 παντως εχουν μια μεγιστη πλακα
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Υπερκουλτουριάρης
Σκεψου να χασει ο 666Κουλης με μια ψηφο διαφοραApergos8 έγραψε: 26 Μάιος 2019, 15:22 Και δυστυχώς αυτές οι εκλογές περιλαμβάνουν και θύματα.Ηλικιωμένος πέθανε ενώ ψήφιζε https://www.news247.gr/ekloges/ekloges- ... 09696.html
Δεν την ξέρω καν αυτή που έβαλες
Πιστεύει κανένας ό,τι η διαφορά είναι 17 μονάδες?
Χαχαχαχα
Αυτά είναι για να πανηγυριζετε φίλε ότι χάσατε μόνο με 5
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
independent_44
- Phorum.gr user: independent_44
Καθαρή διαφορά ανάμεσα στα δύο πρώτα κόμματα δείχνουν τα πρώτα στοιχεία του Exit poll. Ερωτηματικό αν θα έρθει η ανατροπή το απόγευμα. Σαφές προβάδισμα για το τρίτο κόμμα σε σχέση με αυτά που ακολουθούν. Στις 19.00 το αποτέλεσμα του Exit poll, μετά τις 21.00 η πρώτη επίσημη εκτίμηση για το εκλογικό αποτέλεσμα.
https://www.newsit.gr/ekloges/exit-poll ... tification
Πότε θα βγούν τα αποτελέσματα των εκλογών: https://www.pagenews.gr/2019/05/26/poli ... yseon/amp/
Διονύσιος Σολομος
Διονύσιος Σολομος
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
οι μονοι που πανηγυριζουν ειναι οσοι ποσταρουν δημοσκοπησεις εκτος προεκλογικης και μοστραρουν τα ευρηματα λες και εχουν σημασιαLugozzi έγραψε: 26 Μάιος 2019, 15:27Δεν την ξέρω καν αυτή που έβαλες
Πιστεύει κανένας ό,τι η διαφορά είναι 17 μονάδες?
Χαχαχαχα
Αυτά είναι για να πανηγυριζετε φίλε ότι χάσατε μόνο με 5
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
είναι και οι ελληνοποιησεις πλείστων οσων μωαμεθανών από ασια και αφρικη
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Πήγα στο εκλογικό κέντρο, δίνω ταυτότητα κύριος, και όλα τα συμπράγκαλα, με δίνουν τα ψηφοδέλτια για τις τοπικές εκλογές της πόλεως, που γίνονται ταυτόχρονα. Πάω στο παραβάν, σταυρώνω DIE LINKE κι έναν ελληνικής καταγωγής της SPD για να υποστηρίξω και Ρωμηούς, επιστρέφω στις κυράτσες, λέω, πού ψηφάμε για Ευρώπη; Με λέει μια, Μα δεν σας δώκαμε ευωροψηφοδέλτιο; Όι, λέω. Πετάγεται ένας ύποπτος από πιο πέρα, Δεν σας έδωσα, α, συγγνώμη, θα ξέχασα. Νόμιζα πως σας είχα δόκει. Με το δίνει, ξανά-μανά στο παραβάν, σταυρώνω το κόμμα του Ianis, ας του δώσουμε μια ευκαιρία να πει τι εννοεί, και βγαίνω, ο πούστης δεν μου έδωσε ευρωψηφοδέλτιο επειδή είδε ελληνικό επίθετο και σου λέει, μήπως κόψουμε κάτι. Κανονικά έπρεπε να φερθώ καραμπαμπίστικα, Γιατί μωρή κουφάλα σαμποτάρεις να΄ουμ, εμείς όταν χτίζαμε παρθενώνες εσύ έτρωγες φουντούκια με τις πατούσες. Αλλά ήλεγξα τα ένστικτά μου επειδής στους αντιπροσώπους ήτανε όλα MILF και ιδιαίτερα μια χοντρή-θεόχοντρη, που μου αρέσουν οι χοντρές.
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 32 Απαντήσεις
- 578 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ik_90
-