!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νιωθετε λευκοι ευρωπαιοι?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Γιωργης
Re: Νιωθετε λευκοι ευρωπαιοι?
Ίφιδα, γαλή και χελεγενε. Ωραία. Με αυτά τα χαρακτηριστικά, γιατί να αποκλείσουμε τους Τούρκους από τους λευκούς ευρωπαίους. Ας μπουν 80 εκ Τούρκοι Ευρώπη. Άραβες? Ας βάλουμε Σύριους, Ιράκινους, Λίβυους Άραβες Ευρώπη. Οι Γεωργιανοί και οι Τσετσένοι? Μέσα και αυτοί. 1 δις Ινδοί στο πηγάδι κατουρήσουν και αυτοί με τον Σάιντ νισιοθς να ακούνε γουατη πάουερ και σταλγκεβιτερ. Μαζί και οι Πακιστανοί. Μη γινόμαστε ελιτιστες.
Οηροπα αγουαηκεν. Γουαητ πριβιλεζ
Μπίστης έγραψε: 25 Μάιος 2019, 23:46Κι εγώ, απορώ. Γιατί τέτοιο τραύμα;πήζον bot έγραψε: 25 Μάιος 2019, 19:56
απο που εισαι και ντρεπεσαι να πεις την καταγωγη σου?
γιατι παριστανεις τον ελληνα ρε?
ολοι παιδια του θεου ειμαστε μην ντρεπεσαι ρε..
Και 10% Ελ να είσαι ρε Γκέοργκ τίμησε το
Νιώθω κατεξοχήν ευρωπαίος (όχι με τον χαζοχαρούμενο τρόπο του νάνου)
Λευκός εννοείται, είναι ταυτόσημο.
Είσαι ένας μικρός θεούλης ρε, ειλικρινά, Λοβ γιου.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Καλά έκανες ρε μούτρο, θα σε πάρω στα γενέθλιά σου ένα μπαλτά να το αλλάζεις τις δύσκολες μέρεςSid Vicious έγραψε: 25 Μάιος 2019, 23:55το άλλαξα, δεν ήταν βολικο, εβαλα πηρούνιΊφιδα έγραψε: 25 Μάιος 2019, 23:54Τον γάντζο στο αριστερό χέρι ξέχασες να πειςSid Vicious έγραψε: 25 Μάιος 2019, 23:45 Εγώ είμαι σκουρόχρωμος, μακριά μαύρα μαλλιά, 1,20 και 120 κιλά, με γυάλινο μάτι και ξύλινο πόδι![]()
sys3x έγραψε: 25 Μάιος 2019, 23:56
Τα εβραϊκά είναι ακόμη χειρότερα από αυτή την άποψη. Εντελώς κακόηχα.
έτσι ξεκινάνε αυτά
πρώτα λες "τι μάπα μπάσκετ παίζει η μακάμπι" και ξαφνικά φτάνεις να αρνείσαι το ολοκαύτωμα
- hellegennes
Αυτό που λες δεν βγάζει νόημα.Γιωργης έγραψε: 25 Μάιος 2019, 23:59 Ίφιδα, γαλή και χελεγενε. Ωραία. Με αυτά τα χαρακτηριστικά, γιατί να αποκλείσουμε τους Τούρκους από τους λευκούς ευρωπαίους. Ας μπουν 80 εκ Τούρκοι Ευρώπη. Άραβες? Ας βάλουμε Σύριους, Ιράκινους, Λίβυους Άραβες Ευρώπη. Οι Γεωργιανοί και οι Τσετσένοι? Μέσα και αυτοί. 1 δις Ινδοί στο πηγάδι κατουρήσουν και αυτοί με τον Σάιντ νισιοθς να ακούνε γουατη πάουερ και σταλγκεβιτερ. Μαζί και οι Πακιστανοί. Μη γινόμαστε ελιτιστες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Να τους καμεις ντιενέι τεστ, αν περάσουν, βάλ' τουςΓιωργης έγραψε: 25 Μάιος 2019, 23:59 Ίφιδα, γαλή και χελεγενε. Ωραία. Με αυτά τα χαρακτηριστικά, γιατί να αποκλείσουμε τους Τούρκους από τους λευκούς ευρωπαίους. Ας μπουν 80 εκ Τούρκοι Ευρώπη. Άραβες? Ας βάλουμε Σύριους, Ιράκινους, Λίβυους Άραβες Ευρώπη. Οι Γεωργιανοί και οι Τσετσένοι? Μέσα και αυτοί. 1 δις Ινδοί στο πηγάδι κατουρήσουν και αυτοί με τον Σάιντ νισιοθς να ακούνε γουατη πάουερ και σταλγκεβιτερ. Μαζί και οι Πακιστανοί. Μη γινόμαστε ελιτιστες.
Άμα έρθεις Σαλόνικα κερνάω φραπόγαλο γλυκό και μάλμπορο μαλακό Αδερφέ μου. Όπου θέλεις, ακόμη και άνω πόλη.Γιωργης έγραψε: 25 Μάιος 2019, 23:59 Ίφιδα, γαλή και χελεγενε. Ωραία. Με αυτά τα χαρακτηριστικά, γιατί να αποκλείσουμε τους Τούρκους από τους λευκούς ευρωπαίους. Ας μπουν 80 εκ Τούρκοι Ευρώπη. Άραβες? Ας βάλουμε Σύριους, Ιράκινους, Λίβυους Άραβες Ευρώπη. Οι Γεωργιανοί και οι Τσετσένοι? Μέσα και αυτοί. 1 δις Ινδοί στο πηγάδι κατουρήσουν και αυτοί με τον Σάιντ νισιοθς να ακούνε γουατη πάουερ και σταλγκεβιτερ. Μαζί και οι Πακιστανοί. Μη γινόμαστε ελιτιστες.
.
.
-
Γιωργης
Αφού όλοι αυτοί οι λαοί θα πέρναγαν για ελ. Γιατί να μην χαρακτηριστούν λευκοί ευρωπαίοιhellegennes έγραψε: 26 Μάιος 2019, 00:01Αυτό που λες δεν βγάζει νόημα.Γιωργης έγραψε: 25 Μάιος 2019, 23:59 Ίφιδα, γαλή και χελεγενε. Ωραία. Με αυτά τα χαρακτηριστικά, γιατί να αποκλείσουμε τους Τούρκους από τους λευκούς ευρωπαίους. Ας μπουν 80 εκ Τούρκοι Ευρώπη. Άραβες? Ας βάλουμε Σύριους, Ιράκινους, Λίβυους Άραβες Ευρώπη. Οι Γεωργιανοί και οι Τσετσένοι? Μέσα και αυτοί. 1 δις Ινδοί στο πηγάδι κατουρήσουν και αυτοί με τον Σάιντ νισιοθς να ακούνε γουατη πάουερ και σταλγκεβιτερ. Μαζί και οι Πακιστανοί. Μη γινόμαστε ελιτιστες.
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Έχουν πολύ χλ το οποίο θυμίζει χλεμπόνα.
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
-
Γιωργης
sys3x έγραψε: 26 Μάιος 2019, 00:00Μπίστης έγραψε: 25 Μάιος 2019, 23:46Κι εγώ, απορώ. Γιατί τέτοιο τραύμα;πήζον bot έγραψε: 25 Μάιος 2019, 19:56
απο που εισαι και ντρεπεσαι να πεις την καταγωγη σου?
γιατι παριστανεις τον ελληνα ρε?
ολοι παιδια του θεου ειμαστε μην ντρεπεσαι ρε..
Και 10% Ελ να είσαι ρε Γκέοργκ τίμησε το
Νιώθω κατεξοχήν ευρωπαίος (όχι με τον χαζοχαρούμενο τρόπο του νάνου)
Λευκός εννοείται, είναι ταυτόσημο.
Είσαι ένας μικρός θεούλης ρε, ειλικρινά, Λοβ γιου.
Είναι και σιπταρι
Είσαι ψυχούλαsys3x έγραψε: 26 Μάιος 2019, 00:03
Άμα έρθεις Σαλόνικα κερνάω φραπόγαλο γλυκό και μάλμπορο μαλακό Αδερφέ μου. Όπου θέλεις, ακόμη και άνω πόλη.
![]()
Ναι αλλά εγώ έχω πολλούς φίλους Εβραίους και δεν εννοώ τον Yochanan, κανονικούς. Οκ Εβραίες αλλά όλοι ανθρώποι δεν είμαστε;
Spoiler
.
.
Είμαι ναι, ο Γκέοργκ είναι μεγάλος Πατριώτης όμως και του χρωστάμε ούλοι.
.
.
Έβλεπα μικρή μια σειρά που διαδραματιζόταν στην Ινδία την εποχή της αποικιοκρατίας. Η ηρωίδα με τα χαρακτηριστικά της Ίφιδας, ήταν Ινδοαγγλίδα αλλά οι Άγγλοι την θεωρούσαν λευκή και έπρεπε να δίνει εξηγήσεις για την στενή σχέση της με τους Ινδούς.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση