Μιλούσα με κάποιους γνωστούς μου από Θεσσαλονίκη και μου είπαν ότι η συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη απογοήτευση τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ.Τα υπόλοιπα τα διάβασα μέσω λινκ σε αυτό το φόρουμ. Δεν είμαι ΝΔ και νομίζω ότι το έχω ξεκαθαρίσει αυτό εδώ και καιρό κι εσύ πάλι το χαβα σου.Στην Ελλάδα ούτε η Δεξιά ούτε η Αριστερά είναι πλειοψηφία. Οι περισσότερο είναι στο κέντρο. Δεν σε ρώτησα αν γνωρίζεις τι θα γίνει αυτό δε το γνωρίζει κανένα κόμμα με σιγουριά, σε ρώτησα την εκτίμηση σου ποιός θα νικήσει και περίπου πια θα είναι η διαφορά και απαντησες ότι είτε θα κερδίσει με μικρή διαφορά ο ΣΥΡΙΖΑ είτε θα χάσει με μικρή διαφορά (μικρή διάφορα σημαίνει περίπου 2 μονάδες,3 το μέγιστο). Αυτή δεν είναι η εκτίμηση σου;-71 έγραψε: 23 Μάιος 2019, 16:50Που το διαβάζεις αν επιτρέπεται,στο πρώτο ψέμμα;Να την αφήσουμε αν και εσύ την ανέφερες.Δε γνωρίζω τι θα γίνει τα μόνα που είπα είναι ότι δεν έχω εμπιστοσύνη στις δημοσκοπήσεις όταν δε βλέπω αντίκρυσμα αυτών στην καθημερινότητα.Θα σε βόλευε πολύ αντισύριζα φίλε μου να είναι δεξιά αλλά δεν είναι την παρουσιάζεις στο μέσο.Η μόνη αλήθεια και ωμή πραγματικότητα είναι ότι η δεξιά στην Ελλάδα είναι κάτι λιγότερο από το 1/3.Αυτό είναι μια άλλη ιστορία όμως.Apergos8 έγραψε: 23 Μάιος 2019, 16:43 Η συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη από ότο διαβάζω δεν πήγε καθόλου καλά. Αλλά ας την αφήσουμε αυτή τώρα. Θεωρείς λοιπόν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είτε θα νικήσει είτε θα χάσει με μικρή διαφορά (περίπου 2 μονάδες).Κάνω ερωτήσεις σε Συριζαιους και Νεοδημοκρατες για να δω τις εκτιμησεις τους και το κατά πόσον θα πέσουν μέσα στις προβλέψεις τους.Μία μικρή διόρθωση: η Ελλάδας δεν είναι πολιτικά προοδευτική. Είναι στο μέσο περίπου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μόνο 1,2% η διαφορά σύμφωνα με τον Αντώναρο
Re: Μόνο 1,2% η διαφορά σύμφωνα με τον Αντώναρο
"Το έθνος πρέπει να θεωρεί εθνικό αυτό που είναι αληθές"
Διονύσιος Σολομος
Διονύσιος Σολομος
Τα λινκ σε αυτό το φόρουμ τα ποστάρουν πρώην λαοσίτες και κομματικοί άλλοτε έμμισθοι άλλοτε όχι της νέας δημοκρατίας.Δεν έχουν καμία αξιοπιστία.Apergos8 έγραψε: 23 Μάιος 2019, 16:56 Μιλούσα με κάποιους γνωστούς μου από Θεσσαλονίκη και μου είπαν ότι η συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη απογοήτευση τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ.Τα υπόλοιπα τα διάβασα μέσω λινκ σε αυτό το φόρουμ. Δεν είμαι ΝΔ και νομίζω ότι το έχω ξεκαθαρίσει αυτό εδώ και καιρό κι εσύ πάλι το χαβα σου.Στην Ελλάδα ούτε η Δεξιά ούτε η Αριστερά είναι πλειοψηφία. Οι περισσότερο είναι στο κέντρο. Δεν σε ρώτησα αν γνωρίζεις τι θα γίνει αυτό δε το γνωρίζει κανένα κόμμα με σιγουριά, σε ρώτησα την εκτίμηση σου ποιός θα νικήσει και περίπου πια θα είναι η διαφορά και απαντησες ότι είτε θα κερδίσει με μικρή διαφορά ο ΣΥΡΙΖΑ είτε θα χάσει με μικρή διαφορά (μικρή διάφορα σημαίνει περίπου 2 μονάδες,3 το μέγιστο). Αυτή δεν είναι η εκτίμηση σου;
Περιμένω να δω τι θα γίνει αύριο στο Σύνταγμα...αν κριτήριο ήταν τι βλέπω εγώ έξω στον κόσμο τότε θα έλεγα ότι η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ είναι εφικτή.Εκτιμώ επίσης ότι λόγω κομματικής φανατίλας και μίσους που χαρακτηρίζει τους νεοδημοκράτες ,πως θα έχουμε μετά τις ευρωεκλογές και το ποσοστό της στις εθνικές με κάποια πολύ μικρή απόκλιση βέβαια είτε προς τα κάτω είτε προς τα πάνω.Το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ πάντως θα είναι σίγουρα μεγαλύτερο στις εθνικές,ανεξάρτητα αν θα βγει πρώτος ή δεύτερος την Κυριακή.
Κι εμείς που νομίζαμε ότι οι δημοσκοπήσεις εκφράζουν τη λαϊκή βούληση και αποτελούν βάσιμο λόγο για διενέργεια εκλογών από το 2016.
Τι,όχι

Τι,όχι

Αρα η εκτίμηση σου είναι αυτή ππυ είπαμε;-71 έγραψε: 23 Μάιος 2019, 17:04Τα λινκ σε αυτό το φόρουμ τα ποστάρουν πρώην λαοσίτες και κομματικοί άλλοτε έμμισθοι άλλοτε όχι της νέας δημοκρατίας.Δεν έχουν καμία αξιοπιστία.Apergos8 έγραψε: 23 Μάιος 2019, 16:56 Μιλούσα με κάποιους γνωστούς μου από Θεσσαλονίκη και μου είπαν ότι η συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη απογοήτευση τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ.Τα υπόλοιπα τα διάβασα μέσω λινκ σε αυτό το φόρουμ. Δεν είμαι ΝΔ και νομίζω ότι το έχω ξεκαθαρίσει αυτό εδώ και καιρό κι εσύ πάλι το χαβα σου.Στην Ελλάδα ούτε η Δεξιά ούτε η Αριστερά είναι πλειοψηφία. Οι περισσότερο είναι στο κέντρο. Δεν σε ρώτησα αν γνωρίζεις τι θα γίνει αυτό δε το γνωρίζει κανένα κόμμα με σιγουριά, σε ρώτησα την εκτίμηση σου ποιός θα νικήσει και περίπου πια θα είναι η διαφορά και απαντησες ότι είτε θα κερδίσει με μικρή διαφορά ο ΣΥΡΙΖΑ είτε θα χάσει με μικρή διαφορά (μικρή διάφορα σημαίνει περίπου 2 μονάδες,3 το μέγιστο). Αυτή δεν είναι η εκτίμηση σου;
Περιμένω να δω τι θα γίνει αύριο στο Σύνταγμα...αν κριτήριο ήταν τι βλέπω εγώ έξω στον κόσμο τότε θα έλεγα ότι η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ είναι εφικτή.Εκτιμώ επίσης ότι λόγω κομματικής φανατίλας και μίσους που χαρακτηρίζει τους νεοδημοκράτες ,πως θα έχουμε μετά τις ευρωεκλογές και το ποσοστό της στις εθνικές με κάποια πολύ μικρή απόκλιση βέβαια είτε προς τα κάτω είτε προς τα πάνω.Το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ πάντως θα είναι σίγουρα μεγαλύτερο στις εθνικές,ανεξάρτητα αν θα βγει πρώτος ή δεύτερος την Κυριακή.
Υ.Γ: συνήθως και τα δύο μεγαλύτερα κόμματα στις βουλευτικές παίρνουν παραπάνω από τα ποσοστά που πήραν στις ευρωεκλογές.Επίσης το κλειδί για τις βουλευτικές θα είναι η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ.Εσύ εκτιμάς μικρή και αναστρέψιμο διαφορά λοιπόν (2 μονάδες περίπου) στις ευρωεκλογές.
Διονύσιος Σολομος
Διονύσιος Σολομος
Συ είπας.Apergos8 έγραψε: 23 Μάιος 2019, 19:15
Αρα η εκτίμηση σου είναι αυτή ππυ είπαμε;
Υ.Γ: συνήθως και τα δύο μεγαλύτερα κόμματα στις βουλευτικές παίρνουν παραπάνω από τα ποσοστά που πήραν στις ευρωεκλογές.Επίσης το κλειδί για τις βουλευτικές θα είναι η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ.Εσύ εκτιμάς μικρή και αναστρέψιμο διαφορά λοιπόν (2 μονάδες περίπου) στις ευρωεκλογές.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
Κομματικός
Δημοσκόπηση Pulse: Στο 0,5% η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ. Σκληρή μάχη για την τρίτη θέσηΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 23 Μάιος 2019, 20:57 https://www.tovima.gr/2019/05/23/politi ... roekloges/
https://www.google.com/amp/s/www.news24 ... 4.amp.html
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Κομματικός έγραψε: 23 Μάιος 2019, 21:00
Δημοσκόπηση Pulse: Στο 0,5% η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ. Σκληρή μάχη για την τρίτη θέση
https://www.google.com/amp/s/www.news24 ... 4.amp.html
-
Κομματικός
Δημοσκόπηση Pulse: Ανοίγει η ψαλίδα, 30% η ΝΔ, 17% ο ΣΥΡΙΖΑΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 23 Μάιος 2019, 20:57 https://www.tovima.gr/2019/05/23/politi ... roekloges/
https://www.google.com/amp/s/www.iefime ... riza%3famp
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Δεν εφησυχάζουμε!
Δες ημερομηνία ρε μανΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 23 Μάιος 2019, 21:02Κομματικός έγραψε: 23 Μάιος 2019, 21:00
Δημοσκόπηση Pulse: Στο 0,5% η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ. Σκληρή μάχη για την τρίτη θέση
https://www.google.com/amp/s/www.news24 ... 4.amp.htmlπολύ επικύνδινη εξέλιξη! Όσοι σκεφτόσασταν τα ρίξετε ποτάμια, κινάλ και τζήμερους, ξέρετε τώρα τί πρέπει να κάνετε
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Και πολύ καλά κάνετε. Πίτα ολόκληρη και σκύλος χορτάτος δε λέει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
στην καλτσσα αδερφες μου στην καλτσα
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Με δουλεύεις ρε χριστιανέ μου;Εσύ δεν είπες ότι είτε θα νικήσει ο ΣΥΡΙΖΑ με μικρή διαφορά είτε θα χάσει με μικρή διαφορά;-71 έγραψε: 23 Μάιος 2019, 20:56Συ είπας.Apergos8 έγραψε: 23 Μάιος 2019, 19:15
Αρα η εκτίμηση σου είναι αυτή ππυ είπαμε;
Διονύσιος Σολομος
Διονύσιος Σολομος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 86 Απαντήσεις
- 2876 Προβολές
-