!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ελεύθερο κάμπινγκ υπέρ ή κατά

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Re: Ελεύθερο κάμπινγκ υπέρ ή κατά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Naida έγραψε: 26 Μάιος 2019, 13:02
Ερμής έγραψε: 26 Μάιος 2019, 12:48
blackpaint έγραψε: 26 Μάιος 2019, 12:41

ναι, ναι καταλαβα
ή αναρχικοι της εκαλης
ή πρεζακια της ομονοιας/εξαρχειων
Ποιός μίλησε για πρεζακηδες η αναρχικους; καμία σχέση.
Για καθημερινούς φυσιολογικούς ανθρώπους μιλάω
Naida έγραψε: 26 Μάιος 2019, 12:45 [

Γιατί αυτοί που πάνε για καμπινγκ δεν κουράζονται όλο το χρόνο; Απλά τους ξεκουράζει αυτός ο τρόπος διακοπών. Να απολαύσουν τη φύση όσο πιο κοντά της μπορούν.
Ίσως τα παιδιά της πόλης δυσκολεύονται λίγο να το αντιληφθούν ως προς το κομμάτι φύση.
Ναι είναι γνωστό ότι Αθηναίος δε πατάει σε Γαύδο και Ανάφη
Εννοείται και πατάει. Αφού γεμάτα είναι τα ξενοδοχεία και τα ενοικιαζομενα :lol:
Που θα βρεις περισσοτερη επαρχεία θεωρείς. Στη Μύκονο η στην Ανάφη;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Ερμής έγραψε: 26 Μάιος 2019, 13:59
Naida έγραψε: 26 Μάιος 2019, 13:02
Ερμής έγραψε: 26 Μάιος 2019, 12:48
Ποιός μίλησε για πρεζακηδες η αναρχικους; καμία σχέση.
Για καθημερινούς φυσιολογικούς ανθρώπους μιλάω

Ναι είναι γνωστό ότι Αθηναίος δε πατάει σε Γαύδο και Ανάφη
Εννοείται και πατάει. Αφού γεμάτα είναι τα ξενοδοχεία και τα ενοικιαζομενα :lol:
Που θα βρεις περισσοτερη επαρχεία θεωρείς. Στη Μύκονο η στην Ανάφη;
Όταν λες επαρχία εννοείς επαρχιωτες που μένουν Αθήνα όπως εγώ ή κατευθείαν από επαρχία; Κι επίσης λέμε για το κάμπινγκ.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Αναφη=κάμπινγκ. Δεν εχει ξενοδοχεία. Δε ξερω αν τελευταία έχει γίνει κάτι.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ερμής έγραψε: 26 Μάιος 2019, 14:05 Αναφη=κάμπινγκ. Δεν εχει ξενοδοχεία. Δε ξερω αν τελευταία έχει γίνει κάτι.
Έχει ενοικιαζόμενα.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Naida έγραψε: 26 Μάιος 2019, 13:57
Airman68 έγραψε: 26 Μάιος 2019, 13:53

Αυτό λέω κι εγώ.
Όλοι χρειάζονται διακοπές από την καθημερινότητά τους, ανεξάρτητα από το πού μένουν... :)
Ναι απλα δε νομίζω στις επαρχιακές πόλεις να έχουν τόσο πολύ την έννοια διακοπές όπως το έχουν εδώ στην Αθήνα. Να πάνε σε άλλο μέρος πχ νησί, ξενοδοχεία κτλ. Ίσως επειδή έχουμε χωριά ή το κόστος θα ήταν πιο μεγάλο; δε ξέρω. Δεν θυμάμαι κόσμο να πηγαίνει διακοπές.
Αυτό ισχύει. Αν μένεις σε πόλη, που υπάρχει κοντά θάλασσα (ακόμη κι αν δεν είναι παραλιακή) έχεις κάνει πριν τις "κλασσικές" αυγουστιάτικες διακοπές περισσότερα μπάνια και το κυριώτερο περισσότερες αποδράσεις. Οπότε, σαφώς και δεν έχεις την ίδια ανάγκη. Κάποιες φορές κάποια καλά σ/κ μπορούν να σε φορτίσουν πολύ περισσότερο από ένα συνεχές 20μερο, που μπορεί και να μην "πετύχει". Κατά τα άλλα, όπως και να το κάνουμε, άλλη πίεση νοιώθει κάποιος που μένει στην Αθήνα, σε άλλο περιβάλλον ζει όλη μέρα και άλλη κάποιος που μένει στην επαρχία ακόμη κι αν είναι σε πεδινή περιοχή. Είναι καθαρά θέμα χώρου και κυρίως ρυθμών. Ένα σπίτι με αυλή στο χωριό σε "ξεκουράζει" περισσότερο από ένα διαμέρισμα στην πόλη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Βλέπω να ξεκινάει άλλη κουβέντα μεταξύ πολης-χωριου. :lol:
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

παμε για κάμπινγκ και μετά σε ξενοδοχείο για ξεκούραση :flip:
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Μάιος 2019, 14:13
Αυτό ισχύει. Αν μένεις σε πόλη, που υπάρχει κοντά θάλασσα (ακόμη κι αν δεν είναι παραλιακή) έχεις κάνει πριν τις "κλασσικές" αυγουστιάτικες διακοπές περισσότερα μπάνια και το κυριώτερο περισσότερες αποδράσεις. Οπότε, σαφώς και δεν έχεις την ίδια ανάγκη. Κάποιες φορές κάποια καλά σ/κ μπορούν να σε φορτίσουν πολύ περισσότερο από ένα συνεχές 20μερο, που μπορεί και να μην "πετύχει". Κατά τα άλλα, όπως και να το κάνουμε, άλλη πίεση νοιώθει κάποιος που μένει στην Αθήνα, σε άλλο περιβάλλον ζει όλη μέρα και άλλη κάποιος που μένει στην επαρχία ακόμη κι αν είναι σε πεδινή περιοχή. Είναι καθαρά θέμα χώρου και κυρίως ρυθμών. Ένα σπίτι με αυλή στο χωριό σε "ξεκουράζει" περισσότερο από ένα διαμέρισμα στην πόλη.

Έτσι ακριβώς όπως τα είπες. Ακόμα και μια μέρα σου φτάνει να φορτίσεις αν περάσεις πραγματικά καλά.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Ερμής έγραψε: 26 Μάιος 2019, 14:24 Βλέπω να ξεκινάει άλλη κουβέντα μεταξύ πολης-χωριου. :lol:
Εντάξει και στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας, κάτι γινόταν. Ειδικώς στα μέρη σου. :P

Αυτό που περιγράφει ο Καρβέλας, το έχω ζήσει κάποια χρόνια μετά και ήταν ακριβώς έτσι.
Το sweet home ήταν παραλιακό καφέ, που έχει κλείσει. Τα καλοκαιρινά πρωϊνά, πριν κλείσουν τα σχολεία γέμιζε με μαθητές που έκαναν κοπάνες. :lol:

Οι Αδωνικοί μαζευόμασταν το πρωί στην πλατεία, χωριζόμασταν σε τριάδες και πηγαίναμε με ωτοστόπ στα λιμανάκια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Μάιος 2019, 12:24
Ορέστης 35 έγραψε: 26 Μάιος 2019, 11:54 Στο οργανωμενο καμπινγκ σε βαζουν σε συγκεκριμενη θεση; Δε μπορεις να αλλαξεις μετα αν εχεις φασαριοζους γειτονες ή καπνιστες;
Όχι, υπάρχουν άδειες θέσεις (χώροι) και διαλέγεις εσύ το μέρος που θα στήσεις.

Σε μερικά, υπάρχουν ακόμη και έτοιμες άδειες σκηνές, με επιπλέον χρέωση.

Σε κάθε περίπτωση, τα οργανωμένα κάμπινγκ είναι καλή περίπτωση ως λύση ανάγκης, στην περίπτωση που πας σε κάποιο μέρος χωρίς να έχεις κλείσει δωμάτιο ή ακόμη και ως βάση όταν φτάσεις κάπου, μέχρι να ρίξεις μια ματιά στην περιοχή. Αν δεν βρεις κάτι καλό για ελεύθερο, μένεις στο οργανωμένο ή σε κάποιο δωμάτιο. Γενικώς, η σκηνή σου προσφέρει μεγάλη ευελιξία, γιατί δεν χρειάζεται να κλείσεις δωμάτιο για κάποιες συγκεκριμένες μέρες. Και ποτέ δεν ξέρεις σε τι φάση θα πέσεις όταν φτάσεις.
Αρα αλλαζεις θεση αναλογως διαθεσιμοτητας. Να σου πω κι εμενα μου τη σπαει η φαση με το μπουκινγκ που πρεπει να τα προγραμματισω και να τα αποφασισω ολα απο πριν χωρις να εχω πληροφοριες. Καλυτερα να παρω το καραβι μεχρι εκει και να δω ιδιοις ομασοι.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Ορέστης 35 έγραψε: 26 Μάιος 2019, 14:34
Ορέστης 35 έγραψε: 26 Μάιος 2019, 11:54 Στο οργανωμενο καμπινγκ σε βαζουν σε συγκεκριμενη θεση; Δε μπορεις να αλλαξεις μετα αν εχεις φασαριοζους γειτονες ή καπνιστες;

Σε κάθε περίπτωση, τα οργανωμένα κάμπινγκ είναι καλή περίπτωση ως λύση ανάγκης, στην περίπτωση που πας σε κάποιο μέρος χωρίς να έχεις κλείσει δωμάτιο ή ακόμη και ως βάση όταν φτάσεις κάπου, μέχρι να ρίξεις μια ματιά στην περιοχή. Αν δεν βρεις κάτι καλό για ελεύθερο, μένεις στο οργανωμένο ή σε κάποιο δωμάτιο. Γενικώς, η σκηνή σου προσφέρει μεγάλη ευελιξία, γιατί δεν χρειάζεται να κλείσεις δωμάτιο για κάποιες συγκεκριμένες μέρες. Και ποτέ δεν ξέρεις σε τι φάση θα πέσεις όταν φτάσεις.
Αρα αλλαζεις θεση αναλογως διαθεσιμοτητας. Να σου πω κι εμενα μου τη σπαει η φαση με το μπουκινγκ που πρεπει να τα προγραμματισω και να τα αποφασισω ολα απο πριν χωρις να εχω πληροφοριες. Καλυτερα να παρω το καραβι μεχρι εκει και να δω ιδιοις ομασοι.
Αν το κάνεις, να κοιτάξεις πρώτα αν υπάρχει κάμπινγκ κοντά στο λιμάνι, διαφορετικά είναι ταλαιπωρία.

Αλλά γιατί να μπλέκεις οπωσδήποτε με καράβια βρε Ορέστη; Υπάρχουν και παραλιακές περιοχές που πας οδικώς και είναι πανέμορφες. Μπορείς να κοιτάξεις για κάμπινγκ σε Εύβοια, Πελοπόννησο και παραλίες Ιόνιου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Μάιος 2019, 14:47

Αν το κάνεις, να κοιτάξεις πρώτα αν υπάρχει κάμπινγκ κοντά στο λιμάνι, διαφορετικά είναι ταλαιπωρία.

Αλλά γιατί να μπλέκεις οπωσδήποτε με καράβια βρε Ορέστη; Υπάρχουν και παραλιακές περιοχές που πας οδικώς και είναι πανέμορφες. Μπορείς να κοιτάξεις για κάμπινγκ σε Εύβοια, Πελοπόννησο και παραλίες Ιόνιου.
Δεν εχω αυτοκινητο. Δεν ειναι μεγαλυτερη ταλαιπωρια τα πουλμαν απο τα καραβια; :p2:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Ορέστης 35 έγραψε: 26 Μάιος 2019, 14:54
ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Μάιος 2019, 14:47

Δεν εχω αυτοκινητο. Δεν ειναι μεγαλυτερη ταλαιπωρια τα πουλμαν απο τα καραβια; :p2:
Σαφώς όχι. Κατ' αρχήν έχουν πολύ πιο συχνά δρομολόγια. Και φυσικά πρέπει να χρησιμοποιήσεις τη συγκοινωνία που διαθέτει το νησί όταν φτάσεις στο λιμάνι, από τη στιγμή που δεν έχεις μέσο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Ερμής έγραψε: 26 Μάιος 2019, 14:05 Αναφη=κάμπινγκ. Δεν εχει ξενοδοχεία. Δε ξερω αν τελευταία έχει γίνει κάτι.
Η Ανάφη δεν έχει κάμπινγκ. Εννοώ οργανωμένο.
Τα δε τελευταία χρόναι απαγορεύουν το ελεύθερο, με αποτέλεσμα να γίνεται μάχη με τους σκηνίτες στο Ρούκουνα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Εδώ που τα λέμε βρε παιδιά, αν είναι να κάνεις "ελεύθερο" μαζί με άλλες πενήντα σκηνές στην ίδια παραλία και 200 κολυμβητές τριγύρω, καλύτερα να πας σε οργανωμένο.

Το ότι κάποιοι στήνουν στον ήλιο, δεν το συζητώ καν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”