!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τα Κουτσα Αλογα

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
zteo

Τα Κουτσα Αλογα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Σε αυτην την μαχη των Ευροεκλογων εχουμε να μετρησουμε μονο κουτσα αλογα.Και εχουμε πολλα κουτσα αλογα πλεον.
Ο μεγαλος νικητης των Ευροεκλογων ανεξαρτητου αποτελεσματος ειναι ο Συριζα.Διοτι καταφερε να εδραιωθει σαν αλλος πολος διαχειρησης εξουσιας.Κι ομως αποδειχτηκε κουτσο αλογο διοτι καταφερε σε μια τετραετια να απολεσει τελειως το αριστερο του προσωπειο χανει πολλη μονο απο τα αριστερα του (ΚΚΕ-ΛΑΕ).Θα ειναι πολλη δυσκολο πλεον να πεισει σαν αριστερο κομμα και η τοσο γρηγορη στροφη του ειναι ενα πειραμα που πετυχε για τους Ευρωπαιους.
Οσο για την ΝΔ απεδειξε οτι ειναι ενα κουρασμενο και γερασμενο κομμα και ο Κουλης ενω ειχα πιστεψει οτι ηταν ενας μικρος Μακιαβελι αποδειχτηκε λιγος.Καταφερε να συγκεντρωσει τα μικροαστικα τμηματα του λαου αλλα αυτα ειναι μειοψηφια.Οταν το πολιτικο οραμα της συντηριτικης παραταξης εξαντλειτε στο εαν θα βαλει μια διμοιρια των Ματ παραπανω στα Εξαρχεια τοτε μαλλον υπαρχει σοβαρο προβλημα.Το να θεωρουν καποιοι οτι θα περασουν ανετη κυβερνητικη θητεια διοτι απλα θα βαλουν δεκα αστυνομικους σε καθε πεζοδρομιο και τιποτα αλλο ειναι βαθια νυχτωμενη.Υπαρχει μια μεγαλη πλειοψηφια εργαζομενων και εργατικης ταξης που ζει στο οριο της εξαθλιωσης για την οποια μπορει ο Τσιπρας απλα να τις πεταει ψιχουλα αλλα ποια ειναι η αντιπροταση τους.Απλα να κοιτανε στον ουρανο περιμενωντας ουρανοκατεβατες επενδυσεις.
Το τριτο κουτσο αλογο ειναι τα απομειναρια του ΠΑΣΟΚ.Μπορει ελεου κυβερνητικης φθορας να τσιμπησουν τιποτα αλλα την επομενη των εκλογων εχουν το εξης απλο διλημα εαν θα πανε να φαγωθουν με την Σκυλλα η την Χαρυβδη.
Οσο για την ΧΑ εδω μιλαμε για τον ορισμο του κουτσου αλογου.Επενδυσαν στο συναισθηματικο κομματι και απετυχαν.Φωναζουν για την λαθρομεταναστευση αλλα εχει φυγει απο την αντζεντα ουρλιαζουν για το Μακεδονικο αλλα η αντιπροταση τους αγνοειται.Θα κρατησουν τα ποσοστα τους αλλα ουσιαστικα ειναι ο ασθενης που τον κρατανε με μηχανικη υποστηριξη απλα για να εχει αλωθει η δεξια να προχωραει διακριτικα προς τον φασισμο.
Για τους υπολοιπους(Ανελλ,Ποταμι.Ενωση Κεντρου) δεν θα πω τιποτα διοτι τους θεωρω τελειωμενους.Επαιξαν τον ρολο τους σαν χρησιμοι ηλιθιοι ενισχυσαν τον διπολισμο και τωρα τους πετανε σαν στημενη λεμονοκουπα.

Υ.Γ.Σαν γνησιος αριστερος και διαλεκτικος υλιστης θα εχριζαν σαν κυριο πολιτικο μου αντιπαλο τον Συριζα.Διοτι απεδειξαν οτι οι οπουρτουνιστες ειναι οι χειροτεροι αμοραλιστες και τα καλλυτερα παιδια του καπιταλισμου.Η αριστερα δεν ειναι τα βολεμενα παιδακια του Ρουβικωνα οπως γραφουν μερικοι εδω μεσα.Η αριστερα ειμαι εγω που καθε μερα λιωνω τα παπουτσια μου σε υπογεια και κατακομβες για να παρω απλα 0.15 ευρω το ρολοι.Και διεκδικω μια καλλυτερη ζωη περα απο τα ψιχουλα του Συριζα που προερχονται απο τα καρβελια που μου κλεψανε.Προτιμω να στηριξω με την ψηφο αγωνιστες υποψηφιους του ΚΚΕ που δεν μου ταξαν που δεν μου υποσχεθηκαν απλα ξερω οτι θα ειναι διπλα μου την επομενη των εκλογων διεκδικωντας μαζι μου μια καλλυτερη ζωη.Επειδη υπαρχου εκατομυρια σαν αυτην την χωρα σαν εμενα ισως και χειροτερα ας καταλβουν οτι ηρθε ο καιρος να παρουν την κατασταση στα χερια τους και να αγωνιστουν οι ιδιοι πλεον.Ας κανουν το πρωτο βημα αυτην την Κυριακη και ας ψηφισουν αγωνιστικα ΚΚΕ και Λαικη Συσπειρωση. :8)
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Re: Τα Κουτσα Αλογα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

Το ΚΚΕ απο την αλλη ειναι επιβητορας για ιπποδρομο
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Το ΚΚΕ είναι αυτό που σπάει τα ρολόγια.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Οσο για την ΝΔ απεδειξε οτι ειναι ενα κουρασμενο και γερασμενο κομμα και ο Κουλης ενω ειχα πιστεψει οτι ηταν ενας μικρος Μακιαβελι αποδειχτηκε λιγος
Δεν θελω να περιαυτολογησω :smt047 αλλα απο την ωρα που εκλεχτηκε στην ΝΔ εβλεπα οτι ηταν λιγος.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 24 Μάιος 2019, 21:57
Οσο για την ΝΔ απεδειξε οτι ειναι ενα κουρασμενο και γερασμενο κομμα και ο Κουλης ενω ειχα πιστεψει οτι ηταν ενας μικρος Μακιαβελι αποδειχτηκε λιγος
Δεν θελω να περιαυτολογησω :smt047 αλλα απο την ωρα που εκλεχτηκε στην ΝΔ εβλεπα οτι ηταν λιγος.
Ναι ρε παιδί μου. Δεν πλησιάζει καν την μεγάλη ηγετική μορφή του σταλίνα κουτσούμπα! :g030:
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Ουσιαστικα ο Κουλης εχει βαλει τοσα αυτογκολ και εχει κανει τοσο κακη επικοινωνιακη τακτικη που γενναει υποψιες μηπως ουσιαστικα το κανει εσκεμενα για να δωσει και νεα τετραετια στον Συριζα.Τις ιδιες υποψιες γεννναει η τοσο απροκαλυπτει υποστηριξη Μαρινακη και καναλαρχων στην Νδ.Ας μην κοροιδευομαστε ((ομαδα που νικαει δεν αλλαζει)) και ο Συριζα πηρε με τοση ευκολια τοσα φιλελελευθερα αντιλαικα εργα που δεν βλεπω τον λογο γιατι η οικονομικη ελιτ της χωρας να θελει να τον ριξει απο την κυβερνηση. :8)
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Η ΝΔ το έχει πάρει απόφαση ότι οι φτωχοί δεν έχουν λόγο να την ψηφίσουν εφόσον κόψει μερίσματα και ΚΕΑ και δεν μπαίνουν καν στον κόπο τα στελέχη της στα πάνελ να κάνουν αναφορά γι΄αυτούς. Μόνο για την μεσαία τάξη μιλάνε.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”