!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ελεύθερο κάμπινγκ υπέρ ή κατά

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Uppercut

Re: Ελεύθερο κάμπινγκ υπέρ ή κατά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut »

Ορέστης 35 έγραψε: 24 Μάιος 2019, 16:29
Uppercut έγραψε: 24 Μάιος 2019, 16:26
Ορέστης 35 έγραψε: 24 Μάιος 2019, 16:23 ολοι λενε οτι ειναι πιο ευκολο στο καμπιγκ. Επισης εισαι πιο κοντα στη φυση. Μειονεκτημα οτι μπορει οι διπλανοι σου να κανουν φασαρια, να βαζουν μουσικες κλπ.
Και σ' ένα beach party μια χαρά κοντά στην φύση είσαι. Άμα δε μπορείς να γνωρίσεις κοπέλα σε νησί το καλοκαίρι, δε θα σε σώσει το κάμπινγκ, πίστεψε με.
Airman68 έγραψε: 24 Μάιος 2019, 16:25

Δεν ξέρω αν το πιστεύεις ή αν ειρωνεύεσαι, αλλά ότνως σου δημιουργεί ένα αίσθημα υπερηφάνειας...
Όχι ρε, είναι γαμάτο αυτό, όντως. Σου είπα, αυτά που πράγματι ξυπνάνε τα ωραία ένστικτα μ' αρέσουν.
Aλλη φαση τα μπιτς παρτυ, κλαμπ, χορος, μουσικες στη διαπασων, μεθυσια με μπομπες και αλλη τελειως φαση ο ερωτισμος της φυσης.
Τον ερωτισμό της φύσης των βιώνεις όποτε θέλεις. Παίρνεις την κοπέλα που μπορείς να γνωρίσεις οπουδήποτε (στο πλοίο, στην παραλία, σ' ένα εστιατόριο/μπαρ/κλαμπ) και πάτε κι αράζετε παραλία ή όπου θέλετε. Εμείς τώρα μιλάμε για το αν αξίζει να μένεις κάτω από ένα πανί για κάποιες μέρες και να περνάς έτσι τις διακοπές σου.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Μηχανικός έγραψε: 24 Μάιος 2019, 16:16
enaon έγραψε: 24 Μάιος 2019, 16:09
Μηχανικός έγραψε: 24 Μάιος 2019, 16:04 Όλα που βγάζουν 12V, βγάζουν και 5V.
Όλα τα μεγάλα που είναι πάνω από 80 βάτ, βγάζουν και 18V για λάπτοπ.
μιά χαρά, τέτοιο θέλει πράγματι, ένα καλό πανελάκι, το κινητό του και ένα φορτιστή που να μην είναι της πλάκας.
Ναι αλλά τα μεγάλα που φορτίζουν τα πάντα κάνουν 150+ ευρώ και όχι 15.
https://www.amazon.de/Solarladeger%C3%A ... XK1T3YAAFA

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Στείλτε κι ένα mail εδώ, τύποι. Άκουσα ότι έχουν κάτι καλά γκατζετάκια τροφοδοσίας
Εικόνα
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

ο βλακι έχει βαλθεί να το κάνει να μοιάζει εφιάλτης στην παραλία με τους κέδρους :)
Uppercut

Airman68 έγραψε: 24 Μάιος 2019, 16:34
Feindflug έγραψε: 24 Μάιος 2019, 16:28 Τελικά ελεύθερο κάμπινγκ κάνει κάποιος μέχρι ένα επίπεδο ανέσεων; Ποιο είναι αυτό; Δηλαδή επιτρέπεται να ψαρέψεις για να φας με πετονιά, με ψαροντούφεκο, με καλάμι, αλλά αν ψαρέψεις με φαλαινοθηρικό δεν πιάνεται για ελεύθερο κάμπινγκ;

Επίσης αν έχεις κάποιο πρόβλημα με την μέση και φέρεις μια καρέκλα να κάθεσαι, είσαι cool ή όχι;

Γενικά υπάρχει κάποιο μανιφέστο που πρέπει να τηρείται;

Συμφωνώ με τον Uppercut. Καλή η ηρεμία, αλλά το τι θεωρεί ο καθένας άνεση και τι διαβολοβδομάδα, είναι λίγο ασαφές.
Ελεύθερο κάμπινγκ σημαίνει να κατασκηνώσεις σε μέρος που δεν έχει υποδομές υποστήριξης.
Το τι θα πάρεις μαζί σου είναι δικό σου θέμα.
Και φορητή χημική τουαλέτα να πάρεις για να μην τσαντίζεται ο Uppercut ( :) ) πάλι ελεύθερο κάμπινγκ θα είναι.
Το επίπεδο ανέσεων είναι προσωπική επιλογή αναλόγως του πόσο πιο κοντά στο survival mode θέλεις να είσαι...
Ναι, ντάξει φέρε κι ένα προκάτ σπίτι σε κομμάτια να το στήσεις εκείνη την ώρα. Εσύ μπορεί να έχεις κι εκείνες τις σκηνές απ' το Χάρι Πότερ που μέσα έχουν ολόκληρο σπίτι. Τώρα μιλάμε προφανώς για αυτό το ελεύθερο που όντως παίζει και πηγαίνουν πολλοί τα καλοκαίρια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Uppercut την 24 Μάιος 2019, 16:37, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

waldorf έγραψε: 24 Μάιος 2019, 16:30
blackpaint έγραψε: 24 Μάιος 2019, 16:11
...
Για τουαλετα ειτε βρισκω ενα απομερο μερος οπου σκαβω λακο τουλαχιστον 60-70 εκ και θαβω την παραγωγη μου, ...
Ρε`συ κόψε κάτι.
Για να σκάψεις 60-70 εκατοστά βάθος με τα μέσα που έχεις κάνοντας ελεύθερο κάμπινγκ θες ένα μεροκάματο γεμάτο κι αν τα καταφέρεις!
Στη αμμο σκαβει με τον εξοπλισμο επιβιωσης.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

waldorf έγραψε: 24 Μάιος 2019, 16:30
blackpaint έγραψε: 24 Μάιος 2019, 16:11
...
Για τουαλετα ειτε βρισκω ενα απομερο μερος οπου σκαβω λακο τουλαχιστον 60-70 εκ και θαβω την παραγωγη μου, ...
Ρε`συ κόψε κάτι.
Για να σκάψεις 60-70 εκατοστά βάθος με τα μέσα που έχεις κάνοντας ελεύθερο κάμπινγκ θες ένα μεροκάματο γεμάτο κι αν τα καταφέρεις!
σιγα μωρε, για λακο στην αμμο λεμε. Ουτε μια ωρα υποθεση. Φτυαρακι στρατιωτικο εχω παντα μαζι μου. Μερικα βαρια πραγματα, οπως ογκωδεις κατσαρολες κλπ τα εχω θαμμενα ηδη στο νησι και με περιμενουν. Τα ξεθαβω και τα ξαναθαβω καθε χρονο.
Uppercut

Τι απόλαυση να χέζεις όπως οι γάτες!
Άβαταρ μέλους
blackpaint

enaon έγραψε: 24 Μάιος 2019, 16:34 ο βλακι έχει βαλθεί να το κάνει να μοιάζει εφιάλτης στην παραλία με τους κέδρους :)
μα εγω δε θελω να κανω διαφημιση στο ελευθερο καμπινγκ αλλα το ακριβως αντιθετο, ν αποθαρρυνω τον κοσμο απο το να το κανει. Γιατι μαζευτηκαμε πολλοι και οι βιοτοποι δεν αντεχουν.
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Uppercut έγραψε: 24 Μάιος 2019, 16:38 Τι απόλαυση να χέζεις όπως οι γάτες!
ποσο μαλθακο βουτυροπαιδο πρεπει να ειναι καποιος για να το θεωρει προβλημα...
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

blackpaint έγραψε: 24 Μάιος 2019, 16:19 φορτιστη μπαταριας αα δε βλεπω.
Υπάρχουν φορτιστές 12V για 4 ΑΑ ειδικά φτιαγμένοι να δουλευουν με πάνελ, το είχα ψάξει παλιά, τώρα τα μοντέλα έχουν αλλάξει.
Υπάρχουν φορτιστές 5V για 4 ΑΑ, πιστεύω κάποιοι θα κάνουν και για πάνελ, δεν το έχω ψάξει.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
enaon

εγω έχω κάνει λίγες φορές ελεύθερο πάντως, και οκ η υπόλοιπη παρέα ήταν οργανωμένη πολύ , εμείς απλά ήμασταν φιλοξενούμενοι στο συγκρότημα κέδρων που είχαν πιάσει. :)

Και είχε και ταβέρνα κοντά και καντίνα, και τουαλέτες χημικές, φωτιές και ψήνανε, ψυγείο με πάγο, μουσική, δεν ξέρω τι κάνανε με τα σκουπίδια κλπ, φύγαμε πριν από εκείνους. Αλλά ήταν φοβερά, για αυτό πλαγιάζω την γαλή, αν κάποιος ξέρει και το έχει ξανακάνει και δεν φάει τα λάθη του, νομίζω είναι πολύ ωραία.
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Uppercut έγραψε: 24 Μάιος 2019, 16:34
Uppercut έγραψε: 24 Μάιος 2019, 16:26

Και σ' ένα beach party μια χαρά κοντά στην φύση είσαι. Άμα δε μπορείς να γνωρίσεις κοπέλα σε νησί το καλοκαίρι, δε θα σε σώσει το κάμπινγκ, πίστεψε με.

Όχι ρε, είναι γαμάτο αυτό, όντως. Σου είπα, αυτά που πράγματι ξυπνάνε τα ωραία ένστικτα μ' αρέσουν.
Aλλη φαση τα μπιτς παρτυ, κλαμπ, χορος, μουσικες στη διαπασων, μεθυσια με μπομπες και αλλη τελειως φαση ο ερωτισμος της φυσης.
Τον ερωτισμό της φύσης των βιώνεις όποτε θέλεις. Παίρνεις την κοπέλα που μπορείς να γνωρίσεις οπουδήποτε (στο πλοίο, στην παραλία, σ' ένα εστιατόριο/μπαρ/κλαμπ) και πάτε κι αράζετε παραλία ή όπου θέλετε. Εμείς τώρα μιλάμε για το αν αξίζει να μένεις κάτω από ένα πανί για κάποιες μέρες και να περνάς έτσι τις διακοπές σου.
ΟΚ μπορει να κανω λαθος αφου δεν εχω παει, αλλα νομιζω οτι τετοια σκηνικα μονο σε καμπιγκ παιζουν
Άβαταρ μέλους
enaon

Μηχανικός έγραψε: 24 Μάιος 2019, 16:44
blackpaint έγραψε: 24 Μάιος 2019, 16:19 φορτιστη μπαταριας αα δε βλεπω.
Υπάρχουν φορτιστές 12V για 4 ΑΑ ειδικά φτιαγμένοι να δουλευουν με πάνελ, το είχα ψάξει παλιά, τώρα τα μοντέλα έχουν αλλάξει.
Υπάρχουν φορτιστές 5V για 4 ΑΑ, πιστεύω κάποιοι θα κάνουν και για πάνελ, δεν το έχω ψάξει.
litokala νομίζω απο τα φθηνά, το ολοκληρωμένο ειναι της τι, απλα ο,τι καλύτερο μέσα. Απο αα μέχρι 21700, έχει και με 2 και 4 σλοτ, κοίτα τα αν θες.

https://www.banggood.com/LiitoKala-Lii- ... rehouse=CN
Uppercut

Ορέστης 35 έγραψε: 24 Μάιος 2019, 16:45
Uppercut έγραψε: 24 Μάιος 2019, 16:34

ΟΚ μπορει να κανω λαθος αφου δεν εχω παει, αλλα νομιζω οτι τετοια σκηνικα μονο σε καμπιγκ παιζουν
Δεν πρόκειται να δω 14 λεπτά JZ. :lol:
Άβαταρ μέλους
enaon

blackpaint έγραψε: 24 Μάιος 2019, 16:39
enaon έγραψε: 24 Μάιος 2019, 16:34 ο βλακι έχει βαλθεί να το κάνει να μοιάζει εφιάλτης στην παραλία με τους κέδρους :)
μα εγω δε θελω να κανω διαφημιση στο ελευθερο καμπινγκ αλλα το ακριβως αντιθετο, ν αποθαρρυνω τον κοσμο απο το να το κανει. Γιατι μαζευτηκαμε πολλοι και οι βιοτοποι δεν αντεχουν.
ναι ρε γαμώτο, εκεί που λέω δεν θα ξαναπάω ποτέ πια όπως θυμάμαι, το έκτισαν όλο, ήταν πολύ ωραία πράγματι. :smt005:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”