!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μόνο 3,4% η διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
gassim

Re: Μόνο 3,4% η διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

Ορέστης 35 έγραψε: 23 Μάιος 2019, 23:59 ο τσιπρας προσπαθει να προβληθει ως ο εγγυητης του μελλοντος των νεων, και ως ο προστατης των αδυναμων.

ο κουλης αντιθετα υποσχεται επιχειρηματικη ανθιση και αναπτυξη, πραγματα που μπορει να φοβησουν
Η αλήθεια είναι οτι με τις αρλούμπες που έχουν ταϊστεί οι Έλληνες μπορεί η ανάπτυξη και η επιχειρηματική άνθιση να εκλαμβάνονται απο μερίδα συμπολιτών μας σαν τρομακτικά πράγματα.
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot »

gassim έγραψε: 24 Μάιος 2019, 11:17
Ορέστης 35 έγραψε: 23 Μάιος 2019, 23:59 ο τσιπρας προσπαθει να προβληθει ως ο εγγυητης του μελλοντος των νεων, και ως ο προστατης των αδυναμων.

ο κουλης αντιθετα υποσχεται επιχειρηματικη ανθιση και αναπτυξη, πραγματα που μπορει να φοβησουν
Η αλήθεια είναι οτι με τις αρλούμπες που έχουν ταϊστεί οι Έλληνες μπορεί η ανάπτυξη και η επιχειρηματική άνθιση να εκλαμβάνονται απο μερίδα συμπολιτών μας σαν τρομακτικά πράγματα.
με κλεφτες και ψευτες και απατεωνες και παιδεραστες δεν μπορει να υπαρξει αναπτυξη
viewtopic.php?f=29&t=10865
Άβαταρ μέλους
gassim

Arisvilla έγραψε: 23 Μάιος 2019, 23:35
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 23 Μάιος 2019, 23:20
Arisvilla έγραψε: 23 Μάιος 2019, 22:13 Ποτε στην Ελλαδα η δεξια και η ακροδεξια στην Ελλαδα ηταν πλειοψηφια?
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ειναι δεξιο κομμα;
μετα απο 5 χρονια τετοιας διακυβερνησης συνεχιζεις να το θεωρεις αριστερο;
Αρα αφου ειναι δεξιο και μνημονιακο γιατι δεν το ψηφιζεις? Σταλινομαδουροι ειναι η δεξιοι τελικα? Αποφασιστε. Στα σοβαρα τωρα ο συριζα του Τσιπρα ειναι το διαδοχο σχημα του πασοκ στο χωρο της κεντροαριστερας. Στα βασικα δηλαδη στα οικονομικα συμπλεει με τα αλλα κομματα που ειναι υπερ της Ε.Ε με καποιες επιμερους διαχειριστικες διαφορες. Σε θεματα ομως κοινωνικα, ατομικων δικαιωματων, πολιτιστικα κτλ απεχει παρασαγγας απο το πατρις θρησκεια οικογενεια που διαχρονικα εκφραζει η νδουλα πλην της περιοδου Κωστακη Καραμανλη.
Φίλε τα πάντα ξεκινάνε απο την οικονομία, όταν η οικονομία πάει καλά και τα πολιτιστικά έρχονται και τα κοινωνικά κανονίζονται και όλα. Και στην οικονομία ο Σύριζα απλά δεν το έχει. Είναι μαρξιστές που ανακάλυψαν τον φιλελευθερισμό την τελευταία πενταετία. Θέλουν αλλά δεν έχουν το know how τα παιδιά.
-71

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από -71 »

Το καλύτερο επιτόκιο δανεισμού πέτυχε ο Τσίπρας αλητάμπουρα.Τράβα να ρουφήξεις γάλα από τα βυζιά του μητσοτάκη τώρα κοντοζυγώνει μεσημέρι.
Άβαταρ μέλους
gassim

-71 έγραψε: 24 Μάιος 2019, 11:41 Το καλύτερο επιτόκιο δανεισμού πέτυχε ο Τσίπρας αλητάμπουρα.Τράβα να ρουφήξεις γάλα από τα βυζιά του μητσοτάκη τώρα κοντοζυγώνει μεσημέρι.
Οταν μιλάω για φιλελευθερισμό δεν αναφέρομαι στα δανεικά, αναφέρομαι στο κωλόχερο που έχει χώσει στην τσέπη των επιχειρήσεων.

Το σχέδιο του σύριζα είναι τα δανεικά και τα δωράκια για εξαγορά ψήφων, το ξέρουμε. Εγώ μιλάω για ανάπτυξη.
-71

Ο παππούς/πατέρας μητσοτάκης πάντως ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς δεν έφερνε,τα άλλα είναι ιστορίες γι'αγρίους.
-71

Μόλις μπήκα σπίτι και με πήρε τηλέφωνο ένα τσουτσέκι της MRB να με απασχολήσει.Του το έκλεισα στα μούτρα.Είχαν ξαναπάρει κάποιοι υπάλληλοι των μητσοτακικών εταιρειών,τους είχα ρωτήσει για λογαριασμό ποίου εκπονείται η έρευνα και δεν απαντούσαν.Πήραν πούλο όπως ο τωρινός,μόνο που αυτός γρηγορότερα λόγω παλαιώτερης εμπειρίας.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

-71 έγραψε: 24 Μάιος 2019, 13:31 Μόλις μπήκα σπίτι και με πήρε τηλέφωνο ένα τσουτσέκι της MRB να με απασχολήσει.Του το έκλεισα στα μούτρα.Είχαν ξαναπάρει κάποιοι υπάλληλοι των μητσοτακικών εταιρειών,τους είχα ρωτήσει για λογαριασμό ποίου εκπονείται η έρευνα και δεν απαντούσαν.Πήραν πούλο όπως ο τωρινός,μόνο που αυτός γρηγορότερα λόγω παλαιώτερης εμπειρίας.
Δεν μας τάχες πει αυτά από πριν όμως, σε ποιούς να απαντάμε.
Τώρα μας τα λες.
Εγώ πάντως έχω δηλώσει ότι δεν απαντάω σε κανέναν, διότι μου είχαν δώσει 20 ευρώ για το Johny Walker ενώ αυτοί οι ρεμπεσκέδες δεν δίνουν ούτε νερό.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

-71 έγραψε: 24 Μάιος 2019, 13:31 Μόλις μπήκα σπίτι και με πήρε τηλέφωνο ένα τσουτσέκι της MRB να με απασχολήσει.
εγώ έδωσα εξίσου θετικες γνώμες για ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ.

Παραξενεύτηκα ειλικρινά στην ερώτηση για Ανεξάρτητους Έλληνες
-71

wooded glade έγραψε: 24 Μάιος 2019, 13:36
Δεν μας τάχες πει αυτά από πριν όμως, σε ποιούς να απαντάμε.
Τώρα μας τα λες.
Εγώ πάντως έχω δηλώσει ότι δεν απαντάω σε κανέναν, διότι μου είχαν δώσει 20 ευρώ για το Johny Walker ενώ αυτοί οι ρεμπεσκέδες δεν δίνουν ούτε νερό.
Τι να πω και σε ποιον;Εγώ σε αντίθεση με σένα δεν είμαι κομματικό τσουτσέκι να κάνω διαδικτυακό αγώνα για τον κάθε πορφυρογέννητο αλήτη,για την πάρτη μου γράφω.Ούτε στο ΣΥΡΙΖΑ είμαι γραμμένος και ούτε πρόκειται να ποτέ μου να γραφτώ,σε αντίθεση με σένα που είσαι κομματικός εγκάθετος και μέλος της ΝΔ όπως και η σπορά των λαδεμπόρων εδώ που είναι εγγόνια των Χιτών/ταγματαλητών/συνεργατών των γερμανών και τέως ΛΑΟΣ νυν νεομητσοτακική ΝΔ.

Βρωμάτε!
Άβαταρ μέλους
gassim

-71 έγραψε: 24 Μάιος 2019, 13:30 Ο παππούς/πατέρας μητσοτάκης πάντως ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς δεν έφερνε,τα άλλα είναι ιστορίες γι'αγρίους.
να δουμε πως θα τα πάει και ο εγγονός/γιος.
-71

foscilis έγραψε: 24 Μάιος 2019, 13:39

Ποιος ο λόγος να απαντήσω αγαπητέ σε πληρωμένες από τη ΝΔ δημοσκοπήσεις που θα τις δημοσιεύσει ο φίλος του συνταγματολόγου στο Πρώτο Ψέμμα και το Άκτιον 24;Δεν έχει νόημα να συμμετέχω στο καραγκιοζιλίκι τους και δεν τρώω και το χρόνο του συνειδητά ή μη ατόμου που πληρώνεται από το νεομητσοτακισμό.

Τους ΑΝΕΛ καλό θα ήταν να μην τους έχεις ξεγραμμένους όπως και τον κάθε άνθρωπο που κάνει τον αγώνα του,στην Αυστραλία και την Ολλανδία εχτές οι δημοσκοπήσεις απέτυχαν Π Α Τ Α Γ Ω Δ Ω Σ.Ο ήλιος κάθε πρωί ξημερώνει για όλους τους ανθρώπους και το ίδιο για τον Πάνο Καμμένο και όσους τον ακολουθούν στο μοναχικό του μονοπάτι,υπάρχουν ομάδες πληθυσμού θρησκευόμενων ατόμων,ειδικών συντεχνιών καθώς και λαϊκής δεξιάς που είναι ικανές να το βάλουν για ακόμα μια φορά στη βουλή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος -71 την 24 Μάιος 2019, 13:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

-71 έγραψε: 24 Μάιος 2019, 11:41 Το καλύτερο επιτόκιο δανεισμού πέτυχε ο Τσίπρας αλητάμπουρα.Τράβα να ρουφήξεις γάλα από τα βυζιά του μητσοτάκη τώρα κοντοζυγώνει μεσημέρι.
Tα επιτοκια μεταλυτερα του Euribor δεν ειναι τοκογλυφικα;
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
-71

gassim έγραψε: 24 Μάιος 2019, 13:42
-71 έγραψε: 24 Μάιος 2019, 13:30 Ο παππούς/πατέρας μητσοτάκης πάντως ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς δεν έφερνε,τα άλλα είναι ιστορίες γι'αγρίους.
να δουμε πως θα τα πάει και ο εγγονός/γιος.
Η πιθανότητα να το δούμε παραμένει η ελάχιστη πιθανή είτε άμεσα είτε έμμεσα.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

-71 έγραψε: 24 Μάιος 2019, 13:44
foscilis έγραψε: 24 Μάιος 2019, 13:39

Ποιος ο λόγος να απαντήσω αγαπητέ σε πληρωμένες από τη ΝΔ δημοσκοπήσεις που θα τις δημοσιεύσει ο φίλος του συνταγματολόγου στο Πρώτο Ψέμμα και το Άκτιον 24;
ότι δε σου φταίει κάτι ο άνθρωπος που κάνει τη δημοσκόπηση και του δυσκολεύεις τη ζωή χωρίς λόγο ενώ στο κάτω κάτω μπορείς να απαντήσεις ψέματα αν σε νοιάζει τόσο πολύ να τους κάνεις ζημιά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”