Μην μασάς ρε, μοντέρνοι προοδευτικοι άνθρωποι είμαστεsys3x έγραψε: 26 Μάιος 2019, 01:46Δε ξέρω φίλε, εγω εσένα σε φοβάμαι, Ίφιδα, βάζει χέρι αυτούνος ρε;Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 26 Μάιος 2019, 01:37Καλοκαιριασε τωρα, δεν κατεβαινουν οι μουσακαδες. Δεν παμε για κανα παγωτο; Σοκολατα οχι, ειμαστε αριοι.Ίφιδα έγραψε: 26 Μάιος 2019, 00:31
Να ρθεις κι εσύ, θα τα μοιράσουμε στα 3 τα πιατα να μη βαρυστομαχιάσουμε.
Να πούμε και τον Υπερκουλ κι όποιον άλλον Θεσσαλονικιό-κια έχουμε, θα πάρουμε κι ενα τζατζίκι στα μεγάλα κεφια
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νιωθετε λευκοι ευρωπαιοι?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Sid Vicious
Re: Νιωθετε λευκοι ευρωπαιοι?
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Υπερκουλτουριάρης
Παντα και φυστικι με κουκις που ειναι φυλετικα ουδετερα.Sid Vicious έγραψε: 26 Μάιος 2019, 09:26Σοκολάτα μόνο Λευκή!Ίφιδα έγραψε: 26 Μάιος 2019, 09:24Ε, χωρίς σοκολάτα γίνεται; Απλά θα τη βάλουμε κάτω κάτω, να την κρύψουμε. Ιρανοινδή εγώ, δεν είμαιΥπερκουλτουριάρης έγραψε: 26 Μάιος 2019, 01:37 Καλοκαιριασε τωρα, δεν κατεβαινουν οι μουσακαδες. Δεν παμε για κανα παγωτο; Σοκολατα οχι, ειμαστε αριοι.
- Sid Vicious
Έτσι ξεκινάνε οι καυγάδες στα μπαρ!Ίφιδα έγραψε: 26 Μάιος 2019, 09:27Αααα εδω θα τα χαλάσουμεSid Vicious έγραψε: 26 Μάιος 2019, 09:26Σοκολάτα μόνο Λευκή!Ίφιδα έγραψε: 26 Μάιος 2019, 09:24
Ε, χωρίς σοκολάτα γίνεται; Απλά θα τη βάλουμε κάτω κάτω, να την κρύψουμε. Ιρανοινδή εγώ, δεν είμαι
Σοκολάτα και Μόκα![]()
Θα συμβιβαστώ με καραμέλα!
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Εγω ειμαι καστανοξανθος με πρασινα ματια αλλα λογω δουλειας ειμαι στο υπαιθρο πολλες ωρες και εχω γινει μαυριδερος σαν τον Κλασιδιαρη
γαμωτη μου.
γαμωτη μου.
- Υπερκουλτουριάρης
Μπα δεν νομιζω. ΦιλΕλληνες ειναι οι πιο πολλοί,μην υπερβαλουμε με στερεοτυπα. Περισσοτερο ρατσιστικη συμπεριφορα εχουμε εμεις σε αυτους.Naida έγραψε: 26 Μάιος 2019, 09:18 Ούτε οι Ευρωπαίοι δεν μας θεωρούν Ευρωπαίους. Σαν τους Ρομά της Ευρώπης μας βλέπουν. Κάτι ξέρουν, κάτι ξέρουν.
Στην τελικη πιστευω πως οι περισσοτεροι Ελληνες υπερτερουν πνευματικα των λοιπων Ευρωπαιων. Σιγα τα ατομα,ξερω εγω, οι αντρες μου φαινονται γελοιοι, οι γυναικες με παρενοχλουν σεξουαλικα.
Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 26 Μάιος 2019, 09:29 Παντα και φυστικι με κουκις που ειναι φυλετικα ουδετερα.
Sid Vicious έγραψε: 26 Μάιος 2019, 09:31 Έτσι ξεκινάνε οι καυγάδες στα μπαρ!![]()
Θα συμβιβαστώ με καραμέλα!
Και μπανάνα και φράουλα ρε

- Οργισμένος
2.5/10Γιωργης έγραψε: 25 Μάιος 2019, 19:53 Απλη ερωτηση. Να βγαλουμε συμπεράσματα.
Εγω, οχι. Ως Γιώργης, δεν νιωθω λευκός ευρωπαιος. Υπηρετώ τα Γερμανικα φύλλα, ειμαι υπερήφανος για αυτο, νιωθω σκλαβος και χαιρομαι αλλα ΟΧΙ ισοςε γερμανούς. Το γ κεφαλαιο.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Φιλέλληνες, όχι από την ίδια κοπή μ' αυτούς.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 26 Μάιος 2019, 09:38Μπα δεν νομιζω. ΦιλΕλληνες ειναι οι πιο πολλοί,μην υπερβαλουμε με στερεοτυπα. Περισσοτερο ρατσιστικη συμπεριφορα εχουμε εμεις σε αυτους.Naida έγραψε: 26 Μάιος 2019, 09:18 Ούτε οι Ευρωπαίοι δεν μας θεωρούν Ευρωπαίους. Σαν τους Ρομά της Ευρώπης μας βλέπουν. Κάτι ξέρουν, κάτι ξέρουν.
Στην τελικη πιστευω πως οι περισσοτεροι Ελληνες υπερτερουν πνευματικα των λοιπων Ευρωπαιων. Σιγα τα ατομα,ξερω εγω, οι αντρες μου φαινονται γελοιοι, οι γυναικες με παρενοχλουν σεξουαλικα.
Α και μη χαλαλίζεσαι σ' αυτές τις παρακατιανές. Εσύ είσαι για μας
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Υπερκουλτουριάρης
Φραουλα δεν μου αρεσει,καλυτερα να μην φαω. Κανταιφι λατρευω και οτι αλλη μυστηρια γευση μπανισω.
Α, ειναι και ενας στην Ναυρινου που κανει παγωτο τζατζικι,ουζο και ετσι. Πηγα για το yolo,αλλα μαπα ηταν.
Α, ειναι και ενας στην Ναυρινου που κανει παγωτο τζατζικι,ουζο και ετσι. Πηγα για το yolo,αλλα μαπα ηταν.
- Sid Vicious
Φράουλα είναι οκ, μπανάνα όχι. Προτιμώ βατόμουρο, βύσσινο, ροδάκινο ή μάνγκο. Και κιντερ μπουενο βέβαια.
- Υπερκουλτουριάρης
Εννοειται. Παλια το εκανα για να ενισχυσω τον τουρισμο και μονο, δεν γουσταρα, αλλα σκεφτομουν την Ελληνικη Σημαια. Απο τοτε που εγινα ΣΥΡΙΖΑ, δεν ειμαι τοσο πατριωτης,οποτε πηγαινω μονο με Ελληνιδες.Naida έγραψε: 26 Μάιος 2019, 09:43
Α και μη χαλαλίζεσαι σ' αυτές τις παρακατιανές. Εσύ είσαι για μας![]()
Η αριστερα με οδηγησε σε σκληρο φυλετισμο
- Sid Vicious
Ω ναι
ΑπελευθερώθηκεςΥπερκουλτουριάρης έγραψε: 26 Μάιος 2019, 09:48Εννοειται. Παλια το εκανα για να ενισχυσω τον τουρισμο και μονο, δεν γουσταρα, αλλα σκεφτομουν την Ελληνικη Σημαια. Απο τοτε που εγινα ΣΥΡΙΖΑ, δεν ειμαι τοσο πατριωτης,οποτε πηγαινω μονο με Ελληνιδες.Naida έγραψε: 26 Μάιος 2019, 09:43
Α και μη χαλαλίζεσαι σ' αυτές τις παρακατιανές. Εσύ είσαι για μας![]()
![]()
Η αριστερα με οδηγησε σε σκληρο φυλετισμο
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Τρεις σελίδες ΠΕΗΝ μαυροτσούκαλων, έχω λειώσει 
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση