Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Μάιος 2018, 21:04 Ενότητα επισκεπτών.
Πως τη φανταζόσουν όταν την άνοιξεις:
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σχόλια Επισκεπτών
Re: Σχόλια Επισκεπτών
-
What the heck
Ευχαριστούμε τα μέλη που με τα μηνύματα τους κρατούν την ενότητα ζωντανή.
Modülü, mesajlarıyla canlı tutan üyelere teşekkür ederiz.
Благодаря членам, которые поддерживают модуль в своих сообщениях.
Modülü, mesajlarıyla canlı tutan üyelere teşekkür ederiz.
Благодаря членам, которые поддерживают модуль в своих сообщениях.
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Εγώ θα σου πρότεινα κάτι άλλο.Cecily Anne έγραψε: 15 Μάιος 2018, 11:10 Σκεφτομαι έντονα να μεταφέρω, οταν γυρισω σπιτι, όλες τις δημοσιεύσεις των μελών του φορουμ στα εκτος θέματος (μιας και το θεμα ειναι «σχολια επισκεπτων») και να αφησω τον μονόλογο των μη μελών/επισκεπτών εδω, που ειναι εντός θέματος.
Αντί να κάνεις μεταφορές σε άλλα νήματα, μαρκάρισε όοοοολα τα ποστς που αφορούν τον εν λόγω κύριο (χρηστών, δικά του κλπ) και στείλε τα σούμπιτα στον κάδο, ή ακόμα καλύτερα στη λήθη. Και στη συνέχεια, (αυτό είναι πρόταση προς τα μέλη βέβαια, ο καθένας αποφασίζει για τον εαυτός), να μην ξανασχοληθεί κανείς.
Αφού ο ίδιος δεν θέλει να είναι μέλος του παρόντος forum, κι αφού δεν γουστάρει να τον σχολιάζουν ενώ είναι απών, ας μην ασχοληθεί ποτέ ξανά κανείς μαζί του και τέλος. Δεν είναι απλό; Πιστεύω βέβαια ότι πολύ περισσότερο θα τον ενοχλήσει αν δεν ασχολείται το phorum μαζί του παρά το αντίθετο, αλλά αυτό είναι προσωπική μου άποψη και δεν έχει και μεγάλη σημασία αν ισχύει ή όχι.
δεν είναι τόσο απλό κανονικά, αλλά το έχουμε κάνει 5-6 φορές, τώρα είναι απλό ναι, λέμε γεια και τα σβήνουμε όλα μέχρι να τον ξαναπιάσει.shrike έγραψε: 15 Μάιος 2018, 21:18 Αφού ο ίδιος δεν θέλει να είναι μέλος του παρόντος forum, κι αφού δεν γουστάρει να τον σχολιάζουν ενώ είναι απών, ας μην ασχοληθεί ποτέ ξανά κανείς μαζί του και τέλος. Δεν είναι απλό;
- shrike
Μα, τι να τον ξαναπιάσει; Δήλωσε ευθέως ότι δεν γουστάρει να τον σχολιάζουν επειδή δεν είναι παρών.enaon έγραψε: 15 Μάιος 2018, 21:22δεν είναι τόσο απλό κανονικά, αλλά το έχουμε κάνει 5-6 φορές, τώρα είναι απλό ναι, λέμε γεια και τα σβήνουμε όλα μέχρι να τον ξαναπιάσει.shrike έγραψε: 15 Μάιος 2018, 21:18 Αφού ο ίδιος δεν θέλει να είναι μέλος του παρόντος forum, κι αφού δεν γουστάρει να τον σχολιάζουν ενώ είναι απών, ας μην ασχοληθεί ποτέ ξανά κανείς μαζί του και τέλος. Δεν είναι απλό;
Επίσης, μ' αυτά που λέει και κάνει, δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση με το phorum.
Ε, τον αγνοούμε και τέλος. Κι άμα γράψει κάτι, έστω και σαν επισκέπτης, του πετάνε το σχόλιο και τέλος.
Εντάξει, άλλος έχει τον λόγο σ' αυτό, απλά λέω τι θα έκανα εγώ αν ήμουν ο ιδιοκτήτης του phorum.
Εεεεε, συγγνώμη, αν ήμουν διαχειριστή εννοούσα. Ουφ... μπερδεύτηκα προς στιγμήν.
shrike έγραψε: 15 Μάιος 2018, 21:18 Εγώ θα σου πρότεινα κάτι άλλο.
Αντί να κάνεις μεταφορές σε άλλα νήματα, μαρκάρισε όοοοολα τα ποστς που αφορούν τον εν λόγω κύριο (χρηστών, δικά του κλπ) και στείλε τα σούμπιτα στον κάδο, ή ακόμα καλύτερα στη λήθη. Και στη συνέχεια, (αυτό είναι πρόταση προς τα μέλη βέβαια, ο καθένας αποφασίζει για τον εαυτός), να μην ξανασχοληθεί κανείς.
Αφού ο ίδιος δεν θέλει να είναι μέλος του παρόντος forum, κι αφού δεν γουστάρει να τον σχολιάζουν ενώ είναι απών, ας μην ασχοληθεί ποτέ ξανά κανείς μαζί του και τέλος. Δεν είναι απλό; Πιστεύω βέβαια ότι πολύ περισσότερο θα τον ενοχλήσει αν δεν ασχολείται το phorum μαζί του παρά το αντίθετο, αλλά αυτό είναι προσωπική μου άποψη και δεν έχει και μεγάλη σημασία αν ισχύει ή όχι.
Η αλήθεια είναι ότι μας τα έχετε πρήξει λίγο με το τι είπε, τι έκανε, τι έρανε ο ΓΓ, ο Αρίστος, ο τάδε, ο δείνα κτλ
Οπότε συμφωνώ με τη λογική του παραπάνω ποστ.
Πιο πολύ κουράζουν αυτοί που ασχολούνται τόσο με τους εν προκειμένω χρήστες παρά οι ίδιοι οι χρήστες για τους οποίους γίνεται όλη η φασαρία.
Και νομιζα πως μονο εγω ειμαι η τρελη, που σκεφτομαι ετσι.shrike έγραψε: 15 Μάιος 2018, 21:27 Μα, τι να τον ξαναπιάσει; Δήλωσε ευθέως ότι δεν γουστάρει να τον σχολιάζουν επειδή δεν είναι παρών.
Επίσης, μ' αυτά που λέει και κάνει, δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση με το phorum.
Ε, τον αγνοούμε και τέλος. Κι άμα γράψει κάτι, έστω και σαν επισκέπτης, του πετάνε το σχόλιο και τέλος.
- shrike
Όχι καλέ, κι εγώ είμαι.Custom_F έγραψε: 15 Μάιος 2018, 21:29Και νομιζα πως μονο εγω ειμαι η τρελη, που σκεφτομαι ετσι.shrike έγραψε: 15 Μάιος 2018, 21:27 Μα, τι να τον ξαναπιάσει; Δήλωσε ευθέως ότι δεν γουστάρει να τον σχολιάζουν επειδή δεν είναι παρών.
![]()
![]()
Τρελός, ε; Όχι τρελή. Είπα να σε προλάβω...
εγώ πάντως δίνω το ελεύθερό να μην διαβάζουμε μερικά πόστ, 100 την ημέρα, αν είμαστε πολύ κουρασμένοι να τα αφήνουμε για σκ.bizeli έγραψε: 15 Μάιος 2018, 21:27 Η αλήθεια είναι ότι μας τα έχετε πρήξει λίγο με το τι είπε, τι έκανε, τι έρανε ο ΓΓ, ο Αρίστος, ο τάδε, ο δείνα κτλ
Πιο πολύ κουράζουν αυτοί που ασχολούνται τόσο με τους εν προκειμένω χρήστες παρά οι ίδιοι οι χρήστες για τους οποίους γίνεται όλη η φασαρία.
κανονικά θα είχες δίκιο, αλλά ο γίαννης.., καλά οκ σταματάω.shrike έγραψε: 15 Μάιος 2018, 21:27 Μα, τι να τον ξαναπιάσει; Δήλωσε ευθέως ότι δεν γουστάρει να τον σχολιάζουν επειδή δεν είναι παρών.
Λέμε, είναι 5 φορά που δεν μας ξαναμιλάει ποτε ποτε ποτε ποτε κλπ.
- shrike
Καμία αντίρρηση, καταλαβαίνω τι λες. Αλλά, αν απαντάμε, θα υπάρξει και 6η και 7η κλπ...enaon έγραψε: 15 Μάιος 2018, 21:33εγώ πάντως δίνω το ελεύθερό να μην διαβάζουμε μερικά πόστ, 100 την ημέρα, αν είμαστε πολύ κουρασμένοι να τα αφήνουμε για σκ.bizeli έγραψε: 15 Μάιος 2018, 21:27 Η αλήθεια είναι ότι μας τα έχετε πρήξει λίγο με το τι είπε, τι έκανε, τι έρανε ο ΓΓ, ο Αρίστος, ο τάδε, ο δείνα κτλ
κανονικά θα είχες δίκιο, αλλά ο γίαννης.., καλά οκ σταματάω.shrike έγραψε: 15 Μάιος 2018, 21:27 Μα, τι να τον ξαναπιάσει; Δήλωσε ευθέως ότι δεν γουστάρει να τον σχολιάζουν επειδή δεν είναι παρών.
Λέμε, είναι 5 φορά που δεν μας ξαναμιλάει ποτε ποτε ποτε ποτε κλπ.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Ξεφτιλίστηκε το νήμα. Προτείνω γενική σάρωση και στα σκουπίδια.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Ναι, αλλα πραγματι τον κοροιδευουν χωρις να ειναι παρων. Δε θα σχολιασω αν "ταξιζει" ή οχι, μονο το οτι γινεται.enaon έγραψε: 15 Μάιος 2018, 21:33 Λέμε, είναι 5 φορά που δεν μας ξαναμιλάει ποτε ποτε ποτε ποτε κλπ.
Καλα θα βγουμε οξω να τα λεμε ως επισκεπτες.Nandros έγραψε: 15 Μάιος 2018, 21:35Ξεφτιλίστηκε το νήμα. Προτείνω γενική σάρωση και στα σκουπίδια.
.
Nandros έγραψε: 15 Μάιος 2018, 21:35
Ξεφτιλίστηκε το νήμα. Προτείνω γενική σάρωση και στα σκουπίδια.
Νήφε και μέμνησο απιστείν
ακριβώςshrike έγραψε: 15 Μάιος 2018, 21:34
Καμία αντίρρηση, καταλαβαίνω τι λες. Αλλά, αν απαντάμε, θα υπάρξει και 6η και 7η κλπ...
κατα βάθος μερικοί τον αγαπάμε
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 598 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
-