!!! DEVELOPMENT MODE !!!

The Childfree Life

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

Έχετε παιδιά;

1) Ναι, έχω και δε θα το άλλαζα με τίποτα
29
39%
2) Ναι, έχω αλλά δεν είχα υπολογίσει το ζόρι, ίσως αν είχα τώρα επιλογή να μην έκανα
3
4%
3) Όχι δεν έχω αλλά θέλω να κάνω
20
27%
4) Όχι δεν έχω και ούτε θέλω να κάνω
23
31%

Σύνολο ψήφων: 75

Uppercut

Re: The Childfree Life

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut »

Naida έγραψε: 24 Μάιος 2019, 21:22
Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Μάιος 2019, 21:17
Naida έγραψε: 24 Μάιος 2019, 21:14

Για να μη θέλει η άλλη να σου κάθεται ενώ πριν σου καθόταν και γούσταρε κάποιος λόγος υπάρχει.
Να πει το λόγο αντί να κάνει την κοιμισμένη δεν παίζει;
Εξαρτάται και τι κοιμάμενο έχεις απέναντι σου.
Uppercut έγραψε: 24 Μάιος 2019, 21:17

Ας πει στον άντρα της τον λόγο να δουν αν φτιάχνεται αντί να του κάθεται. Βέβαια ο λόγος της μπορεί να είναι ότι απλά έχει χαμηλή λίμπιντο, δε σημαίνει ότι είναι πρόβλημα της σχέσης τους, δε ξέρω δεν είμαι σεξολόγος. Σύμφωνα με τα όσα λέει η Gherschaagk δεν την νοιάζει γενικά να γαμιέται, δεν είναι ότι δεν θέλει με τον άντρα της.
Ας κάνει και καμιά προσπάθεια ο άντρας της να την προσεγγίσει διαφορετικά και να μη περιμένει να του ανοίξει τα πόδια της λόγω υποχρέωσης. Αν το κάνει και δε βρίσκει αντίκρυσμα ας συμβουλευτούν κάποιον ειδικό.
Από πού συμπέρανες ότι ο άντρας της δεν έχει κάνει προσπάθεια να την προσεγγίσει διαφορετικά;
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

perseus έγραψε: 24 Μάιος 2019, 21:22 Δηλαδη εγγαμος βιος χωρις σεξ δεν παιζει ? Οι γονεις σας μεχρι ποτε το εκαναν?
Δε νομίζω να το έκαναν ποτέ. Δεδομένου ότι η μάνα μου είναι παρθένα.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Gherschaagk έγραψε: 24 Μάιος 2019, 21:18
Naida έγραψε: 24 Μάιος 2019, 21:13
Ίφιδα έγραψε: 24 Μάιος 2019, 21:06

Αυτό που αναρωτήθηκε Γκερ.

Όσο για το δικό σου ερώτημα, όχι, δεν πρέπει να κάθεται είτε το θέλει είτε όχι. Αν αυτό όμως συνεχίζεται για καιρό δύο είναι οι λύσεις. Είτε δεν κράζεις αν φας κέρατο, είτε χωρίζεις
Το να προσπαθήσουν να δουν τι φταίει πριν το κέρατο δε παίζει ως εκδοχή;
Δεν προσπαθούν όμως.

Αυτή που βαριέται κοιμόταν από την ώρα που γεννήθηκε το παιδί κι έπειτα με το παιδί. 5+ χρόνια τώρα. Και τώρα αγόρασαν καινούργιο κρεβάτι στο παιδί και θέλει να κοιμάται μόνο του. Και κλαίγεται η τύπισσα γιατί πλέον κοιμάται με τον μαντράχαλο που ροχαλίζει.

Και τα ακούω και σκάω χαμόγελο κι από μέσα μου κάθομαι και σκέφτομαι πως η μλκια πάει σύννεφο.

Γουατ δε φακ;;;
Εμ δε προσπαθούν και οι δύο. Αδιάφοροι είναι για το γάμο τους σα ζευγάρι. Αυτή κλαίγεται για τον μαντραχαλο που ροχαλίζει κι αυτός για τη γυναίκα που δε του κάθεται.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Μάιος 2019, 21:24
perseus έγραψε: 24 Μάιος 2019, 21:22 Δηλαδη εγγαμος βιος χωρις σεξ δεν παιζει ? Οι γονεις σας μεχρι ποτε το εκαναν?
Jesus Christ

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Uppercut έγραψε: 24 Μάιος 2019, 21:23
Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Μάιος 2019, 21:17
Να πει το λόγο αντί να κάνει την κοιμισμένη δεν παίζει;
Εξαρτάται και τι κοιμάμενο έχεις απέναντι σου.
Uppercut έγραψε: 24 Μάιος 2019, 21:17

Ας πει στον άντρα της τον λόγο να δουν αν φτιάχνεται αντί να του κάθεται. Βέβαια ο λόγος της μπορεί να είναι ότι απλά έχει χαμηλή λίμπιντο, δε σημαίνει ότι είναι πρόβλημα της σχέσης τους, δε ξέρω δεν είμαι σεξολόγος. Σύμφωνα με τα όσα λέει η Gherschaagk δεν την νοιάζει γενικά να γαμιέται, δεν είναι ότι δεν θέλει με τον άντρα της.
Ας κάνει και καμιά προσπάθεια ο άντρας της να την προσεγγίσει διαφορετικά και να μη περιμένει να του ανοίξει τα πόδια της λόγω υποχρέωσης. Αν το κάνει και δε βρίσκει αντίκρυσμα ας συμβουλευτούν κάποιον ειδικό.
Από πού συμπέρανες ότι ο άντρας της δεν έχει κάνει προσπάθεια να την προσεγγίσει διαφορετικά;
Από πουθενά. Σαν ενδεχόμενο το παίρνω. Έχεις εσύ κάποια ένδειξη από τα λεγόμενα της Γκερ ότι προσπαθεί;

Que Sera, Sera...
Uppercut

Δεν ξέρω τι κάνει. Από που φάνηκε να λέω ότι ξέρω;
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Uppercut έγραψε: 24 Μάιος 2019, 21:30 Δεν ξέρω τι κάνει. Από που φάνηκε να λέω ότι ξέρω;
Δεν είπα ότι φάνηκε ότι λες ότι ξέρεις. Αυτό που εννοώ είναι ότι μιλάμε με ενδεχόμενα.

Que Sera, Sera...
Uppercut

Naida έγραψε: 24 Μάιος 2019, 21:37
Uppercut έγραψε: 24 Μάιος 2019, 21:30 Δεν ξέρω τι κάνει. Από που φάνηκε να λέω ότι ξέρω;
Δεν είπα ότι φάνηκε ότι λες ότι ξέρεις. Αυτό που εννοώ είναι ότι μιλάμε με ενδεχόμενα.
Ας κάνει και καμιά προσπάθεια ο άντρας της να την προσεγγίσει διαφορετικά και να μη περιμένει να του ανοίξει τα πόδια της λόγω υποχρέωσης
Όταν λες αυτό δεν το παρουσιάζεις σαν ενδεχόμενο. "Αν" έβαλες μόνο μετά, στην πιθανότητα να προσπαθήσει και να μην δουλέψει. Το ότι περιμένει ν' ανοίξει η γυναίκα του τα πόδια της εν είδει υποχρέωσης το έγραψες ως γεγονός.
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

Προφανώς, μιλάω για παγιωμένες καταστάσεις.
Το τί φταίει αφορά και τους δύο, δηλαδή πρέπει να μπουν και οι δύο στη διαδικασία να το συζητήσουν, να ζητήσουν κάποια επαγγελματική συμβουλή κλπ. Αν συνεχίζεται αυτό το πράγμα και δε βγαίνει άκρη τότε πάμε σ αυτά που είπα.
Άβαταρ μέλους
ενωσηΚ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ενωσηΚ »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Μάιος 2019, 21:24
:smt005:
LEONAS έγραψε: 25 Ιουν 2019, 15:51 Εγώ ξυπόλητος και ξεβρακωτος
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Uppercut έγραψε: 24 Μάιος 2019, 21:39
Ας κάνει και καμιά προσπάθεια ο άντρας της να την προσεγγίσει διαφορετικά και να μη περιμένει να του ανοίξει τα πόδια της λόγω υποχρέωσης
Όταν λες αυτό δεν το παρουσιάζεις σαν ενδεχόμενο. "Αν" έβαλες μόνο μετά, στην πιθανότητα να προσπαθήσει και να μην δουλέψει. Το ότι περιμένει ν' ανοίξει η γυναίκα του τα πόδια της εν είδει υποχρέωσης το έγραψες ως γεγονός.
Καλά ρε συ κόβεις την ανάρτηση όπως σε βολεύει;

Que Sera, Sera...
Uppercut

Naida έγραψε: 24 Μάιος 2019, 21:43
Uppercut έγραψε: 24 Μάιος 2019, 21:39

Καλά ρε συ κόβεις την ανάρτηση όπως σε βολεύει;
Είπα για το αν. Το αν το έβαλες στο "αν το κάνει" με την προηγούμενη πρόταση σου να παίρνει ως δεδομένο ότι δεν το κάνει ως τώρα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ίφιδα έγραψε: 24 Μάιος 2019, 21:42
Προφανώς, μιλάω για παγιωμένες καταστάσεις.
Το τί φταίει αφορά και τους δύο, δηλαδή πρέπει να μπουν και οι δύο στη διαδικασία να το συζητήσουν, να ζητήσουν κάποια επαγγελματική συμβουλή κλπ. Αν συνεχίζεται αυτό το πράγμα και δε βγαίνει άκρη τότε πάμε σ αυτά που είπα.
Έτσι ναι συμφωνώ. Βασικά και πάλι δεν συμφωνώ με το κέρατο στα κρυφά. Αν πλέον δεν υπάρχει σύναψη ας κάνει ο καθένας την ζωή του. Δεν εννοώ χωρισμό αν υπάρχουν παιδιά. Αλλά αυτό απαιτεί πολύ πολιτισμό και ανοιχτά μυαλά. :lol:

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

perseus έγραψε: 24 Μάιος 2019, 21:22 Δηλαδη εγγαμος βιος χωρις σεξ δεν παιζει ?
Παίζει, αρκεί να είναι στην ίδια φάση και οι δυο
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Gherschaagk έγραψε: 24 Μάιος 2019, 20:59
Uppercut έγραψε: 24 Μάιος 2019, 19:23
Gherschaagk έγραψε: 24 Μάιος 2019, 19:21 Άσχετο, σχετικό με κέρατα.

Συζητάμε τώρα 3 γυναίκες παντρεμένες και οι 3. Η μία δεν κάνει τίποτα με τον άντρα της γιατί δεν έχει όρεξη. Η άλλη κοιμάται γύρω στις 9 το βράδυ μαζί με το παιδί γιατί είναι και καλά πολύ κουρασμένη αλλά και όταν δε την παίρνει ο ύπνος κάνει πως κοιμάται για να μην της ζητήσει ο άντρας της να κάνουν τίποτα γιατί βαριέται να το κάνει. Κι εγώ κουνάω το κεφάλι και σκέφτομαι πως αν φάνε κέρατο οι λεγάμενες θα τους σουβλίσουν και τους δύο που τόλμησαν να μοιχεύσουν.

Γουατ δε φακ;;;;
Δεν έχει όρεξη με τον άντρα της ή γενικά; Και για τι ηλικίες μιλάμε;
Γενικά δεν έχει όρεξη.

Η μία λίγο πριν τα 40 και η άλλη λίγο μετά.

Ρε παιδιά, είναι δυνατόν να τον καταδικάζεις τον άλλο στην αγαμία και αν τολμήσει να κάνει κάτι με κάποια άλλη να του ρίχνεις κατάρες που τον είχες στα ώπα - ώπα και δεν γύρισες να κοιτάξεις άλλον τόσα χρόνια και λοιπές βλακείες;;
Το 80% των πελατων στους οικους ανοχης ειναι παντρεμενοι ανω των 45 ετων.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”