!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Νιωθετε λευκοι ευρωπαιοι?

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

Νοιώθω λευκός Ευρωπαίος

Ναι
70
69%
Οχι
31
31%

Σύνολο ψήφων: 101

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Re: Νιωθετε λευκοι ευρωπαιοι?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Ενδιαφέρον ότι οι εγγέζοι είναι τρίτοι, μετά τους ιρλανδούς! Φαίνεται ότι μετανάστευσαν περισσότερο προς αυστραλία, νέα ζηλανδία
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Γιωργης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιωργης »

ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Μάιος 2019, 20:47
Γιωργης έγραψε: 25 Μάιος 2019, 20:14
ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Μάιος 2019, 20:07 Ναι, νοιώθω ευρωπαία.

Αναφορικά με το βαθμό λευκότητας του δέρματος ως αξιολόγηση ευρωπαϊσμού, μάλλον έχεις παρεξηγήσει κάτι.

Οι βάσεις της Ευρώπης στήθηκαν στη Μεσόγειο και όχι στις περιοχές των ροδόλευκων βαρβάρων.
Και ομως. Δεν στηθηκαν εκεί.

:D

Με δυο τρεις γραμμες μπορω να σου αποδειξω διαφορςτικη καταγωγη.
Το θέμα δεν είναι η δική μου ή δική σου καταγωγή, ξανθέ δίμετρε άρειε αλλά η προσφορά των Γερμανών σ' αυτό που λέμε απαρχή του δυτικού πολιτισμού. Θα επιμείνω στο ότι ήταν μηδενική.

Το ότι σ' αυτή τη μηδενική βάση κατόρθωσαν να θεμελιώσουν ένα πλαίσιο όπου η φιλοσοφία, η ποίηση και η μουσική έχουν μια εκπληκτική στιβαρότητα, είναι όντως επίτευγμα. Αυτό όμως συνέβη τους τελευταίους αιώνες. :lol:
Βλακεις στο.τετράγωνο. :g094: :g094:
fagano3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 25 Μάιος 2019, 20:55 Η πολυπληθεστέρα, καλά θυμόμουν. Δες εδώ: https://www.economist.com/united-states ... t-minority (Και ο πορτοκαλής γερμανός είναι, νομίζω)
Mα ναι ιδιως εκει που ειναι βλαχοαμερικα ολοι γερμαναραδες ειναι.

Το ζητημα οτι λευκος για τους Αγγλους ηταν μονο αυτοι και φυσικα το κριτηριο δεν ηταν η λευκοτητα.

Στις ηπα τωρα βεβαια πολλοι δημοκρατικοι προσπαθουν να δηλωσουν μη λευκοι.Εχ πετυχει κατι ντεμοκρατς εδω που προσπαθουν να με πεισουν οτι ειναι νειτιβ.Νειτιβ μωρη αγγλαρα που το μονο νειτιβ που εχεις ειναι καμια στολη απο τις αποκριες.

Στη λατινικη αμερικη απο την αλλη ιδιως κατι βραζιλιες,αργεντινη ολοι δηλωνουν λευκοι.
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

Φυσικά.

Σίγουρα υπάρχουν κάποια άσχημα κατάλοιπα της μεσανατολικοβαλκανικής κουλτούρας, αλλά αρχίζει ευτυχώς να γίνεται πιο σπάνιο και σε 1-2 γενιές ελπίζω να τα έχουμε αποβάλλει τελείως.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Κοιτάξτε τα κακαλα σας και τα κορίτσια τα μνοχειλα. Αμα είναι κοκκινωπα, είστε λευκοί.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Γιωργης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιωργης »

fagano3 έγραψε: 25 Μάιος 2019, 20:42
Γιωργης έγραψε: 25 Μάιος 2019, 20:39
fagano3 έγραψε: 25 Μάιος 2019, 20:32 Καλα χαζοι ειμαστε να λεμε οτι ειμαστε λευκοι;

Περα οτι το λευκος ειναι μια εννοια που χρησιμοποιειται μονο στις ΗΠΑ

τα λεφτα τωρα ειναι στην Ασια.

Το νο1 στον κοσμο ειναι πλεον οι Κινεζοι που διδασκονται ακομα στο σχολειο τον αιωνα της ντροπης

και εμεις θα λεμε οτι ειμαστε δυτικοι και λευκοι;
Εσυ δεν εισαι λαθρομεταναστης στη Γερμανία?
ΟΧΙ. η έννοια του λευκου υπαρχει και εδω παιχταρα μου.
Γερμανος πολιτης ειμαι διαδοχε.

Και οχι δεν μενω Γερμανια.Ισπανια ειμαι.Σιγα μην φαω ολη μου τη ζωη στη Γερμανια και να προσπαθω να ξορκισω την βαρεμαρα μου στο ιντερνετ παριστανοντας τον Γιωργη.

Φυγε οσο ειναι νωρις απο Γερμανια.Περναν τα χρονια και καποια στιγμη θα λες τι εκανα.
Η Γερμανία δεν σε εχει αναγκη. Ουτε εσενα και κανεναν νοτιοανατολιτη λαθρομεταναστη. Εμεις, πιστευουμε στο natio. Οχι στο μπατε σκυλπι αλέστε. Καλη εγκατασταση στην ισπανια και καλη διαμονη.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Πότε θα καθιερωθεί ως επίσημη γλώσσα η αραβική;
Πότε θα γίνει και επίσημη αργία το κουρμπανι;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
NewModelArmy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NewModelArmy »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 25 Μάιος 2019, 20:57 Ενδιαφέρον ότι οι εγγέζοι είναι τρίτοι, μετά τους ιρλανδούς! Φαίνεται ότι μετανάστευσαν περισσότερο προς αυστραλία, νέα ζηλανδία
Οχι.Οι Βρετανοι ειναι οι περισσοτεροι.Απλα ειναι τοσο παλιοι που δεν δηλωνουν αγγλικη καταγωγη.Ενας Τζον Σμιθ που η οικογενεια του περασε τον ατλαντικο το 1600 δεν θα δηλωσει Αμερικανος με Αγγλικες Ριζες αλλα σκετο Αμερικανος.
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Eφόσον για όσο διάστημα έχω ζήσει στη Γερμανία με θεωρούσαν δική τους θα έλεγα ότι ανήκω στη λευκή. Αν είχα ανοιχτόχρωμα μάτια και όχι καστανά, δεν θα υπήρχε ούτε υποψία αλλοδαπής, εκεί. Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, κανένα θέμα λόγω εμφάνισης.
Βέβαια εμένα μ' αρέσει το ξανθό μαλλί και τα γαλάζια μάτια αλλά και αυτά μόνο σε ωραία γυναίκα δείχνουν, όχι στις ξεπλυμένες ή παχύσαρκες. Πάντως έχω ακούσει Γερμανούς αλλά και Γερμανίδες να εκθειάζουν Τουρκάλες για την ομορφιά τους, όχι τις καλυμμένες και μπορούμε να φανταστούμε τους προγόνους αυτών των γυναικών, σίγουρα δεν ήταν Μογγόλοι.
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

Δεν έχω καταλήξει ακόμη ποιός ανοίγει τα πιό μαλακία θέματα:
- Ο Γιώργης με τους μαύρους του;
- Οι δημιουργιστές που αμφισβητούν λέει την Θεωρία τής Εξέλιξης;
- Οι συριζαίοι που προβλέπουν τον θρίαμβο του ΣΥΡΙΖΑ;
- Οι χρυσαυγίτες που κατηγορούν την ΝΔ ότι δεν είναι ναζιστικό κόμμα;
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

Πετούσα με turkish airlines από Μάντστεστερ για Κων/πολη. Όπως μπαίναμε στο αεροπλάνο οι αεροσυνοδοί μας χαιρετούσαν έναν, έναν τους επιβάτες. Σε όλους έλεγαν "hello" . Μόλις ήθε η σειρά μου η κοπέλα μου είπε "merhaba".

Ψήφισα όχι.
Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Phorum.gr user: Σπυρος1
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος »

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ = 1968
ΕΙΜΑΙ ΠΥΡΡΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ = ΧΙΛΙΑ ΕΝΝΙΑΚΟΣΙΑ ΕΞΗΝΤΑ ΟΚΤΩ = 2682
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

mao mao έγραψε: 25 Μάιος 2019, 23:05 Πετούσα με turkish airlines από Μάντστεστερ για Κων/πολη. Όπως μπαίναμε στο αεροπλάνο οι αεροσυνοδοί μας χαιρετούσαν έναν, έναν τους επιβάτες. Σε όλους έλεγαν "hello" . Μόλις ήθε η σειρά μου η κοπέλα μου είπε "merhaba".

Ψήφισα όχι.
cok tessekur ederim!
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Leporello έγραψε: 25 Μάιος 2019, 22:59 - Ο Γιώργης με τους μαύρους του;
Ρε μαλάκα Γιώργη βλέπεις τώρα τι παθαίνεις, σε βγήκε και το όνομα δηλαδής, όλοι θα λένε -ποιός Γιώργης; - να αυτός με τους μαύρους
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς »

mao mao έγραψε: 25 Μάιος 2019, 23:05 "merhaba"

άκου γλώσσα, να θες να πείς "γειά", και να ακούγεται λες και θα φτύσεις τον άλλο στο πρόσωπο :102:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”