Τι γκομενάκια να πετύχωUppercut έγραψε: 24 Μάιος 2019, 19:12
Κατάστρωμα πλοίου με τον αέρα να σε φυσάει. Ό,τι καλύτερο. Και πετυχαίνεις και γκομενάκια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ελεύθερο κάμπινγκ υπέρ ή κατά
Re: Ελεύθερο κάμπινγκ υπέρ ή κατά
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Sid Vicious
Και εσύ της βαβούρας, των ξενυχτιών και του κλάμπινγκ; Επιτέλους ένας λογικός άνθρωπος εδώ μέσα, να κανονίσουμε έξοδο!shrike έγραψε: 24 Μάιος 2019, 18:32Κι εγώ το ίδιο, Σιντ. Κι όποτε πήγα έτσι με αντίσκηνο, ελεύθερο κλπ, στο βουνό ήταν.Sid Vicious έγραψε: 24 Μάιος 2019, 18:30 Προτιμώ άνεση για διακοπές, να μην πω και χλιδή ακόμη. Αντισκηνο μόνο για καμιά εξόρμηση σε βουνό ή δάσος. Και θέλω και βαβούρα στις διακοπές, ξεσάλωμα και όχι παρειστική ησυχία. Τις σπάνιες στιγμές που θα αποζητησω ησυχία θα προτιμήσω την άνεση και ησυχία του εξοχικού.
Σε κάμπινγκ στη θάλασσα έχω πάει αρκετές φορές νεότερος, αλλά ήταν οργανωμένο φυσικά. Τώρα πια, κι αυτά κομμένα.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
-
Uppercut
Εμένα δε με πιάνει ποτέ ναυτία όταν είμαι πλωτό μέσα. Ενώ στο αμάξι μπορεί να με πιάσει.
Και στο αυτοκίνητο μπορεί να με πιάσει ακόμα και στην ευθεία αν δεν είμαι καλά. Ή αν ο οδηγός δεν είναι καλός.Uppercut έγραψε: 24 Μάιος 2019, 19:33Εμένα δε με πιάνει ποτέ ναυτία όταν είμαι πλωτό μέσα. Ενώ στο αμάξι μπορεί να με πιάσει.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ε, παρε φακους που φορτιζουν απο usb και ελυσες ολα τα θεματα σουblackpaint έγραψε: 24 Μάιος 2019, 14:48με το κινητο δεν εχω θεμα, κανω ελαχιστη χρηση. Εκει που υπαρχει αναγκη ειναι στις μπαταριες για τους φακους. Καθε δυο μερες θελουν αλλαγη. Τιθεται ζητημα βαρους, εξοδων αλλα και μολυνσης του περιβαλλοντος, ειναι απο τα πιο τοξικα αποβλητα.Airman68 έγραψε: 24 Μάιος 2019, 14:43 Εμένα τώρα αυτό μου ακούγεται τόσο μπελάς...
Μήπως καλύτερα να πάρεις μερικές εφεδρικές μπαταρίες για το κινητό σου;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- blackpaint
εχουν μεγαλη αυτονομια;Ασέβαστος έγραψε: 24 Μάιος 2019, 19:43ε, παρε φακους που φορτιζουν απο usb και ελυσες ολα τα θεματα σουblackpaint έγραψε: 24 Μάιος 2019, 14:48με το κινητο δεν εχω θεμα, κανω ελαχιστη χρηση. Εκει που υπαρχει αναγκη ειναι στις μπαταριες για τους φακους. Καθε δυο μερες θελουν αλλαγη. Τιθεται ζητημα βαρους, εξοδων αλλα και μολυνσης του περιβαλλοντος, ειναι απο τα πιο τοξικα αποβλητα.Airman68 έγραψε: 24 Μάιος 2019, 14:43 Εμένα τώρα αυτό μου ακούγεται τόσο μπελάς...
Μήπως καλύτερα να πάρεις μερικές εφεδρικές μπαταρίες για το κινητό σου;
με το σκαφος (νομιζεις πως) πουλας μουρη. βγαινουν καλυτερες σελφι.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Μάιος 2019, 17:04 Mπορεί κάποιος να μου διευκρινήσει με σαφήνεια τις διαφορές μεταξύ διακοπών σε ελεύθερο κάμπινγκ και σκάφους 8-10 μέτρων;
τεραστια. ορισμενοι ειναι και παουερμπανκ, αλλοι ειναι χωρις μπαταρια και απλα κουμπωνουν σε usb στο παουερμπανκ, οτι θες υπαρχει. ολα ειναι led, δεν εχεις θεμα αυτονομιας.blackpaint έγραψε: 24 Μάιος 2019, 19:45εχουν μεγαλη αυτονομια;Ασέβαστος έγραψε: 24 Μάιος 2019, 19:43ε, παρε φακους που φορτιζουν απο usb και ελυσες ολα τα θεματα σουblackpaint έγραψε: 24 Μάιος 2019, 14:48
με το κινητο δεν εχω θεμα, κανω ελαχιστη χρηση. Εκει που υπαρχει αναγκη ειναι στις μπαταριες για τους φακους. Καθε δυο μερες θελουν αλλαγη. Τιθεται ζητημα βαρους, εξοδων αλλα και μολυνσης του περιβαλλοντος, ειναι απο τα πιο τοξικα αποβλητα.
Πολυεστερικό ή φουσκωτό 8-10 μέτρα, καμπινάτο. Δεν λέω ιστιοπλοϊκό γιατί θέλει πολύ μεγαλύτερη εμπειρία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Feindflug έγραψε: 23 Μάιος 2019, 10:21Γιατί ρε τύπε; Τι σε πειράζουν οι καρεκλάδες;ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 23 Μάιος 2019, 10:14 Υπερ φυσικα. Δεν υπαρχει ωραιοτερο πραγμα αν φυσικα υπαρχει αλληλοσεβασμός και δεν εχεις τον καθε μαλακα διπλα σου να παιζει σφακιανακη.
Επισης ειναι τρομερη εμπειρια για τα παιδια. Η κορη μου πρωτη φορα που κοιμηθηκε σε sleeping bag κατω απ'τα αστερια ηταν 5 μηνων.
Μια μονο νυχτα γιατι δεν θελαμε να το παρατραβηξουμε αλλα εκανε τον καλυτερο υπνο που ειχε κανει μεχρι τοτε. Το πρωτο της βραδυ που δεν ξυπνησε ουτε μια φορα.
Δε νομιζω οτι θα σταματησω ποτε αν και πλεον σκανε πολλοι αξεστοι καρεκλαδες.
![]()
τυπε εισαι ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ?
ή πριν τις εκλογεςπήζον bot έγραψε: 23 Μάιος 2019, 10:30τα φιδια μας εχουν γραμμενους ή μας φοβουνται.Naida έγραψε: 23 Μάιος 2019, 07:30 Υπέρ εννοείται. Άλλη αίσθηση. Κι άμα είσαι με την παρέα σου κι όχι μόνο πχ με γκόμενο ακόμα καλύτερα.
Δεν έχω κάνει πολλές φορές αλλάΑλλά το μοναδικό που με φοβίζει είναι τα φίδια
Είναι δηλαδή ένας από τους λόγους που δε θα πήγαινα.
δεν πρεπει να εχει υπαρξει επιθεση φιδιου σε ανθρωπο σ αυτη τη ζωη.
μονο στο χολυγουντ ή μονο αν το πατησες τρομαξες κλπ
-
User_601
Τι να σου πω....η αφεντομουτσουναρα σου και οποιον παρει ο χαρος παιδακι μου.Εισαι απλα απαραδεχτος.Δηλαδη να κολυμπαει ο αλλος και να επιπλεει η σκατουλα σου διπλα του.blackpaint έγραψε: 24 Μάιος 2019, 16:11το λασπολουτρο το εκανα στο σημειο του κοιτασματος αργιλου που βρηκα. Ξεπλυθηκα απο τις λασπες στο πηγαδι, που ηταν στη μεση μιας παραλιας. Απλα πηρα ενα κουβα νερο και τον εριξα πανω μου. Δεν ξυριζομαι γενικως και δεν ξερω και κανενα που να μην εχει η αφηνει μουσια στο νησι. Γιατι να ξυριστεις αραγε; Αχρηστο τελειως.Uppercut έγραψε: 24 Μάιος 2019, 15:55Μάλιστα, άρα έχουμε λασπόλουτρο (το οποίο το κάνεις σε κάποιον χώρο που έχεις ή μαζί με τα φιλαράκια σου δεν ξέρω) vs μπανιέρας. Ό,τι γουστάρει ο καθένας, για γούστα μιλάμε. Για τουλέτα τι έχεις; Πού ξυρίζεσαι; Πού βουρτσίζεις τα δόντια σου;blackpaint έγραψε: 24 Μάιος 2019, 15:52
απαντησα εγω: λασπολουτρο με αργιλο.
Επισης, με γεια σου και χαρα σου να μη γουσταρεις φρη καμπινγ. Δεν θα ηθελα με την καμια να πεσω πανω σε καποιον σαν εσενα σε καμια παραλια.
Για τουαλετα ειτε βρισκω ενα απομερο μερος οπου σκαβω λακο τουλαχιστον 60-70 εκ και θαβω την παραγωγη μου, ειτε κατευθειαν στη θαλασσα σε μια πιο απομερη παραλια. Χαρτι υγειας δε χρησιμοποιω, μονο νερακι της θαλασσας. Τα δοντια μου τα πλενω μ ενα ποτηρακι και φτυνω στο χωμα.
Τωρα ολα αυτα ειναι καπως αυτονοητα φυσικα, μου φαινεται και αστειο να τα συζητω. Το θεμα δεν ειναι πολιτικο, αλλα καθαρα λαιφσταιλ, δεν μπορω ομως να μην διακρινω εδω τα ιδια τυπικα φοβικα συμπλεγματα του μεσου δεξιου που εντοπιζω στο συνολικο τους λογο. Συμπτωματικα, οσοι εκφραστηκαν αρνητικα, ηταν σε μεγαλο βαθμο ιδεολογικα συντηρητικοτεροι.
Και αυτα τα περι ερημικη παραλια,δεν πιανουν,ερημικη παραλια στην ελλαδα δεν βρισκεις πλεον.ΞΕΦΤΥΛΑ/.
Ρε ουξου απο εδω μπιχλες.ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΗ...ΕΛΕΟΣ.σας πειραζουν και οι γυφτοι.
Στα απαυτα μου ποιος θεωρει κατι ιν,αουτ..ανεσεις....διακπες τυπου σορβαιβερ και ακτι τετοια ψωνισμεν.Με ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΜΩς ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΤΟΠΟς ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ ΜΕ ΣΚΑΤΟΥΛΕς ΚΑΙ ΣΚΑΤΟΧΑΡΤΑ,στη θαλασσα να επιπλεουν οι σκατουλες του καθενος,να φευγουν και να αφηνουν ολες τις μαλακιες τους.ΚΑΙ ΝΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ.ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.Δυστυχως
-
Ορέστης 35
Δεν ειναι τοξικες θα σου πει.Εσθήρ έγραψε: 24 Μάιος 2019, 21:20Τι να σου πω....η αφεντομουτσουναρα σου και οποιον παρει ο χαρος παιδακι μου.Εισαι απλα απαραδεχτος.Δηλαδη να κολυμπαει ο αλλος και να επιπλεει η σκατουλα σου διπλα του.blackpaint έγραψε: 24 Μάιος 2019, 16:11το λασπολουτρο το εκανα στο σημειο του κοιτασματος αργιλου που βρηκα. Ξεπλυθηκα απο τις λασπες στο πηγαδι, που ηταν στη μεση μιας παραλιας. Απλα πηρα ενα κουβα νερο και τον εριξα πανω μου. Δεν ξυριζομαι γενικως και δεν ξερω και κανενα που να μην εχει η αφηνει μουσια στο νησι. Γιατι να ξυριστεις αραγε; Αχρηστο τελειως.Uppercut έγραψε: 24 Μάιος 2019, 15:55
Μάλιστα, άρα έχουμε λασπόλουτρο (το οποίο το κάνεις σε κάποιον χώρο που έχεις ή μαζί με τα φιλαράκια σου δεν ξέρω) vs μπανιέρας. Ό,τι γουστάρει ο καθένας, για γούστα μιλάμε. Για τουλέτα τι έχεις; Πού ξυρίζεσαι; Πού βουρτσίζεις τα δόντια σου;
Για τουαλετα ειτε βρισκω ενα απομερο μερος οπου σκαβω λακο τουλαχιστον 60-70 εκ και θαβω την παραγωγη μου, ειτε κατευθειαν στη θαλασσα σε μια πιο απομερη παραλια. Χαρτι υγειας δε χρησιμοποιω, μονο νερακι της θαλασσας. Τα δοντια μου τα πλενω μ ενα ποτηρακι και φτυνω στο χωμα.
Τωρα ολα αυτα ειναι καπως αυτονοητα φυσικα, μου φαινεται και αστειο να τα συζητω. Το θεμα δεν ειναι πολιτικο, αλλα καθαρα λαιφσταιλ, δεν μπορω ομως να μην διακρινω εδω τα ιδια τυπικα φοβικα συμπλεγματα του μεσου δεξιου που εντοπιζω στο συνολικο τους λογο. Συμπτωματικα, οσοι εκφραστηκαν αρνητικα, ηταν σε μεγαλο βαθμο ιδεολογικα συντηρητικοτεροι.
Και αυτα τα περι ερημικη παραλια,δεν πιανουν,ερημικη παραλια στην ελλαδα δεν βρισκεις πλεον.ΞΕΦΤΥΛΑ/.
Ρε ουξου απο εδω μπιχλες.ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΗ...ΕΛΕΟΣ.σας πειραζουν και οι γυφτοι.
Στα απαυτα μου ποιος θεωρει κατι ιν,αουτ..ανεσεις....διακπες τυπου σορβαιβερ και ακτι τετοια ψωνισμεν.Με ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΜΩς ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΤΟΠΟς ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ ΜΕ ΣΚΑΤΟΥΛΕς ΚΑΙ ΣΚΑΤΟΧΑΡΤΑ,στη θαλασσα να επιπλεουν οι σκατουλες του καθενος,να φευγουν και να αφηνουν ολες τις μαλακιες τους.ΚΑΙ ΝΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ.ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.Δυστυχως
-
User_601
Και η ροχαλα μου δεν ειναι τοξικη,την θελει στην μουρη του;Ορέστης 35 έγραψε: 24 Μάιος 2019, 21:45Δεν ειναι τοξικες θα σου πει.Εσθήρ έγραψε: 24 Μάιος 2019, 21:20Τι να σου πω....η αφεντομουτσουναρα σου και οποιον παρει ο χαρος παιδακι μου.Εισαι απλα απαραδεχτος.Δηλαδη να κολυμπαει ο αλλος και να επιπλεει η σκατουλα σου διπλα του.blackpaint έγραψε: 24 Μάιος 2019, 16:11
το λασπολουτρο το εκανα στο σημειο του κοιτασματος αργιλου που βρηκα. Ξεπλυθηκα απο τις λασπες στο πηγαδι, που ηταν στη μεση μιας παραλιας. Απλα πηρα ενα κουβα νερο και τον εριξα πανω μου. Δεν ξυριζομαι γενικως και δεν ξερω και κανενα που να μην εχει η αφηνει μουσια στο νησι. Γιατι να ξυριστεις αραγε; Αχρηστο τελειως.
Ρε τι να λεμε τωρα..εαν δεν εχει κολυμπησει κανεις τσιτσιδος στα κατα γαλανα νερα..δεν μπορει να καταλαβει την ευχαριστηση!
Ρε μπλακ,μπορεις να μου εξηγησεις τι κανεις με τους φακους?
Ρε μπλακ,μπορεις να μου εξηγησεις τι κανεις με τους φακους?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 1370 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Airman68
-
- 52 Απαντήσεις