wooded glade έγραψε: 24 Μάιος 2019, 13:36
Δεν μας τάχες πει αυτά από πριν όμως, σε ποιούς να απαντάμε.
Τώρα μας τα λες.
Εγώ πάντως έχω δηλώσει ότι δεν απαντάω σε κανέναν, διότι μου είχαν δώσει 20 ευρώ για το Johny Walker ενώ αυτοί οι ρεμπεσκέδες δεν δίνουν ούτε νερό.
Τι να πω και σε ποιον;Εγώ σε αντίθεση με σένα δεν είμαι κομματικό τσουτσέκι να κάνω διαδικτυακό αγώνα για τον κάθε πορφυρογέννητο αλήτη,για την πάρτη μου γράφω.Ούτε στο ΣΥΡΙΖΑ είμαι γραμμένος και ούτε πρόκειται να ποτέ μου να γραφτώ,σε αντίθεση με σένα που είσαι κομματικός εγκάθετος και μέλος της ΝΔ όπως και η σπορά των λαδεμπόρων εδώ που είναι εγγόνια των Χιτών/ταγματαλητών/συνεργατών των γερμανών και τέως ΛΑΟΣ νυν νεομητσοτακική ΝΔ.
Βρωμάτε!
Καλά όχι και λάδι.
Καναρίνια πούλαγε ο παππούς μου, αλλά όχι και λάδι.
-71 έγραψε: 24 Μάιος 2019, 13:31
Μόλις μπήκα σπίτι και με πήρε τηλέφωνο ένα τσουτσέκι της MRB να με απασχολήσει.Του το έκλεισα στα μούτρα.Είχαν ξαναπάρει κάποιοι υπάλληλοι των μητσοτακικών εταιρειών,τους είχα ρωτήσει για λογαριασμό ποίου εκπονείται η έρευνα και δεν απαντούσαν.Πήραν πούλο όπως ο τωρινός,μόνο που αυτός γρηγορότερα λόγω παλαιώτερης εμπειρίας.
-71 έγραψε: 24 Μάιος 2019, 13:31
Μόλις μπήκα σπίτι και με πήρε τηλέφωνο ένα τσουτσέκι της MRB να με απασχολήσει.Του το έκλεισα στα μούτρα.Είχαν ξαναπάρει κάποιοι υπάλληλοι των μητσοτακικών εταιρειών,τους είχα ρωτήσει για λογαριασμό ποίου εκπονείται η έρευνα και δεν απαντούσαν.Πήραν πούλο όπως ο τωρινός,μόνο που αυτός γρηγορότερα λόγω παλαιώτερης εμπειρίας.
Το 2015 απαντουσες στις δημοσκοπικες;
Αρίστος for Tsirpas Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες