βεβαια και ο πλατανιας ηταν η ομαδα που εβαζε ο καρακιτς ρωσορωσος να κανει ενσταση εναντιον του ολυμπιακου για να παρει πρωταθλημα στα χαρτια το παοκ,αλλα ποιον να πρωτοβολεψει ο εξυγιαντης;jason έγραψε: 23 Μάιος 2019, 18:07Στην ελλαδα και στην ιταλια πάντα ξυπνά η μπαρτσελονα σε συγκεκριμένες ομάδες τελευταίες 6 αγωνιστικές, εμένα μου έκανε εντύπωση η λευκή πετσέτα του κομποτη, ανύπαρκτος ο βαγγελαςarisordeath έγραψε: 23 Μάιος 2019, 18:02 εντω μεταξυ ο φοφη που εκανε ποσες νικες σερι και κερδισε μεσα σε παο και ατρομητο να ζοριζεται να κερδισει τον πλατανια στην εδρα του;![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάλι έβγαλε ουρακοτάγκο ο Κομίνης
-
arisordeath
Re: Πάλι έβγαλε ουρακοτάγκο ο Κομίνης
Θίχτηκες που είπα για βαγγελα;arisordeath έγραψε: 23 Μάιος 2019, 18:10βεβαια και ο πλατανιας ηταν η ομαδα που εβαζε ο καρακιτς ρωσορωσος να κανει ενσταση εναντιον του ολυμπιακου για να παρει πρωταθλημα στα χαρτια το παοκ,αλλα ποιον να πρωτοβολεψει ο εξυγιαντης;jason έγραψε: 23 Μάιος 2019, 18:07Στην ελλαδα και στην ιταλια πάντα ξυπνά η μπαρτσελονα σε συγκεκριμένες ομάδες τελευταίες 6 αγωνιστικές, εμένα μου έκανε εντύπωση η λευκή πετσέτα του κομποτη, ανύπαρκτος ο βαγγελαςarisordeath έγραψε: 23 Μάιος 2019, 18:02 εντω μεταξυ ο φοφη που εκανε ποσες νικες σερι και κερδισε μεσα σε παο και ατρομητο να ζοριζεται να κερδισει τον πλατανια στην εδρα του;![]()
Κράζεις βαγγελα και τρέχουν τα αργιανα να πουν ναι αλλά και ο σαββιδης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jason την 23 Μάιος 2019, 18:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
arisordeath
τι βαγγελας τι καρακιτς ρωσορωσος η εξυγιανση ηρθε,την βλεπετε μπροστα στα ματια σας..jason έγραψε: 23 Μάιος 2019, 18:12Θίχτηκες που είπα για βαγγελα;arisordeath έγραψε: 23 Μάιος 2019, 18:10βεβαια και ο πλατανιας ηταν η ομαδα που εβαζε ο καρακιτς ρωσορωσος να κανει ενσταση εναντιον του ολυμπιακου για να παρει πρωταθλημα στα χαρτια το παοκ,αλλα ποιον να πρωτοβολεψει ο εξυγιαντης;jason έγραψε: 23 Μάιος 2019, 18:07
Στην ελλαδα και στην ιταλια πάντα ξυπνά η μπαρτσελονα σε συγκεκριμένες ομάδες τελευταίες 6 αγωνιστικές, εμένα μου έκανε εντύπωση η λευκή πετσέτα του κομποτη, ανύπαρκτος ο βαγγελας
Εσένα σου άρεσε περισσότερο πριν την εξυγιανση το πρωτάθλημα ; Έβγαινες και με βαγγελα 5ος;arisordeath έγραψε: 23 Μάιος 2019, 18:14τι βαγγελας τι καρακιτς ρωσορωσος η εξυγιανση ηρθε,την βλεπετε μπροστα στα ματια σας..jason έγραψε: 23 Μάιος 2019, 18:12Θίχτηκες που είπα για βαγγελα;arisordeath έγραψε: 23 Μάιος 2019, 18:10
βεβαια και ο πλατανιας ηταν η ομαδα που εβαζε ο καρακιτς ρωσορωσος να κανει ενσταση εναντιον του ολυμπιακου για να παρει πρωταθλημα στα χαρτια το παοκ,αλλα ποιον να πρωτοβολεψει ο εξυγιαντης;
Γιατί εγώ θυμάμαι τουρνέ σου στα ασπροχωρια πριν την εξυγίανση
Βέβαια δεν έπαιρνε νταμπλ ο παοκ οποτε χαλάλι το τρακτερ θα πει ο μέσος αργιανος που ναι πρώτα αντιπαοκ, μετά αρης και μετά γαύρος
-
arisordeath
παντως απο την μια ο πλατανιας που εξυπηρετησε τον καρακιτς τοτε με την ενσταση,απο την αλλη ο φοφη με τους δανεικους και την περιφημη κληρωση σε χορο της επς ηρακλειου που ειχε παρει ολους τους λαχνους ο καρακιτς,του ετυχε το αμαξι που ηταν δωρο και το οποιο το χαρισε τελικα στην επς,εκανε την καρδια του κομματια..
Δεν μου απαντάς όμως αν σου άρεσαν περισσότερο τα χρόνια του βρρρρ βρρρρρ πριν την εξυγίανση που ανέβηκες και καπάκι βγήκες 5ος και με στεναχωρείςarisordeath έγραψε: 23 Μάιος 2019, 18:22 παντως απο την μια ο πλατανιας που εξυπηρετησε τον καρακιτς τοτε με την ενσταση,απο την αλλη ο φοφη με τους δανεικους και την περιφημη κληρωση σε χορο της επς ηρακλειου που ειχε παρει ολους τους λαχνους ο καρακιτς,του ετυχε το αμαξι που ηταν δωρο και το οποιο το χαρισε τελικα στην επς,εκανε την καρδια του κομματια..
-
arisordeath
θα σου πω οταν μου πεις αν ο κομινης υπεδειξε αυτος το οφσαιτ στην τουμπα η ο εποπτης.
εχει σχεδον δυο χρονια που κατηγορειται αδικως μια πονεμενη ψυχη που δεν φταιει η ιδια για το οτι συνεβη τοτε.
θα καειτε στην κολαση ολοι εσεις οι κατηγοροι

εχει σχεδον δυο χρονια που κατηγορειται αδικως μια πονεμενη ψυχη που δεν φταιει η ιδια για το οτι συνεβη τοτε.
θα καειτε στην κολαση ολοι εσεις οι κατηγοροι
O επόπτηςarisordeath έγραψε: 23 Μάιος 2019, 18:33 θα σου πω οταν μου πεις αν ο κομινης υπεδειξε αυτος το οφσαιτ στην τουμπα η ο εποπτης.
θα καειτε στην κολαση ολοι εσεις οι κατηγοροι![]()
![]()
Ο κομινης είδε το γκολ όταν έφυγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια και κατάλαβε την μαλακια του επόπτη και σφύριξε στις ομάδες να βγουν
Η αεκ αρνήθηκε να βγει χωρίς να ξέρει το σκορ και ο κομινης το διέκοψε με υπαιτιότητα της αεκ στο φύλλο αγώνα
1 βδομάδα μετά και μετά τον βομβαρδισμό των γαυροαλαφουζοχαρτινων σαιτ και κυρίως του σκαι πρώτο θέμα επί μισή ώρα η φωτο του ιβαν με το όπλο στη θήκη και μετά στα γρήγορα τα πολιτικά έβγαλε συμπληρωματική που αναιρούσε όσα έλεγε στο φύλλο αγώνα
Όταν δε κλήθηκε να παραστεί ενόρκως στον δικαστή να εξηγήσει τι έγινε αρνήθηκε
Αυτός είναι ο κομινης
Από κει και μετά κατάλαβε ότι πλέον δεν υπάρχει άλλος δρόμος για αυτόν απ το να γίνει το παιδί για τα θεληματα της αεκ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση