!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ελεύθερο κάμπινγκ υπέρ ή κατά

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Ελεύθερο κάμπινγκ υπέρ ή κατά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Μηχανικός έγραψε: 26 Μάιος 2019, 13:05
Chainis έγραψε: 26 Μάιος 2019, 13:03
Ίφιδα έγραψε: 25 Μάιος 2019, 19:02 Γενικά οι πισίνες είναι άστα και να προσθέσω το ερώτημα
Μόνο εγώ σιχαίνομαι τις ξαπλώστρες; πάνω τους ιδρώνουν εκατοντάδες άνθρωποι οι οποίοι μπορεί να κουβαλάνε διαφορά "πράγματα". Εννοείται ότι δεν κάθεσαι χωρίς πετσέτα αλλά και πάλι
Δεν απλώνετε την δική σας πετσέτα στις ξαπλώστρες;
Και πλένεις την πετσέτα κάθε φορά που γυρίζεις από το μπάνιο
ή χρησιμοποιείς την ίδια τις επόμενες μέρες; :D

Τα σωστά τα μαγαζιά πλένουν τις ξαπλώστρες με πιεστικό κάθε πρωί.
Να χρησιμοποιήσεις την ίδια πετσέτα που είχες στρωμένη στην ξαπλώστρα; :o

Ωραία η ξαπλώστρα σίγουρα αλλά είμαι φαν της ψαθάς κάτω στην άμμο γιατί κάπου πρέπει να χώνεις τα πόδια, τα χέρια να τρίβεις την άμμο, να βρίσκεις γύρω γύρω βοτσαλάκια. Να έρχεσαι σε επαφή με την άμμο βρε αδερφέ.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

Ίφιδα έγραψε: 25 Μάιος 2019, 19:02 Γενικά οι πισίνες είναι άστα και να προσθέσω το ερώτημα
Μόνο εγώ σιχαίνομαι τις ξαπλώστρες; πάνω τους ιδρώνουν εκατοντάδες άνθρωποι οι οποίοι μπορεί να κουβαλάνε διαφορά "πράγματα". Εννοείται ότι δεν κάθεσαι χωρίς πετσέτα αλλά και πάλι

2-3 γυναίκες από όσες μου έτυχαν τις ξέπλεναν μαζί με τα μαγιό, εγώ προσωπικά δεν ενδιαφερόμουν ποτέ, ξάπλωνα με την ίδια ευκολία στην αμμουδιά χωρίς πετσέτα ή την ξαπλώστρα με πετσέτα.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

Naida έγραψε: 26 Μάιος 2019, 13:13

Να χρησιμοποιήσεις την ίδια πετσέτα που είχες στρωμένη στην ξαπλώστρα; :o

Ωραία η ξαπλώστρα σίγουρα αλλά είμαι φαν της ψαθάς κάτω στην άμμο γιατί κάπου πρέπει να χώνεις τα πόδια, τα χέρια να τρίβεις την άμμο, να βρίσκεις γύρω γύρω βοτσαλάκια. Να έρχεσαι σε επαφή με την άμμο βρε αδερφέ.
:goodpost:
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Ο 1 αποκλείεται να είναι ο Ερμής, γιατί δεν θέλει να κουράζεται.
Η 2 αποκλείεται να είναι η Ίφιδα γιατί καπνίζει και δεν θα άντεχε να φτάσει εκεί. :D
.
Βουνό.jpg
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μηχανικός την 26 Μάιος 2019, 13:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Chainis έγραψε: 26 Μάιος 2019, 13:14

2-3 γυναίκες από όσες μου έτυχαν τις ξέπλεναν μαζί με τα μαγιό, εγώ προσωπικά δεν ενδιαφερόμουν ποτέ, ξάπλωνα με την ίδια ευκολία στην αμμουδιά χωρίς πετσέτα ή την ξαπλώστρα με πετσέτα.
Αυτό είναι λάθος. Ψάθα και πετσέτα αν θες. Και μετά τίναγμα καλό, στέγνωμα αν είναι μούσκεμα και πλύσιμο στους 90 οι πετσέτες.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

Εσθήρ έγραψε: 26 Μάιος 2019, 11:54 Μηπως δενε χεις καταλαβει τι εστι ελετθερος κατασκηνωτης;ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΓΚΑΟΥ.Δες τα αρθρα ,και τα τρια ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΕΣ ΜΙΛΑΝΕ,ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΚΑΜΠΙΝΓΚ.ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙς ΞΕΣ;Μαλλον ΟΧΙ.
Λοιπόν, θα προσπαθήσω να μιλήσω ψύχραιμα μαζί σου και με επιχειρήματα. ΟΟΟΟΟΟΜΜΜΜΜΜΜΜ

1ον, οι δημοσιογράφοι γράφουν ότι τους πει τ αφεντικό τους και το αφεντικό τους έχει περισσότερα να κερδίσει από ξενοδόχους, ρουμς του λετ και οργανωμένα κάμπινγκ απ ότι απ τους ελεύθερους κατασκηνωτες. Αυτό νομίζω είναι απολύτως κατανοητό

2ον, τα δάση καίγονται κυρίως από εμπρηστές, κατοίκους κι όσους έχουν συμφέρον να χτίσουν πάνω στα καμμένα τα σπίτια τους και τις ξενοδοχειακές μονάδες στις οποίες μένουν οι "καθαροί" κι όχι οι χλεμπονιάριδες, γύφτοι, τσιγγούνιδες και λοιπά κοσμητικά επίθετα. Το Μάτι, την Ηλεία, την Χαλκιδική, δε τα καψανε κατασκηνωτες αλλά ηλίθιοι κάτοικοι και εγκληματίες που είχαν συμφέρον

3ον, στις φωτογραφίες που ανέβασε ο δημοσιογράφος βλέπουμε 2πλο και μόνο στρώμα σπιτιού, βλέπουμε ρόδες, βλέπουμε αφρολεξ που χρησιμοποιείται σε μαξιλάρια καναπέδων, αν δεν κάνω λάθος και μια πόρτα μικρού ψυγείου απ αυτά που βρίσκουμε σε δωμάτια στις καλοκαιρινές μας διακοπές, όπως και διάφορα άλλα σκουπίδια. Και σε ερωτώ,με βάση τη λογική, από πού κι ως πού τεκμαίρεται ότι αυτά ειναι σκουπίδια των ελεύθερων κατασκηνωτών και μόνο, κι όχι διάφορων σιχαμένων ηλίθιων που χρησιμοποιούν την περιοχή ως χωματερή, όπως γίνεται σε χιλιάδες αλλά μέρη της Ελλάδας που δεν πατάνε κατασκηνωτές;

4ον, όχι, δεν είναι λίγοι οι οικολογικά ευσυνείδητοι ελεύθεροι κατασκηνωτες, είναι οι πολλοί, και λίγοι είν οι ασυνείδητοι (αυτοί συνήθως που το κάνουν για την εμπειρία και δε θα το ξανακάνουν). Κι αυτό γιατί οι ελεύθεροι κατασκηνωτες επιλέγουν μέρη που συνήθως ξαναπηγαίνουν και δε θέλουν την επόμενη φορά να κατασκηνώσουν δίπλα σε χωματερή. Λογικό κι αυτό, έτσι.

5ον, το νήμα εξ αρχής είναι υβριστικό και μειωτικό προς τους ελευθερους κατασκηνωτές κι εσύ έβαλες την χερούκλα σου σ αυτό, πιστεύω να μπορείς να το παραδεχτείς, αν όχι δημοσίως τουλάχιστον μέσα σου. Το να θίγονται ορισμένοι για τον χαρακτηρισμό "μαντάμ Σουσού" όταν άλλοι σπέρνουν τα εξ αμάξης είναι τουλάχιστον γελοίο δε νομίζεις;

Ίφιδα έγραψε: 25 Μάιος 2019, 19:02
συννεφιασμένη Κυριακή έγραψε: 25 Μάιος 2019, 18:52

+1
Γενικά οι πισίνες είναι άστα και να προσθέσω το ερώτημα
Εννοείται, αλλά και πάλι
Μηχανικός έγραψε: 26 Μάιος 2019, 13:18 Ο 1 αποκλείεται να είναι ο Ερμής, γιατί δεν θέλει να κουράζεται.
Η 2 αποκλείεται να είναι η Ίφιδα γιατί καπνίζει και δεν θα άντεχε να φτάσει εκεί. :D
.
Βουνό.jpg
Τρού, και δε μ αρέσουν κι αυτά τα παππούτσια
User_601

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 »

Athos έγραψε: 26 Μάιος 2019, 12:25
Εσθήρ έγραψε: 26 Μάιος 2019, 12:13 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΟΖΕΤΑΙ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ,ΤΟΥΤΣΤΙΝ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ.
μωρό μου το ελεύθερο έχει αποποινικοποιηθεί, το μοναδικό καλό που έκανε η αρχηγάρα σου
Οχι αγαπουλα και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΑΡΑ ΜΟΥ.
ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ,.ΑΛΛΑ ΔΕΝ.Παρανομο ειναι ωραιοτατα και πολυ καλα ειναι.
,
η συζήτηση που ξεκίνησε στο τέλος τους χειμώνα, μετά την ερώτηση που κατέθεσαν 38 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, κατά την οποία ζητούσαν την αποποινικοποίηση του ελεύθερου κάμπινγκ, «δημιούργησε σε πολλούς τη στρεβλή εντύπωση ότι επιτρέπεται, αλλά και ενθαρρύνεται η ελεύθερη κατασκήνωση»,
https://seleo.gr/voreia-ellada/xalkidik ... xalkidikis
Η νομοθεσία
Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία το κάμπινγκ σε μη προσδιορισμένο χώρο απαγορεύεται ρητώς από το νόμο με εξαίρεση τις περιοχές που έχουν οριστεί συγκεκριμένα γι' αυτό το σκοπό, ενώ η αστυνομία έχει το δικαίωμα να συλλάβει τους ελεύθερους κατασκηνωτές αυτεπάγγελτα με τη διαδικασία του αυτοφώρου. Η ελεύθερη κατασκήνωση επισείει ποινές πλημμεληματικού χαρακτήρα, που δεν ξεπερνούν σε διάρκεια το ένα έτος κάθειρξη με αναστολή. Ωστόσο, εάν ο κατασκηνωτής συλληφθεί να ανάβει φωτιά σε δασική περιοχή ή να ρυπαίνει προστατευόμενη περιοχή του δικτύου Natura 2000 η ποινή μπορεί να φτάσει και τα πέντε χρόνια. Για το ελεύθερο κάμπινγκ προβλέπεται μία διοικητική κύρωση (πρόστιμο 300 ευρώ) και μια ποινική (κράτηση έως 6 μήνες ή χρηματική ποινή έως 3.000 ευρώ), η οποία επιβάλλεται από τον δικαστή κατά τη συζήτηση της υπόθεσης.
Τωρα δε που θα ερθει και ο μητσο,ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΝΟΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ.Θα κοιταξει τα συμφεροντα των επιχειρησεων. :lol:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Για να είμαι ειλικρινής, τις ξαπλώστρες δεν τις πολυσυμπαθώ. Σε βεράντα ή σκιασμένο μέρος που είναι μία ή δύο, ναι.

Οι ξαπλώστρες στις παραλίες που είναι στημένες σε σειρές, μου σπάνε τα νεύρα γιατί μου θυμίζουν υπαίθριο νοσοκομείο. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Airman68
Phorum.gr user: Airman68

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Airman68 »

Naida έγραψε: 26 Μάιος 2019, 12:53
Ότι ευχαριστεί τον καθένα. Αρκεί ότι κάνουμε να το κάνουμε με σεβασμό στη φύση και στον συνάνθρωπο. Όλοι πιεσμένοι και κουρασμένοι είμαστε. Ας ξεκουράζεται ο καθένας όπως μπορεί. Και να φεύγετε παιδιά να φεύγετε από την Αθήνα.
Όχι μόνο από την Αθήνα, έ;
Αν δεν κάνω λάθος και οι κάτοικοι των άλλων πόλεων δεν μένουν εκεί όταν έχουν άδεια... :8)
Yippie Kay Yay
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Επειδή ακούστηκε κάτι για πισίνες, πάντα μου έκανε εντύπωση το ότι στην Ελλάδα σου ζητάνε εκατό χαρτιά γιατρού για να πας κολυμβητήριο, και στη Γερμανία πας χύμα. Τόσα χρόνια κανένα παιδί ή μεγάλος δεν έπαθε κάτι από πισίνα. Μικροβιοφοβικοί είστε;
Ordem e Progresso.
User_601

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 »

Ίφιδα έγραψε: 26 Μάιος 2019, 13:33
Εσθήρ έγραψε: 26 Μάιος 2019, 11:54 Μηπως δενε χεις καταλαβει τι εστι ελετθερος κατασκηνωτης;ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΓΚΑΟΥ.Δες τα αρθρα ,και τα τρια ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΕΣ ΜΙΛΑΝΕ,ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΚΑΜΠΙΝΓΚ.ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙς ΞΕΣ;Μαλλον ΟΧΙ.
Λοιπόν, θα προσπαθήσω να μιλήσω ψύχραιμα μαζί σου και με επιχειρήματα. ΟΟΟΟΟΟΜΜΜΜΜΜΜΜ

1ον, οι δημοσιογράφοι γράφουν ότι τους πει τ αφεντικό τους και το αφεντικό τους έχει περισσότερα να κερδίσει από ξενοδόχους, ρουμς του λετ και οργανωμένα κάμπινγκ απ ότι απ τους ελεύθερους κατασκηνωτες. Αυτό νομίζω είναι απολύτως κατανοητό

2ον, τα δάση καίγονται κυρίως από εμπρηστές, κατοίκους κι όσους έχουν συμφέρον να χτίσουν πάνω στα καμμένα τα σπίτια τους και τις ξενοδοχειακές μονάδες στις οποίες μένουν οι "καθαροί" κι όχι οι χλεμπονιάριδες, γύφτοι, τσιγγούνιδες και λοιπά κοσμητικά επίθετα. Το Μάτι, την Ηλεία, την Χαλκιδική, δε τα καψανε κατασκηνωτες αλλά ηλίθιοι κάτοικοι και εγκληματίες που είχαν συμφέρον

3ον, στις φωτογραφίες που ανέβασε ο δημοσιογράφος βλέπουμε 2πλο και μόνο στρώμα σπιτιού, βλέπουμε ρόδες, βλέπουμε αφρολεξ που χρησιμοποιείται σε μαξιλάρια καναπέδων, αν δεν κάνω λάθος και μια πόρτα μικρού ψυγείου απ αυτά που βρίσκουμε σε δωμάτια στις καλοκαιρινές μας διακοπές, όπως και διάφορα άλλα σκουπίδια. Και σε ερωτώ,με βάση τη λογική, από πού κι ως πού τεκμαίρεται ότι αυτά ειναι σκουπίδια των ελεύθερων κατασκηνωτών και μόνο, κι όχι διάφορων σιχαμένων ηλίθιων που χρησιμοποιούν την περιοχή ως χωματερή, όπως γίνεται σε χιλιάδες αλλά μέρη της Ελλάδας που δεν πατάνε κατασκηνωτές;

4ον, όχι, δεν είναι λίγοι οι οικολογικά ευσυνείδητοι ελεύθεροι κατασκηνωτες, είναι οι πολλοί, και λίγοι είν οι ασυνείδητοι (αυτοί συνήθως που το κάνουν για την εμπειρία και δε θα το ξανακάνουν). Κι αυτό γιατί οι ελεύθεροι κατασκηνωτες επιλέγουν μέρη που συνήθως ξαναπηγαίνουν και δε θέλουν την επόμενη φορά να κατασκηνώσουν δίπλα σε χωματερή. Λογικό κι αυτό, έτσι.

5ον, το νήμα εξ αρχής είναι υβριστικό και μειωτικό προς τους ελευθερους κατασκηνωτές κι εσύ έβαλες την χερούκλα σου σ αυτό, πιστεύω να μπορείς να το παραδεχτείς, αν όχι δημοσίως τουλάχιστον μέσα σου. Το να θίγονται ορισμένοι για τον χαρακτηρισμό "μαντάμ Σουσού" όταν άλλοι σπέρνουν τα εξ αμάξης είναι τουλάχιστον γελοίο δε νομίζεις;

Ίφιδα έγραψε: 25 Μάιος 2019, 19:02

Γενικά οι πισίνες είναι άστα και να προσθέσω το ερώτημα
Εννοείται, αλλά και πάλι
Μηχανικός έγραψε: 26 Μάιος 2019, 13:18 Ο 1 αποκλείεται να είναι ο Ερμής, γιατί δεν θέλει να κουράζεται.
.
Βουνό.jpg
Τρού, και δε μ αρέσουν κι αυτά τα παππούτσια
Τσαμπα σαλιο χαλας.
Το νημα λεει αν ειμαστε υπερ η κατα του ελευθερου καμπινγκ,σορυ που επειδη το κανετε εγω δεν πρεπει να μιλησω,μιλαω και το λεω οτι ειμαι κατα,και επιχειρηματολογω κιολας.ΔΙΟΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.
Δεν με ενδιαφερει αη υπαρχει μια ιφιδα που δνε βρωμιζει(ετσι λεει δηλαδη,δεν το ξερω εγω).Δεν με εδνιαφερει ΚΑΘΟΛΟΥ.
Με ενδιαφερει οτι οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ βρωμιζουν και οικοιοποιουνται κατι που δεν τους ανηκει.ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.
Ο νομος δεν μπορει να ξεχωριαει τους συνηδητοποιημενους απο τους ΜΗ.
Και δυστυχως στην ελλαδα,σαν λαος ειμαστε απολυτα βρωμιαρηδες.ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΓΙΝΟΝΤΑΙ,διοτι αφου εμεις δεν σεβομαστε τον τοπο μας ,δεν τον σεβονται ουτε οι αλλοι.

Καποιοι με λετε συριζα,ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ...ΟΜΩΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ εκανε προταση να αποποινικοποιηθει,ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΔΟΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΠΙΗΣΗς,ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΝΑΙ;

Ε..για αυτο τρωμε σκατα.

Και για αυτο πολυ σωστα ειναι παρανομο το ελευθερο καμπινγκ.Διοτι ο ελληνας μυαλο δεν βαζει,φτασαμε εδω διοτι ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.Μην παραπονιεστε γιατι η ελλαδα εφτασε εδω.ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.Απο αυτους που γραφουν στα παλια τους τα παπουτσια τους νομους.ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ.ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΕΙΣ που υποστηριζετε ολα τα παρανομα. :c020:
Αν το ελευθερο καμπινγκ γινει ελευθερο...ΤΗΣ ΠΟΠΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ.Απλα θελετε εσεις να εξαιρηστε και για τους αλλους στα απαυτα σας.
Οσο καποιοι στηριζουν ελευθερο καμπινγκ,ΠΑΝΤΑ θα υπαρχει ρυπανση και βρωμια.Ουτε μια περιπτωση ΟΛΟΙ να γινουν σωστοι.Επισης δεν γινεται ολη η επαρχια να γινει ενα ελευθερο καμπινγκ.Δεν μπορει ο καθενας να κατσικωνεται οπου του καβλωσει,σορυ.
Ε οχι...το ελευθερο καμπινγκ απαγορευεται ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ,ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΦΙΔΑ.Ουτε την καθε ψωναρα που το παιζει φυσιοδιφης και ιντιανα τζοουνς η σορβαιβορ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος User_601 την 26 Μάιος 2019, 14:05, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Airman68 έγραψε: 26 Μάιος 2019, 13:39
Ότι ευχαριστεί τον καθένα. Αρκεί ότι κάνουμε να το κάνουμε με σεβασμό στη φύση και στον συνάνθρωπο. Όλοι πιεσμένοι και κουρασμένοι είμαστε. Ας ξεκουράζεται ο καθένας όπως μπορεί. Και να φεύγετε παιδιά να φεύγετε από την Αθήνα.
Αν δεν κάνω λάθος και οι κάτοικοι των άλλων πόλεων δεν μένουν εκεί όταν έχουν άδεια... :8)
Ναι ίσως. Αλλα ίσως λιγότερο απ' ότι οι Αθηναίοι.Να σου πω δεν το ξέρω πραγματικά. Επειδή μεγάλωσα επαρχία και γενικά διακοπές δεν ξέραμε τι είναι. Πηγαίναμε για μπάνιο τα σκ ή τις καθημερινές με το λεωφορείο το απόγευμα μετά τη δουλειά και χωριό τον Αύγουστο. Κι όταν λέμε χωριό εννοούμε από αυτό που περιέγραψε η Γαλή με πέτρινο σπίτι και τουαλέτα τη φύση :lol:
Όταν ήρθα Αθήνα έμαθα τις διακοπές. Έχω πάει αρκετές φορές. Ωραία ήταν.
Αλλά πάω, δε πάω δεν μ' απασχολεί. Θέλω όμως να ξεφεύγω από την τσιμεντίλα κανένα σκ στη θάλασσα.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Μάιος 2019, 13:37 Οι ξαπλώστρες στις παραλίες που είναι στημένες σε σειρές, μου σπάνε τα νεύρα γιατί μου θυμίζουν υπαίθριο νοσοκομείο. :lol:
Ξαπλωμένη στην ξαπλώστρα, να κρεμάσεις από την ομπρέλα έναν ορό και το σωληνάκι κολλημένο με τσιρότο στο χέρι. :D
Άβαταρ μέλους
Airman68
Phorum.gr user: Airman68

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Airman68 »

Naida έγραψε: 26 Μάιος 2019, 13:48
Airman68 έγραψε: 26 Μάιος 2019, 13:39
Ναι ίσως. Αλλα ίσως λιγότερο απ' ότι οι Αθηναίοι.Να σου πω δεν το ξέρω πραγματικά. Επειδή μεγάλωσα επαρχία και γενικά διακοπές δεν ξέραμε τι είναι. Πηγαίναμε για μπάνιο τα σκ ή τις καθημερινές με το λεωφορείο το απόγευμα μετά τη δουλειά και χωριό τον Αύγουστο. Κι όταν λέμε χωριό εννοούμε από αυτό που περιέγραψε η Γαλή με πέτρινο σπίτι και τουαλέτα τη φύση :lol:
Όταν ήρθα Αθήνα έμαθα τις διακοπές. Έχω πάει αρκετές φορές. Ωραία ήταν.
Αλλά πάω, δε πάω δεν μ' απασχολεί. Θέλω όμως να ξεφεύγω από την τσιμεντίλα κανένα σκ στη θάλασσα.
Αυτό λέω κι εγώ.
Όλοι χρειάζονται διακοπές από την καθημερινότητά τους, ανεξάρτητα από το πού μένουν... :)
Yippie Kay Yay
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Airman68 έγραψε: 26 Μάιος 2019, 13:53

Αυτό λέω κι εγώ.
Όλοι χρειάζονται διακοπές από την καθημερινότητά τους, ανεξάρτητα από το πού μένουν... :)
Ναι απλα δε νομίζω στις επαρχιακές πόλεις να έχουν τόσο πολύ την έννοια διακοπές όπως το έχουν εδώ στην Αθήνα. Να πάνε σε άλλο μέρος πχ νησί, ξενοδοχεία κτλ. Ίσως επειδή έχουμε χωριά ή το κόστος θα ήταν πιο μεγάλο; δε ξέρω. Δεν θυμάμαι κόσμο να πηγαίνει διακοπές.

Que Sera, Sera...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”