Οχι.Λευκός Λύκος έγραψε: 25 Μάιος 2019, 08:23Ήσουν στον Τσίπρα;Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 25 Μάιος 2019, 08:00 Η Μακεδονια μιλησε.
Ουτε ταξι δεν μαζευει η ορντινατσα του Εσκομπαρ!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΝΔ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
- Υπερκουλτουριάρης
Re: Κ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΝΔ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Θεωρεις ότι οΤσίπρας είχε περισσότερο κόσμο απο τον Κούλη;Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 25 Μάιος 2019, 08:50Οχι.Λευκός Λύκος έγραψε: 25 Μάιος 2019, 08:23Ήσουν στον Τσίπρα;Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 25 Μάιος 2019, 08:00 Η Μακεδονια μιλησε.
Ουτε ταξι δεν μαζευει η ορντινατσα του Εσκομπαρ!
Και οι 2 άπατοι πήγαν.Και ήταν αναμενομενο.
Τελειωσαν οι μεγάλες προεκλογικές συγκεντρώσεις που πήγαιναν χιλιάδες πρόβατα.
- Λίνο Βεντούρα
Κανένας δεν γουστάρει τον Κούλη, ποιος να πάει στην συγκέντρωση;
Κι όμως ο Τσίπρας θα χάσει με εξευτελιστική διαφορά μόνο και μόνο επειδή ο κόσμος έχει σιχαθεί τον ΣΥΡΙΖΑ και θέλει να γλυτώσει την τελειωτική καταστροφή.
Κι όμως ο Τσίπρας θα χάσει με εξευτελιστική διαφορά μόνο και μόνο επειδή ο κόσμος έχει σιχαθεί τον ΣΥΡΙΖΑ και θέλει να γλυτώσει την τελειωτική καταστροφή.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- Υπερκουλτουριάρης
Ναι. Ο Τσίπρας έκανε πολύ μεγαλύτερες συγκεντρώσεις χωρίς κομματικό στρατό.Λευκός Λύκος έγραψε: 25 Μάιος 2019, 09:08
Θεωρεις ότι οΤσίπρας είχε περισσότερο κόσμο απο τον Κούλη;
Επίσης, υπάρχει και ένα κάρο κόσμος που λέει στις Εθνικές θα ρίξω ΣΥΡΙΖΑ και τώρα δεν θα πάω ή θα ρίξω κάτι άλλο,
Τα σουργελά του εξωγήινου είναι αυτά όλα. Είμαι πολύ αισιόδοξος και ήρεμος πλέον.
Ο Τσίπρας δεν μπόρεσε να μαζέψει κόσμο ουτε στο πασοκονησι την Κρήτη: viewtopic.php?f=29&t=11613&p=669151#p669151 .Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 25 Μάιος 2019, 10:04Ναι. Ο Τσίπρας έκανε πολύ μεγαλύτερες συγκεντρώσεις χωρίς κομματικό στρατό.Λευκός Λύκος έγραψε: 25 Μάιος 2019, 09:08
Θεωρεις ότι οΤσίπρας είχε περισσότερο κόσμο απο τον Κούλη;
Υπεράνω όλων η πατρίς
Παρα πολύς κόσμος που ξέρω λέει ότι θα κάνει αποχή τώρα και στις βουλευτικές θα ψηφίσει ΝΔ.Εγώ ΝΔ δεν ξέρω αν αξίζει να ψηφίσω μετά από αυτή την πασοκοποιηση της που έγινε επί Μητσοτάκη.Γιατί δηλαδή να μην ψήφιζα κατευθείαν ΠΑΣΟΚ(τι διαφορά θα έκανε);
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Giorgos έγραψε: 25 Μάιος 2019, 10:27 Παρα πολύς κόσμος που ξέρω λέει ότι θα κάνει αποχή τώρα και στις βουλευτικές θα ψηφίσει ΝΔ.Εγώ ΝΔ δεν ξέρω αν αξίζει να ψηφίσω μετά από αυτή την πασοκοποιηση της που έγινε επί Μητσοτάκη.Γιατί δηλαδή να μην ψήφιζα κατευθείαν ΠΑΣΟΚ(τι διαφορά θα έκανε);
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
- nikos_hellas
Καλύτερα να ψηφίσει ορισμένα πατριωτικά κόμματα.Giorgos έγραψε: 25 Μάιος 2019, 10:27 Παρα πολύς κόσμος που ξέρω λέει ότι θα κάνει αποχή τώρα και στις βουλευτικές θα ψηφίσει ΝΔ.Εγώ ΝΔ δεν ξέρω αν αξίζει να ψηφίσω μετά από αυτή την πασοκοποιηση της που έγινε επί Μητσοτάκη.Γιατί δηλαδή να μην ψήφιζα κατευθείαν ΠΑΣΟΚ(τι διαφορά θα έκανε);
Πχ τον Καρατζαφέρη η τη Χρυσή Αυγή (η οποία όμως κυκλοφορούν φήμες ότι έχει βάλει ξένα ονόματα στα ψηφοδέλτια της και εφυγαν αρκετοι για αυτο)
Ενάντια στη νέα τάξη πραγμάτων.
Against the new world order.
Χρυσή Αυγή δεν ψηφίζω καθότι δεν με εκφράζει με το ιστορικό που έχει. Για κάποιο άλλο δεξιό κόμμα θα το ψαξω.nikos_hellas έγραψε: 25 Μάιος 2019, 10:35Καλύτερα να ψηφίσει ορισμένα πατριωτικά κόμματα.Giorgos έγραψε: 25 Μάιος 2019, 10:27 Παρα πολύς κόσμος που ξέρω λέει ότι θα κάνει αποχή τώρα και στις βουλευτικές θα ψηφίσει ΝΔ.Εγώ ΝΔ δεν ξέρω αν αξίζει να ψηφίσω μετά από αυτή την πασοκοποιηση της που έγινε επί Μητσοτάκη.Γιατί δηλαδή να μην ψήφιζα κατευθείαν ΠΑΣΟΚ(τι διαφορά θα έκανε);
Πχ τον Καρατζαφέρη η τη Χρυσή Αυγή (η οποία όμως κυκλοφορούν φήμες ότι έχει βάλει ξένα ονόματα στα ψηφοδέλτια της και εφυγαν αρκετοι για αυτο)
Ζαιοι πλυθειτε. Δεν χρειάζεται να πάμε να δούμε τον Κούλη για να μαυρίσουμε ότι πιο σάπιο πέρασε από την ελληνική πολιτική σκηνή από συστάσεως κράτους, απατος θα πάει ο εργοδότης του καρανικα
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Μονο Τζημερος τυπε!Giorgos έγραψε: 25 Μάιος 2019, 10:40Χρυσή Αυγή δεν ψηφίζω καθότι δεν με εκφράζει με το ιστορικό που έχει. Για κάποιο άλλο δεξιό κόμμα θα το ψαξω.nikos_hellas έγραψε: 25 Μάιος 2019, 10:35Καλύτερα να ψηφίσει ορισμένα πατριωτικά κόμματα.Giorgos έγραψε: 25 Μάιος 2019, 10:27 Παρα πολύς κόσμος που ξέρω λέει ότι θα κάνει αποχή τώρα και στις βουλευτικές θα ψηφίσει ΝΔ.Εγώ ΝΔ δεν ξέρω αν αξίζει να ψηφίσω μετά από αυτή την πασοκοποιηση της που έγινε επί Μητσοτάκη.Γιατί δηλαδή να μην ψήφιζα κατευθείαν ΠΑΣΟΚ(τι διαφορά θα έκανε);
- nikos_hellas
Αυτός δεν είναι ούτε πατριώτης ούτε χριστιανόςJu-87 έγραψε: 25 Μάιος 2019, 10:43Μονο Τζημερος τυπε!Giorgos έγραψε: 25 Μάιος 2019, 10:40Χρυσή Αυγή δεν ψηφίζω καθότι δεν με εκφράζει με το ιστορικό που έχει. Για κάποιο άλλο δεξιό κόμμα θα το ψαξω.nikos_hellas έγραψε: 25 Μάιος 2019, 10:35
Καλύτερα να ψηφίσει ορισμένα πατριωτικά κόμματα.
- nikos_hellas
Και Βελόπουλο μπορείς που κοντεύει το 3Giorgos έγραψε: 25 Μάιος 2019, 10:40Χρυσή Αυγή δεν ψηφίζω καθότι δεν με εκφράζει με το ιστορικό που έχει. Για κάποιο άλλο δεξιό κόμμα θα το ψαξω.nikos_hellas έγραψε: 25 Μάιος 2019, 10:35Καλύτερα να ψηφίσει ορισμένα πατριωτικά κόμματα.Giorgos έγραψε: 25 Μάιος 2019, 10:27 Παρα πολύς κόσμος που ξέρω λέει ότι θα κάνει αποχή τώρα και στις βουλευτικές θα ψηφίσει ΝΔ.Εγώ ΝΔ δεν ξέρω αν αξίζει να ψηφίσω μετά από αυτή την πασοκοποιηση της που έγινε επί Μητσοτάκη.Γιατί δηλαδή να μην ψήφιζα κατευθείαν ΠΑΣΟΚ(τι διαφορά θα έκανε);
Από ότι ακούω αυτός είναι Μάρτυρας του Ιεχωβά.Αλλά αυτό είναι άσχετο με το θέμα του νήματος.
"Το έθνος πρέπει να θεωρεί εθνικό αυτό που είναι αληθές"
Διονύσιος Σολομος
Διονύσιος Σολομος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 576 Προβολές
-