!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μύκονος: Αμερικανός τουρίστας πλήρωσε 836 ευρώ για καλαμαράκια και μπίρες!
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Re: Μύκονος: Αμερικανός τουρίστας πλήρωσε 836 ευρώ για καλαμαράκια και μπίρες!
Δεν τρωγοντουσαν αλλα ηταν αρνητικη εμπειρια ,αυτο μενει
- Τρελός_του_Χωριού
- Phorum.gr user: Τρελός_του_Χωριού
Ας αναδιατυπώσω αυτό που ήθελα να πω.
Κάποιοι που έχουν τα λεφτά να πάνε στο Ritz στο Λονδίνο,
στη Μεγάλη Βρετανία στην Αθήνα και έχουν μείνει σε ανάλογα
ξενοδοχεία σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις, δηλαδή διαθέτουν τα
λεφτά και την άνεση να πάνε και σε αστεράτα και μισελενάτα εστιατόρια
και βρεθούν στο τσιμεντένιο κουβά με τις ξαπλώστρες και πληρώνουν
για καλαμαράκια και μπύρες πολλά περισσότερα απ' όσα θα περίμεναν
να πληρώσουν, ε προκύπτει ένα ζήτημα.
Καλό βράδυ σε όλους!
Κάποιοι που έχουν τα λεφτά να πάνε στο Ritz στο Λονδίνο,
στη Μεγάλη Βρετανία στην Αθήνα και έχουν μείνει σε ανάλογα
ξενοδοχεία σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις, δηλαδή διαθέτουν τα
λεφτά και την άνεση να πάνε και σε αστεράτα και μισελενάτα εστιατόρια
και βρεθούν στο τσιμεντένιο κουβά με τις ξαπλώστρες και πληρώνουν
για καλαμαράκια και μπύρες πολλά περισσότερα απ' όσα θα περίμεναν
να πληρώσουν, ε προκύπτει ένα ζήτημα.
Καλό βράδυ σε όλους!
Non est ad astra mollis e terris via
+1 ειναι γενικοτερο ζητημα μπραντινγκ, οπως δε μας συμφερει σα χωρα να το δινουμε πολυ φτηνα ετσι και το να εκμετελευονται καποιοι τον τουριστα ειναι δυσφημηση του ελ τουρισιτκου προιοντος συνολικαΤρελός_του_Χωριού έγραψε: 23 Μάιος 2019, 21:12 Δε θα μιλήσω για τιμές, ποιότητα και σέρβις, και αισθητική των χώρων,
σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
Τώρα κάτι τσιμεντόκουτα, με ξαπλώστρες που υποτίθεται ότι είναι για
μπάνιο και κανά κολατσιό, άντε και κανά ποτό και χρεώνουν όσα δε
χρεώνουν αστεράτα και μισελενάτα εστιατόρια σε Ρώμη, Μιλάνο, Παρίσι,
Λονδίνο και Βερολίνο... τι να πει κανείς...
![]()
ΥΓ. Για τους παροικούντες το Λονδίνο. Σκεφτείτε κάποιος να 'χει φάει στο Céleste
και μετά από λίγο καιρό να βρεθεί να φάει καλαμαράκια και μπύρες σε έναν
τέτοιο κουβά...
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
H μόνη εξήγηση που μπορώ να βρω είναι ότι πήγε μόνο σε παραλίες που δεν φαίνεται η άμμος από τις ξαπλώστρες και ταυτόχρονα ως εγκέφαλος αρσενικός, είχε τόσο ζαλιστεί από την υπερπροσφορά σιλικόνης και στριγκ, που όλα τα υπόλοιπα τα είδε μέσα σε μια θολή εντύπωση, δεν τα πρόσεξε στα αλήθεια, όλες οι παραλίες ίδιες είναι όταν έχεις επικεντρωθεί αλλούΛίνο Βεντούρα έγραψε: 23 Μάιος 2019, 20:00Έλεος. Ποια παραλία της Σύρου, ας πούμε, συγκρίνεις με αυτές της Μυκόνου;vantono έγραψε: 23 Μάιος 2019, 19:38 προσωπικά σαν θάλασσα, ναι, μου φάνηκε ακριβώς το ίδιο ωραία με πχ Πάρο, Νάξο, Τήνο,Αντίπαρο, Σύρο και ολη αυτη την περιοχη εκει τριγύρω, τα πέριξ. Όχι ωραιότερη ή πιο ιδιαίτερη. Δεν σου πάω πολύ πιο κατω, δεν μιλάω για Σαντορίνη πχ, αλλα εκει τριγύρω.
Πλάκα μας κάνεις; Η Μύκονος είναι μια βρόμικη χαβούζα που μαζεύει όλην την καγκουρια της υφηλίου, αλλά στην βάση αυτής της κωλοτρυπιδας υπάρχει η φυσική πραγματικότητα: πολλές και καλές παραλίες και μια όμορφη γραφική χώρα.
Δυστυχώς δεν μπορείς να απολαύσεις τίποτε από όλα αυτά πλέον γιατί είναι θαμμένα κάτω από τόνους μπίχλας και υπό κατάσταση επιδρομής κανίβαλων.
Εμένα πάλι μου αρέσει και ο κόσμος, έχει κάτι το ιδιαίτερο να βλέπεις κόσμο από όλες τις άκρες της γης, γοργόνες και γοργόνους μαζεμένους. Και έχω επιλέξει και τα σημεία που μαζεύεται αυτός ο κόσμος. Οι πελούσιοι μεσήλικες δεν με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα
Τελευταία πήγα πρόπερσι τον Ιούνιο και πριν από αυτό κανα-δυο χρόνια πριν Αύγουστο, φέτος άκουσα ότι έπεσε ένα σκαλί, δεν ξέρω για μπίχλα ή κάτι τέτοιο συγκεκριμένα, μόνο αόριστες αναφορές, ότι πάει, χάλασε και αυτό το μέρος. Δεν ξέρω πόσο. Θα μάθω σε λίγες μέρες
Σε μέρη όπως η Μύκονος και η Σαντορίνη δεν χρειάζεται ο καθένας να φάει καλαμαράκια, μπορείς να πας σε πολύ καλά μαγαζιά και με τα ίδια λεφτά που θα έτρωγες μπριζόλα στη γειτονιά σου να πάρεις μια φρουτοσαλάτα ή μια γρανίτα από πραγματικά φρούτα που θα είναι η καλύτερη της ζωής σου και θα παραμιλάς. Γιατί απλά πρώτες ύλες τέτοιας ποιότητας δεν έρχονται στην Αθήνα, δεν υπάρχει το κοινό για αυτές, γιατί δεν είναι όλα τα μέρη Μύκονος και Σαντορίνη, ούτε μπορούν να είναι. Και γιατί να φας και μπριζόλα να σου πέσει βαριά στο στομάχι;
Παίδες, κάποιος που πληρώνει 800 ευρώ για καλαμαράκια κλπ, χωρίς να του κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, δεν είναι ένας μέσος τουρίστας. Για κάποιους τα 200ευρα είναι κάτι σαν 20ευρα ή 5ευρα, δεν πολυασχολούνται.
Εδώ γινόντουσαν λογαριασμοί 1000 ευρώ (πριν την κρίση) σε νυχτερινά μαγαζιά της εθνικής από μερακλωμένους "άρχοντες" σε γαρούφαλα και σαμπάνιες και δεν κουνιόταν φύλλο, για τη Μύκονο που είναι διεθνές τουριστικό μπραντ, μας έπιασε ο πόνος;
Εδώ γινόντουσαν λογαριασμοί 1000 ευρώ (πριν την κρίση) σε νυχτερινά μαγαζιά της εθνικής από μερακλωμένους "άρχοντες" σε γαρούφαλα και σαμπάνιες και δεν κουνιόταν φύλλο, για τη Μύκονο που είναι διεθνές τουριστικό μπραντ, μας έπιασε ο πόνος;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τα έβαλα στις προηγούμενες σελίδες. Υπάρχει έξω μια πινακίδα που τους λέει ότι τρώνε με 65 Ευρώ το άτομο και μάλλον εκεί έκαναν το λάθος και δεν ζήτησαν κατάλογο.Athina__P έγραψε: 23 Μάιος 2019, 19:14 Αυτή η ιστορία είναι πολύ παράξενη.
Υπάρχει κατάλογος και έχει τέτοιες τιμές; Αν υποθέσουμε ότι αυτό συνέβη λόγω του ότι δεν ζητήθηκε κατάλογος είναι μέσα στο κόλπο ο ταμίας ή ο ιδιοκτήτης και ο σερβιτόρος; Πώς γίνεται; Ή μόνο ο σερβιτόρος; Έχω ακούσει διάφορες μπινιές κατά καιρούς στο επάγγελμα... Λεφτά που δεν πάνε ποτέ στο ταμείο.
βλακείες των δημοσιογράφων (αν είναι και δημοσιογράφοι δηλαδή).ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Μάιος 2019, 00:47 για τη Μύκονο που είναι διεθνές τουριστικό μπραντ, μας έπιασε ο πόνος;
Έχει μερικές αντίστοιχα πολύ κακές κριτικές το συγκεκριμένο μαγαζί, δεν είναι μια και δύο. Υπάρχουν και αυτά. Δεν έχω πετύχει κάτι τέτοιο, να είμαι ειλικρινής. Φαίνεται ότι είναι πολιτική του συγκεκριμένου μαγαζιού, αν και από τις κριτικές δεν φαίνεται να τόλμησαν να πουλήσουν αυτό το "δεν καταλάβατε τις τιμές μας" σε Έλληνα.
Α, όσο για το "τι βρίσκουν στη Μύκονο", ουκ ολίγες φορές να έχουμε οδηγήσει καμιά 150ριά χιλιόμετρα από εκεί που διανυκτερεύουμε (βλ πχ Νομός Χανίων που όντως αξίζει και είναι ο καλύτερος της Κρήτης) για να πάμε σε πασίγνωστες και μαγευτικές παραλίες και να μη μπορούμε να κάτσουμε και να ακούμε το κλασικό. Όοοοοοομως αν πετύχεις αυτή την παραλία χωρίς αέρα!!? Το ίδιο και στην Ελαφόνησο. Στη Μύκονο ακόμα και αν το νησί είναι τίγκα, βρίσκεις χώρο αν θες και σε ήρεμα σχετικά κομμάτια παραλίας χωρίς πολύ κόσμο. Δεν υπάρχει τέτοιος συνδυασμός πολλών και απάνεμων παραλιών. Και φυσικά η καθεμιά με τη ζωή της ΑΝ θες αυτό. Αν δεν το θες, πάλι υπάρχουν επιλογές. Πολύ κοντά όλες όπου μένεις τέλος πάντων. Στην Ψαρού πήγα μόνο μια φορά να δω τι είναι και αυτό, απόγευμα, χωρίς κόσμο και ξενέρωσα από το στριμωχτό του πράγματος. Το ίδιο και για την παραλία του τόπικ, πολύ στριμωξίδι και δεν είναι καν τόσο κοσμική. Υπάρχουν όμως διάφορες άλλες επιλογές.
Α, όσο για το "τι βρίσκουν στη Μύκονο", ουκ ολίγες φορές να έχουμε οδηγήσει καμιά 150ριά χιλιόμετρα από εκεί που διανυκτερεύουμε (βλ πχ Νομός Χανίων που όντως αξίζει και είναι ο καλύτερος της Κρήτης) για να πάμε σε πασίγνωστες και μαγευτικές παραλίες και να μη μπορούμε να κάτσουμε και να ακούμε το κλασικό. Όοοοοοομως αν πετύχεις αυτή την παραλία χωρίς αέρα!!? Το ίδιο και στην Ελαφόνησο. Στη Μύκονο ακόμα και αν το νησί είναι τίγκα, βρίσκεις χώρο αν θες και σε ήρεμα σχετικά κομμάτια παραλίας χωρίς πολύ κόσμο. Δεν υπάρχει τέτοιος συνδυασμός πολλών και απάνεμων παραλιών. Και φυσικά η καθεμιά με τη ζωή της ΑΝ θες αυτό. Αν δεν το θες, πάλι υπάρχουν επιλογές. Πολύ κοντά όλες όπου μένεις τέλος πάντων. Στην Ψαρού πήγα μόνο μια φορά να δω τι είναι και αυτό, απόγευμα, χωρίς κόσμο και ξενέρωσα από το στριμωχτό του πράγματος. Το ίδιο και για την παραλία του τόπικ, πολύ στριμωξίδι και δεν είναι καν τόσο κοσμική. Υπάρχουν όμως διάφορες άλλες επιλογές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Athina__P την 24 Μάιος 2019, 02:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ξενυχτας και θα κανεις σακουλες
Θα σε μαλωσω
Θα σε μαλωσω
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Αφού ξενυχτάω, ας πούμε και κάτι ευχάριστο.
Φετος οι τιμές, να το πούμε και αυτό, ξεκίνησαν κάπως μειωμένες. Μπορεί να δούμε καλοκαίρι όπως του 2010 που δεν ήταν το καλύτερο έβερ. Αυτό είναι καλό για τον καταναλωτή.
Είναι διεθνής η τάση, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον. Μόνο μερικοί προορισμοί είναι στάνταρ πάνω. Ελάχιστοι.
Το πρόγραμμα στη Μύκονο είναι το εξής. Πρωί σε πρώτη ξαπλώστρα σε κοσμική παραλία - στέκι αλλά σε κομμάτι κοντά σε ελεύθερο κομμάτι για οφθαλμόλουτρο γιατί εκεί πάνε οι κορμάρες
και γιατί για να πω την αλήθεια πήζει το μάτι μου με την πολλή ξαπλώστρα αλλά μου αρέσει αυτό με τη μουσική στη Μύκονο, κατανάλωση μπινελικίων, παραμονή μέχρι το απόγευμα, βόλτα με τα πόδια όλη μέρα σε διπλανά μαγαζιά ή βόλτα με το καραβάκι σε άλλες παραλίες, μάσκα στον υπέροχο κρυστάλλινο βυθό (αυτό να πω την αλήθεια δεν είναι διαχρονικό, δεν είναι όλοι οι βυθοί ίδιοι με τα χρόνια) μετά βόλτα σε πολλές παραλίες με το αυτοκίνητο για κοζάρισμα μαγαζιών, μετά παρκάρισμα νωρίς στο πάρκινγκ της χώρας, (δεν έχω χρόνο ενέργεια και διάθεση για επιστροφές σε δωμάτιο, έχω βρει τρόπο να ξεπλένομαι στην παραλία γιατί στη Μύκονο συνήθως δεν έχει ντους), μετά βόλτα στα σοκάκια της Χώρας, επιστροφή δωμάτιο, ύπνος, repeat. Φίλες μου θέλουν χώρα για να γυρνάνε μετά με τα πόδια δωμάτιο όσο πάει
Φέτος θα μείνω Χώρα 
Μόνο η διαμονή είναι αρκετά ακριβή ανάλογα τη χρονιά, μπορείς να τη βγάλεις περίπου το ίδιο φτηνά όπως και σε άλλα νησιά για τρέχοντα έξοδα, με εξαίρεση τις ξαπλώστρες. Μια χρονιά έκλεισα από Δεκέμβριο μια ευκαιρία σε δωμάτια. Τα εισιτήρια εννοείται είναι το ίδιο. Φέτος είχε και αρκετά φτηνά αεροπορικά, αν είχες προλάβει, πιο φτηνά από πλοίο, νομίζω.
Φετος οι τιμές, να το πούμε και αυτό, ξεκίνησαν κάπως μειωμένες. Μπορεί να δούμε καλοκαίρι όπως του 2010 που δεν ήταν το καλύτερο έβερ. Αυτό είναι καλό για τον καταναλωτή.
Το πρόγραμμα στη Μύκονο είναι το εξής. Πρωί σε πρώτη ξαπλώστρα σε κοσμική παραλία - στέκι αλλά σε κομμάτι κοντά σε ελεύθερο κομμάτι για οφθαλμόλουτρο γιατί εκεί πάνε οι κορμάρες
Μόνο η διαμονή είναι αρκετά ακριβή ανάλογα τη χρονιά, μπορείς να τη βγάλεις περίπου το ίδιο φτηνά όπως και σε άλλα νησιά για τρέχοντα έξοδα, με εξαίρεση τις ξαπλώστρες. Μια χρονιά έκλεισα από Δεκέμβριο μια ευκαιρία σε δωμάτια. Τα εισιτήρια εννοείται είναι το ίδιο. Φέτος είχε και αρκετά φτηνά αεροπορικά, αν είχες προλάβει, πιο φτηνά από πλοίο, νομίζω.
- Λίνο Βεντούρα
Χριστός κι η Παναγία...Athina__P έγραψε: 24 Μάιος 2019, 02:42 Αφού ξενυχτάω, ας πούμε και κάτι ευχάριστο.
Φετος οι τιμές, να το πούμε και αυτό, ξεκίνησαν κάπως μειωμένες. Μπορεί να δούμε καλοκαίρι όπως του 2010 που δεν ήταν το καλύτερο έβερ. Αυτό είναι καλό για τον καταναλωτή.Είναι διεθνής η τάση, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον. Μόνο μερικοί προορισμοί είναι στάνταρ πάνω. Ελάχιστοι.
Το πρόγραμμα στη Μύκονο είναι το εξής. Πρωί σε πρώτη ξαπλώστρα σε κοσμική παραλία - στέκι αλλά σε κομμάτι κοντά σε ελεύθερο κομμάτι για οφθαλμόλουτρο γιατί εκεί πάνε οι κορμάρεςκαι γιατί για να πω την αλήθεια πήζει το μάτι μου με την πολλή ξαπλώστρα αλλά μου αρέσει αυτό με τη μουσική στη Μύκονο, κατανάλωση μπινελικίων, παραμονή μέχρι το απόγευμα, βόλτα με τα πόδια όλη μέρα σε διπλανά μαγαζιά ή βόλτα με το καραβάκι σε άλλες παραλίες, μάσκα στον υπέροχο κρυστάλλινο βυθό (αυτό να πω την αλήθεια δεν είναι διαχρονικό, δεν είναι όλοι οι βυθοί ίδιοι με τα χρόνια) μετά βόλτα σε πολλές παραλίες με το αυτοκίνητο για κοζάρισμα μαγαζιών, μετά παρκάρισμα νωρίς στο πάρκινγκ της χώρας, (δεν έχω χρόνο ενέργεια και διάθεση για επιστροφές σε δωμάτιο, έχω βρει τρόπο να ξεπλένομαι στην παραλία γιατί στη Μύκονο συνήθως δεν έχει ντους), μετά βόλτα στα σοκάκια της Χώρας, επιστροφή δωμάτιο, ύπνος, repeat. Φίλες μου θέλουν χώρα για να γυρνάνε μετά με τα πόδια δωμάτιο όσο πάει
![]()
Φέτος θα μείνω Χώρα
Μόνο η διαμονή είναι αρκετά ακριβή ανάλογα τη χρονιά, μπορείς να τη βγάλεις περίπου το ίδιο φτηνά όπως και σε άλλα νησιά για τρέχοντα έξοδα, με εξαίρεση τις ξαπλώστρες. Μια χρονιά έκλεισα από Δεκέμβριο μια ευκαιρία σε δωμάτια. Τα εισιτήρια εννοείται είναι το ίδιο. Φέτος είχε και αρκετά φτηνά αεροπορικά, αν είχες προλάβει, πιο φτηνά από πλοίο, νομίζω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λίνο Βεντούρα την 24 Μάιος 2019, 10:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.

Πάνος Σκουρλέτης
E, ό,τι αρέσει στον καθένα
Και τα δύο νησιά, Μύκονος και Σαντορίνη φαίνεται ότι έφτασαν στο peaκ ως προς τον εαυτό τους πάντα πριν λίγα χρόνια, για διάφορους λόγους και "χάλασαν" εν μέρει λόγω της επιτυχίας τους, γιατί ήρθε ο καθένας που δεν ήταν το στυλ του από καθαρή περιέργεια, ε ας μην πήγαινε! Είναι τρομερό να βλέπεις πχ στη Σαντορίνη το 95% του κόσμου (όταν ήταν στο peak) να περπατάει μαγεμένος και ένα 5%, να έχει μια ξινίλα, ε σιγά πια τι έρχονται όλοι να δουν; E, αυτός ο κόσμος ας μάθαινε καλύτερα περί τίνος πρόκειται και ας πήγαινε κάπου που του ταιριάζει περισσότερο. Και δευτερευόντως χάλασαν γιατί ενώ είχαν πανέξυπνη διαχείριση, αυτό το κομμάτι χάλασε. Δεν πήραν παράδειγμα οι ίδιοι από τον εαυτό τους πού είχαν φτάσει όσον αφορά τοπία, διασκέδαση, διαχείριση του κόσμου. Αυτό το είδα στη Σαντορίνη, χωρίς να έχει πέσει πάρα πολύ, έφτιαξε και μερικά πράγματα που πέρυσι είχαν χαλάσει, ενώ χάλασε σε άλλους τομείς. Δηλαδή εξαρτάται και πότε θα πας για το τι εντύπωση θα σου αφήσουν αυτά τα νησιά. Μύκονο Αύγουστο δεν νομίζω πια, ή υπό πολλές προϋποθέσεις. Εκτός του ότι είναι πολύ ακριβό στη διαμονή, πολλή κίνηση και το τοπίο σε κάποια σημεία έχει αλλάξει γιατί το χτίσανε με τρόπο... όχι πολύ καλό, έτσι όπως ήταν συνηθισμένο στο νησί και νιώθεις λίγο πήξιμο... Παρόλο που οι ώρες που είμαστε στο δρόμο είναι αντίθετες με του περισσότερου κόσμου. Παρόλα αυτά για το πλήθος του κόσμο που μαζεύει δεν είναι ό,τι χειρότερο, απλά είχαν φτάσει πάρα πολύ ψηλά σε όλα τα επίπεδα πριν λίγα χρόνια μόλις.
Εξίσου ΜΠΟΡΕΙ να χαλάνε λόγω του κόσμου ή λόγω κακής διαχείρισης μέρη σε άλλες χώρες που είναι ανταγωνιστές της Μυκόνου, για αντίστοιχους λόγους και αυτό και επειδή αρέσει; Δεν αρέσει; Εκεί θα πάνε άτομα που μπορούν να πάνε όπου στο καλό γουστάρουν χωρίς να το πολυσκέφτονται (και τέτοια άτομα και άλλα που δεν πανε στου πανακρίβου), για αυτό βλέπεις τάσεις διάφορες από χρονιά σε χρονιά. Ειδικά στην εποχή μας που τα νέα διαδίδονται γρήγορα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Athina__P την 24 Μάιος 2019, 07:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
ΧΑΛΕΠΟΝ = 836
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
καλο μου κοριτσι, για το νησι των ανεμων μιλας. το απανεμες ειναι πολυ σχετικο.εστω, για αιγαιο, μπορει να ειναι υποφερτα.
αν θες παραλιες, γαλαζοπρασινα νερα και αληθινα απανεμα, σαν το ιονιο, δεν εχει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 456 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
-
- 67 Απαντήσεις