!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ ΚΙΝΑΛ

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ ΚΙΝΑΛ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Α πο κά λυ ψη.

Μπήκα να δω το καθιερωμένο γαμήσι άδωνι στο σκεύος ηδονής ζαχαριάδη και τον βαξεβάνη από τα οκ στορς (το οποίο το είδα, βέβαια), και έπεσα πάνω στον άγνωστο μέχρι τώρα (σε εμένα τουλάχιστον) γαμωτατομά φωφικάζι. Κάθε του παρέμβαση στην εκπομπή είναι ανοξείδωτο καρφί στο φέρετρο του εθνολαϊκισμού, αλλά αξίζει εύφημο μνεία για το σημείο γύρω στο 1:00:00 όπου ξεκωλιάζει τους ζαίους για τη σύμπραξη με την χρυσή αυγή στις μπλαντείες, αλλά και αργότερα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Re: ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ ΚΙΝΑΛ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης »

έγκαυλος γιανγκ γκαν αλλά πρέπει να μάθει να δίνει πόνο στεγνά και αποστασιοποιημένα, όπως ο κ. Ευάγελος
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Άβαταρ μέλους
Drexler

Re: ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ ΚΙΝΑΛ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Drexler »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 23 Μάιος 2019, 17:40

Α πο κά λυ ψη.

Μπήκα να δω το καθιερωμένο γαμήσι άδωνι στο σκεύος ηδονής ζαχαριάδη και τον βαξεβάνη από τα οκ στορς (το οποίο το είδα, βέβαια), και έπεσα πάνω στον άγνωστο μέχρι τώρα (σε εμένα τουλάχιστον) γαμωτατομά φωφικάζι. Κάθε του παρέμβαση στην εκπομπή είναι ανοξείδωτο καρφί στο φέρετρο του εθνολαϊκισμού, αλλά αξίζει εύφημο μνεία για το σημείο γύρω στο 1:00:00 όπου ξεκωλιάζει τους ζαίους για τη σύμπραξη με την χρυσή αυγή στις μπλαντείες, αλλά και αργότερα
Οι Ρομα εχουν ακομα βασιλεα?δεν εκαναν δημοψηφισμα?
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”