Με μικρή διαφορά η ΝΔ θα λεηλατήσει τους ισαποσάκηδες από Πασοκοποτάμια.πήζον bot έγραψε: 26 Μάιος 2019, 13:41Πρετεντέρης έγραψε: 26 Μάιος 2019, 13:39Αυτό.Lugozzi έγραψε: 26 Μάιος 2019, 13:37 Προσωπικά Θέλω μικρή διαφορά για να πάμε σε πρόωρες με αντισυριζαϊκη πανστρατιά
Καλύτερα μια μικρή διαφορά τώρα, για να πέσει το μαύρο μετά.
Βέβαια,με μεγάλη διαφορά, ο Τσίπρας θα μαζέψει τα κουβαδάκια του άμεσα.![]()
![]()
![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Exit Polls
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Re: Exit Polls
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Τα exit polls είναι ανάξια εμπιστοσύνης.Θα περιμένουμε τα κανονικά εκλογικά αποτελέσματα.
Υπεράνω όλων η πατρίς
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΨΩΛΩΝ-71 έγραψε: 26 Μάιος 2019, 13:20 ΣΥΡΙΖΑ στην Ευρώπη
ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια
ΣΥΡΙΖΑ και στο Δήμο
Σ Υ Ρ Ι Ζ Α ! ! !
Η πατριωτική επιλογή
![]()
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Κυττάχτε τον χυδαίο κυνισμό και την αλαζονία των καθεστωτικών, και αναλογιστείτε ποιό είναι το καθήκον σας ως ευρωπαίοι πολίτες
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
τον κοιταξαν, τωρα ειναι αργαΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 26 Μάιος 2019, 13:44Κυττάχτε τον χυδαίο κυνισμό και την αλαζονία των καθεστωτικών, και αναλογιστείτε ποιό είναι το καθήκον σας ως ευρωπαίοι πολίτες
- Υπερκουλτουριάρης
Ο Ζαβος γιος παντως πρωθυπουργος δεν βγαινει.Μπίστης έγραψε: 26 Μάιος 2019, 13:42Γιά τον γιό της ; δίκιο έχουν. Είναι κωλόπαιδο.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 26 Μάιος 2019, 13:15
Κανενας δεν λεει τι ψηφιζει, αλλα ολοι βριζουν την Ντορα χυδαια, ακομα και τα παλια τελειωμενα δεξια υποκειμενα.
Εμάς οι δικοί μας οι δικοί μας δεκσιοί θα τον βγάλουν δήμαρχο !!!!
![]()
- Σαρακατσανος
Oι δημοσκοπήσεις, όσο μπορείς να τις εμπιστευθείς, δείχνουν ότι ανεβαίνει τις 3 τελευταίες ημέρες. Του έδιναν 2,1%.Cavaliere έγραψε: 26 Μάιος 2019, 13:52 Μου μπήκε ένα δαιμόνιο να ψηφίσω Βαρουφάκη. Δεν ξέρω. Ο διάβολος.
Re: Ομοιοπαθητική = Απάτη
Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 14 Οκτ 2018, 22:48
Καταρχας ο τιτλος ειναι παραπλανητικος και ψευδης
Αποτελει φαντασιωση του νηματοθετη και οχι πραγματικοτητα
Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 14 Οκτ 2018, 22:48
Καταρχας ο τιτλος ειναι παραπλανητικος και ψευδης
Αποτελει φαντασιωση του νηματοθετη και οχι πραγματικοτητα
Και καλά θα κάνεις είναι έτοιμος για μια πρόταση για ένα ομόλογο 500 δις για πράσινη ανάπτυξηCavaliere έγραψε: 26 Μάιος 2019, 13:52 Μου μπήκε ένα δαιμόνιο να ψηφίσω Βαρουφάκη. Δεν ξέρω. Ο διάβολος.
και τα πράσινα μπακακάκια το περιμένουν πως και πως
3 μέλη της γερμανικής μου οικογένειας ήδη τον εψήφισαν. Με ψήνουν.Σαρακατσανος έγραψε: 26 Μάιος 2019, 14:00Oι δημοσκοπήσεις, όσο μπορείς να τις εμπιστευθείς, δείχνουν ότι ανεβαίνει τις 3 τελευταίες ημέρες. Του έδιναν 2,1%.
Ordem e Progresso.
Ρε διαβολοι τοσο πολυ μισειτε την ευρωπαικη οικογενειαCavaliere έγραψε: 26 Μάιος 2019, 14:053 μέλη της γερμανικής μου οικογένειας ήδη τον εψήφισαν. Με ψήνουν.Σαρακατσανος έγραψε: 26 Μάιος 2019, 14:00Oι δημοσκοπήσεις, όσο μπορείς να τις εμπιστευθείς, δείχνουν ότι ανεβαίνει τις 3 τελευταίες ημέρες. Του έδιναν 2,1%.
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
ΡιξτοCavaliere έγραψε: 26 Μάιος 2019, 14:053 μέλη της γερμανικής μου οικογένειας ήδη τον εψήφισαν. Με ψήνουν.Σαρακατσανος έγραψε: 26 Μάιος 2019, 14:00Oι δημοσκοπήσεις, όσο μπορείς να τις εμπιστευθείς, δείχνουν ότι ανεβαίνει τις 3 τελευταίες ημέρες. Του έδιναν 2,1%.
Για να τον βρίζουμε αμέσως μετά
Παρέα
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Εκπλήξεις από τα exit polls στις ευρωεκλογές και όργιο φημών από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ -
Πιθανή διαφορά 5% με 6% -
Χρυσή Αυγή δίνει μάχη με το Κίνημα Αλλαγής για την τρίτη θέση με ποσοστά κοντά στο 8%
Ανεβαίνουν ΜερΑ 25,
Βελόπουλος
http://www.bankingnews.gr/index.php?id=427327
Πιθανή διαφορά 5% με 6% -
Χρυσή Αυγή δίνει μάχη με το Κίνημα Αλλαγής για την τρίτη θέση με ποσοστά κοντά στο 8%
Ανεβαίνουν ΜερΑ 25,
Βελόπουλος
http://www.bankingnews.gr/index.php?id=427327
Είναι τέτοιας η κλίμακας η πληροφόρηση ή παραπληροφόρηση.... όπου από πηγές της ΝΔ αναφέρουν ότι στο πρώτο κύμα των exit polls οι διαφορές είναι 8 με 10 μονάδες υπέρ της ΝΔ αλλά θα μειωθεί αυτή η διαφορά και από τον ΣΥΡΙΖΑ αναφέρουν ότι οι διαφορές στο πρώτο κύμα των exit polls είναι 4 μονάδες προφανώς κάποια από τις δύο πλευρές δεν λέει την αλήθεια λόγω της χαοτικής διαφοράς μεταξύ ίδιων μετρήσεων.
Με βάση τις ίδιες φήμες η Χρυσή Αυγή δίνει μάχη με το Κίνημα Αλλαγής για την τρίτη θέση με ποσοστά κοντά στο 8%.
Ταυτόχρονα το ΜερΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη φαίνεται ότι αρχίζει να ανεβαίνει ουσιαστικά παίρνοντας ψήφους από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους αναποφάσιστους καθώς και η Ελληνική Λύση του Βελόπουλου που πηγαίνει καλά στην Βόρεια Ελλάδα και κόβει ψήφους κυρίως από την ΝΔ και λιγότερο από την Χρυσή Αυγή.
Την ίδια στιγμή οι φήμες οργιάζουν ότι ο Τσίπρας θα προκηρύξει εκλογές 30 Ιουνίου 2019 αντί Οκτωβρίου 2019,
Έμπειρος δημοσκόπος αναφέρει ότι η ΝΔ θα μπορούσε να κερδίσει με διαφορές από 4,5% έως 6% ή οριακά υψηλότερα του 6%... ωστόσο μετά τις 15:00 το μεσημέρι θα υπάρχει καλύτερη δυνατότητα πρόγνωσης εκλογικού αποτελέσματος.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Τον έριξα.
Α Αθηνών στην παλιά μου γειτονιά. Ελάχιστα ψηφοδέλτια της ΧΑ στον κάδο. Μου έκανε εντύπωση
Μοιρασμενα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.
Δημοτικές ο μπακογιαννης μάλλον πάει σούζα όπως και Πατουλης στην περιφέρεια.
Α Αθηνών στην παλιά μου γειτονιά. Ελάχιστα ψηφοδέλτια της ΧΑ στον κάδο. Μου έκανε εντύπωση
Μοιρασμενα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.
Δημοτικές ο μπακογιαννης μάλλον πάει σούζα όπως και Πατουλης στην περιφέρεια.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 32 Απαντήσεις
- 578 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ik_90
-